Ha olyan hatalmas iránta a kereslet, mint ahogy azt pletykálják akkor lehet, hogy érdemes lenne továbbadni rajta a nyáron. Feltéve persze, hogy így folytatja...
Imádom a hozzáállását, hatalmas benne a potenciál, De Ligttel 10+ évre megoldhatnák a CB kérdést, de aki 22 évesen nem tud három meccset lejátszani zsinórban, azt el kell engedni egy megfelelő ajánlat ellenében.
Eleget szívtunk amiatt az elmúlt években, hogy sérülékeny kulcsemberekre építettük a csapatot, akik rendszeresen nem voltak elérhetőek a szezon legfontosabb meccsein.
És a mi a biztosíték arra, hogy aki helyette jön az nem lesz ugyanilyen?
Inkább az orvosi/erőnléti/edzői stábban kellene valakinek a faszára koppintani.
Ránéztem Demiral adatlapjára a TM-en, a Sass-ban 15 meccsen játszott sorozatban (mindegyiken 90 percet volt a pályán) sérülés nélkül.
Kosztát pont a múltkor tárgyaltuk, hogy a Berlinben ő sem kapdos meccsenként a combjához.
bombahoppa likes this post
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-03, 16:15
_DREAM_ írta:
Demiral ujabb 10 nap... nem tudom h ez az előző-e, de biztos jó ötlet volt játszatni tegnap?
Ha olyan hatalmas iránta a kereslet, mint ahogy azt pletykálják akkor lehet, hogy érdemes lenne továbbadni rajta a nyáron. Feltéve persze, hogy így folytatja...
Imádom a hozzáállását, hatalmas benne a potenciál, De Ligttel 10+ évre megoldhatnák a CB kérdést, de aki 22 évesen nem tud három meccset lejátszani zsinórban, azt el kell engedni egy megfelelő ajánlat ellenében.
Eleget szívtunk amiatt az elmúlt években, hogy sérülékeny kulcsemberekre építettük a csapatot, akik rendszeresen nem voltak elérhetőek a szezon legfontosabb meccsein.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-03, 15:50
Demiral ujabb 10 nap... nem tudom h ez az előző-e, de biztos jó ötlet volt játszatni tegnap?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-01, 18:19
bombahoppa írta:
Toro és Genoa CR7-tel és Morci nélkül is kötelező, ha nem akarjuk kikukázni a szezont. A riválisoknak sem lesz rangadó (a Roma-Sassuolo vajon mi?). Utána az Atalantát már Morcival verni kell. 3 meccs kell a 9 pont. Leírva is durva. Mivel Ellenség-Napoli is lesz akkor, fordulópont lesz.
Döntő lehet még a Samp. Két meccse lesz most Napoli és Milan. HAJRÁ!
Az a baj eddig Morcival sem ment a Crotone meg a Benevento.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-01, 18:15
CsT írta:
Morci 2 meccs
Toro és Genoa CR7-tel és Morci nélkül is kötelező, ha nem akarjuk kikukázni a szezont. A riválisoknak sem lesz rangadó (a Roma-Sassuolo vajon mi?). Utána az Atalantát már Morcival verni kell. 3 meccs kell a 9 pont. Leírva is durva. Mivel Ellenség-Napoli is lesz akkor, fordulópont lesz.
Döntő lehet még a Samp. Két meccse lesz most Napoli és Milan. HAJRÁ!
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-01, 17:37
Morci 2 meccs
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-12-01, 15:26
Chiellini visszatért, edzett egyet a csapattal, majd megint megsérült.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-24, 12:32
CsT írta:
Hát én tuti nem BL meccsen dobnék be null kilométereseket, főleg nem a védelem tengelyében. Nálam az ilyeneken inkább Céró pihenne.
Őt pont nem kell pihentetni, két hétig otthon zsebhokizott, ellenben a középpályásainkkal, Cuadradoval meg Daniloval. Lehet BL meccs, de nagy tétje nincs, az odavágó Serie D szinvonala miatt meg simán bele kell férjen. Ha meg Dibusz véd akkor alapból kapunk egy 2 gólos hendikepet.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-24, 09:38
Krisz írta:
Én inkább úgy közelíteném meg ezt, hogy a júliusi 45 perces Berlusconi kupa meccsek hozzáállásával mentünk neki a meccsnek és ez az intenzitás is elég volt hogy lesimázzuk őket - azt viszont kétlem, hogy a Fradi is 20%ot tolt bele a meccsbe. Nyilván a játékrendszer érettsége kombinálva a kíserletezéssel azt eredményezte, hogy kevés értelmes helyzetet tudtunk kialakítani. Most viszont nyugodtan lehetne tolni a B sort, U23asokkal, Portanovaval, Bernáttal, amennyiben egészséges Chiesaval Cuadrado helyett.
Én ezt tenném fel: Csecs - Dragusin, De Ligt, Szandi - Chiesa, Benő, Kenő, Bernát - Portanova - CR, Dybala
Hát én tuti nem BL meccsen dobnék be null kilométereseket, főleg nem a védelem tengelyében. Nálam az ilyeneken inkább Céró pihenne.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-24, 09:26
CsT írta:
Érdekes mert szerintem ott harmad annyi helyzetünk se volt mint pl a Cagliari ellen, ha nincs Dibusz Benny Hill showja akkor még szoros is lehetett volna. Persze én elfogult Fradista vagyok.
Én inkább úgy közelíteném meg ezt, hogy a júliusi 45 perces Berlusconi kupa meccsek hozzáállásával mentünk neki a meccsnek és ez az intenzitás is elég volt hogy lesimázzuk őket - azt viszont kétlem, hogy a Fradi is 20%ot tolt bele a meccsbe. Nyilván a játékrendszer érettsége kombinálva a kíserletezéssel azt eredményezte, hogy kevés értelmes helyzetet tudtunk kialakítani. Most viszont nyugodtan lehetne tolni a B sort, U23asokkal, Portanovaval, Bernáttal, amennyiben egészséges Chiesaval Cuadrado helyett.
Én ezt tenném fel: Csecs - Dragusin, De Ligt, Szandi - Chiesa, Benő, Kenő, Bernát - Portanova - CR, Dybala
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-24, 09:03
_Tyler írta:
mivel az első meccs alapján az ftc tényleg egy alsóházi serie b-s csapat szintjén van (csak nem durvák), nyugodtan lehetne pihentetni pár játékost
Érdekes mert szerintem ott harmad annyi helyzetünk se volt mint pl a Cagliari ellen, ha nincs Dibusz Benny Hill showja akkor még szoros is lehetett volna. Persze én elfogult Fradista vagyok.
bombahoppa likes this post
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-24, 06:10
mivel az első meccs alapján az ftc tényleg egy alsóházi serie b-s csapat szintjén van (csak nem durvák), nyugodtan lehetne pihentetni pár játékost
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 16:57
Krisz írta:
Azért remélem a Fradi ellen valaki a tarcsiból kezd majd Danilo vagy Szandi helyett prevenciós okokból.
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 14:07
tjunior írta:
Rendes volt tőle, hogy megvárta amíg Sanyi felépül.
Azért remélem a Fradi ellen valaki a tarcsiból kezd majd Danilo vagy Szandi helyett prevenciós okokból.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 14:03
Krisz írta:
Demiral izomsérülés, 10 nap, basszameg.
Rendes volt tőle, hogy megvárta amíg Sanyi felépül.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 13:48
Krisz írta:
Legalább Tudor ismét pályára léphet.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 13:43
simoon írta:
hihetetlen
Elképesztő ez a sok izomsérülés...
De legalább a skót sztárszakács visszatér!
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 12:40
Krisz írta:
hihetetlen
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-23, 12:16
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-17, 12:42
Malloy írta:
Több Uruguay-i játékos tesztje pozitív lett. Reméljük Bentancur nem kapta el. Mikor jönnek már rá, hogy a válogatott szünetek óriási kockázatot jelentenek+semmi értelmük.
Igen. Én értem, hogy kellenek a felkészülési meccsek, meg le kell játszani a selejtezőket, de miért nem lehet besűríteni a menetrendet 1 ev múlva miután a vakcinazas beindul és a jarvanyhelyzet is javul? A katari VB amúgy is fél évvel később indul, simán el lehetne fél évvel tolni a selejtezőket meg az ilyen hoki sörmeccseket, különösen úgy, hogy a világ egészségügye épp a második hullámnak térdel le és az alapozás nélküli besűrített menetrend már most szétfingatta a játekosokat. Az EB már ki van sorsolva, hogy legyen egy aranykozeput a felkeszulesi meccsek 50%át kivagnank a kukába, a VB selejtezőket meg csúsztatnánk fél évvel. A bohócmeccseknek sincs értelme ha az alapjátekosok fele kiesik.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-17, 07:13
Több Uruguay-i játékos tesztje pozitív lett. Reméljük Bentancur nem kapta el. Mikor jönnek már rá, hogy a válogatott szünetek óriási kockázatot jelentenek+semmi értelmük.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-16, 08:37
Pogbával nekem az a bajom, hogy mióta tőlünk elment, erősen visszaesett. még a (valószínűleg szintén visszaeső) marketingértékét tekintve is túlzás az az ár, amit kérni akarnak érte. jó, ha a felét éri annak, amit a MU fizetett érte. akkor már inkább másra költeném azt a pénzt
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 20:51
Malloy írta:
Alapból megtiltanám a nem 100%-os játékosoknak a távozását. Itt évi EUR milliókat keresnek. Azért ezt illene tiszteletben tartani. Főleg ha barátságos meccsekről van szó. Nonszensz.
CR-t én is elengedném a nyáron. Neki 2-3 éve van max. Valószínű mi nem leszünk most Contender csapat a BL-ben 1-2 évig. Az az évi 86 millió EUR ami a könyveket nyomja miatta, az sajnos jelenlegi helyzetben egyszerűen nem fér bele.
Pogba? Szerinted belőle lehet még franchise playert csinálni?
Ilyen Neymar, Mbappe vonalra nincs pénz (ők a crmessi brand szint), Haaland nem jóképű, Pogbánál meg lehet lovagolni a blacklivesmattert.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 20:41
Malloy írta:
Nem. Pogba soha nem lesz marketingben CR szintjén. Ahogy Dybala is totális zsákutca.
Szerintem azokra a fiatalokra kell(ene) vadászni akiben megvan az X faktor és kibaszott jóképűek. Egy új meleg ikont kell találni mint CR, vagy mint Ricky MArtin.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 16:28
Krisz írta:
Én azt se bánnám, ha fél órát kapna az aktuális legjobb U23as védő. Így De Ligtre se szakadna egyszer 120% terhelés, és a tarcsit is tesztelnénk.
Ezek után meg főleg el kell kezdeni felállítani a protokolt, hogy kit engedünk el a válogatotthoz. Az non-covid körülmények mellett is elfogadhatatlan, hogy valaki nem 100%osan megy el a válogatotthoz (főleg ha még rá is sérül) - Bonucci esetében ha ezt a bulit kihagyja és pihen 1-2 hetet a seggén akkor ezt elkerülhettük volna, vagy ha csak az észtek elleni sörmeccset kihagyja és 1 hétig Torinoban Netflixezik akkor az igazán fontos meccsre még akár egyben is lett volna. És még ennél is nagyobb agyfasz, amikor a játékos akar minden áron menni (CR, Bonucci), akkor pedig emlékeztetném ra hogy honnan kapja az euro milliókat.
Egyébként ha nyáron a PSG valami racionális ajánlatot letenne CRért, gondolkodas nélkül elfogadnám. Egyrészt nem hiányzik ez a kiskirály - farok csóválja a kutyát téma a klubnál (nem lehet lecserelni, neki kell lőni a szabikat, nem lehet padra ültetni, ha menni akar sérülten/betegen a válogatottal bohóckodni nem lehet nemet mondani neki, az egyén a csapat felett, stb) másrészt a felszabadult bérköltségből lazán tudunk igazolni egy franchise playert (Pogba) a helyére.
Alapból megtiltanám a nem 100%-os játékosoknak a távozását. Itt évi EUR milliókat keresnek. Azért ezt illene tiszteletben tartani. Főleg ha barátságos meccsekről van szó. Nonszensz.
CR-t én is elengedném a nyáron. Neki 2-3 éve van max. Valószínű mi nem leszünk most Contender csapat a BL-ben 1-2 évig. Az az évi 86 millió EUR ami a könyveket nyomja miatta, az sajnos jelenlegi helyzetben egyszerűen nem fér bele.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 14:24
Malloy írta:
Ez egy ilyen szezon lesz. Aki éppen felépül az játszik.
Én azt se bánnám, ha fél órát kapna az aktuális legjobb U23as védő. Így De Ligtre se szakadna egyszer 120% terhelés, és a tarcsit is tesztelnénk.
Ezek után meg főleg el kell kezdeni felállítani a protokolt, hogy kit engedünk el a válogatotthoz. Az non-covid körülmények mellett is elfogadhatatlan, hogy valaki nem 100%osan megy el a válogatotthoz (főleg ha még rá is sérül) - Bonucci esetében ha ezt a bulit kihagyja és pihen 1-2 hetet a seggén akkor ezt elkerülhettük volna, vagy ha csak az észtek elleni sörmeccset kihagyja és 1 hétig Torinoban Netflixezik akkor az igazán fontos meccsre még akár egyben is lett volna. És még ennél is nagyobb agyfasz, amikor a játékos akar minden áron menni (CR, Bonucci), akkor pedig emlékeztetném ra hogy honnan kapja az euro milliókat.
Egyébként ha nyáron a PSG valami racionális ajánlatot letenne CRért, gondolkodas nélkül elfogadnám. Egyrészt nem hiányzik ez a kiskirály - farok csóválja a kutyát téma a klubnál (nem lehet lecserelni, neki kell lőni a szabikat, nem lehet padra ültetni, ha menni akar sérülten/betegen a válogatottal bohóckodni nem lehet nemet mondani neki, az egyén a csapat felett, stb) másrészt a felszabadult bérköltségből lazán tudunk igazolni egy franchise playert (Pogba) a helyére.
bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 12:26
Tankcsapda írta:
Az éppen felépülő de Ligt? Kb. 2-3 meccsen legfeljebb csereként kellett volna, hogy beálljon. Most megint az van, hogy a háromvédős rendszerhez van három védőnk...maradjunk annyiban, hogy elég karcsú. Megint lehet imádkozni, hogy ne sérüljön meg senki.
Ez egy ilyen szezon lesz. Aki éppen felépül az játszik.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 12:20
Malloy írta:
Legalább De Ligt átveszi a helyét.
Az éppen felépülő de Ligt? Kb. 2-3 meccsen legfeljebb csereként kellett volna, hogy beálljon. Most megint az van, hogy a háromvédős rendszerhez van három védőnk...maradjunk annyiban, hogy elég karcsú. Megint lehet imádkozni, hogy ne sérüljön meg senki.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 11:59
Krisz írta:
20 napot írnak, ami jelen esetben 4-5 meccset jelent
Legalább De Ligt átveszi a helyét.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2020-11-15, 08:06
LeRoi10 írta:
99-szeres válogatott. Gondolom nagyon szeretett volna túl lenni a századikon. Egyébként talán még Pirlo (116) és De Rossi (117) is elérhető lehetne neki. Így akár 4. is lehetne az örökranglistán Buffon (176), Cannavaro (136) és Maldini (126) mögött.
20 napot írnak, ami jelen esetben 4-5 meccset jelent