Sarri nagyon be volt szarva attól, hogy jön az egyenlítés, ha nem posztra cserélt, hanem csatár helyett védőt hozott be. Ezzel a meccsel kvázi a következő szezonra is kapott egy lehetőséget a bagós, hacsak nem fogja magát Agnelli és scudetto ellenére elküldi (nem hiszek ebben). Amúgy sírhatjuk vissza Allegri passzív-reaktív fociját, mert azzal, hogy egyérintőznek a játékosok, még elég csúnyán és céltalanul játszanak. Pjanicot miért nem küldte be?
Allegrivel is ezer egy ilyen meccsünk volt, aminek legalább a felét Xre is buziztunk. Hacsak nem tárgyalunk valami nagymenővel már január óta akkor szerintem esélytelen hogy kirakják Sarrit egy scudetto után, még ha a Lyon ki is ejt minket. Egyébként nekem az az érzésem, hogy azt meg fogjuk nyerni viszonylag könnyedén, ennek a csapatnak jelenleg a fáradtság meg az 50 fok a legnagyobb baja szerintem. Csütörtökön vagy vasárnap behúzhatjuk a scudettot hivatalosan is, utána meg rá lehet pihenni a BLre - az a két hét pont elég a szusszanáshoz de nem túl sok ahhoz hogy leeresszen a csapat.
Sarri nagyon be volt szarva attól, hogy jön az egyenlítés, ha nem posztra cserélt, hanem csatár helyett védőt hozott be. Ezzel a meccsel kvázi a következő szezonra is kapott egy lehetőséget a bagós, hacsak nem fogja magát Agnelli és scudetto ellenére elküldi (nem hiszek ebben). Amúgy sírhatjuk vissza Allegri passzív-reaktív fociját, mert azzal, hogy egyérintőznek a játékosok, még elég csúnyán és céltalanul játszanak. Pjanicot miért nem küldte be?
Szerintem a BL lesz a mérleg nyelve, ha a Lyon ellen kizúgunk menni fog a bagós, sőt talán akkor is ha mondjuk simán esünk a Cici/Reál ellen.
Pjanicsnak volt egy izomsérülése, én inkább erre tippelnék mint arra, hogy Mátyás hasznosabb egy ilyen meccsen, de lehet tévedek.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Istenem ekkora balfasz kretén nyomorékot... remélem a Lazio jobban ki van pukkanva mint mi. Könyörgöm csk ne próbljuk meg buzizassal leporgetni az időt mert azt kegyetlenul be fogjuk szopni az 100
Erre Dybala - Rugani... bazzeg
Juve1974
Posts : 29 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Istenem ekkora balfasz kretén nyomorékot... remélem a Lazio jobban ki van pukkanva mint mi. Könyörgöm csk ne próbljuk meg buzizassal leporgetni az időt mert azt kegyetlenul be fogjuk szopni az 100
Minden meccsen megkérdezem magamtól: hogy a kurva életbe lett világbajnok Matuidi??? Nem ertem.
Gorcsev Iván, a Rangoon teherhajó matróza még huszonegy éves sem volt, midőn elnyerte a fizikai Nobel-díjat. Ilyen nagy jelentőségű tudományos jutalmat e poétikusan ifjú korban megszerezni példátlan nagyszerű teljesítmény, még akkor is, ha egyesek előtt talán szépséghibának tűnik majd, hogy Gorcsev Iván a fizikai Nobel-díjat a makao nevű kártyajátékon nyerte el
CsT, rakkenroll, bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok