Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-09, 09:51 | |
| Sarri elmondása szerint a formációváltás nem Koszta miatt volt, hanem mert szerinte stabilabb így a védekezésünk (nyilván egy kp-hez közelebb játszó Ramsey vagy Bernát jobban vissza tud (és akar) zárni mint Koszta vagy Roni a szélről. Ebben igaza is van, mert az első meccseinken igencsak gondban voltunk ha labdavesztés után lendületből hozták ránk a labdát. Más kérdés, hogy a bagós azt mondta a szezon elején, hogy ezt majd előre védekezéssel oldjuk meg, hát ebből nem sok valósult meg. A 4-3-1-2 sztem csak Ramseyvel működne igazán, Bernát nem érzi a treq. posztot, nagyon kevésszer tudott onnan gól/kulcspasszokat adni, sőt legtöbbször a legrosszabbul passzoló játékosunk volt. Meg ugye Jancsi mellé ide igazi box-to-box-ok kellenének amit max Rabiotra és Bekúrra lehet ráhúzni, Matyira,Kebabra és Canra nem. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-08, 14:52 | |
| - Krisz írta:
Lehet. Viszont én ennyire nem lennék ebben biztos. A Sarrival kapcsolatos nyári aggályaim sorra meg lettek cáfolva. A győzelem a prioritás, van rotálás, nem fullkretenben ment neki a saját stílusának megvalósításhoz, eldobta a 433at amikor lesérült Koszta illetve védekezésben labilis volt a csapat. Nekem ezek alapján logikusan egy újítás következik ami a 4312t kell hogy újragondolja. Pontokkal amúgy nem állunk rosszul, az ínter erőn felül teljesít. Mellesleg tegnap amig Bentancur a helyén volt jól is játszottunk és a meccs is kézben volt, ha az első sorunk örök élettel játszana 38 győzelemmel hoznánk a bajnokságot, az, hogy pechesek vagyunk a sérülésekkel, illetve van pár alapból mozgássérültünk jelenti az elvesztett pontokat, illetve, hogy padunk nem húzna be egyedül egy bajnokságot. Sergej Chiello mellől lehet nem vert volna gólt, illetve ha nem Cant kell behozni a MoM Benő helyett, akkor minimum egy Xre jók lettünk volna. Cuadrado és Csecs utolsó emberként mentettek, mert balfasz módon vesztettünk labdákat középen. Az ínter (és a Lazio is) majd tavasszal fog kipukkanni és sorozatban bukdácsolni, emellett tekintve hogy a fél kpjuk sérült nem vagyok benne biztos, hogy az idei meccseiket is maradéktalanul behúzzák. Tehát én nem temetném ezt a bajnokságot, viszont most már látnunk kell előrelépést és egyáltalán próbálkozást a sarriballban. Én is a 4312 újragondolását tippelem, de ezt bizonyos szempontból szó szerint értve, mert ha nincs Costa, nem fogunk módosítani a formáción. Ennek az előszelét szerintem láthattuk is az első félidőben, amire kifejezetten lehet alapozni. Két gond van: egyrészt sok a sérült, ami Ramsey és Khedira esetében szinte várható is volt a szezon bizonyos hányadára nézve, de ugye Rabiot is hol egészséges, hol nem, a beépítése sem az igazi, most Bentancur is, plusz Can használhatatlan, maradt Pjanic és Matuidi. Az, hogy Can ilyen, köszönhető a nyári mercatonak, mivel ha legalább Spinazzolat nem adjuk el, akkor semmi, de semmi szükség nem lett volna a BL-keretből való kihagyásra. Bernardeschi sem volt tragikus, legalábbis az első félidőben kifejezetten jól játszott az eddigiekhez képest. Hozzá szerintem ez a poszt passzolna leginkább, mindenesetre jó lenne, ha a tegnapi produkcióját formálná tovább. Én nem dobnám a formációt, mert sokaknak fekszik ez, igazából csak Costa és Can azok, akik a kárvallottjai, ami a német távozófélben lévő státuszát is figyelembe véve nem problémás. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-08, 13:10 | |
| - Petike007 írta:
- Pjancsi a következő meccsen nem játszhat. Ha Bekúr is megsérült akkor a középpályánk így állhat fel:
-Rabiot sérülésből vissza totál formán kívül. -Matyika -Picsán
ÉS ennyike. Csere lehetősége zéró. Matyika nem tud focizni, de lelkes Picsán semmit nem akar, vagy már nem is tud. Rabiot meg 1 éve nem játszott. Faszányos.
Ez a mostani vergődés a leginkább PAratici sara. A keret darabra megvan de ennyi.
Remzi leigazolása kapitális hiba volt. Ingyen jött horro fizuval. És az Arselonában sem tudott két meccset lejátszani egymás után sérülés nélkül.
Középpályán nincsen minőség a csapataban. Így nincsen támadójátékunk sem. Hiába vannak klasszis támadók, így nincs az az edző aki tudott volna valamit is kezdeni.
NAgyon remélem, ez a szokásos csicskalángosunk volt. ami minden évben kisült. Mert ha nem akkor maszív szopóálarc jön.
SMS-ért még Khedirát is odaadnám meg Bernátot is együtt Szerintem a kp nem csak darabra van meg, inkább a nem megfelelő alkalmazás a probléma, mindez megspékelve a sérülésekkel. Ezen felül egy hülye kérdés, nem lehetne januárban megvenni Tonalit a vakutolsó Bresciaból? Az én olvasatomban ez eléggé win-win deal lenne, nekünk pont egy ilyen kp kellene, gondolom Tonali is szívesebben küzdene a BL és a bajnoki címért, mint a kiesés elkerüléséért ráadásul mindezt mondjuk 5ször annyi pénzért mint most. A Brescia mondjuk behúzna 30-40 millát, amiből vehetne egy normális csatárt Balotelli helyett, illetve megerősíthetné azokat a posztokat amik nagyon gyengék Serie A szinten és esetleg valódi esélyeik lennének a bennmaradáshoz. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-08, 10:20 | |
| - Malloy írta:
Csalódni fogsz sajnos. Lehet. Viszont én ennyire nem lennék ebben biztos. A Sarrival kapcsolatos nyári aggályaim sorra meg lettek cáfolva. A győzelem a prioritás, van rotálás, nem fullkretenben ment neki a saját stílusának megvalósításhoz, eldobta a 433at amikor lesérült Koszta illetve védekezésben labilis volt a csapat. Nekem ezek alapján logikusan egy újítás következik ami a 4312t kell hogy újragondolja. Pontokkal amúgy nem állunk rosszul, az ínter erőn felül teljesít. Mellesleg tegnap amig Bentancur a helyén volt jól is játszottunk és a meccs is kézben volt, ha az első sorunk örök élettel játszana 38 győzelemmel hoznánk a bajnokságot, az, hogy pechesek vagyunk a sérülésekkel, illetve van pár alapból mozgássérültünk jelenti az elvesztett pontokat, illetve, hogy padunk nem húzna be egyedül egy bajnokságot. Sergej Chiello mellől lehet nem vert volna gólt, illetve ha nem Cant kell behozni a MoM Benő helyett, akkor minimum egy Xre jók lettünk volna. Cuadrado és Csecs utolsó emberként mentettek, mert balfasz módon vesztettünk labdákat középen. Az ínter (és a Lazio is) majd tavasszal fog kipukkanni és sorozatban bukdácsolni, emellett tekintve hogy a fél kpjuk sérült nem vagyok benne biztos, hogy az idei meccseiket is maradéktalanul behúzzák. Tehát én nem temetném ezt a bajnokságot, viszont most már látnunk kell előrelépést és egyáltalán próbálkozást a sarriballban. | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-08, 07:48 | |
| - Krisz írta:
Kivéve tavaly. Az én bajom inkább az, hogy el se kezdtünk Sarriballt építeni, az meg azért cink, mert ez volt az egyetlen érv arra, hogy Allegrit lecseréljük. Nekem az kurva szar kifogás, hogy a keret nem alkalmas rá. Egyszer nem állt fel a csapat a Pjanic, Rabiot, Ramsey/Bentancur kpval, akkor sem amikor mindegyik rendelkezésre állt. Az megint faszság, hogy Koszta nélkül nincs 433. Oké, Bernát biztosan nem hozná azt amit Koszta, de az ezer százalék, hogy jobb lenne, mint trequartistaban... amúgy meg az Insigne - Mertens - Callejon, milyen olyan képességgel bír, amivel a CR - Dybala - Bernát nem, hogy ne lehessen azt játszani, mint a Napolinál?
Megint csak azt mondom, hogy remélem ez a régóta érő cida (csicskalángos) alapos változtatásokat indukál majd. Csalódni fogsz sajnos. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-08, 05:06 | |
| - CsT írta:
Nagyrészt adom, annyival vitatkoznék, hogy Rabiot jelenleg semennyire nincs beépítve ami azért eléggé Sarri sara.
Viszont Allegrivel karácsony felé már kezdett összeállni a játékunk és kezdtük leszakítani a riválisokat, most ez pont fordítva történik... Kivéve tavaly. Az én bajom inkább az, hogy el se kezdtünk Sarriballt építeni, az meg azért cink, mert ez volt az egyetlen érv arra, hogy Allegrit lecseréljük. Nekem az kurva szar kifogás, hogy a keret nem alkalmas rá. Egyszer nem állt fel a csapat a Pjanic, Rabiot, Ramsey/Bentancur kpval, akkor sem amikor mindegyik rendelkezésre állt. Az megint faszság, hogy Koszta nélkül nincs 433. Oké, Bernát biztosan nem hozná azt amit Koszta, de az ezer százalék, hogy jobb lenne, mint trequartistaban... amúgy meg az Insigne - Mertens - Callejon, milyen olyan képességgel bír, amivel a CR - Dybala - Bernát nem, hogy ne lehessen azt játszani, mint a Napolinál? Megint csak azt mondom, hogy remélem ez a régóta érő cida (csicskalángos) alapos változtatásokat indukál majd. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:26 | |
| - Malloy írta:
- Érett már ez kurvara. Kiváncsi leszek mit mond a vezetőség most hogy már a veretlenség mögé sem lehet bújni.
Ez a keret szar. Nincs középpálya. Sarri meg Allegri szintjét sem közelíti meg, de ezt sejtettük kezdetektől fogva. Nem decemberben kell bajnokságot nyerni. Ezt fogják mondani. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:18 | |
| - Petike007 írta:
- Pjancsi a következő meccsen nem játszhat. Ha Bekúr is megsérült akkor a középpályánk így állhat fel:
-Rabiot sérülésből vissza totál formán kívül. -Matyika -Picsán
ÉS ennyike. Csere lehetősége zéró. Matyika nem tud focizni, de lelkes Picsán semmit nem akar, vagy már nem is tud. Rabiot meg 1 éve nem játszott. Faszányos.
Ez a mostani vergődés a leginkább PAratici sara. A keret darabra megvan de ennyi.
Remzi leigazolása kapitális hiba volt. Ingyen jött horro fizuval. És az Arselonában sem tudott két meccset lejátszani egymás után sérülés nélkül.
Középpályán nincsen minőség a csapataban. Így nincsen támadójátékunk sem. Hiába vannak klasszis támadók, így nincs az az edző aki tudott volna valamit is kezdeni.
NAgyon remélem, ez a szokásos csicskalángosunk volt. ami minden évben kisült. Mert ha nem akkor maszív szopóálarc jön.
SMS-ért még Khedirát is odaadnám meg Bernátot is együtt Nagyrészt adom, annyival vitatkoznék, hogy Rabiot jelenleg semennyire nincs beépítve ami azért eléggé Sarri sara. Viszont Allegrivel karácsony felé már kezdett összeállni a játékunk és kezdtük leszakítani a riválisokat, most ez pont fordítva történik... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:13 | |
| - Tankcsapda írta:
Szerintem nem volt hiba a Dybala-Higuaín csere. A kiállítás után alig volt sanszunk érdemleges támadásépítésre, semmivel nem volt kevesebb esély arra, hogy Higuaín valahogy odakeveredik egy felívelés után. A fordulópont a Bentancur-Can csere volt. Addig uraltuk a meccset, utána meg gyorsan átvették az irányítást. Sajnálom, mert szerintem az alaptaktika megvolt ezen a meccsen, de egy ennyire taktikaidegen, motiválatlan játékos behozatala képes volt megborítani a játék képét. Most már sírhatunk azért is, hogy Khedira nem játszhat, ő a maga módján kiválóan tud alkalmazkodni bármilyen játékrendszerhez. De sokkal több értelme lett volna a Danilo-Cuadrado jobb oldalnak. Nem mondom, hogy szándékosan csinálja Can, de hogy emberhátrányban van vele a csapat, az egészen biztos. Két pont a hátrány, azért a szezont temetni még nem kell, de ebbe a pofonba bele kellett szaladni, mert nem jó az irány. Allegrit meg szidták itt sokan ugyanígy, sőt még jobban is, aztán csak szép szezonokat produkált. Higuainnak egy értelmes labdába érése nem volt, így nem nagyon tudnék érvelni mellette, ő azért ritkán rúg úgy gólt, hogy magának teremti meg a helyzetet és erre 10 emberrel szerintem jóval kevesebb esély van mint arra, hogy Dibcsit kicselez két ember vagy egyszer jól jön neki balra. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:12 | |
| Pjancsi a következő meccsen nem játszhat. Ha Bekúr is megsérült akkor a középpályánk így állhat fel: -Rabiot sérülésből vissza totál formán kívül. -Matyika -Picsán ÉS ennyike. Csere lehetősége zéró. Matyika nem tud focizni, de lelkes Picsán semmit nem akar, vagy már nem is tud. Rabiot meg 1 éve nem játszott. Faszányos. Ez a mostani vergődés a leginkább PAratici sara. A keret darabra megvan de ennyi. Remzi leigazolása kapitális hiba volt. Ingyen jött horro fizuval. És az Arselonában sem tudott két meccset lejátszani egymás után sérülés nélkül. Középpályán nincsen minőség a csapataban. Így nincsen támadójátékunk sem. Hiába vannak klasszis támadók, így nincs az az edző aki tudott volna valamit is kezdeni. NAgyon remélem, ez a szokásos csicskalángosunk volt. ami minden évben kisült. Mert ha nem akkor maszív szopóálarc jön. SMS-ért még Khedirát is odaadnám meg Bernátot is együtt | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:08 | |
| A játékunk nem igazán változik csak az ellenfél, kb 5-6 meccse nagyon nem működik ez a felállás, a Sass ellen már pontvesztésbe is került és mit változtatott rajta Sarri? SEMMIT!..ugyanúgy maradt a formáció, ugyanúgy a húgygyenge Bernát kezdett trequartistába, ugyanúgy a fogalmatlan Cannal akartuk megoldani a kp-t, őszintén szólva meg kellene számolni hány gólt és pontot vesztettünk de Ligt miatt. Persze ne csak a bagóst okoljuk, amikor a 86. percben támadásépítés közben Matyi úgy passzolja fel a 8 méterre álló Ronaldónak a labdát, hogy az 3 méterre mellette megy ki az oldalvonalon vagy amikor Danilo 18-ról 10-el veri fölé vagy amikor Remzynek nincs két hete folyamatosan amikor nem lenne sérült. | |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:07 | |
| Azért kezdjünk készülni a jövőhétre. Nem lesz a mostaniakon felül Pjanic, Benő meg Cuadrado sem. Szép meccs lesz az is. Középpálya, Can-Matuidi-meg ki?
| |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 23:01 | |
| Szerintem nem volt hiba a Dybala-Higuaín csere. A kiállítás után alig volt sanszunk érdemleges támadásépítésre, semmivel nem volt kevesebb esély arra, hogy Higuaín valahogy odakeveredik egy felívelés után. A fordulópont a Bentancur-Can csere volt. Addig uraltuk a meccset, utána meg gyorsan átvették az irányítást. Sajnálom, mert szerintem az alaptaktika megvolt ezen a meccsen, de egy ennyire taktikaidegen, motiválatlan játékos behozatala képes volt megborítani a játék képét. Most már sírhatunk azért is, hogy Khedira nem játszhat, ő a maga módján kiválóan tud alkalmazkodni bármilyen játékrendszerhez. De sokkal több értelme lett volna a Danilo-Cuadrado jobb oldalnak. Nem mondom, hogy szándékosan csinálja Can, de hogy emberhátrányban van vele a csapat, az egészen biztos. Két pont a hátrány, azért a szezont temetni még nem kell, de ebbe a pofonba bele kellett szaladni, mert nem jó az irány. Allegrit meg szidták itt sokan ugyanígy, sőt még jobban is, aztán csak szép szezonokat produkált. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:55 | |
| Nem gondolnám, hogy most kéne Sarriról a keresztvizet is leszedni.
Nem tudunk értékelhető középpályát feltenni.
Sérültjeink: -Khedira 3 hónapra -Remzi többet van a kórházban mint az edzőpályán -Rabiot szintén sérült
Ezen felül Costa is egész évben ahogy formába kerül megsérül.
Ezzel mit lehet kezdeni? Hát kurvára nehéz. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:53 | |
| Azt mondta Sarri, hogy Koszta nélkül nem fogunk 433at játszani. Lehet, hogy jobb lenne amúgy, mint Bernáttal szenvedni trequartistaban. Egyébként ennek a fényében, mi a csecsért nem igazoltunk szélsőt nyáron? Arra azért lehetett számítani, hogy Koszta nem fog lehozni egy szezont sérülés nélkül.
Ez a meccs amúgy legalább annyira a bíróé, mint Sarrié (Cané). Mintha Simeone fújta volna a meccset és mellé kurva bizonytalan volt (a visszafújt bedobás mina fasz volt te jóisten?). Amíg Benő pályán volt kb momentuma nem volt a Lazionak (Benő MoM volt), lesérül, jön ez a rakás szerencsétlenség és utána downhill... az is jobb lett volna ha behozza a Malacot, Bernát meg visszalép mezzalaba. Egyébként ilyenkor szokta felszívni magát a csapat, illetve lökést adhat alapos változtatásra is a felállásban. Ha elfelejtjük ezt az elbaszott 4312t akkor már megérte. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:44 | |
| Tökmindegy, a második félidőben Dybala helyzetét (amit egy kurva nagy védelmi hiba előzött meg) leszámítva momentumunk se volt. A 4-3-1-2 megint nem működött, Bernát megint hulladék volt. Sarri cseréit megint nem értettem, minek hoztuk be a malacot? Egy ilyen meccsen sokkal nagyobb a sansz, hogy Dibcsit eltalál egy labdát, minthogy helyzetbe hozzuk Higuaint, Can meg viccnek is rossz. de Ligt mellől meg az rúg gólt aki akar... | |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:39 | |
| Érett már ez kurvara. Kiváncsi leszek mit mond a vezetőség most hogy már a veretlenség mögé sem lehet bújni. Ez a keret szar. Nincs középpálya. Sarri meg Allegri szintjét sem közelíti meg, de ezt sejtettük kezdetektől fogva. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:27 | |
| Egri meg masztizzon sajtreszelővel! | |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:25 | |
| Ne ez viszont már tisztán a bíróé volt. Azt vissza sem nézik, hogy pjanic ellen szabálytalankodtak és abból indult az akció. Egyébként már az elején látszott a bajnokságnak, hogy ki van adva a bírói karnak, hogy a Juve nem lehet bajnok idén. Egyre biztosabb vagyok ebben. | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:23 | |
| CSECCSCCCSSCCCSCCSCSCSCSCS!!!!!!! | |
| De Ligt megint összehozta a gólt. Rugani ennek a negyedéért már elkárhoztatott volna. Nekem amúgy nem az a bajom, hogy a hibái ellenére nyomjuk, hanem hogy Rugani semmi esélyt nem kapott. | |
| | | Joe111 Labdaszedő
| Ez mar a sarriball? F@szomat bele h mi ez a szar Teljesen full gaz ez december kozepen | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:21 | |
| Utolsó ember volt Cuadrado, a kapu felé indult Lazzari, a piros sajnos jogos volt. De Ligt mit csinált? | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:20 | |
| - CsT írta:
- Féltem ma nem lesz de Ligt hiba...
Nem kell félni. Jött. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Féltem ma nem lesz de Ligt hiba... | |
| - Malloy írta:
- Sima piros volt. Idióta gyökér aki így csúszik oda.
Oda kellett csúszni hogy ne gyalogoljon be a kapuba, én azt nem értem, hogy miért adott sárgát. Ha elérte a labdát akkor nem lap, ha meg nem akkor piros. Az hogy össze-vissza fúj meg engedi ezt a rugdosódást meg vegytiszta faszkorbacs, hogy rohadjon meg az ilyen buzi. | |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:19 | |
| | |
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:18 | |
| | |
| | | Joe111 Labdaszedő
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:17 | |
| Legalabb frederico lemaszott vegre
| |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 2019-12-07, 22:17 | |
| Sima piros volt. Idióta gyökér aki így csúszik oda utolsó emberként. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 | |
| |
| | | | Lazio - Juventus 2019.12.07 20:45 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|