Én elfelejtettem, hogy meccs lesz és beszerveztem egy teniszt 9-től, szóval csak a második félidőt látom majd. Mondjuk ha félidőben 0-3 akkor lehet nem fogok annyira sietni haza...
Igazolt távollét, rendben!
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én elfelejtettem, hogy meccs lesz és beszerveztem egy teniszt 9-től, szóval csak a második félidőt látom majd. Mondjuk ha félidőben 0-3 akkor lehet nem fogok annyira sietni haza...
Az a kegszarabb azon gondolkodik az ember hogy kehet jobb ha kiesunk a kupából es Allegrit kirúgják. De eszembe jut hogy mar reg el kellett volna Maxit küldeni.
Az a kegszarabb azon gondolkodik az ember hogy kehet jobb ha kiesunk a kupából es Allegrit kirúgják. De eszembe jut hogy mar reg el kellett volna Maxit küldeni.
és mindezt 30 millió eurós fizetéssel... csak összevetésként nálunk 120 millió, mind edzőben, mind keretben a legjobban fizetettek vagyunk, kár hogy ez a pályán nem látszik...
Allegri amibe Egyedülálló volt az a taktikai rugalmasság. Ez totál elveszett. Nyomozza a meccset nincs támadás nincs védekezés nincs középpálya. Ez s valaha volt leghitványabb Juventus. Delneri fele szart is néztem de ez valami teljesen más. Eg nrm csapat ez csorda
Álljon itt példaként a Bologna utolsó 9 meccsének eredménysora: WWWWWWLWW Az az egy L a dogevok ellen jött.
és mindezt 30 millió eurós fizetéssel... csak összevetésként nálunk 120 millió, mind edzőben, mind keretben a legjobban fizetettek vagyunk, kár hogy ez a pályán nem látszik...
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
"At the moment we are simply not getting the results, but the team is doing what it ought to do"
Ez itt a probléma, hogy azt csinálják amit kérnek tőlük, vagyis hogy ezt kérik tőlük. A Cagliarival biztos nagyot menne Allegri, meglenne a bennmaradás, nálunk valami mást kéne kérni.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
"Büszkének kell lennünk erre a teljesítményre" - Mondá' a miszter.
ez az ember egy erkölcsi nulla, van pofája ilyeneket nyilatkozgatni az hogy szakmailag egy elavult koncepciót követ az egy dolog, lehet azt mondani, hogy ne pofázzon bele a szurkoló/újságíró, nem ért hozzá, de ezen felül emberileg egy teljesen vállalhatalan figura: soha semmiért ő nem hibás, 20 körömmel ragaszkodik a padjához, de másokat szívesen bedob a busz alá ha úgy hozza, emellett még a pedagógiai, vezetői kvalitásai is erősen megkérdőjelezhetőek (pl. kedvencek játszatása minden hiba ellenére, más hibázó játékosok azonnali, statáriális jellegű lecserélése, játékosok random jegelése majd bedobása egy rangadón)
CsT and bombahoppa like this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Maxi sajt. tájából egyetlen mondat maradt meg bennem: "Egy új edző mindig pozitív impulzust hoz". Elég Freudi elszólás volt!
Ahogy láttam a gól után be is viharzott az öltözőbe (remélem odaböfögött még valami epés megjegyzést a LAzio padjához, ahogy szokta ).
Láthatóan ma is két célunk volt: Nem kapni gólt és ezzel elvinni 1 pontot.
Támadójátékról megint nem beszélhetünk, bár az első félidőben amikor Chiesa a szélen volt, volt néhány jó megmozdulása, a második félidei 3-5-2-ben megint labdához sem ért.
Azért az érdekes kérdés, hogy miért a Szekulov (aki egyből letaszította nálam a hülyehaj toplista első helyéről Gattit ) volt az utolsó emberünk a gólnál.
Bremert sajnálom, óriásit játszott,mindhol ott volt, kijavította más kreténségét stb. Kean szegénykém annyira szánalmas, nincs esélyes senki olyannal szemben akinek van két egészséges lába. Volt az első félidő végén meg a második elején némi fellángolás (de nevezhetjük rendszerhibának is) és ennyi. Kambit lecserélni Weahra ez értelmezhetelen, a prezident jr ugyanaz mint Kean de ő legalább küzdeni sem küzd.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Rá lehet fogni a hiányzókra, meg a fiatalokra (Sekulovról kaptuk a gólt). Hát remélem jövőre már egy kompetensebb, modernebb edzőnk lesz (most már úgyse basszák ki Allegrit) és valamit alkotunk majd. Ez most siralmas, csak reménykedni tudok, hogy itt a vége, ennél már nem süllyedünk lejjebb...
Nem tudom mi lenne a jó eredmény, ha ma kikapnánk és a kupában is akkor talán kirúgnák és menthető lenne a szezon még De lehet tökmindegy és marad ez a barom, akkor meg inkább nyerjünk Az X csak allegrinek jó
A mai játékvezetés egy Ellenség vagy Milan meccset idéz, nagy szerencsénk van
Nem nagyon hiszem,hogy nyár előtt megszabadulnánk tőle, max ha matematikailag sem lennek már esélyünk a BL-re.
Időnként kell egy meccs amikor vélt vagy valós hibákat vétenek a bírók a mi javunkra,hogy utána hetekig tudjanak erre hivatkozni,ha ellenünk "tévednek"
Nem tudom mi lenne a jó eredmény, ha ma kikapnánk és a kupában is akkor talán kirúgnák és menthető lenne a szezon még De lehet tökmindegy és marad ez a barom, akkor meg inkább nyerjünk Az X csak allegrinek jó
A mai játékvezetés egy Ellenség vagy Milan meccset idéz, nagy szerencsénk van
Valamelyik nap szembejött egy nézettségi adat...pontos számokra nem emlékszem mindegyik helyezettnél, de az tuti,hogy az 5. volt a Seria A átlag 3milliós nézettséggel meccsenként, az első a Premier League 634millióval. (4. Ligue1 10,5m, 3. Bundesliga 30m?(erre nem emlékszem) 2. LaLiga 70m?(erre sem)
Szóval nem meglepő..
Menjenek cirkuszba allegri megmondta Ez nem arra van hogy szórakozzanak a jonepek
CsT and bombahoppa like this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Épp Koppenhágában ért a Juve meccs, eljöttem a belvárosba egy sportsbarba hogy megnézzem a meccset, de nem adják itt 38 tvből egyiken sem. Fél órát inkább egy Family Guy rész ment, mint a Lazio - Juve. Van még lejjebb? Mondjuk a stream legalább hibátlan, a hangulat is fasza, lehet hozzátesz, hogy más meccsek mennek
Valamelyik nap szembejött egy nézettségi adat...pontos számokra nem emlékszem mindegyik helyezettnél, de az tuti,hogy az 5. volt a Seria A átlag 3milliós nézettséggel meccsenként, az első a Premier League 634millióval. (4. Ligue1 10,5m, 3. Bundesliga 30m?(erre nem emlékszem) 2. LaLiga 70m?(erre sem)