Pellegrini keretben sincs, elvileg holnap utazik orvosira Genovába. DS marad. Fantasztikus, de bízzunk a szakvezetésben. De ne már. Ez megint totál csubakka. Sandro legalább 1 hónapig sérült, Bernicica csakúgy, Danilo De Ligtet helyettesíti. Neki merünk menni úgy a szezonnak, hogy DS van csak bal oldalra?!?!
Nem tanulunk soha.
Először is, lehet csak egy pletyka miatt hőbörgünk, mint Suareznél. Persze az jön le, hogy nem ez a helyzet, gondolom DS piacképtelen és sokan vagyunk, Pellegrinivel meg lehet valamit kezdeni. Persze ha csak simán kölcsönadjuk, nem pedig valami opciós téma akkor nehezen védhető, hogy miért nem a használhatatlan DSt hagyjuk ki a BL listáról. Illetve a terv lehet alapvetően Bernát erre a posztra, az 1 hónapra amíg felépül mindkettő pedig kihúzzuk a nyomorékokkal meg a primaverasokkal. Nekem ez utóbbi azért eléggé hazárdjáték, mert ha Bernát mégsem jön be (amire bőven van esély), akkor lábon lőttük saját magunkat. Akkor pedig ott tartunk, hogy a férgek jobbak szélen Asamoah ügynökkel meg Eslijánggal...
A hozzászólást Krisz összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-09-20, 15:34-kor.
Pellegrini keretben sincs, elvileg holnap utazik orvosira Genovába. DS marad. Fantasztikus, de bízzunk a szakvezetésben. De ne már. Ez megint totál csubakka. Sandro legalább 1 hónapig sérült, Bernicica csakúgy, Danilo De Ligtet helyettesíti. Neki merünk menni úgy a szezonnak, hogy DS van csak bal oldalra?!?!
Én láttam előzetes kezdőben McKenniet is, de valószínűtlen, hogy Pirlo vele az elejétől számolni fog holnap. Ramsey-Bentancur-Rabiot trió, nem a legjobb középpálya, de igazából csak Ramsey miatt. Pellegrini kényszerből fog kezdeni, akárcsak Kulu, bár igazából Costat is kezdethetné, csak ugye ő utoljára Guardiolanál játszott valamennyit középen.
Amire különösen kíváncsi vagyok:
- Ez egy hibrid felállás vagy Daniloval háromvédős rendszerben számol Pirlo? Igazából utóbbi sem lenne rossz húzás, most van esélye bizonyítani kb. de Ligt visszatéréséig, hogy ne őt, hanem Chiellinit vegye ki az alapcsapatból.
- Kíváncsi vagyok a Ronaldo-Kulu duóra elől, hogyan váltogatják majd egymást. Ez nagyjából irányadó lesz az új csatár esetén is, pl. Dzekoval ezt nem tudná megcsinálni Pirlo, viszont Kean és Suárez is sokkal posztkötetlenebb (kár, hogy az uru papírjai valószínűleg későn lesznek rendben).
- Pellegrini. Ha holnap jól játszik, akkor lesz helye a keretben, ha ezután Pirlo nem lát benne perspektívát, akkor viszont szerintem egy bal oldali játékos érkezni fog. De nem hiszem, hogy erre szükség lesz.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Hát kezdődik. Bevallom nagyon rég voltam ennyire izgatott, egyrészt fogalmam sincs mire számítsak Pirlótól, egy Novara elleni meccsből nehéz bármilyen következtetést levonni, másrészt nagyon szurkolok neki mert már akkor is tátott szájjal néztem a játékát amikor még nem nálunk játszott.
A sajt. tájon magabiztosnak tűnt, azt mondta tudja hol van és mit vállalt és a meccsen azt szeretné látni amit az az edzés első percétől az utolsóig gyakoroltak.Kontrollt, támadófocit ígér.
Végignyálaztam az összes komolyabb olasz sport portált, nagyrészt mindenki 3-5-2-őt vár 2-3 helyen van kérdés.
Daniló kezdőbe helyezése valszeg előrevetít valami átmenetet a 3 és a 4 védő között. Nekem ez szimpatikus, hogy nem egyféle rendszerben gondolkodik mint a déli suttyó elődje!
FORZA JUVE!
A walesit mindenki a kezdőbe várja, kíváncsi vagyok rá nagyon. Mondjuk a tavalyi lófasz teljesítményét nem lesz nehéz felülmúlni.
Hát kezdődik. Bevallom nagyon rég voltam ennyire izgatott, egyrészt fogalmam sincs mire számítsak Pirlótól, egy Novara elleni meccsből nehéz bármilyen következtetést levonni, másrészt nagyon szurkolok neki mert már akkor is tátott szájjal néztem a játékát amikor még nem nálunk játszott.
A sajt. tájon magabiztosnak tűnt, azt mondta tudja hol van és mit vállalt és a meccsen azt szeretné látni amit az az edzés első percétől az utolsóig gyakoroltak.Kontrollt, támadófocit ígér.
Végignyálaztam az összes komolyabb olasz sport portált, nagyrészt mindenki 3-5-2-őt vár 2-3 helyen van kérdés.
Daniló kezdőbe helyezése valszeg előrevetít valami átmenetet a 3 és a 4 védő között. Nekem ez szimpatikus, hogy nem egyféle rendszerben gondolkodik mint a déli suttyó elődje!