Én nem nagyon értem ezeket a véleményeket, azért a Fiorba volt egy időszaka amikor k. jó volt. A végén már nem annyira, de nem is a posztján játszott + nem érezte jól magát már ott. Ha tisztulna a játéka még sokkal jobb is lehetne (pl. nem vezetné bele állandóan az előtte lévőbe a labdát )
Ennek egyszerű magyarázata van. Párszor láttam játszani, aláírom nem nagy minta, de többször volt rossz mint jó. És amikor jó is volt, tér kellett neki. Az meg nálunk nem lesz meg neki túl sokszor, gondoltam. Nyilván Berna is benne van a dologban.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Nem adtam volna egy lyukas garast a leigazolásánál, hogy Kieza ilyen gecijó lesz.
Én nem nagyon értem ezeket a véleményeket, azért a Fiorba volt egy időszaka amikor k. jó volt. A végén már nem annyira, de nem is a posztján játszott + nem érezte jól magát már ott. Ha tisztulna a játéka még sokkal jobb is lehetne (pl. nem vezetné bele állandóan az előtte lévőbe a labdát )
Cselló kezd a szőke belga helyett. A többit eltalálták.
Talán a legfontosabb hogy mintha összeállna egy állandó középpálya, Benta-Meki-Artúr. Amúgy nagyjából ez a legerősebb kezdőnk most, talán Ligti és Sándor elférne Bonu és Dani helyett.
Hozok fel sört. Ez a LEGFONTOSABB!!!4
Khedirás rémhíreket én is olvastam, jelentettem is az illetékes szerveknek.
Én a héten fedeztem fel őt egy edzésvideóban, egyből ez jutott eszembe, de mivel a rémhírterjesztés már bűncselekmény ezért nem írtam le sehová.
Eddig is a csapattal edzett, sok hivatalos edzésfotón lehetett látni, viszont a reintegrálást csak most dobták be, remélhetőleg csak a rendkívül lagymatag mercato miatt.
Dybala még mindig nincs keretben, Kulukulu pedig eltiltott.
A legtöbb helyen ezt a kezdőt láttam, de nekem most ez kicsit lackó lenne, mivel így előrefelé nem lenne értelmes cserénk (Bernátot nehéz annak nevezni).
Így logikus lenne a Chiesa,Morci,Ronaldo hármasból valakit a padra ültetni. Azt ugye kizárhatjuk, hogy Céró lesz az.
Szerintem Szandi simán kezdő lesz.
Egyébként bedobta valamelyik firkász reaktiválását is.
Dybala még mindig nincs keretben, Kulukulu pedig eltiltott.
A legtöbb helyen ezt a kezdőt láttam, de nekem most ez kicsit lackó lenne, mivel így előrefelé nem lenne értelmes cserénk (Bernátot nehéz annak nevezni).
Így logikus lenne a Chiesa,Morci,Ronaldo hármasból valakit a padra ültetni. Azt ugye kizárhatjuk, hogy Céró lesz az.