Én látok egy kis fejlődést de rengeteg munka van még. Nehéz értelmezni a szituációt, mert tényleg olyan mintha egy amatőr brigádot kéne felhozni a profik világába. Nyilván nem segített, hogy Ronci az utolsó 2 hétben vágta ki a hisztit, de na. Mindenesetre ezt a csapatot magához és nem BBBC-s, MVP-s Tevez-féle brigádhoz kell mérni.
Pozítivumok: - meccs bizonyos szakaszaiban menedzseljük már a meccset - meccs bizonyos szakaszaiban fegyelmezettek vagyunk
Negatívumok: - A pozitívumok úgy kezdődnek, hogy a 'meccs bizonyos szakaszaiban' - Egyszerűen fejben nullák vagyunk. jön egy kis pressing és 10-15 méterre nem passzolunk rendesen, nincs mozgás, elpasszoljuk a labdákat. Mintha idegesek lennénk nulla önbizalommal. Emiatt várom vissza Arthurt. Arthur labdatartásban világklasszis (persze lehet jönni a Lecce elleni gólpasszával...). Jelenleg a középpálya 1 nulla. - a top 15 csapat közül csak a lazio, a verona és mi nem hoztunk le kapott gól nélkül még meccset. Én úgy gondolom, hogy ebben is kell az áttörés, kell az eredmény, ami meghozza az önbizalmat (Ahogy a Mister is mantrázza). Nem mehet így örökké, nem lehetünk mindig ennyire szerencsétlenek. 3 helyzetből lőttek kettőt. - vannak buta játékosok, akikkel nem tudom mit lehetne csinálni. >> Kulusevski lehet nem több egy Krasicnál. Egysíkú széljátékban a Parmában jó volt, de lehet többet akarunk bele látni, mint ami (trequartista, secunda punta, jobbszélső, balszélső) >> Bernicicát csípem, de mintha elfelejtett volna focizni. Félelmetes néha amit leművel. A legrosszabb az egészben, hogy lelkes is és látszik, hogy akar. >> Ramsey nulla. Ráadásul a teste sem alkalmas az élsportra. 2 labda és egy gyros-tál már jó biznisz lenne érte >> Dybalával nem tudom mi legyen.De szerintem a menedzsment, de még a jó Isten sem tudja....nem lehet köré csapatot építeni, pedig mindenki szeretné.... >> McKennie-nek vannak jó megoldásai, látszik, hogy van benne valami, de legalább ennyire butának tűnik sokszor helyezkedésben, játék olvasásban
Október nem lesz egyszerű, nov-6ig (válogatott szünettel) 9 meccset játszunk... - Chelsea (o) - Toro (i) SZÜNET (utána 21 nap alatt 7 meccs) - Roma (o) - Zenit (i) - Inda (i) -Sassol (o) -Verona (i) -Zenit (o) - Fiorentina (o)
A döntő meccsek a szünet után jönnek. Tovább kell jutnunk a BL csoportból, nem a Cselzivel versenyzünk (persze minden pont jól jön). Ha választani lehet akkor inkább hétvégén verjük meg a Torot. Viszont a Zenit ellen nincs majd kifogás..
Allegrit remélem nem kezdik ki, de lehet neki is csak most esik le, hogy mibe vágta a fejszéjét.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Nekem Loca játékát nézni viszont nagy élmény, ez ritkaság a középpályánkon már évek óta.
Mondjuk a 71%os passzpontossága elég pusztulat, ezen bőven van mit javítani. Játékban hatalmasat zuhantunk Dybala kiválásával. Ezzel nem tudom mit lehet kezdeni, mert egy komolyabb csapat ezt pusztulatosan büntetni fogja illetve a mai helyzetkihasználást sem engedhetjük meg magunknak, különösen ha az a terv, hogy nekiesünk az ellenfélnek majd ha kifáradtunk visszaállunk eredményt tartani.
Nem volt ez olyan rossz. A csapat problémáit ismerjük. Fejlődünk viszont most olyan ez egy olyan időszak, hogy helyzet nélkül kapunk 2 gólt. Loca faszányos és Benta stabil volt, Morata rengeteget melózott, Chiesa csendesebb.
A meccset megelőzően 71 lövésből álltunk 7 lőtt gólnak, tehát 10 lövés kell, hogy gólt szerezzünk. Ellenben érzésre az ellenfelek minden valamirevaló helyzetből gólt lőnek nekünk.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Akkor megvan zsinórban a 20. meccs kapott góllal. Szégyen
Mindenképp Bonucci gólja, az meg minimum véleményes, hogy ott az 5ösön arra Perinnek jönnie kellett volna, ahelyett hogy a gólvonalra szegeződik (szvsz öklöznie kellett volna). Megint ott tartunk, hogy a pontrugásokat képtelenek vagyunk levédekezni, és Bonucci hulladék 1vs1ben.
Remélem nem alszunk bele a meccsbe hogy a 83. percben beszopott góllal leikszelünk.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Igazából akkor kezdődnek a gondok amikor vezetés után fizikailag el is fáradunk. Amíg ez megtörténik lőni kell még 1-2 gólt és akkor gondok se lesznek.
Így van, le kellene zárni még az első félidőben mert úgyis szopunk egyet majd valami balfaszoskodásból.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Igazából akkor kezdődnek a gondok amikor vezetés után fizikailag el is fáradunk. Amíg ez megtörténik lőni kell még 1-2 gólt és akkor gondok se lesznek.