Pont az ilyen meccseken lehet sokkal offenzívebb játékot játszani, többet pihentetni, erre rámegy Pirlo a lehető legerősebb kezdővel. Danilo helyett Dragusin, Sandro helyett Frabotta, McKennie helyett Bernardeschi, de még Fagiolit is simán kezdhetne.
Eddig pont az ilyen meccseket nem hoztuk még ennél bőven erősebb kezdőkkel sem...
Pont az ilyen meccseken lehet sokkal offenzívebb játékot játszani, többet pihentetni, erre rámegy Pirlo a lehető legerősebb kezdővel. Danilo helyett Dragusin, Sandro helyett Frabotta, McKennie helyett Bernardeschi, de még Fagiolit is simán kezdhetne.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kurvára ne legyen igazam, de szerintem nem nyerünk ma. Ennyi hiányzóval félek nagyon. Reális forgatókönyv szerintem, hogy az elején kapunk valami szar gólt, és onnantól megint meg vagyunk lőve, és vért hugyozhatunk az X-ért.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Sérülés miatt biztosan nem lesz Dybala,Chiello,Bonu,Puli,Artúr. Rabiot eltiltott és a hírek szerint Morci sem 100%-os, Kenőnek valami csipő problémája van illetve KuluKulunak is sikerült megfáznia.
Rotáción, taktikai húzásokon nem nagyon kell gondolkodni Pirlónak, egy ramaty játékkal elért 1-0-val simán kiegyeznék (Azt sem bánom ha mondjuk egy 25 méteres Ronci szabadrúgás góllal nyerünk ).
Sérülés miatt biztosan nem lesz Dybala,Chiello,Bonu,Puli,Artúr. Rabiot eltiltott és a hírek szerint Morci sem 100%-os, Kenőnek valami csipő problémája van illetve KuluKulunak is sikerült megfáznia.
Rotáción, taktikai húzásokon nem nagyon kell gondolkodni Pirlónak, egy ramaty játékkal elért 1-0-val simán kiegyeznék (Azt sem bánom ha mondjuk egy 25 méteres Ronci szabadrúgás góllal nyerünk ).
Dragusin, Frabotta és Bernát szerintem alap kellene, hogy legyen ezen a meccsen és a Benő-Kenőből is minimum egyet pihentetnék - tökéletes meccs Fagyinak.