Írtam másik topicokban, hogy ha ez lesz a kezdő akkor kiszopunk megint. Pirlo hülye?
Valóban az az érzése az embernek, hogy Pirlo csakazértis be akarja bizonyítani, hogy neki van igaza (Kula favorizálása és a 2 fős kp). Pedig most pihentetni sem kell hiszen hétközi meccs nem lesz.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Agyfasz kezdő. Kula megint balfaszul fog keringeni összevissza mindenfelé. Emellett ha Dybala lábában van már 60 perc akkor simán neki kellene kezdeni.
Szóval 3 kp meg Dybala jó lett volna. Remélem nem kell majd fosni a meccsen.
Írtam másik topicokban, hogy ha ez lesz a kezdő akkor kiszopunk megint. Pirlo hülye?
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Agyfasz kezdő. Kula megint balfaszul fog keringeni összevissza mindenfelé. Emellett ha Dybala lábában van már 60 perc akkor simán neki kellene kezdeni.
Szóval 3 kp meg Dybala jó lett volna. Remélem nem kell majd fosni a meccsen.
Meccs, amit megint muszáj nyerni mert a retek milan tegnap megint behúzta a kötelezőt. Az újságok teljesen vakon vannak, mindenhol más a várható kezdő, de 5-6 eltérés is van bennük.
A genoa gyakorlatilag a fiókcsapatunk, teli olyan játékosokkal akikhez volt/van/lehet közünk (Pellegrini,Pjaca,Criscito,Perin,Rovella,Scamacca,Portanova,Cassata(?) bár a legnagyobb kincsüket Stuanit már ugye eladták. Gondolom ezek újra életük meccsére készülnek. Igazából Pellegrinire lettem volna kíváncsi, de ő kidőlt 1 hónapra (már készül a Juvés szezonjára )
Random kezdő:
Ja, remélem egry lesz, valamelyik nap már akkor is idegesített amikor nem a mi meccsünket adta. Bár nekem tegnap belőtték az első adag sputnyikot, így lehet keresek valami orosz streamet hátha már értem!