Posts : 6641 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 36 Location : Doha, Qatar
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2022-04-21, 2:11 pm
UEFA given authority to sanction Juventus, Barcelona and Real Madrid
Malloy Segédedző
Posts : 1831 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 36 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2022-02-27, 6:57 pm
Március 3-án Agnelli bemutatja a financial times rendezvényén az új formátumot!
fktgbr Labdaszedő
Posts : 159 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 46 Location : Budapest
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-12-13, 2:40 pm
A Szuperligában még soha nem kellett megismételni sorsolást.
DartagnanX, virracocha, _DREAM_, kilopo, Petike007 and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-10-31, 7:56 am
Milyen kib@szott ciki lesz, mikor majd sikerül beindítani a projektet, (ami mellett Olaszországból egyedül a Juve tartott ki), és csak nézzük majd a hetedik helyről, ahogy a Milan/Ellenség/napoli/Atalanta felmarkolja a 400.000.000 € kezdő támogatást…
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-09-28, 10:38 am
kilopo írta:
Uefa has ended its legal fight against Barcelona, Juventus and Real Madrid over their involvement in the proposed European Super League.
https://www.bbc.com/sport/football/58714235
Bohóc Ceferin. "Ended" - el sem igazán kezdődött.
Ceferinnél csak azok az angol klubok a nagyobb bohócok, akik az első rinyálásra azonnal kiléptek egy milliárd eurós bizniszből (vagy legalábbis úgy tettek, mintha kilépnének). Kimondottan büszke vagyok rá, hogy a Juve kitartott és még a két spanyolt is jobban megkedveltem emiatt.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
bombahoppa and Malloy like this post
kilopo Gyúró
Posts : 1071 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Uefa ends legal fight against Barcelona, Juventus & Real Madrid 2021-09-28, 10:28 am
Uefa has ended its legal fight against Barcelona, Juventus and Real Madrid over their involvement in the proposed European Super League.
https://www.bbc.com/sport/football/58714235
Juve1974
Posts : 27 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Posts : 2757 Join date : 2015. May. 10. Age : 49 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-10, 11:42 pm
Azon gondolkodám reggel, hogy Agnelli húzott egy nagyot, mert a hírekben a Madriddal és a Barcelonával együtt emlegetik a Juventust.
Egyfajta Triumvirátus.
Andrea Perezi magasságokba emelkedett. Edzőt is évente cserélünk.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT and Petike007 like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-09, 8:19 pm
Platini: „Amit Aleksander Čeferin nem ért meg, hogy a Juventus és az Agnelli család a jövőben is létezni fog, míg Aleksander Čeferin nevét egyszerűen elfelejtik.”
Szerk: - If UEFA didn't suspend the sanctions against Real Madrid, Barcelona and Juventus, UEFA president Ceferin would have been ARRESTED. - This is because UEFA received an official Swiss court order telling them to immediately suspend the sanctions. - The suspension of sanctions will only apply to Real Madrid, FC Barcelona and Juventus. The 9 clubs that publically left the Super League will still have to give away 5% of their European revenue to UEFA as a punishment.
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-01, 3:44 pm
DartagnanX írta:
Ne butáskodj, hát annyi pontot nem lehet szerezni!!!! 66 pont a maximum!!!!!!
Nade, ha csak az első három helyet szerzik meg 100%-os mérleggel, akkor az máris 198 pont.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-01, 3:10 pm
Női focira? Én leültem megnézni a női BL döntőt, a 32. másodpercben olyan öngólt rúgott a Chelsea, hogy az egyik játékosuk sípcsonton rúgta a másikat a labdával ami a kapus fölött a hálóba hullott.
Inkább égessük el azt a pénzt!
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-01, 2:56 pm
fktgbr írta:
Azt mondja a Cseferin, hogy a szuperliga hármas fenyegeti és megfélemlíti az hÜlyEFÁt. Egész megsajnáltam.. Meg hogy túl sok pénze van a szuperligás csapatoknak, amit szerinte inkább a női focira kellene költeniük.. hát akkor jövőre hány ponttal nyerné a bajnokságot a női Juve zsinórban ötödjére, kétszázzal?
Ne butáskodj, hát annyi pontot nem lehet szerezni!!!! 66 pont a maximum!!!!!!
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-06-01, 9:48 am
Azt mondja a Cseferin, hogy a szuperliga hármas fenyegeti és megfélemlíti az hÜlyEFÁt. Egész megsajnáltam.. Meg hogy túl sok pénze van a szuperligás csapatoknak, amit szerinte inkább a női focira kellene költeniük.. hát akkor jövőre hány ponttal nyerné a bajnokságot a női Juve zsinórban ötödjére, kétszázzal?
bombahoppa likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-31, 2:53 pm
Malloy írta:
A JP Morgan megerősítette, hogy a super liga még mindig él! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
Illetve hivatalosan senki sem távozott a csapatok közül. Aki ezt megteszi, az egyes hírek szerint 300 milliós büntetést fizet.
Hogy lapíthatnak a "kilépő" klubok, bízva abban, hogy a 3 "renegát" is beadja a kulcsot, és akkor senkinek sem kell fizetnie.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-31, 11:36 am
Di Marzio: A madridi bíróság döntésére hivatkozva a Szuperliga beperelte az Európai Bíróságnál az UEFA és a FIFA szervezetét a versenyjogi törvények megsértése miatt.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-31, 8:13 am
CsT írta:
Ha a kötbérek szétosztásából több jön be mint a BL-ből, akkor nem bánom ha egy évre kizár minket Cseferin.
Igen! 2,7 Mrd háromfelé osztva.... pár évnyi BL győzelmet pótolna!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-31, 7:50 am
Malloy írta:
A JP Morgan megerősítette, hogy a super liga még mindig él! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.
Illetve hivatalosan senki sem távozott a csapatok közül. Aki ezt megteszi, az egyes hírek szerint 300 milliós büntetést fizet.
Ha a kötbérek szétosztásából több jön be mint a BL-ből, akkor nem bánom ha egy évre kizár minket Cseferin.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-31, 7:05 am
Megfordítottam normálisra ezt a topikot is, hogy ne kelljen a végére görgetni.
Krisz, virracocha and Malloy like this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-06, 12:32 pm
Petike007 írta:
virracocha írta:
A Lega változtat a Coppa Italia lebonyolításán. A következő idénytől csak a Serie A és B csapatai vesznek részt a kupaküzdelmekben. Az indok? A sorozat értékének növelése, és hogy már az elejétől a TV nézők számára is fogyasztható meccsek legyenek. Én továbbra sem örülnék egy szuperligának, de ez már a képmutatás csúcsa, amit a nemzetközi és egyes nemzeti szövetségek, szervezetek művelnek.
Az Angolok a szurkolók miatt léptek vissza. Most fura, de két angol csapat van a BL döntőben.
Mondjuk a Real egy percig sem érdemelt döntőbe jutást.
virracocha likes this post
tjunior Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-06, 11:11 am
virracocha írta:
A Lega változtat a Coppa Italia lebonyolításán. A következő idénytől csak a Serie A és B csapatai vesznek részt a kupaküzdelmekben. Az indok? A sorozat értékének növelése, és hogy már az elejétől a TV nézők számára is fogyasztható meccsek legyenek. Én továbbra sem örülnék egy szuperligának, de ez már a képmutatás csúcsa, amit a nemzetközi és egyes nemzeti szövetségek, szervezetek művelnek.
Ezen jót röhögtem amikor olvastam. Azt mi döntjük el melyik szuperliga jó, a miénk. A tiétek meg rossz de annyira hogy ki is zárunk ha elindítjátok.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-06, 9:49 am
virracocha írta:
Az Angolok a szurkolók miatt léptek vissza. Most fura, de két angol csapat van a BL döntőben.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-06, 9:42 am
bombahoppa Segédedző
Posts : 2757 Join date : 2015. May. 10. Age : 49 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-05-02, 5:26 pm
Nagy a csend.
Viszont a MUFC pályát bevették az ultrák.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Bejutottunk! 2021-04-24, 7:29 pm
Krisz írta:
Úgy látom a közhangulat átcsapott #ceferinoutba Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.