Az egy dolog hogy hatékonyan rombolják a játékunkat, de mi mellette botrányosan mozgunk labda nélkül. Általában ha a nagyágyukat ketten fogják (mint ma Chiesat pl) akkor a többieknek van több helyük ezt kihasználni, de senki nem tud ezzel élni (emlékezzünk csak Vidal, Marcsi, Pogba mennyi gólt vert második hullámból).
Most Artúrral nem tudom mit akarunk, mondjuk Locanak se ez volt élete meccse.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Csecs -DS, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Locatelli, Be'kúr, Megkeni - Chiesa, Morata, Bernicica
Szerintem a kezdő rendben van: - Danilo, Caudrado hadd pihenjen - Sándor hétvégén kipihente magát - DS a hétvégi teljesítménye alapján megérdemli. meglátjuk egymás után kétszer is tud-e jól játszani - Megkeninek ez amolyan sorsdöntő meccs lehet szerintem - Chiesa végre nem csatárt kénytelen játszani. de hétvégén úgy tűnt ő is kezd kifingani.lehet a Mister úgy érzi Kululululkulu azért erős lenne a kezdőben... - Bernicicával kapcsolatban hetek óta úgy érzem, hogy valami motoszkál és már csak egy hangyafasznyi lökés kéne hogy valami átszakadjon. Már vagy kétszer lemondtam róla, de Marci óta nem szurkoltam még senkinek.
Cseresor így elég erős lesz. Artúr még mindig mozgatja a fantáziámat. remélem a meccs végére beáll majd. Érdekes meccs lesz. Ezt a Zenitet nem tudom hova rakni! DAI!
Pont azt akartam írni, hogy vajon DS egymás után kétszer képes-e jól játszani, de megelőztél. Ez az Artúr fantázia érdekes dolog. Tegyük fel, hogy az utolsó Barcás szezonja után vagyunk, mind játékban, teljesítményben, statokban, akkor is mozgatná a fantáziád hogy leigazoljuk (Allegri zsenialitása és a bele vetett hitünk változatlan)? Bennem is fel szokott merülni, hogy milyen lenne ebbe a csapatba beillesztve Allegri által, de aztán mindig rájövök, hogy inkább más fajta spílerre izgulnék.
[....] Bernivel meg az a baj hogy n+1-ik ilyen időszaka lenne hogy "huh most tényleg jó volt , na hátha átszakad benne valami" - aztán jön egy 10 meccses vergődés. de NE legyen igazam.
Igen, teljesen jogos. de mi szurkolók megengedhetjük ezt magunknak
Bármibe lefogadom, hogy az a szerencsétlen DS lesérül ma. Meghúzza a vagináját, vagy valami hasonló lesz a vége. Életében nem játszott végig 2 meccset egymás után. Ma már olyanokat olvastam, hogy gondolkozunk a szerződése meghosszabbításán! 1 db!!! jobb meccs után. Hát ezt a klubbot tényleg idióták vezetik???
Az utóbbi évek alapján egyértelmű igen a válasz.
Bernivel meg az a baj hogy n+1-ik ilyen időszaka lenne hogy "huh most tényleg jó volt , na hátha átszakad benne valami" - aztán jön egy 10 meccses vergődés. de NE legyen igazam.
Bármibe lefogadom, hogy az a szerencsétlen DS lesérül ma. Meghúzza a vagináját, vagy valami hasonló lesz a vége. Életében nem játszott végig 2 meccset egymás után. Ma már olyanokat olvastam, hogy gondolkozunk a szerződése meghosszabbításán! 1 db!!! jobb meccs után. Hát ezt a klubbot tényleg idióták vezetik???
Csecs -DS, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Locatelli, Be'kúr, Megkeni - Chiesa, Morata, Bernicica
Szerintem a kezdő rendben van: - Danilo, Caudrado hadd pihenjen - Sándor hétvégén kipihente magát - DS a hétvégi teljesítménye alapján megérdemli. meglátjuk egymás után kétszer is tud-e jól játszani - Megkeninek ez amolyan sorsdöntő meccs lehet szerintem - Chiesa végre nem csatárt kénytelen játszani. de hétvégén úgy tűnt ő is kezd kifingani.lehet a Mister úgy érzi Kululululkulu azért erős lenne a kezdőben... - Bernicicával kapcsolatban hetek óta úgy érzem, hogy valami motoszkál és már csak egy hangyafasznyi lökés kéne hogy valami átszakadjon. Már vagy kétszer lemondtam róla, de Marci óta nem szurkoltam még senkinek.
Cseresor így elég erős lesz. Artúr még mindig mozgatja a fantáziámat. remélem a meccs végére beáll majd. Érdekes meccs lesz. Ezt a Zenitet nem tudom hova rakni! DAI!