Szerintem meg nemcsak Pogbát kellene pofánbaszni, hanem azt a vezetőt/vezetőséget aki megengedte neki, hogy műtét helyett egy sámán szűzlányhúgyba mártott pálcával gyógyítsa a térdét. Igen, simán lehet, hogy ő annyira buta, hogy ezekben hisz. Ami azóta van, hogy izomsérülései vannak, az meg akkor lehetne az ő hibája ha másnak nem lenne. De nálunk ez olyan mint máshol az átmozgató edzés, hogy minden héten van. Igazából ha nincsenek meccsszámra vonatkozó kritériumok a szerződésében, akkor nem is igazán lehet mit tenni. Most már szerintem hülyeség lenne kibaszni, én megvárnám a kövi szezont, (HA) végig tud csinálni egy alapozást, mert az tuti ha most kibasszuk akkor jövőre majd klasszis teljesítményt nyújt valahol.
DartagnanX likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 22:50
Krisz írta:
DartagnanX írta:
De ami azóta van, az nem gondolom, hogy már döntés kérdése. Meglepne, ha hamburgereket zabálna sörrel leöblítve és az edzéseken kihagyná a bemelegítést sutyiban, és ezek miatt sérülne meg...
Engem is meglepne, de az is meglepne ha ugyanazt az energiát fektette volna/fektetné bele, mint Chiesa. Persze lehet, hogy csak az instára megy a négerkedés a lájkokért, de valahogy ezt nehéz elhinnem. Valószínűleg nem freeridolni ment el a hegyekbe se, de vajon CR vagy akár Chiesa hasonló szituban elment volna egyáltalán? Szerintem a rehab központba vertek volna sátrat. Lehet hogy rosszindulatú vagyok, meg a bírálói is, de erről ő tehet. Ha nem a nyálverést kommunikálja, hanem hogy a teremben izzad, akkor nem ez lenne az emberekben, még ha amúgy csak annyit tett volna bele, hogy a post kedvéért húz kettőt az evezőn. De ő még a látszattal se foglalkozott, nekem ez a leszarom dolog sugárzik belőle.
Én abban bízom (és hiszek), hogy egyszerűen kibaszottul buta.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 22:10
DartagnanX írta:
De ami azóta van, az nem gondolom, hogy már döntés kérdése. Meglepne, ha hamburgereket zabálna sörrel leöblítve és az edzéseken kihagyná a bemelegítést sutyiban, és ezek miatt sérülne meg...
Engem is meglepne, de az is meglepne ha ugyanazt az energiát fektette volna/fektetné bele, mint Chiesa. Persze lehet, hogy csak az instára megy a négerkedés a lájkokért, de valahogy ezt nehéz elhinnem. Valószínűleg nem freeridolni ment el a hegyekbe se, de vajon CR vagy akár Chiesa hasonló szituban elment volna egyáltalán? Szerintem a rehab központba vertek volna sátrat. Lehet hogy rosszindulatú vagyok, meg a bírálói is, de erről ő tehet. Ha nem a nyálverést kommunikálja, hanem hogy a teremben izzad, akkor nem ez lenne az emberekben, még ha amúgy csak annyit tett volna bele, hogy a post kedvéért húz kettőt az evezőn. De ő még a látszattal se foglalkozott, nekem ez a leszarom dolog sugárzik belőle.
CsT, Petike007, fktgbr and bombahoppa like this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 21:54
Malloy írta:
DartagnanX írta:
Szerintem Pogesz is kurvára kivan. Mert oké, hogy elvagy mint valami császár, keresel egy csomó pénzt kvázi munka nélkül. De azért ő kizárólag a focizáshoz ért, és rohadtul élvezte, ha a pályán lehetett király. Most nem nagyon lehet az. Én baszki kispályán fociztam meg kétezredosztályban, aztán mégis néha eszembe jut, hogy mennyire hiányzik a foci. Pogbának szerintem jobban hiányzik Nyilván nem ő keresi a lehetőségeket arra, hogy mindenféle baszom izomsérülése legyen az elbaszott térdműtét után - egyébként térdműtétek után ez előfordul, tudtommal. Lásd Chiesa.
Edit: Egyet hiányolok csak, hogy nem mondott le a fizetése egy tetemes részéről. Amit az éves teljesítménye fényében megtehetett volna...
Amikor megsérült megmondták, hogy kettő lehetőség van: 1. Nagy műtét. Fél év kihagyás, de megoldódik az a probléma ami miatt az elmúlt években folyamatos izomsérülései voltak.
2. Kis műtét. Lehet a VB-re helyre jön, de hosszútávon nem oldódnak meg a gondjai.
Erre ez a hülye néger elment a falu sámánjahoz. Aztán jött a balhé a tesóival, most meg folyamatosan sérült lesz. Úgy, hogy 10 milliót keres. És itt van igaza Mogginak. Ki kellett volna baszni, hogy a lába ne érje a földet. Mert kódolva volt a folytatás, megmondták az orvosok. Nem atomfizika ez…
Abban igaza van Mogginak, hogy AKKOR szájon kellett volna vágni. Hiszen Pogba vélhetően mindannyiunknál ostobább lény, fene tudja, hogy olvasni tud-e egyáltalán. Ezt a döntést nem kellett volna teljesen rábízni, finoman (egy bézbólütővel) rá kellett volna vezetni a helyes útra.
De azzal, hogy sámánkodott és később lett meg a műtét, igazából "csak" néhány hónapot veszítettünk. Igazából annyiban meg is értem, hogy ki a fene akart volna kimaradni egy lehetséges világbajnoki címvédésből...
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 21:34
DartagnanX írta:
Edit: Egyet hiányolok csak, hogy nem mondott le a fizetése egy tetemes részéről. Amit az éves teljesítménye fényében megtehetett volna...
talán a gazzetta-ban írták egy véleménycikkben, hogy Pogesznak legalább a bónuszokról illene lemondania. Ez nem lenne nagy összeg (főleg ha most nem is látszik, hogy mikor lenne olyan teljesítménye, ami bármelyik bónuszt aktiválná), de jóleső gesztus lenne a részéről a klub és a szurkolók felé.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 21:10
DartagnanX írta:
Szerintem Pogesz is kurvára kivan. Mert oké, hogy elvagy mint valami császár, keresel egy csomó pénzt kvázi munka nélkül. De azért ő kizárólag a focizáshoz ért, és rohadtul élvezte, ha a pályán lehetett király. Most nem nagyon lehet az. Én baszki kispályán fociztam meg kétezredosztályban, aztán mégis néha eszembe jut, hogy mennyire hiányzik a foci. Pogbának szerintem jobban hiányzik Nyilván nem ő keresi a lehetőségeket arra, hogy mindenféle baszom izomsérülése legyen az elbaszott térdműtét után - egyébként térdműtétek után ez előfordul, tudtommal. Lásd Chiesa.
Amikor megsérült megmondták, hogy kettő lehetőség van: 1. Nagy műtét. Fél év kihagyás, de megoldódik az a probléma ami miatt az elmúlt években folyamatos izomsérülései voltak.
2. Kis műtét. Lehet a VB-re helyre jön, de hosszútávon nem oldódnak meg a gondjai.
Erre ez a hülye néger elment a falu sámánjahoz. Aztán jött a balhé a tesóival, most meg folyamatosan sérült lesz. Úgy, hogy 10 milliót keres. És itt van igaza Mogginak. Ki kellett volna baszni, hogy a lába ne érje a földet. Mert kódolva volt a folytatás, megmondták az orvosok. Nem atomfizika ez…
Petike007 likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 21:09
DartagnanX írta:
Van ebben is valami. De nem nagyon látok rá a hétköznapjaira.
Holnap hivatalos vagyok egy három éjszakás, két napos dub-partira. Szerintem ott lesz. Rákérdezzek?
_________________ a televizenyős düggönypakli
DartagnanX and Petike007 like this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 21:02
Krisz írta:
DartagnanX írta:
Én meg valahogy azt érzem, hogy a foci nem esszenciális számára, hanem inkább good to have. Amikor nálunk még azért hajtott, hogy berobbanjon, majd utána, hogy zsíros pénzért eligazoljon akkor sokkal jobban tepert. Amikor a késése miatt Conte kirakta a keretből kb lement kutyába. Nem gondolom, hogy kamuzza a sérülést vagy direkt sérül le, de Chiesa ACL szakadással kevesebbet hagyott ki. Az az érzésem, hogy egy profibb életmóddal nem itt tartana a rehabban. Egyébként megnéztem az injury historyját - 3 éve kb folyamatosan sérült. Comb - boka - meniscus - izomsérülések. Miután visszakerült a MUba, gigaegoval a játékostemetőbe, szépen ki is égett és inkább csak a négerkedésről szólt az élete.
A fizetés lemondás mellett még azt hiányolom tőle, hogy átváltson olyan megszállottba, mint CR - ezt nem láttam tőle eddig. Hátha majd most, mert kibaszni nem fogjuk.
Van ebben is valami. De nem nagyon látok rá a hétköznapjaira.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 20:42
DartagnanX írta:
Én meg valahogy azt érzem, hogy a foci nem esszenciális számára, hanem inkább good to have. Amikor nálunk még azért hajtott, hogy berobbanjon, majd utána, hogy zsíros pénzért eligazoljon akkor sokkal jobban tepert. Amikor a késése miatt Conte kirakta a keretből kb lement kutyába. Nem gondolom, hogy kamuzza a sérülést vagy direkt sérül le, de Chiesa ACL szakadással kevesebbet hagyott ki. Az az érzésem, hogy egy profibb életmóddal nem itt tartana a rehabban. Egyébként megnéztem az injury historyját - 3 éve kb folyamatosan sérült. Comb - boka - meniscus - izomsérülések. Miután visszakerült a MUba, gigaegoval a játékostemetőbe, szépen ki is égett és inkább csak a négerkedésről szólt az élete.
A fizetés lemondás mellett még azt hiányolom tőle, hogy átváltson olyan megszállottba, mint CR - ezt nem láttam tőle eddig. Hátha majd most, mert kibaszni nem fogjuk.
Petike007 and bombahoppa like this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 19:43
Krisz írta:
Malloy írta:
Moggi: 🥰
"#Pogba? With me he would have already left because of the surgery topic and I would have told him to go get paid by France. Plusvalenze? Ridiculous."
Kár hogy a calciopoli egy ilyen megmondóembert csinált belőle. Mindig volt bennem (nagyon mélyen) egy olyan érzés, hogy ő egy maffiózó és nem helyes hogy a klub élén egy ilyen maffiózó van. De így a 2010es évekre az is letisztult, hogy minden nagyobb klubvezető mocskos valamilyen szinten. Nem lógna ki Moggi, kompetenciában meg sanszosan még mindig elit lenne.
Ami Pogbát illeti, úgy látszik, hogy a klub kitart és kiáll mellette. Miután beindultak a firkászok, hogy szerződést bontunk telenyomta a klub a social mediat Pogba tributetal. Hát remélem jól döntöttek és meghálálja majd, hogy kicsit a focira meg az egészségére és a kondijára koncentrál most már. Más különben meg minél hamarabb le kéne írni a veszteséget és továbblépni.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 12:20
Malloy írta:
"#Pogba? With me he would have already left because of the surgery topic and I would have told him to go get paid by France. Plusvalenze? Ridiculous."
Kár hogy a calciopoli egy ilyen megmondóembert csinált belőle. Mindig volt bennem (nagyon mélyen) egy olyan érzés, hogy ő egy maffiózó és nem helyes hogy a klub élén egy ilyen maffiózó van. De így a 2010es évekre az is letisztult, hogy minden nagyobb klubvezető mocskos valamilyen szinten. Nem lógna ki Moggi, kompetenciában meg sanszosan még mindig elit lenne.
Ami Pogbát illeti, úgy látszik, hogy a klub kitart és kiáll mellette. Miután beindultak a firkászok, hogy szerződést bontunk telenyomta a klub a social mediat Pogba tributetal. Hát remélem jól döntöttek és meghálálja majd, hogy kicsit a focira meg az egészségére és a kondijára koncentrál most már. Más különben meg minél hamarabb le kéne írni a veszteséget és továbblépni.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-16, 11:51
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-15, 16:10
CsT írta:
Most azt írják, hogy Chiesa nem lesz a Freiburg ellen, sőt lehet csak válogatott meccsek után tér vissza. Ennyit arról, hogy elővigyázatosságból pihentettük...
Keretben van. Én mondjuk nem érőltetném. Ez a keresztszalag utáni első év mindig ilyen. Az se feltétlen hülyeség ha a 2 félidőt elosztjuk Mária és Chiesa között.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-15, 13:21
Most azt írják, hogy Chiesa nem lesz a Freiburg ellen, sőt lehet csak válogatott meccsek után tér vissza. Ennyit arról, hogy elővigyázatosságból pihentettük...
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-13, 18:07
tjunior írta:
Paul "Ramsey" Pogba megint lesérült pár hétre. Kellene már neki is egy emotikon. Mondjuk egy polip aminek az összes csápja be van gipszelve.
ehun van e, pól ramszesz pogba
Reggie Hammond likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-13, 14:44
tjunior írta:
Paul "Ramsey" Pogba megint lesérült pár hétre. Kellene már neki is egy emotikon. Mondjuk egy polip aminek az összes csápja be van gipszelve.
S.Z.Á.N.A.L.M.A.S
Mikor teszik már ki ennek a celeb bohócnak a szűrét?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-13, 14:39
Petike007 and Nico like this post
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 22:42
tjunior írta:
A csatársorunk rendesen leamortizálódott egy hét alatt. Kean eltíltva, Chiesa és Di Magia reméljük csak elővigyázatosság, Milik még sérült. Holnap Vlaho mellett lehet egy Soule, Illing-jr, Yldiz rutinos trió a keretben.
Di MaGia
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 21:49
CsT írta:
Általában így szoktuk elsőre lekommunikálni ha valaki 2 hétre kiesik!
Hónapot akartál írni.
CsT and bombahoppa like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 21:26
A csatársorunk rendesen leamortizálódott egy hét alatt. Kean eltíltva, Chiesa és Di Magia reméljük csak elővigyázatosság, Milik még sérült. Holnap Vlaho mellett lehet egy Soule, Illing-jr, Yldiz rutinos trió a keretben.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 19:15
Krisz írta:
Chiesa és Mária rendben vannak, annyi, hogy a Samp ellen pihennek.
Általában így szoktuk elsőre lekommunikálni ha valaki 2 hétre kiesik!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 17:47
Krisz írta:
Akkor érik egy szenvelgős döntetlen.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-03-11, 13:18
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-18, 21:21
Chiesa nem játszik holnap, mert fáradt
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 18:34
azért Bonuccit se láttuk hónapok óta, nem mintha hiányozna igazán elmehetne ámerikába vagy CR mellé levezetni
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 17:30
Itt az ideje újabb emojit visszavonultatni.
Bonu, bár ezért hajt a vamzer is Ne felejtsük, ez az igazi, eredeti és egyetlen kebab emoji. a francia bohóc, az élő szuperlatívusz, a dab király!!!
_DREAM_ likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 16:16
_DREAM_ írta:
És amúgy hogy a faszba van pofája fizetést felvenni??? Dybcsit meg elküldtük… kibott bohóc klub lettünk.
Mondjuk azért ekkora ordas szopásra senki nem számított. Nyilván nagy szerepe van ebben Pogba hozzáállásának is amire reagálhattunk volna keményebben, illetve a sámán vs műtét résznél lehettünk volna határozottabbak. Referenciaként a világ legjobb menedzsmentjénél (Bayern) is beleszaladtak hasonlóba (Neuer síbalesete), szóval itt a legnagyobb szégyen az elkurvult futballvilág - Moggi idejében ennél sokkal kisebb dolgok se fordulhattak elő. A klub pénzügyi helyzetét tekintve Pogba ésszerű kockázat volt. Persze az, hogy olyan szerződést kötünk, hogy semmilyen eszközünk nincs, hogy egy ilyen helyzetet kezeljünk az már gáz. Egyébként ha nem sérül meg, akkor most Fagyi és Miretti tutira a Cremomeseben tolná már, ez az egyetlen pozitívuma ennek a kreténnek.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 16:07
_DREAM_ írta:
És amúgy hogy a faszba van pofája fizetést felvenni??? Dybcsit meg elküldtük… kibott bohóc klub lettünk.
Nem az a baj, hogy Dybusz ki lett baszva, és még csak nem is az, hogy Pogbat visszahozták. Ott lett elkurva, hogy júliusban nem mondta azt a klub, hogy vagy a nagy műtét vagy mehetsz a picsaba.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 15:53
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 15:45
szóval a best case scenario, hogy március közepe... Basszus tavaly április óta nem játszott meccset... Lassan tényleg fel kéne bontani a szerződését, mert jelenleg alkalmatlan élsportra...