Allegri nyilatkozata alapján pogba rohadtul nem fog játszani az EL-ben. Talán majd 3 hét múlva. Esetleg
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-11, 14:53
Allegri nyilatkozata alapján pogba rohadtul nem fog játszani az EL-ben. Talán majd 3 hét múlva. Esetleg
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-08, 13:04
Krisz írta:
Szerencsére Miretti tesztjei kizárták a törést, szóval most már csak egy kis kecskeszarral kell kenegetni a ráolvasás mellett és néhány hónap múlva edzeni is elkezdhet.
Hogy tesztelték? Elképzelem:
- Tedd a lábad földre! - Állj rá! - Lépj egyet! - Szuper, most tedd le a mankót, ne dobd, @baßmeg%, még eltörik! - Lépj egyet! - Nnem megy? Nem baj, szerencsére nem tört el...
_________________ a televizenyős düggönypakli
LeRoi10 likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-08, 11:51
Szerencsére Miretti tesztjei kizárták a törést, szóval most már csak egy kis kecskeszarral kell kenegetni a ráolvasás mellett és néhány hónap múlva edzeni is elkezdhet.
_DREAM_ and Malloy like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-08, 07:53
CsT írta:
Parádés kihagyja a holnapi meccset. Indokot nem írnak, lehet akkorra kapott asztalt valamelyik étteremben!
Mondjuk nagyon nem hiányzott.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-06, 19:48
CsT írta:
Parádés kihagyja a holnapi meccset. Indokot nem írnak, lehet akkorra kapott asztalt valamelyik étteremben!
Lúd talp sérülés vagy micsoda amit írtak.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-06, 17:59
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-01, 17:37
Malloy írta:
Mivel nyáron 100%, hogy önként fogja kérni a szerződése felbontását, én megpróbálnám a vezetők helyében előrehozni a dolgot. Kb 4 millió eurót (nettóban) meg tudnánk ezzel spórolni.
Fun fact: Allegri azt is mondta, hogy Pogbanak 2-3 hónap!!!-ra szüksege lesz arra, hogy formába lendüljön. Most már tényleg menjen mindenki a f@szomba a klubnál. Milyen bolondokháza ez most komolyan??
Én meg Elkannék helyében tönkretenném a pályafutását és a C csapattal edzetném a szerződés lejártáig. 4 év pihenő után baszhatja a karrierjét.
LeRoi10 likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-01, 14:50
zetterberg40 írta:
Takaroggyon. Nem tehetek róla, de ki nem állhatom ezt a szerencsétlen celeb bohócot. Mióta lelépett, komolytalan a csávó.
Mivel nyáron 100%, hogy önként fogja kérni a szerződése felbontását, én megpróbálnám a vezetők helyében előrehozni a dolgot. Kb 4 millió eurót (nettóban) meg tudnánk ezzel spórolni.
Fun fact: Allegri azt is mondta, hogy Pogbanak 2-3 hónap!!!-ra szüksege lesz arra, hogy formába lendüljön. Most már tényleg menjen mindenki a f@szomba a klubnál. Milyen bolondokháza ez most komolyan??
zetterberg40 and bombahoppa like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-01, 14:38
Malloy írta:
Pogba -> izomsérülés
Takaroggyon. Nem tehetek róla, de ki nem állhatom ezt a szerencsétlen celeb bohócot. Mióta lelépett, komolytalan a csávó.
Krisz likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-02-01, 14:33
Pogba -> izomsérülés
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-30, 17:22
Petike007 írta:
Milka 1 hónapra kidőlt. Ez úgy kellett nekünk mint sántának a púp.
inkább az a fura, hogy eddig bírta: az ő sérüléslistájával és a mi stábunkkal... Ennek ellenére jó igazolás, neki eleve csak az lenne a feladata, hogy Dusan-t néhány meccsen tehermentesítse, erre tökéletes, most is figyelt a sérülésénél, hogy Vlahovics visszatérjen
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-30, 17:06
Tankcsapda írta:
6-8 hetet is olvastam.
Bőven lehet, a klub hivatalos közleménye szerint közepes szintű szakadásról van szó, és 2 hét múlva mérik fel hogy egyáltalán mi a szitu...
Legalább Vlahovic visszatért... Remélem a klub meghozza majd a pragmatikus döntést, hogy kibassza az egész edzői gárdát.
Malloy likes this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-30, 17:01
Petike007 írta:
6-8 hetet is olvastam. Ha Rabiot és Danilo is kiesne, akkor nem állna rendelkezésre olyan játékos, aki a meccsek nagy részében jól teljesít. Milik a becserélése után is agilis volt, igazából rá tényleg nem lehet panasz, láthatóan bizonyítani akarja, hogy érdemes vele hosszabb távon is számolni.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-30, 12:55
Matteo likes this post
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-29, 21:31
CsT írta:
Milik combhajlító.
Már látszott, amikor fáslizták.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-29, 19:58
Milik combhajlító.
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-28, 18:51
Krisz írta:
Hát igen, elég szopó úgy, hogy kb egy héten keresztül a kezdőbe várta az összes firkász, erre a padon sincs. Ugyanakkor annak örülök, hogy bár minden oka meg lenne rá Allegri nem erőlteti. Viszont az a helyzet, hogy semmi se tudja negatívba lendíteni a lelkem, azok után, hogy Kenő nincs a keretben, mert napokon belül elhúz a vérbe. Azt mondjuk nem tudom, hogy így ki lesz a jobb bunkó. Így elsőre Mirettit tippelném, abban persze nem hiszem hogy sok köszönet lesz.
Ha Pirlo lenne az edzőnk, akkor simán fogadnék arra, hogy Pinsoglio lesz a jobbbek, mert annyira valószínűtlen, hogy biztos meg fog történni. És nála tényleg kaleidoszkóp-elven történt a kezdőcsapat felállítása. Egyszer ott voltam az öltözőben, amikor sorsolták a kezdőt, mintha szerencseszombat lett volna. Kihúzták az egyik kezdőjátékost, a hatos, a faszt, a kilences!
Akár egy új vallás is felépülhetne erre a legendára, csak tőkés szipoly- és marketinges csapat kellene hozzá.
De nem Pirlo az edzőnk.
DartagnanX, Matteo and Bane.Davids.89 like this post
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-28, 16:06
CsT írta:
Pont írni akartam, hogy a Napoli és az Atalanta ellen kapott 8 gól talán megtöri a 3-5-2-őt és lesz esetleg 4-3-3 két oldalon Chiesával és Mariskával.
Nem lenne rossz elképzelés. A 3-5-2 úgy tűnik, kisebb csapatok ellen eredményes, de sokra nem megyünk vele. Így viszont kénytelen lesz Allegri formációt váltani, Danilot kitenni jobb oldalra, és egy alternatív felállásban gondolkodni. A 4-3-3 jó lenne, viszont őszintén szólva én Kosticot most egy meccsre kitenném a kezdőből, nagyon nincs formában, akár Kean, akár Iling, de még akár Miretti is játszhatna balszélsőt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-28, 14:51
Krisz írta:
Hát igen, elég szopó úgy, hogy kb egy héten keresztül a kezdőbe várta az összes firkász, erre a padon sincs. Ugyanakkor annak örülök, hogy bár minden oka meg lenne rá Allegri nem erőlteti. Viszont az a helyzet, hogy semmi se tudja negatívba lendíteni a lelkem, azok után, hogy Kenő nincs a keretben, mert napokon belül elhúz a vérbe. Azt mondjuk nem tudom, hogy így ki lesz a jobb bunkó. Így elsőre Mirettit tippelném, abban persze nem hiszem hogy sok köszönet lesz.
Pont írni akartam, hogy a Napoli és az Atalanta ellen kapott 8 gól talán megtöri a 3-5-2-őt és lesz esetleg 4-3-3 két oldalon Chiesával és Mariskával.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-28, 14:44
Malloy írta:
Na Chiesa izomfáradtság, nem játszik holnap. Ahogy csicska meg Cuadrado sem. Tényleg felépült az egész csapat…
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-28, 14:33
Na Chiesa izomfáradtság, nem játszik holnap. Ahogy csicska meg Cuadrado sem. Tényleg felépült az egész csapat…
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-25, 19:09
_DREAM_ írta:
Holnap lesz egy kis házon belüli játszadozás ahol Vlaho és egy bizonyos Pogba nevű játékosunk is szerepelni fog.
Ha minden rendben lesz velük és bírják a terhelést, játszhatnak a Monza ellen. Pogba is. Na neeeeeeee, csak január végéig kellett erre várni.
Pogbanak egy hasonló sörmeccs kellett ehhez a laza 8 hónapos sérüléshez. Szerintem érdemes melegen tartani az ágyát a J Medicalban.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-25, 18:59
Holnap lesz egy kis házon belüli játszadozás ahol Vlaho és egy bizonyos Pogba nevű játékosunk is szerepelni fog.
Ha minden rendben lesz velük és bírják a terhelést, játszhatnak a Monza ellen. Pogba is. Na neeeeeeee, csak január végéig kellett erre várni.
bombahoppa likes this post
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-07, 07:58
Petike007 írta:
Jetlag azt gondolta a válogatottban van. Nincs jelentősége. Hamar visszaáll. Majd lesz valami boka vagy toka sérülése. Calma
Dél-Amerika ilyen. Meg Közép-Amerika is. Nekem is jetlagem van. Tegnap éjjel kisebb kokasérülést szenvedtem. De a meccsre készen fogok állni.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-07, 07:51
_DREAM_ írta:
Maris ma már a csapattal edzett.
Jetlag azt gondolta a válogatottban van. Nincs jelentősége. Hamar visszaáll. Majd lesz valami boka vagy toka sérülése. Calma
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-05, 15:17
Maris ma már a csapattal edzett.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-04, 19:34
Petike007 írta:
Amit javasolnék Mariska Vlaho meg Pogba esetén el kell velük hitetni, hogy válogatott meccs van. Egészségesek lennének meg jól is akarnának játszani.
Elő kell venni a harmadik számú mezt, az úgyis olyan mintha az összes ország zászlaja benne lenne!