Miért nem lehet egy ilyen meccsen Mirettit játszatni? Az rendben van, ha a komolyabb csapatok ellen nem kezd, látszik, hogy kell neki a tapasztalat, de pont egy ilyen meccsen egy McKennie helyett simán hasznosabb lenne a jobb oldalon, mint Big Mac. Ha Chiesa visszatér, ez az elképzelés egy 4-2-3-1-gyel nagyon hatékony lehetne, bár Pogba is jön, szóval szinte tárgytalan a felvetés.
Mirettit most én se kockáztattam volna meg. A tapasztalatlanságából adódó hibákat egy Maccabi is simán ki tudja használni, és akkor igazán nagy szarban vagyunk - ez a csapat az Albinoleffe ellen se tudna fordítani. Most viszont 2-0 után belefér.
Amúgy az hogy Di Mariat középre húzta nagyon ülne ha a helyén nem Kenő és (sajnos) Cuadrado rohangálna. Mellesleg DS sokkal jobban nyomja, mint Cuadrado. Én a helyében visszavonulnék. Januárban Grimaldo mellé egy jobbhátvédet is venni kell - nincs ötletem.
Miért nem lehet egy ilyen meccsen Mirettit játszatni? Az rendben van, ha a komolyabb csapatok ellen nem kezd, látszik, hogy kell neki a tapasztalat, de pont egy ilyen meccsen egy McKennie helyett simán hasznosabb lenne a jobb oldalon, mint Big Mac. Ha Chiesa visszatér, ez az elképzelés egy 4-2-3-1-gyel nagyon hatékony lehetne, bár Pogba is jön, szóval szinte tárgytalan a felvetés.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Amúgy az hogy Di Mariat középre húzta nagyon ülne ha a helyén nem Kenő és (sajnos) Cuadrado rohangálna. Mellesleg DS sokkal jobban nyomja, mint Cuadrado. Én a helyében visszavonulnék. Januárban Grimaldo mellé egy jobbhátvédet is venni kell - nincs ötletem.
Kenő eddig 75% pontosan passzol, a többi releváns statban 00000000. Nem értem hogy miért ő kezdett Loca helyett, aki hiába van leépülve, még így is értelmesebb nála. A másik, hogy a Maccabi egy jól presselő csapat, akiknek ráadásul egyedül Paredest kell kézről kezre adni, hogy megöljék a komplett játékunkat. Ezen lehetett volna javítani Locaval, míg Kenőt nyugodtan hagyhatják futkározni a labdával elbassza magának. Az egyik legostobább játékos aki valaha a klubban játszott.
Valaki talált esetleg másik linket? Amit lentebb küldött valaki, nekem eléggé szakadozik.
http://1stream.top/soccer/MjU1NzczMDAx
nekem ez egész jó, eddig egy rövid akadás volt. ugyan a pussy destroyer reklámokat nem lehet kinyomni, de ha kirakod teljes képernyőre akkor semmi zavaró nincs.
Majdnem azt írtam, hogy nincs olasz a kezdőben, sem Bonucci, sem Locatelli nem került be a kezdőbe. Szerencsére Allegri azért a kezdőbe tette De Scigliot.
Mariska máris megsérült. Fasza
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Majdnem azt írtam, hogy nincs olasz a kezdőben, sem Bonucci, sem Locatelli nem került be a kezdőbe. Szerencsére Allegri azért a kezdőbe tette De Scigliot.
LeRoi10 likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Wai Moment Hard Seltzer Tropical Crew (kb annyira szar mint amennyire hosszú a neve) + pár kis heineken. Finlandia ma nyugton lesz hagyva mert korán kelek és vezetek
Ja aki tud streamet az ne tartsa magában Az AMC geci sem adja? Komolyan kösz Maxi, hogy egy steaua bukarest meccset előbb adnak mint egy Juventus meccset.
Őszintén örülök hogy nem adja semmi. A Bologna ellen is néztem a meccset 3-0 de ennyi. Allegri elvette tőlem a szenvedélyt.
Mint egy dementor.
Pedig Harry Potter ott szaladgál minden meccsen a pályán, ha kell ha nem. A Bologna meccs nekem se állította vissza a bizalmat, de ha elkezdi bárhogyan hozni a meccseket akkor sikerülhet. Azért a zsifik legyőzése nem egy megugorhatatlan feladat. Én pl Máriára nagyon kíváncsi vagyok, az első meccsen penge volt, utána meg sérült, mostanra fel kellett épülnie. Egy Parádés - Loca - Rabió kp hatékonysága is sokat validálhatja a kb megkövetelt kezdőt amivel eddig csak papíron lehetet játszadozni. A két hét szünet alatt remélem Allegri és a csapat is annyira lenyugodott, mint én. Mivel nem fogják kibaszni ezért kénytelen vagyok neki szurkolni, másnak nincs értelme.