Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bajnokok Ligája sorsolás

Go down 
+33
sneco7
Petike007
vektra
bombahoppa
LeRoi10
rcb3n21
CsT
Tankcsapda
juventute
zetterberg40
elnastra
virracocha
.bb.
tjunior
mbence
simoon
_DREAM_
boric
EsztéNégy
exchaby
farturo
buktar
juve 1974
laac
_Tyler
Krisz
rakkenroll
cortamelasombra
kdavid86
kilopo
baggiofan
s4tch
DartagnanX
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
_DREAM_
Allegri jobbkeze

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-02, 21:33

• 20/10 🕘 18.55: Dinamo Kiev vs Juve
• 28/10 🕘21 : Juve vs FC Barcelona
• 4/11 🕘 21 : Ferencvaros vs Juve 
• 24/11 🕘21: Juve vs Ferencvaros
• 2/12 🕘 21: Juve vs Dinamo Kiev
• 8/12 🕘21 : FC Barcelona vs Juve
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-02, 17:19

Igazából a csoport tökéletes. A továbbjutás meglesz játszi könnyedséggel, a Fradinak lesznek komoly ellenfelei, és talán a 3. hely megcsíphető, mivel kb. ugyanannyi esélye van az ukránoknak pontot szerezni a két nagy ellen, mint nekik, szóval valószínűleg az egymás elleni meccseken dől el az EL. Juve-Barca...eddig úgy néz ki, Koemannal nem jártak rosszul, bár a keretük is erősebb egy fokkal. Most elsőre azt mondanám, hogy csoportmásodikok leszünk, de azért nem írom le a csapatot, pláne ha nem az elején játszunk velük.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 21:15

laac írta:
https://foci.444.hu/2020/10/01/uefa-a-stadionok-ujra-fogadhatnak-nezoket-30-szazalekos-kihasznaltsaggal Laughing
Tegnap Hajnal Tomi azt nyilatkozta, hogy biztosan a Groupamában lesznek a hazai meccsek, a sorsolás után már nem volt olyan biztos benne.

A Groupamában a 30% nagyjából 6000 embert jelent, ami baromi kevés, ennyien egy Budafok elleni meccsre is kimennek, ha átvinnék a Puskásba oda mehetne 20-22 ezer ember.

A jegyért biztos, hogy le kell szopni valakit Very Happy Lehet több valakit is Very Happy

bombahoppa likes this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 20:16

_DREAM_ írta:
Be nem tenném a lábam a Groupiba! 🤷🏻
Nem kell mindenben egyetértenünk. Smile

_DREAM_ and LeRoi10 like this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 19:51

Be nem tenném a lábam a Groupiba! 🤷🏻‍�
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 19:42

https://foci.444.hu/2020/10/01/uefa-a-stadionok-ujra-fogadhatnak-nezoket-30-szazalekos-kihasznaltsaggal Laughing

Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 18:34

sneco7 írta:

+
Bármilyen megoldás érdekel a jegyre Very Happy
Vagyunk még így pár ezren Smile

CsT and bombahoppa like this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 18:22

Tankcsapda írta:
Legyenek addigra nézők, mire jönnek Buffonék, szinte éreztem. Erre jegyet kell venni, csak legyen rá lehetőség.
+
Bármilyen megoldás érdekel a jegyre Very Happy

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 18:20

Legyenek addigra nézők, mire jönnek Buffonék, szinte éreztem. Erre jegyet kell venni, csak legyen rá lehetőség.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 18:07

A napfényes Kievet is kifogtuk. A Fradi lesz a 4., ez tuti. 😃
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 17:54

Fasza kezdés, Barca a második kalapból Very Happy

Beszoptuk a két legnehezebb második kalapos csapat egyikét, nice. Drogba elmehet a p***ába.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-10-01, 12:28

Én ezt sorsoltam, alá is írnám! Smile

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 CLdraw

Aki meló helyett, játszana egyet: https://draw.inker.one/#/cl/gs
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-29, 18:25

Most megy az m4en a reál-Juve 1-3.
Ami feltűnt nem ronci lövöldözte a szabadrúgásokat... Ez nálunk miért nem lehet megvalósítani?

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-22, 07:48

Malloy írta:
Egyébként augusztusban a BL-ben már játszhatnak az új emberek vagy a februárban leadott listák vannak érvényben?
Új emberek csak a szezon végeztével csatlakoznak a kerethez az meg a BL után lesz.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-21, 21:10

Egyébként augusztusban a BL-ben már játszhatnak az új emberek vagy a februárban leadott listák vannak érvényben?
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-14, 18:33

Malloy írta:
És a Citynél Guardiola már ki is adta a nyárra a kívánságlistáját: koulibaly, Saul Nigez, Alaba, skriniar, Chilwell stb.
Jó látni, hogy legalább meghúzzák magukat egy időre! 😂

Igazolhatnak egy teljes védőgarnitúrát is, addig, amíg játékrendszer szintjén keveset foglalkoznak a védekezéssel, teljesen mindegy. Amennyi pénzt beleöltek már az erősítésekbe, a Real-Barca-Bayern trió szintjén kellene lenniük (most tegyük félre, hogy nyerésre állnak a Real ellen), és számolni kellene velük a BL-ben minden évben. Viszont egyébként Rodrín, De Bruynen és Bernardo Silvan kívül nekem senki nem kellene tőlük. Akartam írni, hogy ebből mi is hasznot húzhatnánk, de szerintem nem ez a három játékos lesz a vesztese az újabb igazoláshullámnak.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-14, 17:48

Krisz írta:

Pont írni akartam, hogy mennyire nevetséges ez az FFP meg úgy általánosságban véve a FIFA/UEFA összes gittegylete.

Én nem is tudom, hogy mi miért feszülünk annyira az FFPn, meg a plusvalenzan, sokkal kisebb léptékű a mi restanciánk a Cityénél.

Ezeken a dolgokon én is gondolkodtam, és szerintem ezeket a viselkedési mintákat a Calciopoli hagyatéka alakítja.

Amiatt nem kommentálja soha senki a bírók teljesítményét a Juventus részéről, amiatt figyelünk borzasztóan az FFP-re, meg minden egyéb szabályra, hogy a csapat teljesen kristálytisztának tűnjön.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-14, 17:16

És a Citynél Guardiola már ki is adta a nyárra a kívánságlistáját: koulibaly, Saul Nigez, Alaba, skriniar, Chilwell stb.
Jó látni, hogy legalább meghúzzák magukat egy időre! 😂
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-13, 14:34

Malloy írta:
Meglepő módon mégsem zárják ki a Cityt a BL-ből...

Pont írni akartam, hogy mennyire nevetséges ez az FFP meg úgy általánosságban véve a FIFA/UEFA összes gittegylete.

Én nem is tudom, hogy mi miért feszülünk annyira az FFPn, meg a plusvalenzan, sokkal kisebb léptékű a mi restanciánk a Cityénél.

Malloy likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-13, 11:53

Meglepő módon mégsem zárják ki a Cityt a BL-ből...
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 16:31

CsT írta:

A Lyonnak hatalmas hátrány lesz, hogy tétmeccs nélkül jön bele a visszavágóba. Ha ott elbukunk az védhetetlen, akkor nem kirúgni kell Sarrit hanem felhúzni az első lámpavasra! Very Happy

A Real/City majd várhatóan a Bayern/Barca győztesén is túlmenni 2 hét alatt meg szinte lehetetlen.

Szerintem a Napoli meg foja ütni a Barcat.

Nagyon elkezdett összeállni a csapat, Gattuso tüzeli is őket. A Barca meg épp az ellentéte. 

A Lyon elleni kiesés tényleg elfogadhatatlan lenne, de nem lepne meg sajnos.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 14:23

Na nem mintha amúgy is reális esélyünk lenne BL döntőre, a lebonyolítási rendszer a legnagyobb skillünk ( ha egyáltalán 8ba juttunk, ez számomra is erősen kérdéses), nem kell sok, csak egy szerencsés és egy jó meccs a döntőhöz, az meg összejöhet, hát kb ennyi.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 13:25

Téjlor89 írta:

Ettől sajnos még bukhatunk döntőt. Annak idején sikerült a Dortmund ellen is. Most is simán meglehet a Lipcse ellen.

De én már a Lyon kiejtésében sem vagyok biztos, az a nagyobb baj.
A Lyonnak hatalmas hátrány lesz, hogy tétmeccs nélkül jön bele a visszavágóba. Ha ott elbukunk az védhetetlen, akkor nem kirúgni kell Sarrit hanem felhúzni az első lámpavasra! Very Happy

A Real/City majd várhatóan a Bayern/Barca győztesén is túlmenni 2 hét alatt meg szinte lehetetlen.

Malloy likes this post

Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 13:13

CsT írta:
Nyilván a hómofisz miatt Moggi se tudta megfelelően melegíteni a golyókat. Amúgy jobb is így, én már nem akarok több döntőt bukni! Smile

Ettől sajnos még bukhatunk döntőt. Annak idején sikerült a Dortmund ellen is. Most is simán meglehet a Lipcse ellen.

De én már a Lyon kiejtésében sem vagyok biztos, az a nagyobb baj.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 13:05

Nyilván a hómofisz miatt Moggi se tudta megfelelően melegíteni a golyókat. Amúgy jobb is így, én már nem akarok több döntőt bukni! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 12:57

tjunior írta:
A másik ág Atlanta, lipcse,atma,péezsgé.... Nice

Igen, mondjuk az egész tárgytalan, ha nem verjük el a Lyont. Két dolgot remélek: addigra nem fullad ki a csapat (ezért is lenne jó minél hamarabb behúzni a scudettot), a Lyon viszont kellőképp nem lesz játékban és ilyen szezon eleji formában simán be tudjuk őket darálni.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 12:45

A másik ág Atlanta, lipcse,atma,péezsgé.... Nice
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 12:30

Szóval ha elverjük a Lyont akkor Margit vagy City.

Az esetleges águnk amúgy elég szopó, City > Bayern.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-07-10, 12:14

Nézi valaki a BL sorsolást? A csapatok otthonról jelentkeztek be, kb ugyanaz volt mint az elmúlt 4 hónap hone office meetingjeim - az én kollégáimhoz hasonlóan Koke és Butragueno is le volt némítva és szájról kellett őket olvasni Laughing
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2020-02-11, 18:43

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 16fa3610

Nincs csapat az 5 nagy ligán kívülről idén a legjobb 16-ban.
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime2019-12-17, 23:10

Rugani kihagyásával nem mennénk semmire,lévén a kevés olasz nevelés közé tartozik,így max saját nevelésre tudnánk kicserélni vagy olaszra.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 5 I_icon_minitime

Bajnokok Ligája sorsolás
Vissza az elejére 
5 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next
 Similar topics
-
» EL-sorsolás
» Sorsolás előtt

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: