• 20/10 18.55: Dinamo Kiev vs Juve • 28/10 21 : Juve vs FC Barcelona • 4/11 21 : Ferencvaros vs Juve • 24/11 21: Juve vs Ferencvaros • 2/12 21: Juve vs Dinamo Kiev • 8/12 21 : FC Barcelona vs Juve
Igazából a csoport tökéletes. A továbbjutás meglesz játszi könnyedséggel, a Fradinak lesznek komoly ellenfelei, és talán a 3. hely megcsíphető, mivel kb. ugyanannyi esélye van az ukránoknak pontot szerezni a két nagy ellen, mint nekik, szóval valószínűleg az egymás elleni meccseken dől el az EL. Juve-Barca...eddig úgy néz ki, Koemannal nem jártak rosszul, bár a keretük is erősebb egy fokkal. Most elsőre azt mondanám, hogy csoportmásodikok leszünk, de azért nem írom le a csapatot, pláne ha nem az elején játszunk velük.
Tegnap Hajnal Tomi azt nyilatkozta, hogy biztosan a Groupamában lesznek a hazai meccsek, a sorsolás után már nem volt olyan biztos benne.
A Groupamában a 30% nagyjából 6000 embert jelent, ami baromi kevés, ennyien egy Budafok elleni meccsre is kimennek, ha átvinnék a Puskásba oda mehetne 20-22 ezer ember.
A jegyért biztos, hogy le kell szopni valakit Lehet több valakit is
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
És a Citynél Guardiola már ki is adta a nyárra a kívánságlistáját: koulibaly, Saul Nigez, Alaba, skriniar, Chilwell stb. Jó látni, hogy legalább meghúzzák magukat egy időre!
Igazolhatnak egy teljes védőgarnitúrát is, addig, amíg játékrendszer szintjén keveset foglalkoznak a védekezéssel, teljesen mindegy. Amennyi pénzt beleöltek már az erősítésekbe, a Real-Barca-Bayern trió szintjén kellene lenniük (most tegyük félre, hogy nyerésre állnak a Real ellen), és számolni kellene velük a BL-ben minden évben. Viszont egyébként Rodrín, De Bruynen és Bernardo Silvan kívül nekem senki nem kellene tőlük. Akartam írni, hogy ebből mi is hasznot húzhatnánk, de szerintem nem ez a három játékos lesz a vesztese az újabb igazoláshullámnak.
Pont írni akartam, hogy mennyire nevetséges ez az FFP meg úgy általánosságban véve a FIFA/UEFA összes gittegylete.
Én nem is tudom, hogy mi miért feszülünk annyira az FFPn, meg a plusvalenzan, sokkal kisebb léptékű a mi restanciánk a Cityénél.
Ezeken a dolgokon én is gondolkodtam, és szerintem ezeket a viselkedési mintákat a Calciopoli hagyatéka alakítja.
Amiatt nem kommentálja soha senki a bírók teljesítményét a Juventus részéről, amiatt figyelünk borzasztóan az FFP-re, meg minden egyéb szabályra, hogy a csapat teljesen kristálytisztának tűnjön.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
És a Citynél Guardiola már ki is adta a nyárra a kívánságlistáját: koulibaly, Saul Nigez, Alaba, skriniar, Chilwell stb. Jó látni, hogy legalább meghúzzák magukat egy időre!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A Lyonnak hatalmas hátrány lesz, hogy tétmeccs nélkül jön bele a visszavágóba. Ha ott elbukunk az védhetetlen, akkor nem kirúgni kell Sarrit hanem felhúzni az első lámpavasra!
A Real/City majd várhatóan a Bayern/Barca győztesén is túlmenni 2 hét alatt meg szinte lehetetlen.
Szerintem a Napoli meg foja ütni a Barcat.
Nagyon elkezdett összeállni a csapat, Gattuso tüzeli is őket. A Barca meg épp az ellentéte.
A Lyon elleni kiesés tényleg elfogadhatatlan lenne, de nem lepne meg sajnos.
Na nem mintha amúgy is reális esélyünk lenne BL döntőre, a lebonyolítási rendszer a legnagyobb skillünk ( ha egyáltalán 8ba juttunk, ez számomra is erősen kérdéses), nem kell sok, csak egy szerencsés és egy jó meccs a döntőhöz, az meg összejöhet, hát kb ennyi.
Ettől sajnos még bukhatunk döntőt. Annak idején sikerült a Dortmund ellen is. Most is simán meglehet a Lipcse ellen.
De én már a Lyon kiejtésében sem vagyok biztos, az a nagyobb baj.
A Lyonnak hatalmas hátrány lesz, hogy tétmeccs nélkül jön bele a visszavágóba. Ha ott elbukunk az védhetetlen, akkor nem kirúgni kell Sarrit hanem felhúzni az első lámpavasra!
A Real/City majd várhatóan a Bayern/Barca győztesén is túlmenni 2 hét alatt meg szinte lehetetlen.
Igen, mondjuk az egész tárgytalan, ha nem verjük el a Lyont. Két dolgot remélek: addigra nem fullad ki a csapat (ezért is lenne jó minél hamarabb behúzni a scudettot), a Lyon viszont kellőképp nem lesz játékban és ilyen szezon eleji formában simán be tudjuk őket darálni.
Nézi valaki a BL sorsolást? A csapatok otthonról jelentkeztek be, kb ugyanaz volt mint az elmúlt 4 hónap hone office meetingjeim - az én kollégáimhoz hasonlóan Koke és Butragueno is le volt némítva és szájról kellett őket olvasni
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok