Nálam meg a Kostic-Iling csere lett volna magától értetődő. Igazából a védelem előtt csak Miretti játszik jól, Kean pedig nem hibáztatható, hogy csak ennyit van játékban, nagyon defenzív a játékunk. Kostic és Loca nagyon gyengék, Locat ráadásul a második sárga veszélye miatt is le lehetne cserélni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Lenne helyünk kontrázni, de ha 3at nem tudunk egymás után emberhez passzolni akkor baszhatjuk. Nekem a Kenő - Chiesa csere alap lenne szünetben, de a Loca - Fagyi is adja magát.
Akkor Fagyi lenne a regista szóval ezt ki is zárhatjuk! Majd inkább jön helyette az argentin taplótélapó, de ő is csak a 60. percben.
Igazából nem is akarunk kontrázni, mert akkor legalább Kenbabát fenn kellene hagyni a felezővonal környékén és csak 9 emberrel bekkelni 25 méteren, de mi inkább 10-el tesszük.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Lenne helyünk kontrázni, de ha 3at nem tudunk egymás után emberhez passzolni akkor baszhatjuk. Nekem a Kenő - Chiesa csere alap lenne szünetben, de a Loca - Fagyi is adja magát.
Meg mi játszunk otthon, miért nem ők vették fel a 3. mezüket?
szerintem van egy pont a szerződésben, hogy hányszor kell játszanunk a 3. mezben, hogy lássák a szurkolók és rohanjanak megvenni, de erre a meccsre???! btw a szokásos nézhetetlen szar a játékunk, semmi a köbön, szépen átérezték a fiúk a meccs fontosságát
Nekem Vialli halála totál beárnyékolta a hétvégémet, pedig fejben tudtam hogy napok kérdése. Valahogy máshogy fogok most leülni meccset nézni, remélem a zsoldosaink is átérzik majd ezt és odateszik magukat (Mária, Kenő).
Bré izomfáradtság miatt kimarad (ez mondjuk annyira nem meglepő), Máriát viszont a kezdőbe várja a GDS:
Csecs - Daniló, Rugani , Szandi - Kenő, Miretti, Loca, Rabió, Krasic - Mária - Ken
Győzi lesz RWB-ben ahol amúgy egész jó (nálunk is az volt, csak Allegri 90%ban középen vergődtette), szóval ő lesz a gólszerzőjük.