Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) | |
|
+20balazs91 Zici78 Camoranesi90 boric _Tyler CsT zetterberg40 laac buktar Krisz _DREAM_ Juve=scudetto juve 1974 DartagnanX cortamelasombra farturo kilopo simoon exchaby s4tch 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
cortamelasombra Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 17:09 | |
| most komolyan ekkora spiler az a Veratti gyerek hogy vele már tudtuk volna hozni a meccset ? ezt aligha hiszem...nem -30 millió euró miatt kaptunk ki | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 14:45 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- amúgy hogy látta a cimbi?
mert szerintem ez a bayern verhető, csak épp nem befosva + normális szerkezettel kellene játszani utólag úgy tűnik a te 0-0-át garantáló felállásod lett volna a nyerő Ahogy írod: bátor, gyors, pontos játék kellett volna, és védekezésben átállni arra a 4-4-2-re, amivel a skótokat kiheréltük. Úgy is lettek volna helyzeteik, de nem ennyi.
Ilyen töketlen játékkal 3-5-1-1-ben is simán kikaptunk volna. El sem hiszem, milyen gyenge volt Pirlo és Marchisio, és el sem hiszem, Conte miért nem nyúlt bele a középpályába, amikor világosan látszott, hogy ott veszítjük el a meccset.
Amúgy nálam Mandzukic volt a legjobb, kevés csatár jön vissza ennyire hatékonyan. A Mourinho-féle Eto'o és Cavani védőmunkája mellé nyugodtan oda lehet tenni a horvátét, hatalmasat játszott. Nálunk meg nem fért bele, hogy Q és Márti elől vakarózott, hogy nagy volt a távolság a középpálya és a csatársor között, hogy max. 3x tudtuk kihozni a labdát földön. Mi voltunk a Celtic, baszdostuk előre a tököt ész és koncepció nélkül. Csőd a köbön. én a 3-5-1-1-nek (3-5-marcsi, vuc, az 5-ből pogba kicsit hátrább, ahogy korábban is írtam) azért örültem volna jobban, mert akkor pirlónak is több játszótársa lett volna, több labdakihozatalt lehetett volna megcsinálni "kicsiben" a "szokásos" passzsávokat szépen zárták a bajorok, így szundi sok rizikósabb megoldásra kényszerült amiket rendre el is rontott sűrűbb középpályával, kispályásabb stílusban szerintem kipicsáztuk volna őket, mert bár a két szélük erős a közepe kissé lyukasnak tűnt conte roppant balfaszul elmeccselte magát, ráadásul úgy állt a vonal mellett mint egy faszent, szerintem az 1-0-al elégedett lett volna |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 14:09 | |
| - jackie_d írta:
- amúgy hogy látta a cimbi?
mert szerintem ez a bayern verhető, csak épp nem befosva + normális szerkezettel kellene játszani utólag úgy tűnik a te 0-0-át garantáló felállásod lett volna a nyerő Ahogy írod: bátor, gyors, pontos játék kellett volna, és védekezésben átállni arra a 4-4-2-re, amivel a skótokat kiheréltük. Úgy is lettek volna helyzeteik, de nem ennyi. Ilyen töketlen játékkal 3-5-1-1-ben is simán kikaptunk volna. El sem hiszem, milyen gyenge volt Pirlo és Marchisio, és el sem hiszem, Conte miért nem nyúlt bele a középpályába, amikor világosan látszott, hogy ott veszítjük el a meccset. Amúgy nálam Mandzukic volt a legjobb, kevés csatár jön vissza ennyire hatékonyan. A Mourinho-féle Eto'o és Cavani védőmunkája mellé nyugodtan oda lehet tenni a horvátét, hatalmasat játszott. Nálunk meg nem fért bele, hogy Q és Márti elől vakarózott, hogy nagy volt a távolság a középpálya és a csatársor között, hogy max. 3x tudtuk kihozni a labdát földön. Mi voltunk a Celtic, baszdostuk előre a tököt ész és koncepció nélkül. Csőd a köbön. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:51 | |
| - jackie_d írta:
amúgy hogy látta a cimbi? mert szerintem ez a bayern verhető, csak épp nem befosva + normális szerkezettel kellene játszani utólag úgy tűnik a te 0-0-át garantáló felállásod lett volna a nyerő
Szerintem ez olyan, mint az EB-n a német - olasz volt. Erősebb a keret, gyorsabbak a játékosok, de egy jól feltüzelt csapattal és egy eltalált taktikával meg lehetett fogni őket. A fiatal csapatuk lehet hogy gyors, dinamikus és szívós, de fejben talán még nem annyira érett, hogy jól reagálja le ha meglepik őket. Emellett nem is volt igazán ellenfelük addig a pontig így talán kissé el is bízták magukat. Ezek szerintem igazak a Bayernre is (főleg az elbízás). Mondjuk ott Löw elkúrta a taktikát rendesen és pont az olaszok kedvére pakolta fel a csapatot, de attól még tartom ezt. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kellett volna vernünk őket, vagy mindenképp lehozni 1-1-re, de legalább meccsben lettünk volna, mert a bírónál csak a mi teljesítményünk volt szánalmasabb. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:29 | |
| - zetterberg40 írta:
- jackie_d írta:
- juteszembe, a ribery incidensről nincs valakinek videója?
nekem ez teljesen kimaradt... https://www.youtube.com/watch?v=G2K_1cu8URM sz'al a második gól után na mindegy, akkor is paraszt |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:28 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- @s4tch: muszály beszámolót írni? elég fáradt+kedvetlen vagyok hozzá...
Tesvírem, ha nincs kedved, ne írj, elég, ha a fülembe dúdolod.
Hívott a szünetben a szintén kint lévő cimborám, szinte szóhoz sem jutott. Vele is beszéltünk vendégposztról, nem volt pofám szóba hozni. jól érzem a burkolt nyomásgyakorlást? amúgy hogy látta a cimbi? mert szerintem ez a bayern verhető, csak épp nem befosva + normális szerkezettel kellene játszani utólag úgy tűnik a te 0-0-át garantáló felállásod lett volna a nyerő |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:23 | |
| - jackie_d írta:
- ez hányadik percben volt?
Percre pontosan nem tudom megmondani, de emlékeim szerint kb. 15 perccel a meccs vége előtt. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:18 | |
| - jackie_d írta:
- @s4tch: muszály beszámolót írni? elég fáradt+kedvetlen vagyok hozzá...
Tesvírem, ha nincs kedved, ne írj, elég, ha a fülembe dúdolod. Hívott a szünetben a szintén kint lévő cimborám, szinte szóhoz sem jutott. Vele is beszéltünk vendégposztról, nem volt pofám szóba hozni. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:12 | |
| - zetterberg40 írta:
- jackie_d írta:
nekem ez teljesen kimaradt... https://www.youtube.com/watch?v=G2K_1cu8URM aztakurva, döbbenet... egy évre eltiltanám a parasztját... ez hányadik percben volt? ja, köszi |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 13:04 | |
| - jackie_d írta:
nekem ez teljesen kimaradt... https://www.youtube.com/watch?v=G2K_1cu8URM | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 12:55 | |
| juteszembe, a ribery incidensről nincs valakinek videója? nekem ez teljesen kimaradt... |
| | | Guest Vendég
| | | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 12:17 | |
| gondolom beckenbauer nem látta a lassítást, biztosan ezért mond ekkora ostobaságokat: http://www.football-italia.net/32623/beckenbauer-slams-%E2%80%98pensioner%E2%80%99-buffon ha meg látta, akkor egy fogalmatlan köcsög mondjuk amíg nem láttam a lassítást én is buffont szidtam, de az nso-s videón tisztán látszik (kb. az 50. másodperctől) hogy ez bizony védhetetlen volt valami irgalmatlan paraszt módon csavarodott a labda az eredetileg jobbra tartó lövés vidal érintése után először balra+"előre" aztán a pattanás után meg jobbta kanyarodott hogy pont beférjen a kapuba a pattanásnál "kijött belőle a csavar", ha az nincs akkor kapufa, vagy mellé buffon meg egyszerűen túl gyors volt, szépen reagált a lövésre, csak pechjére vidal beleért, ha az nincs, akkor csemege ezért nem lehet hibáztatni, aki mást mond az hülye mondjuk a meccs többi részében katasztrófa volt, mindent ütött, egy labdát nem volt képes fogni a második gól meg egyértelműen az övé volt, ha valamit hát azt fogni kellett volna, nem ütni az ilyen kipattanót meg 10-ból 8-szor beadják, sz'al lehet jobb lett volna ha buzizás helyet rávetődik a játékosra @s4tch: muszály beszámolót írni? elég fáradt+kedvetlen vagyok hozzá...
A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-03, 12:21-kor. |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 12:10 | |
| - s4tch írta:
Nem vennék csatárt, egyet sem. Én sem vennék. Jön majd a spanyol. És én még mindig tartom, hogy Suarezeket, vagy Ibrákat kell venni a csatársorba, és nem Immobiléket, akik valamikor jók voltak, és talán valamikor azok is lesznek, de idő és játék kell nekik. Olyan igazolás kell, mint RvP az MU-ba. Drága volt, de szerintem már senki sem vonja kétségbe, hogy megérte-e. | |
| | | boric
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 12:01 | |
| Sziasztok.
Ezt már én se bírom kommentár nélkül, és itt folyik egyedül kb értelmes eszmecsere... Szóval a tegnapi meccsről röviden: Basszameg. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 10:44 | |
| - juve 1974 írta:
- ...egy Torino-i nagytőkés...
Mondjuk a FIAT? Nincs annyi pénz az olasz gazdaságban, mint a '90-es években, vagy mint akár 10 éve. - DartagnanX írta:
- Nem tudom, miből gondoljuk, hogy Verrattit meg tudjuk venni. Miből?
A sztárcsatárra szánt 30 millióból. (Szerintem 20 körül mozdítható lenne.) Nem tudom, mi a fasznak gondolkodunk annyi csatárban: a modern foci nem erre halad. Középpályások, szélsők, dinamikus, több posztos univerzális játékosok kellenek. Nézd meg a Bayernt, tegnap egy csatárral álltak fel, és az a csatár is visszament a kezdőkörbe, hogy leszerelje Pirlót. Szerencsétlen Fábiék meg snapszeroztak Van Buytennel, és várták a labdát hiába. Nem vennék csatárt, egyet sem. Van belőle 4, plusz Boakye, Llorente. Bőven elég. Akit vennék: Verratti, egy balbekk a négyvédős játékhoz, plusz egy a Fernandinho-Teixeira kettősből (leginkább Fernandinho). Igaz, ez alsó hangon 50 milla, de jobb befektetésnek tartom, mint Suarezt (akiért amúgy is 50-et kér a Pool a legfrissebb pletykák szerint). És elfelejteném a 3-5-2-t bizonyos párosításokban: tegnap, és a Sahtar elleni hazain is kijött a hátránya. Egyszerűen nem tudunk mit kezdeni az egészséges széljátékkal. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 10:01 | |
| Tudom,hogy a költségvetésünk nem hasonlítható össze a top 4-pénzügyi helyzetével,de ezen szerintem azért tudna változtatni egy Torino-i nagytőkés,ha akarna. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 09:51 | |
| Örüljünk,hogy az esélytelenek nyugalmával várhatjuk a visszavágót.Katasztrofálisan le vagyunk maradva az elittől.Edzőnk van már kéne még hozzá sok jó játékos is.A védelmünk az hol volt,mit csinált?Őszintén én csak bennük bíztam a meccs előtt,de úgy tűnik hiába. | |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 09:41 | |
| - s4tch írta:
- Szercsizlek, a megállapítások döntő többségével egyet is értek.
- _Tyler írta:
- ...jó lenne, ha a jövőben nem fizetnének milliókat az olasz klubok Padoinokért, Islákért meg Pelusokért, hanem lehetőséget kapnának a tehetséges játékosok. ...
Erre mondhatnál pár nevet, ki az az ifi olasz vagy nem-olasz, aki tegnap mondjuk a szintén nem öreg Pelus vagy Marchisio helyén tudott volna valami maradandót alkotni. Nekem hirtelen Pogba, Verratti, Balotelli és El Shaarawy ugranak be. Verrattit muszáj lesz megvenni, tegnap is elég jól játszott a Barcelona ellen abban a bő 20 percben, amit kapott. Nem tudom, miből gondoljuk, hogy Verrattit meg tudjuk venni. Miből? _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 09:19 | |
| - s4tch írta:
- Szercsizlek, a megállapítások döntő többségével egyet is értek.
- _Tyler írta:
- ...jó lenne, ha a jövőben nem fizetnének milliókat az olasz klubok Padoinokért, Islákért meg Pelusokért, hanem lehetőséget kapnának a tehetséges játékosok. ...
Erre mondhatnál pár nevet, ki az az ifi olasz vagy nem-olasz, aki tegnap mondjuk a szintén nem öreg Pelus vagy Marchisio helyén tudott volna valami maradandót alkotni. Nekem hirtelen Pogba, Verratti, Balotelli és El Shaarawy ugranak be. Verrattit muszáj lesz megvenni, tegnap is elég jól játszott a Barcelona ellen abban a bő 20 percben, amit kapott. a probléma ott van, hogy el sem jutnak odáig, hogy szóba jöhessenek. jellemző, hogy míg a Juve (és bevallom, én is) még egy évig a Pescarában parkoltatta volna Verrattit, addig a PSG-ben stabilan lehetőséget kap. szóval el kellene jutni odáig, hogy a 18 éves játékos kapja meg a lehetőséget. sok fiatal, és rendszeresen - ebből kitermelődne néhány igazán jó játékos. de ez nem a Juve problémája, hanem az egész olasz focié, és mintha az utóbbi időben változna a helyzet, és a Serie B elkezdett volna keltetővé válni (ezt akarják erősíteni a fizetési sapka bevezetésével) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 08:35 | |
| Szercsizlek, a megállapítások döntő többségével egyet is értek. - _Tyler írta:
Erre mondhatnál pár nevet, ki az az ifi olasz vagy nem-olasz, aki tegnap mondjuk a szintén nem öreg Pelus vagy Marchisio helyén tudott volna valami maradandót alkotni. Nekem hirtelen Pogba, Verratti, Balotelli és El Shaarawy ugranak be. Verrattit muszáj lesz megvenni, tegnap is elég jól játszott a Barcelona ellen abban a bő 20 percben, amit kapott. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 07:38 | |
| - s4tch írta:
- Ha ma kellett volna csapatot választanom mondjuk 7 évesen, az nem a Juventus lett volna. Chiellini gyakorlatilag csak úgy tudta fogni Mandzukicot, hogy letépte az arcát, Buffon bizonytalan volt, Pirlo és Marcsi ketten sem tettek ki egy épkézláb középpályást, Vucsinics beállásáig nem volt csatárunk (és utána is csak percekre mutatott valamit). A Bayern játékában Ribéry gusztustalan talpalása volt az egyetlen kivetnivaló, gyors, kombinatív, kiszámíthatatlan, kurvajó futballt nyomtak, mentek előre a gólért 2:0-nál is. Megpattanó lövés, lesgól, pályán hagyott Ribéry? Tökmindegy, bazmeg, el se találtuk a kaput.
Puhlban van legalább fél liter tömény. Fasza hevesi csóka, nekem is ilyennek kéne lennem. korrekt vélemény, teljesen egyetértek. nem nagyon látni ilyet, de a Juvét technikailag, fizikálisan és taktikailag is lefocizták tegnap. sajnos pont a kulcsemberek voltak a leggyengébbek, beszédes, és megalázó, amit Beckenbauer mondott Buffonról: olyan volt, mint egy nyugdíjas. lehet abba kapaszkodni, hogy megpattanó lövés, meg lesgól, meg elmaradt piros Riberynek, de ne feledjük, hogy normális bírónál Chiellini lehet, hogy már az első félidőt sem játssza végig. a bíráskodás amúgy nekem sem tetszett, túl nagyvonalú volt, és szerintem számtalan szabálytalanságot elengedett a középpályán, ami hozzájárult pl. Pirlo semlegesítéséhez. hiába zseni, sajnos Pirlonak sok ez a meccsterhelés, tegnap emberhátrányt jelentett, jövőre kell valaki, aki át tudja venni a helyét. egyébként sok egyéb dolog mellett feltűnő volt, hogy míg a mi védőink megmosolyogtatóan suták támadásban, addig Lahm és Alaba bejátsszák az egész szélt (sőt...), és nem jönnek zavarba, ha cselezni, passzolni, vagy lőni kell. emellett szerintem szerencse, hogy Robben valószínűleg a világ leghülyébb focistája; ha az IQ-ja csak 5-tel magasabb, még nagyobb bajban vagyunk. ami nagyon szokatlan volt, hogy alig nyertünk párharcot, pedig Vidallal, Lichtsteinerrel vagy Marchisioval ahhoz szoktunk, hogy a Juventus fizikailag is rendben van. ehhez képest úgy pattogtak le a mieink a németekről, mint a falról. ráadásul, hiába futottunk többet (legalábbis a második félidő közepén mutatott statisztika szerint), a Bayern játékosai voltak ott mindenhol. Olaszországban elég a sikerhez, hogy a középpályásaink tudnak focizni és a támadások építése mellett jól is védekeznek. tegnap látszott, hogy a dinamizmus nagyon kell az igazán nagy sikerekhez (vagy sikeresen kellene lassítani az ellenfelet, de ezt az első perces gól rendesen megnehezítette) persze pár dolgot érdemes figyelembe venni: egyrészt a Bayern nyilvánvalóan erősebb kerettel rendelkezik a Juventusnál, jóval nagyobb a nemzetközi tapasztalatuk is (már a sorsolás előtt úgy gondoltam, hogy a Bayern vagy a Real nyeri a BL-t). persze nem szükségszerűen a legjobbak nyerik a BL-t, de én úgy gondolkodom, hogy a csapat kihozta/kihozza magából, amit jelenleg tud. szerencsével, jó sorsolással juthatna messzebb is a Juve, de a legjobb nyolc nagyjából reálisnak tűnik. egy építkezés közepén tartanak Marottáék, és egyáltalán nem állnak rosszul, a kulcs, hogy a nyáron jó irányba mozduljanak. (pl. Vidalt nem szabad eladni, látszott tegnap is, hogy nem lehet csak az MVP hármasra építeni). emellett az is lényeges, hogy a Juve a mély válságban lévő olasz liga legjobb csapata, míg a német foci pár éve rendesen kilábalt a 10-15 évvel ezelőtti "mélypontról". mi a stadionnal elindultunk egy kedvező irányba, de még van hova fejlődni, pl. a fiatalok beépítésében, vagy egyáltalán az utánpótlás-nevelésben. (Alaba Olaszországban a Sassauloban játszana feles tulajdonban) jó lenne, ha a jövőben nem fizetnének milliókat az olasz klubok Padoinokért, Islákért meg Pelusokért, hanem lehetőséget kapnának a tehetséges játékosok. mert bizony az olaszok csak néhány klubhoz (Barca, Real, Bayern, MU, Chelsea, ManCity, PSG) képest számítanak keveset költőnek. végül: a Juve játéka a Bonucci-Pirlo-Vucsinics tengelyre épül, amit Mirko betegsége megbontott. innen még könnyebb volt Pirlot kivenni a játékból, míg Bonuccit a letámadásokkal zavarba hozták. nálunk jelenleg még nem fér bele, ha egy kulcsember kiesik. Mirko visszalépései, labdatartása segíthetett volna megbontani a Bayern védelmét, ami a középpályásokat is segítette volna. ehelyett elszigetelten játszott a két csatárunk, esélytelenül, hogy labdába érjenek, és a középpályások sem tudtak felérni, mert mire megtették volna, már nem volt nálunk a labda. | |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 07:02 | |
| - jackie_d írta:
- üdv újra itthonról, fasza kis út volt bassza meg...
röviden: matri, quagliarellla, pirlo, bonucci, buffon, de főleg conte bekaphatja,vbe voltunk fosva, így nem lehet játszani legalább a bratwurst jó volt Ennek örülünk, egészségedre! ba***a meg, ne lett volna igazam, de a pesszimizmusom most egyenlő volt a realizmusommal. Azért várjuk a beszámolót, Jackie_d! Ja, a felsoroltak tényleg elvihetik a felelősség 90%-át, én is így láttam itthonról! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 03:13 | |
| üdv újra itthonról, fasza kis út volt bassza meg... röviden: matri, quagliarellla, pirlo, bonucci, buffon, de főleg conte bekaphatja,vbe voltunk fosva, így nem lehet játszani legalább a bratwurst jó volt |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 00:13 | |
| [quote="s4tch"][quote="Krisz"]Egy épkézláb csatár mellett ennyi kell.[/
Meg némi tök a padra. Az a tök, amelyik tavaly becserélte volna Pogbát fél óra után.
ez a legfájóbb, meg látni Contét a második gólnál
annyira szeretném látni húsz évig velünk amolyan MU módra de a tökét vissza kell ültetni, séró már rendben van | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 00:09 | |
| - Krisz írta:
Én nem annak a Juvénak kezdtem el szurkolni 96ban, amelyik bármivel is megelégszik.
Emellett nem látom annyira drasztikusnak Pirlo helyzetét, a jelenleg talán legjobb klubcsapat leradírozta, de ezen kívül klasszis teljesítményt nyújtott az egész szezonban. Talán nem volt annyira látványos, mint tavaly, de biztos vagyok benne, hogy nélküle nem vezetnénk 9 ponttal a tabellát. Nyilván egy bizonyos kor felett már annyira lassú lesz, hogy nem fogja elbírni a középpálya, de az még odébb van. +1000000000000. Nem lehet ehez mit hozzátenni. Amikor Contét érték a vádak, mert kifogyott belőle a tűz, nem tud már motiválni, nem jól meccsel...akkor is csak az járt a fejembe mint most Pirlo kapcsán. Egyszerűen túl sokat köszönhetünk nekik ahoz hogy bármi rossz szó érje őket. Ez a meccs nem Pirlo-n ment el, sajnos a nácik tényleg nagyon összeszokott gárda, látszk hogy mégegyszer nem akarják hogy valami holmi Londoni srácokba törjön bele a fogunk :DDD egyszóval gyűlölöm őket egytől-egyig de ma ők voltak a jobb csapat, ennyi történt. majd Torino lesz a Sztálingrádjuk ha meg nem akkor meg ez van...tavalyi szezon elején mindenki a középcsapatok közé saccolt minket, most egy top3-as Európai klub ellen esünk ki a legjobb 8-ban? tudom hogy nagy a pofánk de azért tényleg messze van az idei BL cim. és nem csak a mai meccs miatt _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 00:08 | |
| juteszembe, ha eladjuk Vidalt nem pedig hozzá erősítünk akkor nincs mese europában ez ennyit ér negyed-nyolcaddöntőket
pláne h szerintem Pirlo helyettes (???) csak úgy jöhetne szóba h jön mondjuk Veratti és Pirlo beáll néha h pihenhessen
de inkább elfelejteném ezt az egyfejűséget mert ez ennyire elég
és ezt akkor is tartom majd ha adja ég Pirlo mesteri játékával kivernénk a bajorokat | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-03, 00:04 | |
| - Krisz írta:
- Egy épkézláb csatár mellett ennyi kell.
Ja, meg mélység a középpályára. Megsérül Kroos, bejön Robben, aki egy agyatlan barom, de annyira gecigyors, hogy csak kamilláztunk. Meg némi tök a padra. Az a tök, amelyik tavaly becserélte volna Pogbát fél óra után. Palika kurvajó volt a többiekhez képest, és benne pont az a dinamika van meg alapból, amit ma egyedül Vidal tudott hozni. Kellenek a fiatalok, a gyors, vékony, fáradhatatlan fiatalok. Fernandinho, Willian, Müller, Pogba, Vidal, ilyenek. És nem szabad leragadni a háromvédős játéknál. A Barcelonán kívül kb. mindegyik épkézláb csapat 4-2-3-1-et játszik, muszáj embert venni ehhez. Szélsőt, kettőt, jót. Teixeira, Blas...faszomowski, Di Maria, ilyeneket keressen Paratici Dél-Amerikában. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-02, 23:56 | |
| http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=134733
Ezzel nehéz vitatkozni.
A korábbiakhoz nem tudok mit hozzátenni, majd' elalszom. Csak annyit, hogy Pirlóban minden megvan, ami 10 éve, csak épp ez a mai agilis, fizikai futballban nem elég mindenhez. A Bayernben sajnos mindenki gyorsabb, mint a mi leggyorsabb embereink. Nem csak futásban, főleg gondolkodásban. A Sahtar is dinamikával lepett meg minket, és a Bayern is ezt tudja olyan szinten, ami ennek a Juventusnak sok. Emellett van ott egy Ribéry, aki a támadójátékot tekintve a szűk elit tagja, és olyan szélsők, akik a belső középpályásokkal együtt dolgozva már a félpályánál elveszik az ellenféltől a labdát, így semmi jelentősége, hogy Van Buyten tulajdonképp rossz játékos. Mint gyakorlatilag minden meccsünk, ez is a középpályán dőlt el. Marchisio málésága kábé annyira hervasztó volt, mint Pirlo ráérős okoskodása. Rajtuk, és Buffonon ment el a meccs - pedig Buffon az első félidőben fogott pár szépet.
A picsába, milyen fosul játszottunk, nehéz megemészteni. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-02, 23:53 | |
| - simoon írta:
- nincs itt akkora világvége
a kilátástalan játék bemutatta h igenis van az a szint amihez még be kell vásárolni plusz igenis Pirlo kevés így, még azt is megadom h az állandó játszatása is benne van de öreg és lassan de üzembiztosan azt az alibi játékot hozza ami miatt a milánosok röhögtek rajtunk volt egy jó éve, de már jó ideje pár jó passz és ennyi... ma is volt csak a vörösöknek adta és a csapat nem bírja el h a vezér a legszarabb
plusz belehúztunk a bajorokba rendesen, lehet még a barcával is jobban jártunk volna mint ezzel a tökéletesen működő és baszottul összeszedett népséggel
jelenleg benne vagyunk az elitben, de a továbbiakhoz lépni kell
vagy elégedjünk meg a bajnoksággal, nekem úgy is jó Én nem annak a Juvénak kezdtem el szurkolni 96ban, amelyik bármivel is megelégszik. Emellett nem látom annyira drasztikusnak Pirlo helyzetét, a jelenleg talán legjobb klubcsapat leradírozta, de ezen kívül klasszis teljesítményt nyújtott az egész szezonban. Talán nem volt annyira látványos, mint tavaly, de biztos vagyok benne, hogy nélküle nem vezetnénk 9 ponttal a tabellát. Nyilván egy bizonyos kor felett már annyira lassú lesz, hogy nem fogja elbírni a középpálya, de az még odébb van. Meg kell venni Verrattit és akkor Pirlonak is van tökéletes helyettese. Egy épkézláb csatár mellett ennyi kell. Ez egyáltalán nem egy teljesíthetetlen dolog. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) 2013-04-02, 23:36 | |
| BTW: Anelka-t mi a vérvörös péniszért hoztuk ide?? Nevezve volt? Mintha láttam volna a melegítő játékosok között. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) | |
| |
| | | | Juventus - Bayern (visszavágó: 04.10., 20:45 DigiSport 2) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|