Nálam is két oldala van az éremnek. Ő azért akkor tud hasznos lenni, ha egy támadó (vagy legalább jól kontrázó) csapatban van. Nos Allegrié nem ilyen, ráadásul ebben az 5-3-2-ben (ami inkább 5-3-1-1) nincs is helye, wingbackben elviszi az erejét a védekezés, ez a csatár mögötti szabad poszt meg nagyon nem az ő világa. Én olaszt nem szívesen adnék el, mondjuk ha marad Maxi akkor sok értelme nincs se neki se Vlahovicnak...de a jövő évet megvárnám amikor rendesen végigcsinál egy alapozást.
Bevallom, én egyáltalán nem bízom benne, ha jönne érte egy 50 milliós ajánlat, talicskán tolnám el az új csapatához. rendkívül túlértékelt játékos, aki idén még peremembernek is kevés, és tartok tőle, hogy a sérülésével ő megragad örökre egy középszer szinten
hát már akkor túlárazottnak gondoltam, amikor leigazoltuk, mostanra meg egyértelműen hibának gondolom a megvételét, én szívfájdalom nélkül eladnám, semmivel nem hasznosabb idén, mint mondjuk Iling Junior. azért az vicc, hogy egy fél szezon nem elég a formába lendülésére, a kondíciója visszaszerzésére. mondjuk ez persze a futballterrorista és a stábja sara is
Nálam is két oldala van az éremnek. Ő azért akkor tud hasznos lenni, ha egy támadó (vagy legalább jól kontrázó) csapatban van. Nos Allegrié nem ilyen, ráadásul ebben az 5-3-2-ben (ami inkább 5-3-1-1) nincs is helye, wingbackben elviszi az erejét a védekezés, ez a csatár mögötti szabad poszt meg nagyon nem az ő világa. Én olaszt nem szívesen adnék el, mondjuk ha marad Maxi akkor sok értelme nincs se neki se Vlahovicnak...de a jövő évet megvárnám amikor rendesen végigcsinál egy alapozást.
Azért ne essünk túlzásba, nem ez élete szezonja, de talán ez nem is erről szólt, hanem hogy fizikailag rendben legyen, a forma meg majd jön...
hát már akkor túlárazottnak gondoltam, amikor leigazoltuk, mostanra meg egyértelműen hibának gondolom a megvételét, én szívfájdalom nélkül eladnám, semmivel nem hasznosabb idén, mint mondjuk Iling Junior. azért az vicc, hogy egy fél szezon nem elég a formába lendülésére, a kondíciója visszaszerzésére. mondjuk ez persze a futballterrorista és a stábja sara is
Sarri-Scudetto->kibasztuk Pirlo-Szuperkupa/Kupa->kibasztuk Allegri 2 szezon cím nélkül,9milláért->????
A szomorú az, hogy Mourinho a Romaval többet tud felmutatni az elmúlt két évben. Azt már nem is mondom, hogy Italiano a Fiorentinaval idén két döntőt fog játszani, tehát neki is megvan az esélye a kupában mérhető eredményre.
Mindeközben a Juve lassan 30 éve nem nyert semmit a nemzetközi kupákban, s mostanra már a bajnokságban sem tényező.
Én elaludtam a rendes játékidő végén. Aztán felebredtem mikor lefújták a hosszabbítást. Rezignáltan tudomásul vettem az eredményt, és nyugovóra tértem. Szopj le Allegri az elavult szar “fociddal” együtt.
Pedig. Idén megtanultam amatőr sört főzni. Íze jó, alkohol van benne, de nem gourmet. Ötven éves lettem. Kimegyek a Puskásba tét nélkül. Felnőtt két gyerek. Maradt még kettő így is. Van harminckét nyulam. Jó lesz ez, csak az A SZÁJBABASZOTT BESZARI TÍZMILLÁS KÓKLERT AKI MELLESLEG FASZSZOPÓ küldjük el idén.
És a legszomorúbb, hogy ez a szókimondó, vulgáris stílus, ami alapvetően nem jellemző rám, nem hogy nem csípi senki szemét, hanem nem szól rám senki miatta, mert(vélhetőleg) igazam van
_________________ a televizenyős düggönypakli
Petike007 and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én nagyon bírom a srácot és sajnálom a sérülése miatt, de neki szerintem annyi a legmagasabb szinten. Semmilyen szinten nincs rendben (fejben sem; sok a hiszti, szimuláció, dekoncentráció), amire a mai meccs is jó példa. Pogba önmagában nagy teher, Allegri és stábja mindezt súlyosbítja. Nem hiszem, hogy ilyen sérülést követően rá kellene építenie a klubnak.
Én kb ezt vártam tőle ebben az évben egy ilyen sérülés után. Simán lehet még ő a topon, igazából ha nem az ő hibájából egyenlítenek miután elkezdtünk fullkreténben buzizni akkor máséból tették volna. Ha nyomunk még 10 percig jó eséllyel még egy gólt beverhetünk egy fellazult védelem ellen, aztán 80. percben 2-0nál mehet a buzizás és meg is vagyunk. Az meg hogy kondícióban és fejben nincs ott, az megint nem egy végleges dolog, mert az egész csapat ilyen. Egy kompetens stábbal itt drasztikus javulás lenne. Én már csak azért is megtartanám, ha egy Lazio szintet lehetne belőle kihozni, ő legalább hajt mindig. Mellesleg ez a kretén bíró mindkét oldalra engedte a favágást (Gudelj kulcscsont zúzása sárga nélkül, egy vicc), nem csodálom hogy frusztrált miközben faragják egy nemszázas térddel.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Innentől védhetetlen számomra a szezon. Scudettóra esély sem volt, BL-ből 3 ponttal estünk ki mint szar a vonatból, és az EL-ből is kibaszott a spanyol 10. helyezett. Ehhez nem kell 9 milliót kereső edző. Sarrit és Pirlót is sokkal kevesebbért basztuk ki.
Pedig. Idén megtanultam amatőr sört főzni. Íze jó, alkohol van benne, de nem gourmet. Ötven éves lettem. Kimegyek a Puskásba tét nélkül. Felnőtt két gyerek. Maradt még kettő így is. Van harminckét nyulam. Jó lesz ez, csak az A SZÁJBABASZOTT BESZARI TÍZMILLÁS KÓKLERT AKI MELLESLEG FASZSZOPÓ küldjük el idén.
Azért ne essünk túlzásba, nem ez élete szezonja, de talán ez nem is erről szólt, hanem hogy fizikailag rendben legyen, a forma meg majd jön...
Én nagyon bírom a srácot és sajnálom a sérülése miatt, de neki szerintem annyi a legmagasabb szinten. Semmilyen szinten nincs rendben (fejben sem; sok a hiszti, szimuláció, dekoncentráció), amire a mai meccs is jó példa. Pogba önmagában nagy teher, Allegri és stábja mindezt súlyosbítja. Nem hiszem, hogy ilyen sérülést követően rá kellene építenie a klubnak.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Ha az eredmények miatt nem is,de egyszerüen azért is változtatni kellene,mert gyakorlatilag minden kulcsjátékosunk leépült mind mentálisan,mind fizikailag Egyszerűen nem látom az elmúlt 2 év alapján,hogy Allegri ezt át tudná fordítani pozitív irányba...
Innentől védhetetlen számomra a szezon. Scudettóra esély sem volt, BL-ből 3 ponttal estünk ki mint szar a vonatból, és az EL-ből is kibaszott a spanyol 10. helyezett. Ehhez nem kell 9 milliót kereső edző. Sarrit és Pirlót is sokkal kevesebbért basztuk ki.
Malloy and Nico like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest