Egyébként régebben Maxi meccs alatt is képes volt kétszer formációt váltani, most meg 3 éve nyomjuk ezt a konstans 3-5-2-őt, lehet egyszer meglepné az ellenfelet ha nem csak posztra cserélnénk, és ha támadni kell akkor mondjuk megpróbálnánk egy 3-4-3-at egy Yildiz(Illing)-.Vlaho-Chiesa, ahelyett, hogy a bűngyenge Kosztics helyett behozzuk Alexsandrót. A legrosszabb ami történhet, hogy 2-0-ra kapunk ki, nem 1-0-ra. Ez megint egy gyáva szar taktika volt, ugyanolyan mint az őszi meccsen...
Ha már behozta Alexsandrót miert nem hozta be egyből Alcarazt is?
Ami egyedül örömteli ez az Ellenség 2 ev múlva ugyanolyan fenntarthatatlan pályán lesz mint mi voltunk. Tele öreg de drága játékosokkal. Ez a csapat ami nálunk van viszont fejlődik.
Ma ebben ennyi volt. Persze Kostic rém gyenge volt ma is. Vlaho nem vette at a labdát mindig megelőzték. De sz nem lesz mindig így.
ennél sajnos Marotta jobb, a mostani kezdő fele 24-26 éves, plusz folyamatosan jönnek majd az ingyenes játékosok, szinten lehet tartani könnyen ezt a keretet mi viszont remélhetőleg fejlődünk, ez tiszta sor, ha még egy edzőnk is lesz, akkor jöhet megint a Juve uralom
Egyébként régebben Maxi meccs alatt is képes volt kétszer formációt váltani, most meg 3 éve nyomjuk ezt a konstans 3-5-2-őt, lehet egyszer meglepné az ellenfelet ha nem csak posztra cserélnénk, és ha támadni kell akkor mondjuk megpróbálnánk egy 3-4-3-at egy Yildiz(Illing)-.Vlaho-Chiesa, ahelyett, hogy a bűngyenge Kosztics helyett behozzuk Alexsandrót. A legrosszabb ami történhet, hogy 2-0-ra kapunk ki, nem 1-0-ra. Ez megint egy gyáva szar taktika volt, ugyanolyan mint az őszi meccsen...
Ami egyedül örömteli ez az Ellenség 2 ev múlva ugyanolyan fenntarthatatlan pályán lesz mint mi voltunk. Tele öreg de drága játékosokkal. Ez a csapat ami nálunk van viszont fejlődik.
Ma ebben ennyi volt. Persze Kostic rém gyenge volt ma is. Vlaho nem vette at a labdát mindig megelőzték. De sz nem lesz mindig így.
Krisz and bombahoppa like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
az eredmény ránk hízelgő, nagyon sima volt kis ízelítő milyen, amikor nem elég az hogy a keretünk 10x annyit ér, jövőre a BL-ben is hasonló erők lesznek allegrinek annyi terve volt, hogy nem kapunk gólt, nem jött be...
A játék képét illetően ez bántóan sima volt. Egy szavunk se lehetne ha ez 3-4 oda...Igazából annyi volt a különbség , hogy az egyik csapat tudta, hogy mit csináljon ha nála van a labda, a másik meg nem. Szóval lehet itt bohóckodni és XG-ket elemezni de továbbra is látszik, hogy az allegriball hasztalan akkor ha komolyan vehető ellenél is van a pályán, Olaszországban ez kb csak az ellenség egyedül, de a Bl-ben max a 4. kalapos ellenfél nem lesz az. Innentől kár a scudettóról beszélni, de még arról is, hogy harcban voltunk érte.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Allegri nem sok ötlettel érkezett a meccsre, kb annyival, hogy majd Ildi villan meg nem kapunk gólt, így azért elég nehéz. Szerintem a korábbi keret-összehasonlításban kb 2 helyen vagyunk jobbak, a többi simán az övék, meg néhány X, szóval itt azért limitált a mozgástér, de pl azt simán megtehette volna Allegri, hogy a hetek óta pusztulatgyenge Kostic helyett Weah van a kezdőben. Sok mindent lehet a main köpködni, de nekem Kostic volt aki legjobban idegesített, mert nem egy ilyem meccsre való. Fel tudnak belőle készülni, hogy elfut és bead, ezt nem is nehéz levédekezni, ha mással nem is igazán próbálkozunk. Vlahovic meg basszamármeg hogy nem bír átvenni egy labdát...
Egyébként ma olvastam, hogy Chiesa nem hajlandó aláírni hosszabbítást a jelenlegi bérért. Emelést akar 5 -> 7 misire. Kérdem én, mire fel? Hogy folyamatosan sérült? Mire játékba lendülne, újra megsérül.
az eredmény ránk hízelgő, nagyon sima volt kis ízelítő milyen, amikor nem elég az hogy a keretünk 10x annyit ér, jövőre a BL-ben is hasonló erők lesznek allegrinek annyi terve volt, hogy nem kapunk gólt, nem jött be...
CsT and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Egyébként ma olvastam, hogy Chiesa nem hajlandó aláírni hosszabbítást a jelenlegi bérért. Emelést akar 5 -> 7 misire. Kérdem én, mire fel? Hogy folyamatosan sérült? Mire játékba lendülne, újra megsérül.
Azért én Calhanoglut bármelyik középpályásunkra elcserélném. Azért nem jók ezek az összehasonlítások mert nem mindegy, hogy kit kivel hasonlítasz össze.
szerintem csak Bastoni, Barella, Martinez férne be a kezdőnkbe, Thuram, Calhanoglu határeset, ezért mondom hogy kb egy szint a két csapat a játék az más kérdés, itt kéne az edző...
Azért én Calhanoglut bármelyik középpályásunkra elcserélném. Azért nem jók ezek az összehasonlítások mert nem mindegy, hogy kit kivel hasonlítasz össze.
Yildiz nem játszik jól, de még nem sok ilyen atmoszférájú meccsen játszott 80k néző előtt... és az is igaz, hogy ketten próbálnak 6 Ellenség játékos között csinálni valamit...
Persze, nem is kritikának szántam, ilyen fiatalon ez simán benne van pár ilyen gyengébb meccs, de kb ő is látja, hogy 2 Vs 5-ben nem fog menni. Kíváncsi vagyok Maxi mer-e kockáztatni, bár az nagyon meglepne.
Én nem vettem észre, hogy a gól után támadóbbak lettünk volna, sőt Yildiz (aki egyébként ma baromi gyenge) folyamatosan mutatja, hogy gyerünk már feljebb, de semmi, továbbra is két játékossal vagyunk az ellenfél térfelén. Egyébként nem hiszem, hogy Maxi bármit is változtatni fog amíg 1-0 addig bízunk egy megpattanó lövésben vagy egy szöglet utáni kavarodásban.
Yildiz nem játszik jól, de még nem sok ilyen atmoszférájú meccsen játszott 80k néző előtt... és az is igaz, hogy ketten próbálnak 6 Ellenség játékos között csinálni valamit...
a sporttv kitett magáért, igazán színvonalas felvezetés, 1 perccel a meccs előtt odakapcsolnak, addig kedvesen kvaterkáznak a Fradi és a Győr női kézi BL keretének változásáról...
Mondjuk még az is jobb mint a komcsi rettegő Ivánt hallgatni!
Kellett már a gól hogy támadjunk is ne csak maszatoljunk. Botrány megint a bíraskodás, mindkét sárgát moratti intézte. Vlahoviccsal meg a szabadidejében a négerkedésre fordított időben a labdaátvételt gyakoroltatnám.
Én nem vettem észre, hogy a gól után támadóbbak lettünk volna, sőt Yildiz (aki egyébként ma baromi gyenge) folyamatosan mutatja, hogy gyerünk már feljebb, de semmi, továbbra is két játékossal vagyunk az ellenfél térfelén. Egyébként nem hiszem, hogy Maxi bármit is változtatni fog amíg 1-0 addig bízunk egy megpattanó lövésben vagy egy szöglet utáni kavarodásban.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kellett már a gól hogy támadjunk is ne csak maszatoljunk. Botrány megint a bíraskodás, mindkét sárgát moratti intézte. Vlahoviccsal meg a szabadidejében a négerkedésre fordított időben a labdaátvételt gyakoroltatnám.