A helyzet az, hogy a szűretlen és a házi söreim alján mindig ott hagyok két kortynyit, ez a leülepedett élesztő és kicsi sör. Ezt felhúzom fél üveg vízzel és odaadom a szobanövényeknek. Imádják. Bár én egy bonyolultabb életforma vagyok, de mégse érek fel Maxiistenig, nekem a sör kell, nem az alja.
Utána az üveget még egyszer megtöltöm, locsolok vele, és megvolt a locsolás és megvolt az üvegmosás is. A hiányérzetem mindössze annyi, hogy nem terem az üvegbe sör, hanem főznöm kell és belepalackozni. Semmi sem tökéletes.
Félig teli korsó. Neki. Nekem félig üres. Buktunk TÍZ pontot négy meccsen.
Félig tele/üres akkor lehetne ha 6 pontot szereztünk volna. Ez inkább olyan szitu mintha hazafelé menet egy ismeretlen pofán vág, de te otthon mégis örülsz mert nem a busz ütött el.
Petike007, bombahoppa and Nico like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tegnap inkább névnapoztam de ezzel együtt is megfejtettem a rejtélyt Alcaraz az oka mindennek, amióta itt van nem jönnek az eredmények, vagy azért nem jönnek az eredmények, ki ne kelljen fizetni az árát.
Zseni! Pedig volt tegnap néhány jó mozdulata, mélybe-, előreindítása, tehát egy jó alap Maxinak, rajta meg tudja mutatni, hogy mi mindenre képes.
Conteó: nem lehet, hogy Giuntoli, látva milyen az edzőnk, inkább (csak) erre az évre eltakarította Pogbát és Fagiolit a keretből, hogy Maxi ne ölhesse ki belőlük a lelket, amíg nálunk edző?!
Tegnap inkább névnapoztam de ezzel együtt is megfejtettem a rejtélyt Alcaraz az oka mindennek, amióta itt van nem jönnek az eredmények, vagy azért nem jönnek az eredmények, ki ne kelljen fizetni az árát.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
én annyira nem vagyok nyugodt az utóbbi két meccs után, az elmúlt négy fordulóban 10 pontot sikerült elszórni, ebből három egyáltalán nem világklasszis csapat ellen, jön még nagyon sok rangadó, többségében idegenben (Napoli, Lazio, Roma), az őszi idényben minden rangadón szerencsések voltunk, benne van, hogy most visszafelé lendül az inga...
Maxi szerint viszont szereztünk 2 pontot a négy meccsen Sőt szerinte ma akár ki is kaphattunk volna, de elértük a döntetlent és "Nem gondolhatjuk és nem hihetjük, hogy már elértük a kvalifikációt a Bajnokok Ligájába."
A scudetto az Empoli+Ellenség 1 ponton elment gyakorlatilag. Az hogy 2ak vagy 4ek leszünk édesmindegy. Az 5ik helytől legrosszabb esetben 9 pontra vagyunk. Azt nem tudon elhinni, hogy akkora leolvadás legyen.
Nem gondolom, hogy ezzel a kerettel ne lehetett volna megfogni a férgeket, de semmiképp nem mi voltunk a favoritok, még európai kupa nélkül sem. Mellesleg a dögök is alaposan a plafont súrolják teljesítményben (kb mint tavaly a Napoli).
én annyira nem vagyok nyugodt az utóbbi két meccs után, az elmúlt négy fordulóban 10 pontot sikerült elszórni, ebből három egyáltalán nem világklasszis csapat ellen, jön még nagyon sok rangadó, többségében idegenben (Napoli, Lazio, Roma), az őszi idényben minden rangadón szerencsések voltunk, benne van, hogy most visszafelé lendül az inga...
A scudetto az Empoli+Ellenség 1 ponton elment gyakorlatilag. Az hogy 2ak vagy 4ek leszünk édesmindegy. Az 5ik helytől legrosszabb esetben 9 pontra vagyunk. Azt nem tudon elhinni, hogy akkora leolvadás legyen.
Nem gondolom, hogy ezzel a kerettel ne lehetett volna megfogni a férgeket, de semmiképp nem mi voltunk a favoritok, még európai kupa nélkül sem. Mellesleg a dögök is alaposan a plafont súrolják teljesítményben (kb mint tavaly a Napoli).
Az elmúlt 4 meccsen buktunk 10 pontot, megyünk kétszer Rómába, megyünk Nápolyba, megyünk Bolognába, jön a kupa is, szóval lesz heti 2 meccs is pont a Milan elleni rangadó előtt. Ráadásul most még sérültjeink sincsenek. Nyilván vészforgatókönyv, de azért közel sem lehetetlen.
Egyébként ami legjobban felbaszott ma, hogy egy pocsék első félidő után ugyanúgy jöttünk ki, lötyögtünk, passzolgattunk hátul...stb. Conte ilyenkor legalább csukákat vágott emberekhez meg fejeket vert bele az öltözőszekrénybe Maxi gondolom calmázott, hogy nem kell sietni majd csak találunk 1 gólt...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Pedig a Verona annyira fent védekezik, hogy hatalmas hely lenne a védelmük mögött HA tudnánk kontrázni vagy mondjuk 4-5 emberrel támadni...ehhez képest a tizin kívül kaput eltaláló lövésünk se volt..
Egyébként Maxi a 35.percben már bemutogatta a "Calmát" és mindenkit visszarendelt 40 méterre, hiszen az első félidőben is találtunk egy gólt, hátha a másodikban is találunk.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere