Gyakran lemaradok az első 10-15 percről amíg belövöm a streamet, nyilván ilyenkor szoktunk szépen/intenzíven játszani. Meglepő módon ma kezdés előtt 2 perccel találtam egy hibátlan streamet ami azóta is akadás nélkül fut. Most viszont 20 perc alatt semmi nem történt.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-02-12, 21:10-kor.
Ja, vágom, nem sokkolt le hogy a kezdőben van, egyszerűen csak nem értem, hogy egy szezonnyi hitvány teljesítmény után automatikus kezdő, míg pl Rugani folyamatos jó teljesítmény mellett padozik.
Ja, vágom, nem sokkolt le hogy a kezdőben van, egyszerűen csak nem értem, hogy egy szezonnyi hitvány teljesítmény után automatikus kezdő, míg pl Rugani folyamatos jó teljesítmény mellett padozik.
Csak a szokásos érthetetlen döntések egyike…
A hozzászólást Nico összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-02-12, 20:56-kor.
Szerintem ezt Maxin kívül senki sem érti.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Ő volt az egyetlen név akit elárult a kezdőből Maxi tegnap a sajt. tájon!