Épp Koppenhágában ért a Juve meccs, eljöttem a belvárosba egy sportsbarba hogy megnézzem a meccset, de nem adják itt 38 tvből egyiken sem. Fél órát inkább egy Family Guy rész ment, mint a Lazio - Juve. Van még lejjebb? Mondjuk a stream legalább hibátlan, a hangulat is fasza, lehet hozzátesz, hogy más meccsek mennek
Valamelyik nap szembejött egy nézettségi adat...pontos számokra nem emlékszem mindegyik helyezettnél, de az tuti,hogy az 5. volt a Seria A átlag 3milliós nézettséggel meccsenként, az első a Premier League 634millióval. (4. Ligue1 10,5m, 3. Bundesliga 30m?(erre nem emlékszem) 2. LaLiga 70m?(erre sem)
bárki tud arra választ adni, hogy allegri keresztfia miért volt kezdő egy féléves sérülés után? nekem az az egyetlen megfejtésem, hogy nem akarta becserélni, mert akkor a menetrendszerű sérülése után jöhetett volna még egy csere...
Épp Koppenhágában ért a Juve meccs, eljöttem a belvárosba egy sportsbarba hogy megnézzem a meccset, de nem adják itt 38 tvből egyiken sem. Fél órát inkább egy Family Guy rész ment, mint a Lazio - Juve. Van még lejjebb? Mondjuk a stream legalább hibátlan, a hangulat is fasza, lehet hozzátesz, hogy más meccsek mennek