Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-24, 13:01
CsT írta:
Az tiszta sor, hogy idő kell az összeszokáshoz, lehet az első két meccs kicsit elkapatta a szurkolót, mert ott gyakorlatilag minden bejött (ahogy a PSV ellen is).
Motta rendszere szerintem nagyon túlbiztosított, Loca a labdakihozataloknál annyira hátrahúzódik, hogy gyakorlatilag egy 3. CB-nek felel meg ekkor húzódik be Cambi a helyére akinek én semmi szerepét nem látom ott a biztosításon kívül. Szóval a "maradék" középpályásnak kellene csinálni valamit. Thuram jól meg tud indulni a labdával, Fagyi meg tudna mélységi labdákkal operálni, de, hogy Kenőnek mi haszna lenne ott azt nem tudom. A kapu elé ebben a rendszerben inkább Koop-nak kellene odaérni, sőt ő oda is ér csak labda nem jön, mert a szélsőnek "támadójáték" hiányában az egyetlen lehetősége, hogy 1vs1-ben megveri az ellenfelét. A Legszarabb helyzetben meg a center van, mert ő nagyrészt 30 méterről védők elől beívelt labdát kap vagy jön egy felpassz ami csak háttal a kapunak tud átvenni. Persze egy klasszis csatár ezekből is tudna veszélyes lenni...ami kicsit bántó, hogy Lóma meccs után erre Motta nem tudott reagálni, illetve próbált Weah-al false 9-ben de az finom szólva sem jött be.
Lehet, hogy a Bolognánál ez egy jól működő taktika volt mert ott nem álltak ennyire vissza az ellenfelek, de itt a Lóma meg a Napoli tükörsimán megoldotta ezt. Az Empoli meccs kicsit csubakka mert ott meg inkább a letámadás miatti labdakihozatallal volt a gond szóval egyelőre ha nem gyors gól az elején akkor gond van.
De szurkolói szemmel nagyon rosszul nézi ki három 0-0 egyhuzamban, úgy, hogy kidolgozott helyzet (sőt kapura tartó lövés is) gyakorlatilag nem volt.
Persze ez csak okoskodás, mert itt van pl a milány amely 4 meccsen iszonyú szarul nézett ki aztán úgy bedarálták az indát ahogy 3 éve kb senki.
Adom a túlbiztosítást, ami egy Napoli ellen teljesen rendben van (az Empoli ellen kellett volna többet kockáztatni). Locatellinek egyébként lehet, hogy nem kellett volna annyit visszalépni a védelembe, ha megvesszük Calafiorit, de így a labdakihozatalok gördülékenységéhez muszáj volt. Nemcsak Koopnak kellett kapu elé érnie, hanem Kenőnek is, ez teljesen egyértelmű volt, meg amúgy a sokat futás mellett ez az egyetlen kiemelkedő skillje. Emellett ezek a kapu elé felérő játékosok azért is kurvafontosak, mert így a középcsatárnak is több helye marad, ez szerintem a kulcs az egész tamadójátékunkhoz. Vlahovicnak egyébként volt egy olyan labdaávétele meg gólja, amit még Bergkamp is megirigyelne, még a juvés karrierje elején, az ilyen meccseken pont ezekre van szükség, mert ott középen kb semmi hely és idő sincs, na ebben szombaton a szokásos szarnál is szarabb volt.
Ami a 3 0-0-t illeti, Conte első szezonjában is kb ugyanez volt, kurvasok döntetlen, kevés kapott gól, a szezon első felében sok próbálgatás. A Lóma az csak egy top5ös csapat, a Napoli scudetto esélyes, az Empoli meg az egyik legjobban induló kiscsapat, nem olyan vészes ez. Az meg látszik, hogy Motta variál, és nem ugyanattól a szartól várja majd, hogy hirtelen elkezdjen működni, mint Allegri. Persze hibázott, és szerintem elsősorban ott, hogy nem cserélt hamarabb (Kenő) és többet - a kukások a végére elfogytak pl simán be kellett volna küldeni Bambulát Di Lorenzora, nyilván nem ugyanaz a szint de láthattuk az EB-n ahogy Nico Williams taknyosra szopatta szegényt. Szerintem Weah becserélése is védhető volt, mert ha mindenképp középcsatárban gondolkodott, akkor a padon ő állt ahhoz a legközelebb. Eddig nekem maximálisan pragmatikus Motta, ami ennél a klubnál elengedhetetlen.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-24, 10:42
Krisz írta:
Nyilván nem csak Vlaho a hibás, meg szerintem nála nem kifutott szezon(ok) volt a Fiornál, és persze kurvára nincs még kitalálva a támadójáték úgy hogy egy jól szervezett csapat ellen is hasítson, de mivel nem július 1-én igazoltuk le ezt a fél csapatnyi új játékost így főleg egy allegriball utáni nihilről kitalálni az egészet időt igényel. Játszottunk vagy 3 sörmeccset kb újak nélkül, így a szezon első felében vagyunk kénytelenek kikísérletezni a megfelelő formulát - ide beletartozik Kenő a kpn (amúgy Loca osztogatott a védelem előtt, Kenőnek a meló mellett a kapu elé kellett felérnie), Ildi false 9-ban, Cambiaso középre húzódva. Szerintem mindegyik védhető ha sikerült levonni a tanulságot.
Az tiszta sor, hogy idő kell az összeszokáshoz, lehet az első két meccs kicsit elkapatta a szurkolót, mert ott gyakorlatilag minden bejött (ahogy a PSV ellen is).
Motta rendszere szerintem nagyon túlbiztosított, Loca a labdakihozataloknál annyira hátrahúzódik, hogy gyakorlatilag egy 3. CB-nek felel meg ekkor húzódik be Cambi a helyére akinek én semmi szerepét nem látom ott a biztosításon kívül. Szóval a "maradék" középpályásnak kellene csinálni valamit. Thuram jól meg tud indulni a labdával, Fagyi meg tudna mélységi labdákkal operálni, de, hogy Kenőnek mi haszna lenne ott azt nem tudom. A kapu elé ebben a rendszerben inkább Koop-nak kellene odaérni, sőt ő oda is ér csak labda nem jön, mert a szélsőnek "támadójáték" hiányában az egyetlen lehetősége, hogy 1vs1-ben megveri az ellenfelét. A Legszarabb helyzetben meg a center van, mert ő nagyrészt 30 méterről védők elől beívelt labdát kap vagy jön egy felpassz ami csak háttal a kapunak tud átvenni. Persze egy klasszis csatár ezekből is tudna veszélyes lenni...ami kicsit bántó, hogy Lóma meccs után erre Motta nem tudott reagálni, illetve próbált Weah-al false 9-ben de az finom szólva sem jött be.
Lehet, hogy a Bolognánál ez egy jól működő taktika volt mert ott nem álltak ennyire vissza az ellenfelek, de itt a Lóma meg a Napoli tükörsimán megoldotta ezt. Az Empoli meccs kicsit csubakka mert ott meg inkább a letámadás miatti labdakihozatallal volt a gond szóval egyelőre ha nem gyors gól az elején akkor gond van.
De szurkolói szemmel nagyon rosszul nézi ki három 0-0 egyhuzamban, úgy, hogy kidolgozott helyzet (sőt kapura tartó lövés is) gyakorlatilag nem volt.
Persze ez csak okoskodás, mert itt van pl a milány amely 4 meccsen iszonyú szarul nézett ki aztán úgy bedarálták az indát ahogy 3 éve kb senki.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-23, 20:36
CsT írta:
Oké, hogy Vlahovic szar, de az elmúlt 3 bajnokin a 0 gól mellé 5 kaput eltaláló lövés jutott. Ebből szerintem nem az következik, hogy egyedül a center a hibás, hanem hogy kurvára nincs támadójátéka a csapatnak. Ami még szomorúbb, hogy a pontrúgásaink se veszélyesek. A hamis kilencesnél szerintem hasznosabb lenne, ha mondjuk nem Kenő osztaná az észt a középpályán illetve a szélsővédő nem középen szaladgálna.
Nyilván nem csak Vlaho a hibás, meg szerintem nála nem kifutott szezon(ok) volt a Fiornál, és persze kurvára nincs még kitalálva a támadójáték úgy hogy egy jól szervezett csapat ellen is hasítson, de mivel nem július 1-én igazoltuk le ezt a fél csapatnyi új játékost így főleg egy allegriball utáni nihilről kitalálni az egészet időt igényel. Játszottunk vagy 3 sörmeccset kb újak nélkül, így a szezon első felében vagyunk kénytelenek kikísérletezni a megfelelő formulát - ide beletartozik Kenő a kpn (amúgy Loca osztogatott a védelem előtt, Kenőnek a meló mellett a kapu elé kellett felérnie), Ildi false 9-ban, Cambiaso középre húzódva. Szerintem mindegyik védhető ha sikerült levonni a tanulságot.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-23, 17:47
Oké, hogy Vlahovic szar, de az elmúlt 3 bajnokin a 0 gól mellé 5 kaput eltaláló lövés jutott. Ebből szerintem nem az következik, hogy egyedül a center a hibás, hanem hogy kurvára nincs támadójátéka a csapatnak. Ami még szomorúbb, hogy a pontrúgásaink se veszélyesek. A hamis kilencesnél szerintem hasznosabb lenne, ha mondjuk nem Kenő osztaná az észt a középpályán illetve a szélsővédő nem középen szaladgálna.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-23, 16:08
zetterberg40 írta:
Még a végén értelmet nyer/beigazolódik a profilképem.
Viccet félretéve, szerintem még jár az idő Mottanak, bár egyelőre nem fest jól a szitu.
Vlahoval kapcsolatban ugyanazt akartam írni, amit valaki felhozott. A szerb válogatottban is konstans gyengén muzsikál. Ez nem lehet már véletlen. Kevés esélyt látok rá, hogy ő valaha meghatározó csatárrá válik. Chiesa után ő lesz a következő, akit jövőre elzavarnak a klub háza tájáról, hacsak nem történik valamiféle csoda.
Mondjuk a szerb válogatott egy hatalmas szemétdomb mimden tekintetben, azt semmiképp sem tekinteném viszonyítási alapnak, dagadt Ronaldo is szenvedne benne. Most egyénként a firkászok is bedobták amit én is írtam, hogy Ildit megpróbálja Motta false 9-ban á la Zirkzee.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-23, 10:20
Még a végén értelmet nyer/beigazolódik a profilképem.
Viccet félretéve, szerintem még jár az idő Mottanak, bár egyelőre nem fest jól a szitu.
Vlahoval kapcsolatban ugyanazt akartam írni, amit valaki felhozott. A szerb válogatottban is konstans gyengén muzsikál. Ez nem lehet már véletlen. Kevés esélyt látok rá, hogy ő valaha meghatározó csatárrá válik. Chiesa után ő lesz a következő, akit jövőre elzavarnak a klub háza tájáról, hacsak nem történik valamiféle csoda.
CsT likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 14:46
tjunior írta:
Kifutott szezon. De ha már Matri volt a példám, neki is volt majdnem 20 gólos szezonja. Amikor minden összejött neki. Vlahonál nem a számai az elsődleges probléma. Tavaly is összehozott 18 gólt, ez a nem jó nem szörnyű kategória. Tevez első szezonjában 21 gólt lőtt, 3 a különbség mégis ég és föld a 2 teljesítmény. Vlahonak van 1-2 jó meccse, aztán 2 hónap semmi, de tényleg semmi értékelhető, amikor a labdát nem tudja átvenni. Ezzel együtt ha Mottánál azt mondom várjunk akkor várjunk Dusannal is, ha januárig nincs változás el kell adni.
Nagyon jól megfogalmaztad, tőle pont azt a clutch vagy franchise player mentalitást, hozzáadott értéket várnám el ennyiért, mint Teveztől vagy CR7-től. Nagyon kevés olyan meccsre emlékszem amit ő döntött volna el, és ez baj…
Úgy hogy az látszik rajta, hogy fizikailag jelenleg top, mentálisan viszont nincs rendben.
bombahoppa and Matteo like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 12:31
Krisz írta:
Én is adom ezt, de az elgondolkodtató, hogy a Fiorban volt egy 21 gólos szezonja, majd fél szezon alatt lőtt 17 gólt, mindezt 2 különböző edző alatt. Én nem tudom elhinni, hogy ennyi lenne benne, mint amit most mutat. Persze ilyen 50ért simán viheti bárki, de ugyanakkor ha Motta tényleg olyan jó edző, akkor ki is maxoltathatná Vlahot. Mellesleg Lukaku is zsebre lett téve, pedig ő aztán tényleg az akire lehet ívelgetni.
Kifutott szezon. De ha már Matri volt a példám, neki is volt majdnem 20 gólos szezonja. Amikor minden összejött neki. Vlahonál nem a számai az elsődleges probléma. Tavaly is összehozott 18 gólt, ez a nem jó nem szörnyű kategória. Tevez első szezonjában 21 gólt lőtt, 3 a különbség mégis ég és föld a 2 teljesítmény. Vlahonak van 1-2 jó meccse, aztán 2 hónap semmi, de tényleg semmi értékelhető, amikor a labdát nem tudja átvenni. Ezzel együtt ha Mottánál azt mondom várjunk akkor várjunk Dusannal is, ha januárig nincs változás el kell adni.
Krisz and Matteo like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 12:21
A PSV meccs után én is ekéztem mert ott kapott labdát és azokat mind elbaszta, de tegnap kb esélytelen beíveléseket kapott mivel egyszer sem sikerült a Napoli védelme mögé kerülni, meg egyszer Burger 3 méterről izomból rápasszolta a labdát. Weah talán még haloványabb volt a posztján.
Persze 50 milláért tőlem is vihetik, de szerintem az utolsó 3 bajnokin nem miatta volt szar a támadójátékunk.
Milik tavaly 900 perc alatt hozott 4 gólt, szóval az erős túlzás, hogy ő hozná azt a szintet, főleg, hogy kb olyan sérülékeny mint De Sciglio.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 12:13
Nico írta:
Én idáig nagyon védtem, de lassan eljutok oda, hogy lehet nem sokkal több van benne és Fior-os szezon volt a kivétel… (a la Belotti) A szerb csapatban se nagyon mutat semmit, nálunk van pár jó meccse, de kb Milik hozza ezt a szintet töredék áron… Haaland meg a többi klasszis nagyon messze van. Ha valaki jön és fizet érte egy szemmel látható összeget, vigyék. Amennyi pénzt megspórolunk azzal kb bárkit le lehet igazolni….
Ha elviszik megfelelő áron rendben, de nekem ez a kivételes Fior szezon nem áll meg, mert 2 szezonról van szó 2 különböző edzővel, tavaly azért Allegrivel is összekapart 16 gólt. Amúgy senki nem baszogatná ennyire (jogosan) ha fele vagy 3adennyit keresne. Persze addig kell vele hosszabbítani egy vaskos fizucsökkentés mellett amig így szenved.
bombahoppa and Malloy like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 11:49
Krisz írta:
Én is adom ezt, de az elgondolkodtató, hogy a Fiorban volt egy 21 gólos szezonja, majd fél szezon alatt lőtt 17 gólt, mindezt 2 különböző edző alatt. Én nem tudom elhinni, hogy ennyi lenne benne, mint amit most mutat. Persze ilyen 50ért simán viheti bárki, de ugyanakkor ha Motta tényleg olyan jó edző, akkor ki is maxoltathatná Vlahot. Mellesleg Lukaku is zsebre lett téve, pedig ő aztán tényleg az akire lehet ívelgetni.
Én idáig nagyon védtem, de lassan eljutok oda, hogy lehet nem sokkal több van benne és Fior-os szezon volt a kivétel… (a la Belotti) A szerb csapatban se nagyon mutat semmit, nálunk van pár jó meccse, de kb Milik hozza ezt a szintet töredék áron… Haaland meg a többi klasszis nagyon messze van. Ha valaki jön és fizet érte egy szemmel látható összeget, vigyék. Amennyi pénzt megspórolunk azzal kb bárkit le lehet igazolni….
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 11:38
tjunior írta:
Mer nincs támadójáték. Sosincs, olyan támadójáték ami megfelel Vlahovicsnak. Nem mellesleg azért ebben ebben ő is vastagon benne van. Ha a középcsatárodra nem tudsz fellőni egy labdát mert elveszti a párharcai nagy részét akkor kiesett egy elem a támadójátékodból. Ha a középcsatárodat nem tudod bevonni az összjátékba mert méterek pattan a labda tőlle vagy nem tud társhoz paszolni esetleg nem tudja azt a rohadt labdát olyan közel a lábához vezetni, hogy ne tudják röhögve szerelni akkor megint kiesett egy elem a támadójátékodból. Mert neki olyan képességkészlete van ami csak akkot működik ha csúcsra van járatva a támadójáték. És ez gáz, mert egy egy emberre kihegyezett támadójátékban egy Matri is jó lehet. Mert Vlaho egy Matri szint jelenleg és kétségeim vannak az irányba, hogy valaha lesz jobb ( valaha volt jobb?). Csak ugye Matri fél év alatt keresett annyit amennyit a szerb egy hónapban és tudta hol a helye Dusan meg egy hisztis picsa. Elégg kivagyok akadva rá jelenleg, szóval felőllem viheti az arzenál januárba ha ide tudjuk hozni azt a dávid gyereket.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-22, 08:23
Petike007 írta:
Vlahovic csutka szar. Ez s probléma az ember 40M EUR amibe szezononkent kerül de egy kibaszott labdát nem tud átvenni. Felőlem Gatti is kezdhet centerben majd. Többet érünk vele
Mer nincs támadójáték. Sosincs, olyan támadójáték ami megfelel Vlahovicsnak. Nem mellesleg azért ebben ebben ő is vastagon benne van. Ha a középcsatárodra nem tudsz fellőni egy labdát mert elveszti a párharcai nagy részét akkor kiesett egy elem a támadójátékodból. Ha a középcsatárodat nem tudod bevonni az összjátékba mert méterek pattan a labda tőlle vagy nem tud társhoz paszolni esetleg nem tudja azt a rohadt labdát olyan közel a lábához vezetni, hogy ne tudják röhögve szerelni akkor megint kiesett egy elem a támadójátékodból. Mert neki olyan képességkészlete van ami csak akkot működik ha csúcsra van járatva a támadójáték. És ez gáz, mert egy egy emberre kihegyezett támadójátékban egy Matri is jó lehet. Mert Vlaho egy Matri szint jelenleg és kétségeim vannak az irányba, hogy valaha lesz jobb ( valaha volt jobb?). Csak ugye Matri fél év alatt keresett annyit amennyit a szerb egy hónapban és tudta hol a helye Dusan meg egy hisztis picsa. Elégg kivagyok akadva rá jelenleg, szóval felőllem viheti az arzenál januárba ha ide tudjuk hozni azt a dávid gyereket.
Matteo likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 22:37
Petike007 írta:
Vlahovic csutka szar. Ez s probléma az ember 40M EUR amibe szezononkent kerül de egy kibaszott labdát nem tud átvenni. Felőlem Gatti is kezdhet centerben majd. Többet érünk vele
Amíg ennyi labda jut el hozzá, addig Haaland is kezdhetne a helyén!
Matteo likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 22:03
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 21:36
bombahoppa írta:
Be kellene néznem egy Napoli fórumra, de nem fogok, mert Juve oldalakon kívül nem járok máshova.
Viszont a két edző közül egyértelműen Pepi volt az Allegribb és a gyávább, Motta csak zöldfülűbb volt.
Nekem már az is jó, ha nem rossz (kicsik az igényeim) és azért ezt a játékot lehetett nézni.
Pepinek gyengébb a kerete (Ekézhetjük itt Vlahovicsot de azért nem egy LUKAKU ), ráadásul idegenben volt, ott ahol régen sas volt ma már csak egy veréb és a legtöbb szurkoló csákánnyal vájná ki a csillagát a múzeumhoz vezető útból. Neki itt siker az X mindig minden körülmények között.
Kaptam ma erdélyi útról ajándék Ciuc sör, illett a meccshez, se íze se bűze nem volt!
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 21:29
CsT írta:
Szerintem gyáva volt, nem mert kp/védő helyett behozni egy támadójátékost vagy esetleg feljebb küldeni valakit (persze abban benne lehetett volna egy 0-1 is és akkor a szurkolók nagyrésze még jobban ekézné én speciel nem). Én is elégedett lennék ha mi hozunk ilyen simán el egy pontot afrikából, de azt nehezen hiszem, hogy a Napoli hazai pályán nem jött volna sokkal jobban nekünk az utolsó 20 percben.
Kicsit olyan mintha Motta ma is a Bologna edzőjének képzelte volna magát, és sikernek könyvelné el a hazai döntetlent a Napoli ellen...
Be kellene néznem egy Napoli fórumra, de nem fogok, mert Juve oldalakon kívül nem járok máshova.
Viszont a két edző közül egyértelműen Pepi volt az Allegribb és a gyávább, Motta csak zöldfülűbb volt.
Nekem már az is jó, ha nem rossz (kicsik az igényeim) és azért ezt a játékot lehetett nézni.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Matteo likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:58
Nico írta:
Én egyáltalán nem gyáva játékot láttam, inkább kicsit impotenst. Adjunk időt a projektnek, majd ha november-decemberben is ott tartunk, ahol most akkor panikoljunk. Veretlenek vagyunk, gólt se kaptunk, ma is zsebre raktuk az egyik legjobb támadó sort, egy 19 éves ifista inasba rakta Kvaradonat. A támadó szekció nagyon nem tökéletes, de ezt az idő és Motta remélhetőleg megoldja…
Hülyeség, hogy gyáva lenne a játék, egyszerűen jelenleg ennyit tudunk támadásban ha van előttünk normálisan megszervezett védelem. Szeptember közepén nem tudom ki várta, hogy fluid legyen a támadójáték, persze jó lett volna de sok realitása nem volt. Motta meg próbálkozik de az összeszokást akkor is csak az idő hozhatja meg.
sneco7, bombahoppa, Malloy, Nico and Matteo like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:57
Nico írta:
Én egyáltalán nem gyáva játékot láttam, inkább kicsit impotenst. Adjunk időt a projektnek, majd ha november-decemberben is ott tartunk, ahol most akkor panikoljunk. Veretlenek vagyunk, gólt se kaptunk, ma is zsebre raktuk az egyik legjobb támadó sort, egy 19 éves ifista inasba rakta Kvaradonat. A támadó szekció nagyon nem tökéletes, de ezt az idő és Motta remélhetőleg megoldja…
Szerintem gyáva volt, nem mert kp/védő helyett behozni egy támadójátékost vagy esetleg feljebb küldeni valakit (persze abban benne lehetett volna egy 0-1 is és akkor a szurkolók nagyrésze még jobban ekézné én speciel nem). Én is elégedett lennék ha mi hozunk ilyen simán el egy pontot afrikából, de azt nehezen hiszem, hogy a Napoli hazai pályán nem jött volna sokkal jobban nekünk az utolsó 20 percben.
Kicsit olyan mintha Motta ma is a Bologna edzőjének képzelte volna magát, és sikernek könyvelné el a hazai döntetlent a Napoli ellen...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:41
Krisz írta:
Mondjuk ez szerintem természetes. Motta játékára (értsd: első próbálkozás) 2 meccs elemzés után kitalálták az ellenszert, most Mottán a sor, hogy kitalálja az ellenszer ellenszerét. Egyébként a kukások ellen nekem bármikor jó egy 0-0, tőlük hisztorikusan szopunk mindig. Persze Mottának sincs örök ideje. Szerintem amúgy Thuramnak kéne a védelem előtt összeszedegetni és leosztani a labdákat, Locat meg feljebb tolni Kenőt elfelejtve. Az is sokat segít majd ha Koop kicsit beleszokik a csapatba, mert azért látszik rajta, hogy nagyon jó spíler. Cambival inkább overlapot csinálnék, mint befele lépő kpt.
Most meg ha nem a Napoli az ellenfél akinél nincs olyan melós szélső, mint Politano, akkor lehet behúzzuk, jobban egyben voltunk, mint az Empoli ellen.
És végül talán Mottának nem kellene annyira fosnia, hogy gólt kapunk és többet kockáztatni.
Nagyjából adom, de nekem otthon senki ellen (Olaszországban) nem jó az X. A Napolit még akkor is vertük amikor Zaza volt a 9-esünk.
Thuram ha egészséges lesz szerintem tuti kezdő (amiben az a szar, hogy jogosan jön a kérdés, hogy mi a fasznak basztunk ki ennyi pénzt a kerekseggű pasijára?).
Koop szerintem tuti spíler, csak ő akkor lesz hasznos, ha tudjuk használni és lesznek lövőhelyzetei és második hullámban érkezései, ehhez viszont hasonlóan bátor támadójáték kellene mint amit Atalanta nyomott.
Egyébként buszt beparkoló ellenfél ellen szerintem Fagyi is jó opció lehetett volna...aki nem jó az Weah meg Kenő és Motta ma velük akarta megnyerni a meccset megvédeni az X-et.
Nyilván vállalható lenne Motta taktikája, ha 5 forduló lenne hátra a szezonból és 8 ponttal vezetnénk a bajnokságot...de így az elején ez inkább elkeserítő.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:37
Nico írta:
Azt még hozzátenném, hogy a merda az erős keret és kiforrott játék mellett is lazán produkál ilyen meccseket, csak nekik ilyenkor befújják Politano piros lapját meg Rahmani hazaadását.
bombahoppa, Malloy, Nico and Matteo like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:32
CsT írta:
Weah behozatalának max akkor lett volna értelme ha vezetünk és lehet kontrázni. Motta ezzel öngólt lőtt, gyakorlatilag megmutatta, hogy nem (csak) Vlaho szar hanem a taktika (is).
Egy szurkoló sok mindent tud értékelni, de hazai pályán egy gyáva szar játékot nem, főleg ha nem először látja.
bombahoppa and Matteo like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:25
Weah behozatalának max akkor lett volna értelme ha vezetünk és lehet kontrázni. Motta ezzel öngólt lőtt, gyakorlatilag megmutatta, hogy nem (csak) Vlaho szar hanem a taktika (is).
Egy szurkoló sok mindent tud értékelni, de hazai pályán egy gyáva szar játékot nem, főleg ha nem először látja.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:23
CsT írta:
Allegri ma is nevetve veri ki otthon, ilyen könnyen még alatta sem vittek pontokat az Allianz stadiumból.
Lehet szidni Koop-ot meg Vlaho-t de ennek a csapatnak ma sem volt semmi játéka. Egyetlen esélyünk ha valami extra egyéni megoldásból szerzünk gólt.
Pontrúgásaink teljesen veszélytelenek, lassú, egyszerűen lekövethető passzolgatás van, amit nem egy Róma vagy Napoli de egy Empoli is simán megold.
Mellesleg a 70 millás igazolásunk ma is a padon ücsörgött....tényleg nagy szükség volt rá.
Mondjuk ez szerintem természetes. Motta játékára (értsd: első próbálkozás) 2 meccs elemzés után kitalálták az ellenszert, most Mottán a sor, hogy kitalálja az ellenszer ellenszerét. Egyébként a kukások ellen nekem bármikor jó egy 0-0, tőlük hisztorikusan szopunk mindig. Persze Mottának sincs örök ideje. Szerintem amúgy Thuramnak kéne a védelem előtt összeszedegetni és leosztani a labdákat, Locat meg feljebb tolni Kenőt elfelejtve. Az is sokat segít majd ha Koop kicsit beleszokik a csapatba, mert azért látszik rajta, hogy nagyon jó spíler. Cambival inkább overlapot csinálnék, mint befele lépő kpt.
Most meg ha nem a Napoli az ellenfél akinél nincs olyan melós szélső, mint Politano, akkor lehet behúzzuk, jobban egyben voltunk, mint az Empoli ellen.
És végül talán Mottának nem kellene annyira fosnia, hogy gólt kapunk és többet kockáztatni.
Malloy and Matteo like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:13
Motta próbálkozik de felállt védelem ellen továbbra sem megy, konte meg a nullanulláért jött. A védelemre panasz nem lehet és nekem Yldiz is tetszett, a gatyáját lemelózta, ki is fingott a végére a csapat jó részével együtt. Ezzel együtt az uccsó 3 bajnokin összesen összehoztunk kb 1.00 Xg kb 4 kaput eltaláló lövéssel és az ellenfélek kapusainak bravurjai is zéró. Ez még maxi mércéjével is gáz.
Matteo likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:11
CsT írta:
Ja, Loca meg rendszeresen visszalép harmadik CB-nek...ennek annyi értelme van, mintha jobbra kanyarodás helyett balra kanyarodsz és utána megfordulsz...
Pedig ez a taktika….
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:09
Nico írta:
Ő az aki fellép a védelemből, hogy meg legyen létszámfőlény: védekezésben balhátvéd, támadásban belső kp
Ja, Loca meg rendszeresen visszalép harmadik CB-nek...ennek annyi értelme van, mintha jobbra kanyarodás helyett balra kanyarodsz és utána megfordulsz...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:06
Allegri ma is nevetve veri ki otthon, ilyen könnyen még alatta sem vittek pontokat az Allianz stadiumból.
Lehet szidni Koop-ot meg Vlaho-t de ennek a csapatnak ma sem volt semmi játéka. Egyetlen esélyünk ha valami extra egyéni megoldásból szerzünk gólt.
Pontrúgásaink teljesen veszélytelenek, lassú, egyszerűen lekövethető passzolgatás van, amit nem egy Róma vagy Napoli de egy Empoli is simán megold.
Mellesleg a 70 millás igazolásunk ma is a padon ücsörgött....tényleg nagy szükség volt rá.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:02
CsT írta:
Cambi posztját nem tudom megfejteni...
Ő az aki fellép a védelemből, hogy meg legyen létszámfőlény: védekezésben balhátvéd, támadásban belső kp
Matteo likes this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4 2024-09-21, 20:00
Krisz írta:
El is fáradtunk, nem értem miért nem cserélt többet Motta, NicoG-t és Ildit is simán lehoztam volna...
igen, főleg egy olyan csapat ellen, aki egész héten pihent...
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Juventus - Afrika 2024.09.21 18:00 Match4