ancelotti sajtótájékoztatója. varane játszani fog, elől bale-benzema-ronaldo. a két szélső felfoghatatlanul gyors, nem véletlen, hogy conte átállt a 4 védőre.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-11-04, 16:04
a tavalyi szokásnak megfelelően a bl-meccsek visszavágói mehetnek a korábban megkezdett topikokba.
chiellini a kissé eltúlzott pirosa miatt nem játszik, viszont mi újra elővesszük a 4-3-3-at. licht és vucs továbbra is sérültek, szóval most így állunk:
persze ez sose lesz 4-3-3, inkább az a 4-5-1, vagy 4-3-1-2, amit az előző meccsen is láttunk. a hírek szerint conte 2 poszton gondolkodik még: lehet, hogy llorente helyett q lesz a középső ember (nem hülyeség: mozgékonyabb és jobban lő; hülyeség: llorente erősebb, jobban tart labdát, sokkal jobban fejel, ami a párharcok szempontjából nagyon fontos lehet), illetve ogbonna helyett kwadcsi lehet a balbekk (nem hülyeség: kwadcsi gyorsabb, ami bale-lel szemben jól jön, iszonyat jól tud védekezni a szélen, ráadásul ogbonna hiába bal lábas, nem az igazi szélen, középen érzi jól magát; hülyeség: ogbonna jó formában van, kwadcsi nincs).
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 21:34
.bb. írta:
s4tch írta:
.bb. milyen faszát rittyentett nekünk: http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/24/Van_patron_a_4-3-3-ban_-_taktikai_vendegposzt/
köszönöm a lehetőséget.
tökéletes cikk, szép volt.
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 19:47
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 17:55
s4tch írta:
.bb. milyen faszát rittyentett nekünk: http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/24/Van_patron_a_4-3-3-ban_-_taktikai_vendegposzt/
köszönöm a lehetőséget.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 17:30
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 13:17
kilopo írta:
Nincs kedvem most az origóra regelni, de mi a faszt műesésezik mindenki? Kurvára nem akart elesni, egyszerűen belerúgott a földbe. Lett is nagy lyuk ott a fűben. Azt meg ne akarja senki megmagyarázni, hogy milyen mozdulattól milyet lehet esni. Utána meg kurvára NEM 11-est reklamált, hanem azt, hogy el sem találta a labdát, és szöglet kéne jöjjön.
vártam hogy nyilatkozik majd az esetről de úgylátszik csak ez a "majdmeglátukmileszajövőbenarealnagyacsapat" van. szerintem kurvára 11est reklamált
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 12:49
.bb. írta:
(egy kicsit én is statzone-ozok)
fasza, köszi. az enyémmel együtt kész is az összefoglaló
annyit tennék hozzá, hogy - vucsi valóban nem a futásáról híres, egyébként tényleg hasznos tudna lenni - llorente 3 kulcspassza magáért beszél. a listán az első félidő közepénél, a gól előtt pár másodperccel írtuk tökegyszerre benivel, hogy llorente lenne a félidőben a csere, ha így marad a meccs: látszott, mit akar tőle conte, végre is hajtotta, de maga a szerepkör egy ideig nem tűnt hasznosnak. aztán megtalálta a fiú a ritmust. - gio érdemtelenül nem kap figyelmet. tegnap 20 perc alatt eljutott 3 lövésig, kiharcolt 2 faultot, szerzett egy labdát, emberhátrányban sem volt reménytelen, pedig sok partnere nem volt elől. a milan ellen a mezőny egyik legjobbja volt, és ha tényleg maradunk a 4-3-3-nál, nálam ő lenne az egyik standard kezdő. - bonut teljesen adom - az összjátékkal kapcsolatban: nem derül ki a statokból, csak látszik, hogy rengeteget dolgozhat conte a labdakihozatalon. tegnap nem okozott gondot feljönni a félpályáig, pedig a madrid sem védekezett rosszul. viszont a félpályánál visszaveszünk, képesek vagyunk inkább hátrafelé passzolni a biztonság kedvéért, pedig egy esetleges labdavesztés esetén olyan labdaszerzők állnak a labda mögött, mint vidal, pogba, a qrvagyors caceres, vagy a tanárian játszó barzagli. bízhatnánk jobban a védekezésben, bátrabbak lennének a támadások. - vidal egy állat, 12 szerelése volt (a realnak összesen 17!), remélem, nem súlyos a sérülése - tavaly, és főleg azelőtt az összes meccsünk pirlóról szólt. örülök, hogy nélküle is tudunk valamit kezdeni.
szerintem nagyon megverjük a genoát.
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 12:34
.bb. írta:
Tevezzel van egy olyan Vucinicunk, akinek nem büdös a futás.
muhahahahha, legjobb hozzászólás mióta létezik a fórum komolyan
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 12:25
a tegnapi meccs tovább árnyalja azt a képet, ami már így is bőven árnyékos az idei szezonnal kapcsolatban. (egy kicsit én is statzone-ozok)
a csapat lényegében jól játszott, szvsz a Real ellen a Bernabeuban ez egy vállalható teljesítmény, a madridiaknak a kiállításig 4 kapuralövésük volt, amiben benne van a 11es is (Kapuralövések a kiállításig). ezzel szemben a Juventus ugyanezen időszak alatt 10 kapuralövésig jutott, amiből 4 el is találta a kaput. a kiállíás után ehhez még 3at sikerült hozzátenni, míg a Realnak 9et. idén jellemző ránk, hogy kevés lehetőséget adunk az ellenfeleknek, viszont az a kevés szituáció gyakran egyéni hiba eredményeként bekapott góllal ér véget.
pozitívum, hogy Conte mert váltani és 4-3-3ra átállni, annak ellenére, hogy számtalanszor nyilatkozta, hogy Pepe nélkül ez a formáció nem opció számára. tegnap kiderült, hogy Tevez valóban remek munkabírással rendelkezik, hiszen védekezésben mindig szépen visszazárt a bal szélre Tevez - Ball Recovery. az ábra alapján látszik, hogy egészen mély területeken képes volt visszaszerezni a labdát, birtoklás esetén pedig a pálya bármely pontján felbukkant. Tevezzel van egy olyan Vucinicunk, akinek nem büdös a futás. visszatérve a formációra, Conte jól szervezte meg a csapatot, a részek között a Madrid nem nagyon talált rést, a védelem és a középpálya remekül zárt, végig közel helyezkedtek egymáshoz és a letámadás is jól működött, amíg 11 Juve játékos volt a pályán. s4tch már beszúrt egy ábrát a beadásokról (17 kísérletből 2 sikeres), ami jól mutatja, hogy kutyaszar pontossággal dolgozunk továbbra is, viszont most már azért is zavaró, mert Llorente személyében van kinek beadni. a spanyol csatár egyébként 3ból 2 fejpárbajt megnyert és háromszor lövésre készítette le a labdát (Lllorente tevékenysége). van itt még nafta úgy érzem, lesz ő még erőssége ennek a csapatnak.
ami kezd (vagy már inkább egy ideje az...) aggasztó lenni, az a védelem. lassan hónapok sem kellenek, hogy megkapjuk az eddig egész éves termésnek szánt adagot. eddig azt mondtuk, hogy csatár kell, most már ott tartunk, hogy el kell gondolkodni a védelem erősítésén (ha nem is azonnal kell hozni valakit, de a prioritási sorrendben előrébb kell venni a hátsó alakzatot szerintem). Chiellinit én elsőszámú felelősnek tenném meg, a 11est teljesen feleslegesen hozta össze, a Ronaldo elleni szabálytalanság előtt pedig rosszul helykezkedett, ez a két hiba (főleg a második) el is döntötte a meccset. a kiállítás erősnek tűnik, mert sem egyértelmű gólhelyzetről, sem szándékos ütésről nem beszélhetünk, de a probléma abból adódik, hogy egyáltalán Ronaldohoz eljutott a labda (a Fiorentina ellen is nagyon csúnyán el tudott csúszni a védelem, Joaquin gólja remekül mutatja ezt). Bonucci passzairól még érdemes beszúrni ezt az ábrát. hihetetlen a csávó. kívácsi vagyok, hogy lehet-e belőle egyfajta Pirlo útód, aki egy más rendszerben hasonló karaktert jelent, mint Andrea. (és előtte meg a Vidal, Pirlo, Marchisio kp rombol és épít is egyben...)
idén is meleg a helyzet a BL-ben, de most már a bajnokságban is. reménytelennek azért messze nem nevezném, de vannak bennem kételyek a jövőre nézve. baromi kíváncsian várom a szezon további részét, mert egyelőre nem tudom eldönteni, hogy akkor most szarok vagyunk vagy sem...
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 11:35
Nincs kedvem most az origóra regelni, de mi a faszt műesésezik mindenki? Kurvára nem akart elesni, egyszerűen belerúgott a földbe. Lett is nagy lyuk ott a fűben. Azt meg ne akarja senki megmagyarázni, hogy milyen mozdulattól milyet lehet esni. Utána meg kurvára NEM 11-est reklamált, hanem azt, hogy el sem találta a labdát, és szöglet kéne jöjjön.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 11:05
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 09:50
cigány ronaldo
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 09:49
ezt az előbb a listára írtam, talán nektek is érdekes lehet
http://www.fourfourtwo.com/statszone/5-2013/matches/726917 innen leszedtem pár screenshotot
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/1/real_3.jpg - átlagos pozíciók. marchisio kb. pirlóval és pogbával egy szinten játszott, már ami a pályán való helyezkedését illeti. tevez sem volt igazi szélső.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/1/real_4.jpg - lövések/fejesek. a jobb kapufánál kettő a gól előtt, ezen kívül az ötös környékéről egy szögletnél sikerült fejesig jutni. különben a 16-oson kívülről próbálkoztunk csak. ez kevés, akkor is, ha mezőnyben ügyeskék vagyunk. a következő még beszédesebb:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/1/real_5.jpg - passzok a támadó harmadban. baszki, a 16-oson belülre egyszerűen nem tudtuk bejátszani a labdát. ez annyira fel sem tűnt a meccsen. mondjuk ezek csak a passzok, a beívelések akár sikeresek is lehettek volna. aha:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/1/real_6.jpg - no comment. caceres 2 beívelése sikerült, a többi kuka.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/1/real_7.jpg - marchisio aktivitása, illetve passzivitása. a pálya minden pontján feltűnt, tényleg sokat futott (11,9 km, ezzel kb. fél km-rel futott többet a mezőny-második pogbánál, ez valóban brutális), hasztalan.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 09:45
exchaby írta:
az egész a te hibád ... a malac vagy cé olvassa a fórumot
természes hogy olvassák, mivel minden ember olvassa
amúgy, igen, pont az ilyenekről beszéltem, csak nem akartam tegnap okoskodni
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 08:56
marchisio osztályzatát nem értem egyedül. kiemelik a lövését (oké), meg azt, hogy delneri óta nem játszott a szélen. és?! tegnap sem a szélen játszott, oda caceres futott fel az oldalán. ja, és kiemelik még, hogy marcsi sokat futott, húha. ez nála alap.
az első gólt ők is részben pirlónak adják.
amúgy a 4-3-3 (ami nem vegytiszta 4-3-3, lévén egy szélsőnk sincs hozzá) szerintem is elvan marcsi nélkül, viszont pirlo hasonló probléma. megnéznék hétvégén egy buffon - caceres, barza, bonu, ogbonna - vidal, pogba, kwadcsi - gio, nándi, tevez csapatot a genoa ellen. conte alapelve volt, hogy a jó formában lévő játékosokat nem hagyja a padon; ez így kb. meg is felelne a legjobbaknak, azzal együtt, hogy kwadcsi idén semmit nem mutatott, viszont tegnap hibátlan volt.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 06:39
jackie_d írta:
zetterberg40 írta:
Pirlo a csere után megint az öltözőbe ment a cserepad helyett?
szerintem a bl-re nem vonatkozik az uj szabály
azt csak én gondolom úgy, hogy az első gól előtt faultolnia kellett volna?
nem, én is így látom, kifejezetten punci módon ment a realos mellett. amúgy Chiellinit és Marchisiot nagyon ki kellene tenni a csapatból, a 4-3-3-as felállás simán megvan nélkülük
exchaby Gyúró
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 01:47
egyébként meg összességében meg vagyok elégedve a csapattal, vagy csak placeboként hat már az is hogy végre nem a kibebaszott 3-5-2ben tökölte a labdát barza-bonu-chiellini a meccs nagy részében? mókás volt kicsit hogy a meccs vége felé már annyira összekuszálta conte a szálakat hogy a kpk sem tudták kinek hol a helye, de mégsm voltunk kutyaütők ma. ahogy horti gé mondaná, benne volt a játékunkban a gólcsira caceres játéka is felüdülés volt végig, habár utólag visszagondolva nem tudnám megmondani miért, lehet az is csak annak köszönhető hogy nem kellett isla és főleg padoin fejét néznem
exchaby Gyúró
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 01:36
jackie_d írta:
cortamelasombra írta:
akkor magyarázd el nekem csak röviden hogy miért kell a másik játékos nyaka fölé emelned a kezed, bele a pofájába, és nem egyszer hanem 5 méteren át? főleg ennyi rutinnal.... persze kurva biró, de nem kell a kurva birónak esélyt adni.
csak nem úszom meg...
mert a másik gyorsabb óvodás kor óta azt tanítják, hogy tedd ki a kezed ez nem piros, sehol sem csak a cigány c ronaldo ellen
az egész a te hibád
Idézet :
giorgio: nem a fejesekre gondoltam, hanem amikor hirtelen vesenyt kell futnia hátrányból és/vagy egy nála gyorsabb csatárral erre van az tipikius mozdulata amikor beteszi a csatár elé a felkarját/vállát, de legtöbbször úgy, hogy a biztonság kedvéért közben még egy kicsit orrba is vágja (tutira szándékosan) ha az aktuális ellenfél szemével nézem, akkor felháborító és piros lapért rinyálok pedig egyszerűen csak giorgio ebben a legjobb, a "halvány-" és "narancssárga" fault-ok nagymestere
a malac vagy cé olvassa a fórumot
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 01:01
jackie_d írta:
légyszi' valaki kukkantson majd be a zindex fórumba 'oszt másolja be a vicces részeket
Ez már perverziónak számít.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-24, 00:14
nem volt ez rossz, cuncik. caceres meccshiánya (beragadt az első gólnál) és chiellini rossz formája döntötte el a partit. marchisio megint lehozott egy meccset úgy, hogy a 2. perc után egy kibaszott értékelhető megmozdulása sem volt. tevez egy isten, giovinco fasza lenne bal szélen inverted wingerként, ogbonna és caceres (persze utóbb gólt érő hibáján túl) hasznosabbak voltak, mint a világklasszis chiellini, bonucci ügyesen oszt hátulról, kwadcsi szerintem az összes párharcát megnyerte, llorente a böszme méreteihez képest _labdaügyes_, szóval van egy csomó dolog, amibe lehet kapaszkodni. ja, és conte hibátlanul meccselt.
chiellinit, marchisiót kell összeszedni, megvenni cuadradót jobb szélsőnek, a többi meg várhat.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:27
légyszi' valaki kukkantson majd be a zindex fórumba 'oszt másolja be a vicces részeket
Guest Vendég
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:24
off: zlatant még mindig imádom
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:24
.bb. írta:
_DREAM_ írta:
Most már kezdek megijedni hogy tényleg azt gondolod hogy jó volt Caceres. Nem nagyon volt jó passza szvsz.
a 2. félidőben volt pár nagyon csúnyán eladott labdája Caceresnek, akkor én is azt gondoltam, hogy pontatlanul játszik, de igazából az egész meccsen Cacares és Vidal közötti passzkombináció volt a leggyakoribb (20) és 58-ból 51 passza emberhez ment Cacaresnek (88%). ezen felül két jó beadása volt a 4ből, a másik oldalról Ogbonna és Asamoah részéről azonban egyetlen egy beadás sem (!) érkezett. szóval én így a meccs után azt mondom, hogy volt pár csúnyán eladott labdája Cacaresnek, de a túloldal még ennyit sem tudott felmutatni...
nincsenek elöttem számok, csak aztán láttam hogy a második félidő nagyrészében az ő oldalán voltunk aktivabbak, rendre felfutott, visszaért, jó megoldásai voltak meg persz eladott labdái is, de kinek nem.... egyszóval jobb teljesitményt nyújtott beugrós emberként mint a 'szokásos' kezdő nagy része. Lichti amikor formában van persze jobbat tudott volna nyújtani, de igy sincs miért szégyenkeznie az indiánnak.
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:20
annyira bírom amikor hulladék magyar exfocisták/exedzők osztják az észt a studióban...
Guest Vendég
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:19
boric írta:
jackie_d írta:
azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek
Én is olvastam ilyesmit. Valaki nem botlott bele véletlenül egy videóba?
he beirod gugliba, hogy juve real és az elmúlt 1 óra videóira keresel, akkor találsz, de nem látszok rajtuk semmi
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!