Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! | |
|
+13.bb. zetterberg40 buktar _DREAM_ Krisz EsztéNégy exchaby Juve=scudetto juve 1974 boric simoon cortamelasombra s4tch 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:19 | |
| - boric írta:
- jackie_d írta:
- azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek
Én is olvastam ilyesmit. Valaki nem botlott bele véletlenül egy videóba? he beirod gugliba, hogy juve real és az elmúlt 1 óra videóira keresel, akkor találsz, de nem látszok rajtuk semmi |
| | | boric
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:18 | |
| - jackie_d írta:
- azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek
Én is olvastam ilyesmit. Valaki nem botlott bele véletlenül egy videóba? | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:14 | |
| megint ismétlést nézek, cigány ronaldo a kurva anyád |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:10 | |
| azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:07 | |
| mi miért nem tudunk olyan mákosak lenni mint a mu? |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:06 | |
| | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:05 | |
| - boric írta:
- juve 1974 írta:
- Én nem is hígfosoztam,az tényleg durva.Pirlo viszont elbúcsúzhatna tőlünk.
Én hígfosoztam. Eldurrant az agyam, amikora Real a félpályán passzolgatott. A szurkolóik meg verik a mellüket, hogy Madridban nem elég nyerni, szép játékkal kell, meg hány edző belebukott már. Után megérkezett a füttykoncert mondjuk. Meg ki van a tököm azzal, hogy most rendesen kapjuk vissza a képünkbe a pár hónappal ezelőtti szerencsés gólok/bírói döntések másik oldalát. Felbaszott és kirobbant belőlem. Mint a hígfos, érted.
Egyébként lenyugodtam már én is. Ezzel a meccsel szerintem elindulnak kifelé a gödörből a srácok. én is ilyen indulatos vagyok, de szerenecsére az anyukám itt ül mellettem és elküldés előtt kijavíttatja, amit írok |
| | | juve 1974 Vízhordó
| | | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:03 | |
| - _DREAM_ írta:
- cortamelasombra írta:
- Egyébknét tetszett Caceres, Ogbonna is amig a pályán volt (a higgadsága...te jó ég. élete első BL szezonja, Bernabeu...nem kell magyarázni)
Pirlo-t ki kel épiteni, nem csak BL hanem bajnokság szinten is a csapatból. Marcsit nagyon birom, mégiscsak Juve nevelés de jelenleg nem fér be a kezdőbe szvsz. ja és hiba volt Bonucci nélkül kezdeni. Most már kezdek megijedni hogy tényleg azt gondolod hogy jó volt Caceres. Nem nagyon volt jó passza szvsz. a 2. félidőben volt pár nagyon csúnyán eladott labdája Caceresnek, akkor én is azt gondoltam, hogy pontatlanul játszik, de igazából az egész meccsen Cacares és Vidal közötti passzkombináció volt a leggyakoribb (20) és 58-ból 51 passza emberhez ment Cacaresnek (88%). ezen felül két jó beadása volt a 4ből, a másik oldalról Ogbonna és Asamoah részéről azonban egyetlen egy beadás sem (!) érkezett. szóval én így a meccs után azt mondom, hogy volt pár csúnyán eladott labdája Cacaresnek, de a túloldal még ennyit sem tudott felmutatni...
A hozzászólást .bb. összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-10-23, 23:05-kor. | |
| | | Guest Vendég
| | | | boric
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:01 | |
| - juve 1974 írta:
- jackie_d írta:
- oké
de a hígfos talán durva, itt azért szerintem nem voltunk lejátszva a pályáról Én nem is hígfosoztam,az tényleg durva.Pirlo viszont elbúcsúzhatna tőlünk. Én hígfosoztam. Eldurrant az agyam, amikora Real a félpályán passzolgatott. A szurkolóik meg verik a mellüket, hogy Madridban nem elég nyerni, szép játékkal kell, meg hány edző belebukott már. Után megérkezett a füttykoncert mondjuk. Meg ki van a tököm azzal, hogy most rendesen kapjuk vissza a képünkbe a pár hónappal ezelőtti szerencsés gólok/bírói döntések másik oldalát. Felbaszott és kirobbant belőlem. Mint a hígfos, érted. Egyébként lenyugodtam már én is. Ezzel a meccsel szerintem elindulnak kifelé a gödörből a srácok. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 23:00 | |
| - jackie_d írta:
- buffont most basznám ki a gecibe, már bocsánat, de az anyja picsáját bratyizik ilyenkor
nekem egy szar kispályás barátságos meccs veresége is két nap álmatlanságpt okozott Pirloval együtt csomagban diszkont áron. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:59 | |
| - juve 1974 írta:
- jackie_d írta:
- oké
de a hígfos talán durva, itt azért szerintem nem voltunk lejátszva a pályáról Én nem is hígfosoztam,az tényleg durva.Pirlo viszont elbúcsúzhatna tőlünk. oké |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:57 | |
| - EsztéNégy írta:
- Még egy nem elhanyagolható gondolat: meccs előtt ugye azt írtam, hogy ez Conte vizsgája lesz. Na most, szerintem tanárian szedte össze a csapatot az utóbbi két és fél év legbrutálisabb pofonjából, abszolút partiban voltunk egy Reállal idegenben, Chiellini faszságairól Conte nem tehet. Ellenben korrektül kivettük a játékból a villámgyors szélsőiket, Ronaldo gólján kívül (ahol szegény Caceres ragadt bent, de hát könyörgöm, ilyen meccsen milyen lehet visszatérni fél év pihenőből? maximális riszpekt az urunak, át kéne nevelni balbekknek, Lichtivel a jobbon micsoda négyest lehetne kidobni a pályára [és ezzel nem kvadcsit akartam leminősíteni, ő is jó volt balbekkben, sőt, Ogbonna is]) csak Benzema óriási ziccere jutott az ellenfélnek. Összességében pozitív csalódás ez a meccs, a továbbjutás még mindig a saját kezünkben van!
jól beszélsz! csak sokat! vedd figyelembe, hogy van aki már alkohollal tompította a feszültséget és nem biztos hogy összetett mondatokat is értelmezni tud sz'al, max 1-2 tőmondatot please! |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:57 | |
| A kérdésem az,hogy Conte zűrzavaros fejében ki fog rendet rakni.Esetleg telefonál Marcello Romeo Lippi-nek,hogy mi a faszt csináljak? | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:55 | |
| - cortamelasombra írta:
- ezek szerint a reál undoritó szokása hogy ráülnek az eredményre akár 4 perc után is nem távozott Murinnyóval.
amig nem vetkőzik ezt le lófaszt nem fognak nyerni.
Nem tudnak mást játszani. http://www.hatharom.com/2013/10/23/szerepcsere-madridban | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:54 | |
| buffont most basznám ki a gecibe, már bocsánat, de az anyja picsáját bratyizik ilyenkor nekem egy szar kispályás barátságos meccs veresége is két nap álmatlanságpt okozott |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:52 | |
| Még egy nem elhanyagolható gondolat: meccs előtt ugye azt írtam, hogy ez Conte vizsgája lesz. Na most, szerintem tanárian szedte össze a csapatot az utóbbi két és fél év legbrutálisabb pofonjából, abszolút partiban voltunk egy Reállal idegenben, Chiellini faszságairól Conte nem tehet. Ellenben korrektül kivettük a játékból a villámgyors szélsőiket, Ronaldo gólján kívül (ahol szegény Caceres ragadt bent, de hát könyörgöm, ilyen meccsen milyen lehet visszatérni fél év pihenőből? maximális riszpekt az urunak, át kéne nevelni balbekknek, Lichtivel a jobbon micsoda négyest lehetne kidobni a pályára [és ezzel nem kvadcsit akartam leminősíteni, ő is jó volt balbekkben, sőt, Ogbonna is]) csak Benzema óriási ziccere jutott az ellenfélnek. Összességében pozitív csalódás ez a meccs, a továbbjutás még mindig a saját kezünkben van! _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:52 | |
| - EsztéNégy írta:
- Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra.
Énse. Helytálltunk csakhát ugye szembeszélbe pisálni... De nem mi vagyunk az első csapat ami nem hoz el 3 pontot Madridból, még akkor is ha ők is szürkék voltak. Ha nem csoportmeccs lett volna hanem oda-visszavágós akkor teljesen vállalható az eredmény. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:51 | |
| - jackie_d írta:
- juve 1974 írta:
- Ezt azért megkérdőjelezném. Chiello fontos tényezője a szopócunaminak,meg aztán nincs ha.
oké de a hígfos talán durva, itt azért szerintem nem voltunk lejátszva a pályáról Én nem is hígfosoztam,az tényleg durva.Pirlo viszont elbúcsúzhatna tőlünk. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:51 | |
| - boric írta:
- Ha jól nézem, ahhoz hogy ne legyen szükségünk a Madrid hazai győzelmére a Galata ellen, Torinóba meg kell verni őket. Akkor az utolsó fordulóba idegenben megkapjuk az esélyt. Asszem. Ha megverjük a svédeket, és idegenben a Galatát, 8 pontunk lesz, míg a két norvégveréssel a törököknek 7. Ha szereznek Madridba pontot, mi pedig a Madrid ellen Torinóban nem, akkor kb megreccsen a léc.
+1, ha már matekozunk köszi |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:50 | |
| benzemát tényleg el kellene hozni, két éjszaka contéval jó focistát faragna belőle |
| | | boric
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:49 | |
| Ha jól nézem, ahhoz hogy ne legyen szükségünk a Madrid hazai győzelmére a Galata ellen, Torinóba meg kell verni őket. Akkor az utolsó fordulóba idegenben megkapjuk az esélyt. Asszem. Ha megverjük a svédeket, és idegenben a Galatát, 8 pontunk lesz, míg a két norvégveréssel a törököknek 7. Ha szereznek Madridba pontot, mi pedig a Madrid ellen Torinóban nem, akkor kb megreccsen a léc. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:48 | |
| ismétlést nézek, ilyen piros nincs cigány ronaldo |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:47 | |
| - EsztéNégy írta:
- Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra. Még Marcsira sem, pedig konstans szar ebben az egész naptári évben. Na jó, Chiello-ra azért egy kicsit igen, jót tenne neki egy kis padkoptatás. Vidal a világ legjobb középpályása és Pogba is elérheti a szintjét idővel, semmilyen ajánlatot nem szabadna meghallgatni értük.
nem is kell haragudni a hibázókat lehet fikázn, a hibákat kijavítani, 'oszt menni tovább |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:45 | |
| - juve 1974 írta:
- jackie_d írta:
- ha nincs a tizi szerintem nincs gond, sőt talán a kiállítás nélkül is meglehetett volna az x
Ezt azért megkérdőjelezném. Chiello fontos tényezője a szopócunaminak,meg aztán nincs ha. oké de a hígfos talán durva, itt azért szerintem nem voltunk lejátszva a pályáról |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:44 | |
| - cortamelasombra írta:
- Egyébknét tetszett Caceres, Ogbonna is amig a pályán volt (a higgadsága...te jó ég. élete első BL szezonja, Bernabeu...nem kell magyarázni)
Pirlo-t ki kel épiteni, nem csak BL hanem bajnokság szinten is a csapatból. Marcsit nagyon birom, mégiscsak Juve nevelés de jelenleg nem fér be a kezdőbe szvsz. ja és hiba volt Bonucci nélkül kezdeni. Most már kezdek megijedni hogy tényleg azt gondolod hogy jó volt Caceres. Nem nagyon volt jó passza szvsz. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:43 | |
| Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra. Még Marcsira sem, pedig konstans szar ebben az egész naptári évben. Na jó, Chiello-ra azért egy kicsit igen, jót tenne neki egy kis padkoptatás. Vidal a világ legjobb középpályása és Pogba is elérheti a szintjét idővel, semmilyen ajánlatot nem szabadna meghallgatni értük. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:43 | |
| - jackie_d írta:
- boric írta:
- Nem nézem tovább. HÍGFOS. Csupa nagy betűvel. Abból is kibaszott büdös fajta.
ha nincs a tizi szerintem nincs gond, sőt talán a kiállítás nélkül is meglehetett volna az x Ezt azért megkérdőjelezném. Chiello fontos tényezője a szopócunaminak,meg aztán nincs ha. | |
| | | Guest Vendég
| - buktar írta:
- Conte ha jól láttam a hüvelykujját mutatta a sporinak.
Ritka gyenge ez a Real. a szája meg egy fejre állt U betű volt, a szárai leértek a térdéig |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! 2013-10-23, 22:41 | |
| - zetterberg40 írta:
- Pirlo a csere után megint az öltözőbe ment a cserepad helyett?
szerintem a bl-re nem vonatkozik az uj szabály azt csak én gondolom úgy, hogy az első gól előtt faultolnia kellett volna? |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! | |
| |
| | | | Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|