Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!

Go down 
+13
.bb.
zetterberg40
buktar
_DREAM_
Krisz
EsztéNégy
exchaby
Juve=scudetto
juve 1974
boric
simoon
cortamelasombra
s4tch
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:19

boric írta:
jackie_d írta:
azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek
Én is olvastam ilyesmit. Valaki nem botlott bele véletlenül egy videóba?
he beirod gugliba, hogy juve real és az elmúlt 1 óra videóira keresel, akkor találsz, de nem látszok rajtuk semmi
Vissza az elejére Go down
boric

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:18

jackie_d írta:
azt írják a blog facebook oldalán, hogy vidal-t tényleg megrúgták az attrakciónál, alig észrevehetően a sarkára léptek
Én is olvastam ilyesmit. Valaki nem botlott bele véletlenül egy videóba?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:14

megint ismétlést nézek, cigány ronaldo a kurva anyád
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:10

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:07

mi miért nem tudunk olyan mákosak lenni mint a mu?
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:06

Off: Melo betalált.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:05

boric írta:
juve 1974 írta:
Én nem is hígfosoztam,az tényleg durva.Pirlo viszont elbúcsúzhatna tőlünk.
Én hígfosoztam. Eldurrant az agyam, amikora  Real a félpályán passzolgatott. A szurkolóik meg verik a mellüket, hogy Madridban nem elég nyerni, szép játékkal kell, meg hány edző belebukott már. Után megérkezett a füttykoncert mondjuk. Meg ki van a tököm azzal, hogy most rendesen kapjuk vissza a képünkbe a pár hónappal ezelőtti szerencsés gólok/bírói döntések másik oldalát. Felbaszott és kirobbant belőlem. Mint a hígfos, érted. Very Happy

Egyébként lenyugodtam már én is. Ezzel a meccsel szerintem elindulnak kifelé a gödörből a srácok.
I love you

én is ilyen indulatos vagyok, de szerenecsére az anyukám itt ül mellettem és elküldés előtt kijavíttatja, amit írok
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:04

boric írta:
juve 1974 írta:
Én hígfosoztam. Eldurrant az agyam, amikora  Real a félpályán passzolgatott. A szurkolóik meg verik a mellüket, hogy Madridban nem elég nyerni, szép játékkal kell, meg hány edző belebukott már. Után megérkezett a füttykoncert mondjuk. Meg ki van a tököm azzal, hogy most rendesen kapjuk vissza a képünkbe a pár hónappal ezelőtti szerencsés gólok/bírói döntések másik oldalát. Felbaszott és kirobbant belőlem. Mint a hígfos, érted. Very Happy

Egyébként lenyugodtam már én is. Ezzel a meccsel szerintem elindulnak kifelé a gödörből a srácok.
Fő az optimizmus.Én kicsit szkeptikus maradtam. Smile 
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:03

_DREAM_ írta:
cortamelasombra írta:
Egyébknét tetszett Caceres, Ogbonna is amig a pályán volt (a higgadsága...te jó ég. élete első BL szezonja, Bernabeu...nem kell magyarázni)
Pirlo-t ki kel épiteni, nem csak BL hanem bajnokság szinten is a csapatból.
Marcsit nagyon birom, mégiscsak Juve nevelés de jelenleg nem fér be a kezdőbe szvsz.
ja és hiba volt Bonucci nélkül kezdeni.
Most már kezdek megijedni hogy tényleg azt gondolod hogy jó volt Caceres. Nem nagyon volt jó passza szvsz.
a 2. félidőben volt pár nagyon csúnyán eladott labdája Caceresnek, akkor én is azt gondoltam, hogy pontatlanul játszik, de igazából az egész meccsen Cacares és Vidal közötti passzkombináció volt a leggyakoribb (20) és 58-ból 51 passza emberhez ment Cacaresnek (88%). ezen felül két jó beadása volt a 4ből, a másik oldalról Ogbonna és Asamoah részéről azonban egyetlen egy beadás sem (!) érkezett. szóval én így a meccs után azt mondom, hogy volt pár csúnyán eladott labdája Cacaresnek, de a túloldal még ennyit sem tudott felmutatni...

A hozzászólást .bb. összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-10-23, 23:05-kor.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:02

s4tch: paolo rossi istcsászár melyik csatornán nyilatkozott?

miatta (és zoff miatt) lettem juve szurkoló I love you I love you I love you 
boric

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:01

juve 1974 írta:
jackie_d írta:
oké
de a hígfos talán durva, itt azért szerintem nem voltunk lejátszva a pályáról
Én hígfosoztam. Eldurrant az agyam, amikora Real a félpályán passzolgatott. A szurkolóik meg verik a mellüket, hogy Madridban nem elég nyerni, szép játékkal kell, meg hány edző belebukott már. Után megérkezett a füttykoncert mondjuk. Meg ki van a tököm azzal, hogy most rendesen kapjuk vissza a képünkbe a pár hónappal ezelőtti szerencsés gólok/bírói döntések másik oldalát. Felbaszott és kirobbant belőlem. Mint a hígfos, érted. Very Happy

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 23:00

jackie_d írta:
buffont most basznám ki a gecibe, már bocsánat, de az anyja picsáját bratyizik ilyenkor
nekem egy szar kispályás barátságos meccs veresége is két nap álmatlanságpt okozott
Pirloval együtt csomagban diszkont áron.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:59

juve 1974 írta:
jackie_d írta:
oké
oké
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:57

EsztéNégy írta:
Még egy nem elhanyagolható gondolat: meccs előtt ugye azt írtam, hogy ez Conte vizsgája lesz. Na most, szerintem tanárian szedte össze a csapatot az utóbbi két és fél év legbrutálisabb pofonjából, abszolút partiban voltunk egy Reállal idegenben, Chiellini faszságairól Conte nem tehet. Ellenben korrektül kivettük a játékból a villámgyors szélsőiket, Ronaldo gólján kívül (ahol szegény Caceres ragadt bent, de hát könyörgöm, ilyen meccsen milyen lehet visszatérni fél év pihenőből? maximális riszpekt az urunak, át kéne nevelni balbekknek, Lichtivel a jobbon micsoda négyest lehetne kidobni a pályára [és ezzel nem kvadcsit akartam leminősíteni, ő is jó volt balbekkben, sőt, Ogbonna is]) csak Benzema óriási ziccere jutott az ellenfélnek. Összességében pozitív csalódás ez a meccs, a továbbjutás még mindig a saját kezünkben van!
jól beszélsz!
csak sokat! vedd figyelembe, hogy van aki már alkohollal tompította a feszültséget és nem biztos hogy összetett mondatokat is értelmezni tud
sz'al, max 1-2 tőmondatot please! Smile
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:57

A kérdésem az,hogy Conte zűrzavaros fejében ki fog rendet rakni.Esetleg telefonál Marcello Romeo Lippi-nek,hogy mi a faszt csináljak?
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:55

cortamelasombra írta:
ezek szerint a reál undoritó szokása hogy ráülnek az eredményre akár 4 perc után is nem távozott Murinnyóval.
amig nem vetkőzik ezt le lófaszt nem fognak nyerni.
Nem tudnak mást játszani.
http://www.hatharom.com/2013/10/23/szerepcsere-madridban
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:54

buffont most basznám ki a gecibe, már bocsánat, de az anyja picsáját bratyizik ilyenkor
nekem egy szar kispályás barátságos meccs veresége is két nap álmatlanságpt okozott
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:52

Még egy nem elhanyagolható gondolat: meccs előtt ugye azt írtam, hogy ez Conte vizsgája lesz. Na most, szerintem tanárian szedte össze a csapatot az utóbbi két és fél év legbrutálisabb pofonjából, abszolút partiban voltunk egy Reállal idegenben, Chiellini faszságairól Conte nem tehet. Ellenben korrektül kivettük a játékból a villámgyors szélsőiket, Ronaldo gólján kívül (ahol szegény Caceres ragadt bent, de hát könyörgöm, ilyen meccsen milyen lehet visszatérni fél év pihenőből? maximális riszpekt az urunak, át kéne nevelni balbekknek, Lichtivel a jobbon micsoda négyest lehetne kidobni a pályára [és ezzel nem kvadcsit akartam leminősíteni, ő is jó volt balbekkben, sőt, Ogbonna is]) csak Benzema óriási ziccere jutott az ellenfélnek. Összességében pozitív csalódás ez a meccs, a továbbjutás még mindig a saját kezünkben van!

Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:52

EsztéNégy írta:
Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra.
Énse. Helytálltunk csakhát ugye szembeszélbe pisálni...
De nem mi vagyunk az első csapat ami nem hoz el 3 pontot Madridból, még akkor is ha ők is szürkék voltak.
Ha nem csoportmeccs lett volna hanem oda-visszavágós akkor teljesen vállalható az eredmény.

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:51

jackie_d írta:
juve 1974 írta:
Ezt azért megkérdőjelezném. Chiello fontos tényezője a szopócunaminak,meg aztán nincs ha.
oké
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:51

boric írta:
Ha jól nézem, ahhoz hogy ne legyen szükségünk a Madrid hazai győzelmére a Galata ellen, Torinóba meg kell verni őket. Akkor az utolsó fordulóba idegenben megkapjuk az esélyt. Asszem. Ha megverjük a svédeket, és idegenben a Galatát, 8 pontunk lesz, míg a két norvégveréssel a törököknek 7. Ha szereznek Madridba pontot, mi pedig a Madrid ellen Torinóban nem, akkor kb megreccsen a léc.
+1, ha már matekozunk
köszi
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:50

benzemát tényleg el kellene hozni, két éjszaka contéval jó focistát faragna belőle
boric

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:49

Ha jól nézem, ahhoz hogy ne legyen szükségünk a Madrid hazai győzelmére a Galata ellen, Torinóba meg kell verni őket. Akkor az utolsó fordulóba idegenben megkapjuk az esélyt. Asszem. Ha megverjük a svédeket, és idegenben a Galatát, 8 pontunk lesz, míg a két norvégveréssel a törököknek 7. Ha szereznek Madridba pontot, mi pedig a Madrid ellen Torinóban nem, akkor kb megreccsen a léc.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:48

ismétlést nézek, ilyen piros nincs
cigány ronaldo
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:47

EsztéNégy írta:
Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra. Még Marcsira sem, pedig konstans szar ebben az egész naptári évben. Na jó, Chiello-ra azért egy kicsit igen, jót tenne neki egy kis padkoptatás. Vidal a világ legjobb középpályása és Pogba is elérheti a szintjét idővel, semmilyen ajánlatot nem szabadna meghallgatni értük.
nem is kell haragudni
a hibázókat lehet fikázn, a hibákat kijavítani, 'oszt menni tovább
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:45

juve 1974 írta:
jackie_d írta:
ha nincs a tizi szerintem nincs gond, sőt talán a kiállítás nélkül is meglehetett volna az x
Ezt azért megkérdőjelezném. Chiello fontos tényezője a szopócunaminak,meg aztán nincs ha.
oké
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:44

cortamelasombra írta:
Egyébknét tetszett Caceres, Ogbonna is amig a pályán volt (a higgadsága...te jó ég. élete első BL szezonja, Bernabeu...nem kell magyarázni)
Pirlo-t ki kel épiteni, nem csak BL hanem bajnokság szinten is a csapatból.
Marcsit nagyon birom, mégiscsak Juve nevelés de jelenleg nem fér be a kezdőbe szvsz.
ja és hiba volt Bonucci nélkül kezdeni.
Most már kezdek megijedni hogy tényleg azt gondolod hogy jó volt Caceres. Nem nagyon volt jó passza szvsz.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:43

Kövezzetek meg, de nem tudok haragudni a csapatra. Még Marcsira sem, pedig konstans szar ebben az egész naptári évben. Na jó, Chiello-ra azért egy kicsit igen, jót tenne neki egy kis padkoptatás. Vidal a világ legjobb középpályása és Pogba is elérheti a szintjét idővel, semmilyen ajánlatot nem szabadna meghallgatni értük.

Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:43

jackie_d írta:
boric írta:
Nem nézem tovább. HÍGFOS. Csupa nagy betűvel. Abból is kibaszott büdös fajta.
ha nincs a tizi szerintem nincs gond, sőt talán a kiállítás nélkül is meglehetett volna az x
Guest
Vendég

buktar írta:
Conte ha jól láttam a hüvelykujját mutatta a sporinak.
Ritka gyenge ez a Real.
a szája meg egy fejre állt U betű volt, a szárai leértek a térdéig Smile
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime2013-10-23, 22:41

zetterberg40 írta:
Pirlo a csere után megint az öltözőbe ment a cserepad helyett?
szerintem a bl-re nem vonatkozik az uj szabály Wink

azt csak én gondolom úgy, hogy az első gól előtt faultolnia kellett volna?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!   Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra! - Page 8 I_icon_minitime

Juve - Real 11.05. Sport1, gyertek a Grundra!
Vissza az elejére 
8 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Juventus - Real Madrid 2015.05.05. 20:45 Sport1
» Juve mezek
» Toro-Juve Digi 15.00
» Juve - Verona 2013.09.22
» Juve - Carpi, 2016.05.01. 12:30

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: