Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| VB 2014 Brazília | |
|
+13mbence zetterberg40 kilopo laac .bb. virracocha rakkenroll Krisz EsztéNégy exchaby s4tch cortamelasombra buktar 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-15, 17:12 | |
| „Látták a rendszerünket? Így játszik a Juventus is, és így játszott az olasz válogatott is a Konföderációs Kupán Spanyolország ellen. A Juventus inspirált minket.” Jorge Luis Pinto, Costa Rica szövetségi kapitánya _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-15, 14:23 | |
| - exchaby írta:
- messi a torna legjobbja? meg maradona szerint is szegyen...
Blattertől és a FIFA-tól, többek között az aranylabda lesilányítása miatt, én már semmi jóra nem számítok. Amúgy nem játszott rosszul, még fáradtan sem, de hát ... Frappánsan: http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/video-nem-erdekelnek-ezek-a-szrsagok-muller-az-aranyciporol-2350059 | |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-15, 14:17 | |
| - Krisz írta:
Palacio egy szenny interes, továbbá aki kopaszodva képes kozsótincset növeszteni, az nekem bőven szánalom, befejezésben még talán Bendtner is jobb nála, viszont azt el kell ismerni, hogy van esze. Ezt ki lehetett volna használni, Higanyt én sosem tartottam sokra, most is beigazolódott, hogy a nagyobb nyomásnál megremeg a lába a biztos befejezésén és centermunkáján neki pedig semmi mása nincsen (nincsenek nagy villanásai, nem csinál meg magának helyzetet, nem nyargal vissza a saját 16osig szerelni, mint Cavani, stb). Ettől függetlenül, és a könnyű sorsolásuk ellenére is nagyon pozitívat csalódtam Argentínában. A keret összetétele kb ugyanilyen már vagy 15 éve (baromi erős, penge támadók, átlagos többi csapatrész), és ez idő alatt senki nem volt képes ésszerűen összerakni a csapatot. Most viszont látszott mit akarnak, az adott posztokon oda való emberek játszottak és az aktuális sztárokat sem bénították meg az állandóan magas elvárások. Főleg Maradona járt az élen ésszerűségben, mikor kihagyta Zanettit és Cambiassót, akik életük formájában játszottak 2010-ben. Higuaint egyébként kedvelem, a nápolyiaknál faszául tolta a sérüléséig (összjátékban is), de amióta visszatért, nem negy neki. Ezért is volt érthetetlen számomra Sabella sértett makacskodása Tevezzel kapcsolatosan. - Krisz írta:
Nekem Kolumbia tetszett nagyon - Hamesz <3 - jó generációjuk van, már egy éve is mondtam, hogy baromi jó csapatot tudnak összehozni. Brazíliától kb ezt a szintet vártam jóval kisebb pofáraesés és égés nélkül a végén. Az olaszokat az első meccs után a győzelemre is elegendőnek gondoltam, szerintem képességekben meg is lettek volna, ha néhány fejben nincs rettentő nihil és az öltözőben is minden rendben. A 2006os csapat, de akár az EB-s is sokkal összetartóbb társaság volt. Kolumbia nagyon penge volt, én azokat írtam még, akiket s4tch nem említett, de nekem teszettek. Brazíliától nem vártam sokat, azt hittem már Chíle meglepi őket. Az olaszoktól, mint mindig, legalább négybejutást vártam, meg is lett volna stabilabb védelemmel, meg ha a csoportmeccseket nem bohóckodják el szokásosan, vagy az az idióta Balotelli kicsit tovább koncentrál az első meccsnél. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-14, 23:53 | |
| messi a torna legjobbja? meg maradona szerint is szegyen... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-14, 18:15 | |
| - rakkenroll írta:
Az a durva, hogy egy épkézláb csatárral (Higuain felépülése óta keresi a formáját, Kun nem volt 100as, Lavezzi feljavult ugyan, mezőnyben jól mozgott, de kapura ő sem volt veszélyes, Palacio meg nem is értem mit keresett ott egyáltalán) simán behúzhatták volna ezt a döntőt, még így is majdnem összejött.
Nekem tetszettek még a horvátok, svájc, a belgák és USA. Palacio egy szenny interes, továbbá aki kopaszodva képes kozsótincset növeszteni, az nekem bőven szánalom, befejezésben még talán Bendtner is jobb nála, viszont azt el kell ismerni, hogy van esze. Ezt ki lehetett volna használni, Higanyt én sosem tartottam sokra, most is beigazolódott, hogy a nagyobb nyomásnál megremeg a lába a biztos befejezésén és centermunkáján neki pedig semmi mása nincsen (nincsenek nagy villanásai, nem csinál meg magának helyzetet, nem nyargal vissza a saját 16osig szerelni, mint Cavani, stb). Ettől függetlenül, és a könnyű sorsolásuk ellenére is nagyon pozitívat csalódtam Argentínában. A keret összetétele kb ugyanilyen már vagy 15 éve (baromi erős, penge támadók, átlagos többi csapatrész), és ez idő alatt senki nem volt képes ésszerűen összerakni a csapatot. Most viszont látszott mit akarnak, az adott posztokon oda való emberek játszottak és az aktuális sztárokat sem bénították meg az állandóan magas elvárások. Nekem Kolumbia tetszett nagyon - Hamesz <3 - jó generációjuk van, már egy éve is mondtam, hogy baromi jó csapatot tudnak összehozni. Brazíliától kb ezt a szintet vártam jóval kisebb pofáraesés és égés nélkül a végén. Az olaszokat az első meccs után a győzelemre is elegendőnek gondoltam, szerintem képességekben meg is lettek volna, ha néhány fejben nincs rettentő nihil és az öltözőben is minden rendben. A 2006os csapat, de akár az EB-s is sokkal összetartóbb társaság volt. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-14, 15:54 | |
| tényleg, a belgák. a kiffiúk iszonyat gyorsak fejben. az a germán arcberendezésű kölök (de bruyne, asszem így írják) mekkora volt már, úgy tekerte külsővel a 30-40 méteres pontos passzokat, mint a kisangyal. ha paulinho 20 milla, akkor de bruyne 200. | |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-14, 15:29 | |
| - s4tch írta:
- rakkenroll írta:
- Az viszont űberfasza (számomra legalábbis), hogy összejött az Argentína - Németország döntő. Az első VB döntő, amit még fekete-fehér -asszem lámpás- tévén néztem, és amire legkorábbról emlékszem, az a '86-os volt.
nekem is az volt az első döntő, amit élőben láttam, és kifejezetten örültem, hogy megfordították valdanóék. mindig is rühelltem a német futballt.
viszont az igazságtalan lenne, ha most nem a németek nyernének. német-holland döntőt vártam, a többi csapat közül kolumbia, chile és mexikó mutatott valamit. Ja, ja, a fater mondta is 2-0 -nál, hogy a németek (nekik szurkolt) innen tuti nem vesztik el, merthogy pont ők azok, akik fordítani szoktak, meg soha nem adják fel, meg ilyenek. De akkoriban minden Maradonáékról szólt. Az a durva, hogy egy épkézláb csatárral (Higuain felépülése óta keresi a formáját, Kun nem volt 100as, Lavezzi feljavult ugyan, mezőnyben jól mozgott, de kapura ő sem volt veszélyes, Palacio meg nem is értem mit keresett ott egyáltalán) simán behúzhatták volna ezt a döntőt, még így is majdnem összejött. Nekem tetszettek még a horvátok, svájc, a belgák és USA. | |
| | | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-11, 18:21 | |
| vén faszok. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-11, 18:17 | |
| - rakkenroll írta:
- Az viszont űberfasza (számomra legalábbis), hogy összejött az Argentína - Németország döntő. Az első VB döntő, amit még fekete-fehér -asszem lámpás- tévén néztem, és amire legkorábbról emlékszem, az a '86-os volt.
nekem is az volt az első döntő, amit élőben láttam, és kifejezetten örültem, hogy megfordították valdanóék. mindig is rühelltem a német futballt. viszont az igazságtalan lenne, ha most nem a németek nyernének. német-holland döntőt vártam, a többi csapat közül kolumbia, chile és mexikó mutatott valamit. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-10, 12:25 | |
| - jackie_d írta:
persze nagy szerepe van, egy oscar-t mindenképp megérdemelne érte ügyes gyerek az tény, de döbbenetesen önző és állandóan dobja magát színésznő az ilyen, nem focista
Rajta kivűl sokan dobáják magukat,ez ma a foci része(sajnos)!Önző?Leszarom,iszonyat mennyit fut szervez,a lövései pedig bitangok!Jó lenne ha Pirlo papa is így bírná a szezont!Ha fiatalabb lenne JUVE mezbe kéne domborítania,kicsit Drogbára emlékeztet talán a 4évvel ezelőtti VB-n,ahogy vitte a hátán az elefántokat!Na jó szerelmes azért nem vagyok a hollandba,de nagyon tetszett az idei VB-s játéka!! Amúgy foss 1 vb volt,inkább a minimax v.valami meleg csatorna!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-10, 09:42 | |
| - laac írta:
- jackie_d írta:
- yes!!! robben takarodj haza!
Robben hatalmasat játszott a VB-nagy szerepe van,h idáig is eljutottak,aljas vagy!!! persze nagy szerepe van, egy oscar-t mindenképp megérdemelne érte ügyes gyerek az tény, de döbbenetesen önző és állandóan dobja magát színésznő az ilyen, nem focista |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-10, 09:39 | |
| Nem csak, hogy nagyon jól játszott, de még szemmel láthatólag élvezte is, mosolygott, csillogott a szeme meg ilyenek. Nekem már a tavalyi BM-es Robben is bejött, tényleg sokat változott.
Az viszont űberfasza (számomra legalábbis), hogy összejött az Argentína - Németország döntő. Az első VB döntő, amit még fekete-fehér -asszem lámpás- tévén néztem, és amire legkorábbról emlékszem, az a '86-os volt. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-10, 08:59 | |
| - jackie_d írta:
- yes!!! robben takarodj haza!
Robben hatalmasat játszott a VB-nagy szerepe van,h idáig is eljutottak,aljas vagy!!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-10, 00:45 | |
| yes!!! robben takarodj haza! |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-09, 18:59 | |
| willian?! a sportgezan leirtak, h nem valogatott szint... | |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-08, 23:09 | |
| Fred azt hiszem minden edzés után bekopogtat Scolarihoz egy doboz vazelinnel. Most is fent maradt, miközben az egész VB-n nem csinált semmit, fájdalom nézni. Közben Willian seggét kikezdi a pad... | |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-08, 22:51 | |
| Sokkal jobb meccs lett volna ez Kolumbiával. Szerelmes lettem Hameszbe, Pogbán kívül bárkire elcserélném. A holland-argentínra vártam ilyen bőnyálas szopatást, erre egy sima 2-1-es németet tippeltem, úgy látszik fordítva lesz. A németeken nyert pénz megy is rögtön a hollandokra | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-08, 22:47 | |
| | |
| | | Guest Vendég
| | | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-05, 23:51 | |
| robbenért sem sírnék ha nem játszana már többet |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-05, 09:41 | |
| Csigolyatörést olvastam, azért az elég komoly... Mondjuk amiatt nem fogok bánkódni, hogy nem kell már többet látnom ezen a VBn. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-05, 02:23 | |
| neymar out, egy buzival kevesebb... don't cry for me argentina |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-05, 00:10 | |
| ők fizették ki, más oka egyelőre nincs.
németek még: reuter, hassler | |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-04, 23:11 | |
| Azt tudja valaki, hogy James Rodriguez miért a Monacoban senyved? | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-04, 18:48 | |
| - Krisz írta:
- laac írta:
- Mondjatok már nekem olyan german nagy focistákat akik JUVE-ban is fociztak(lehetőleg alkottak is valamit)!!
Jürgen Kohler, Andreas Möller, más nem jut eszembe... Köszönöm!Én egyet sem tudok,ezért kérdeztem! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-04, 18:34 | |
| - laac írta:
- Mondjatok már nekem olyan german nagy focistákat akik JUVE-ban is fociztak(lehetőleg alkottak is valamit)!!
Jürgen Kohler, Andreas Möller, más nem jut eszembe... | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-04, 18:25 | |
| Mondjatok már nekem olyan german nagy focistákat akik JUVE-ban is fociztak(lehetőleg alkottak is valamit)!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-02, 00:15 | |
| 8/8 csoportelső, mint a bl-ben... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília 2014-07-01, 12:03 | |
| - s4tch írta:
- pinilla felvarratta a brazilokat majdnem kiverő kapufás löketét:
miért nem a kihagyott 11esét tetováltatta fel? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: VB 2014 Brazília | |
| |
| | | | VB 2014 Brazília | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|