hála ég. csak azt sajnálom, hogy nem az első volt, mert akkor újabb eredménnyel bővülhetett volna az alternatív táblázat. amúgy a meccs legjobbja az új sopcast linkem, amit neked köszönhetek, s4tch. szóval kösz
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Asamoah meghúzta a védő mellett, éles szögből kapura lőtt, amit Rafael Tévez irányába ütött ki, akinek csak a lábát kellett bele tennie. A másodikról én is lemaradtam...
barzagli nem utazik a többiekkel, caceres felkészül. osvaldo a padon lesz. pirlo és marchisio között vacillál conte, vélhetően szundi fog játszani. vidal, tevez és pogba is 4 sárgánál tartanak, a következő egy meccs pihenőt jelentene.
kicsit lankadtabbnak éreztem a csapatot a roma-verés óta, még úgy is, hogy az izét fossá zúztuk. valami elveszett a november-decemberi 101%-os koncentrációból. tartok a veronától, tipikus lelkes középcsapat, a legveszélyesebb fajtából. iturbét simán el tudnám képzelni nálunk is.
15 milliós opciója van a hellasnak, egyedül nem fogják tudni megvenni. itt jöhetnénk képbe mi, én is csípném a fiúkát
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
barzagli nem utazik a többiekkel, caceres felkészül. osvaldo a padon lesz. pirlo és marchisio között vacillál conte, vélhetően szundi fog játszani. vidal, tevez és pogba is 4 sárgánál tartanak, a következő egy meccs pihenőt jelentene.
kicsit lankadtabbnak éreztem a csapatot a roma-verés óta, még úgy is, hogy az izét fossá zúztuk. valami elveszett a november-decemberi 101%-os koncentrációból. tartok a veronától, tipikus lelkes középcsapat, a legveszélyesebb fajtából. iturbét simán el tudnám képzelni nálunk is.