Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

olasz válogatott

Go down 
+24
_DREAM_
Joe111
Téjlor89
virracocha
elnastra
Petike007
bombahoppa
tjunior
CsT
EsztéNégy
LeRoi10
Tankcsapda
_Tyler
exchaby
mbence
kilopo
rakkenroll
.bb.
laac
zetterberg40
juventute
simoon
Krisz
s4tch
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

olasz válogatott - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-10-15, 21:42

Bernicicának a válogatottban jobban megy mint a Juvéban! Smile
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-06-22, 23:00

Dibiadzsó továbbra is gyáva szar edző, Tonali geci jól lát a pályán, jó lenne őt nem elbukni, Mandragora szerintem simán hozná Can szintjét.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-06-20, 10:24

Tegnap a lenygelek elleni 0-1-es verség során az első félidőben Chiesa volt a húzóember, nagyon dinamikusan tolta. Még egy kis rutint kell rá pakolni, de egyáltalán nem egydimenziós futógép az ember. Én továbbra is örülnék neki, persze nem 80 milláért...

A másik félidőben pedig Kean villogott igazán, nagyon hatékonyan cselezett és ő is nagyon dinamikus volt.

Cutrone teljesen használhatatlan volt bármire is, ahogy Dimarco is. Ők voltak a leggyengébbek.

Zaniolo kifejezetten rosszul szállt be.

Összességében nagyon rosszul sáfárkodott az Azzurini a helyzeteivel és a lengyelek büntettek. Olaszosan verték az olaszokat, a második félidőt teljesen nyugodtan eltöltöttek a saját tizenhatosukon belül Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-06-17, 08:13

s4tch írta:
az olaszoké a legértékesebb keret:
https://www.instagram.com/p/ByhoYRaIejF/

tegnap ügyesen fordítottak a spanyolok ellen. most akkor di biagio támadó edzőnek számít? rabbit
+ még ugye Donna is itt lehetne (bár a Franciáknál meg Mbappé)
Kean elég frusztrált volt tegnap, minden szabálytalanság után neki akart menni vagy az elkövetőnek vagy a bírónak. drunken

Chiesában iszonyat lendület van, de ha gondolkodni kell akkor baj van.

Ha Mancini nem vallott volna szerelmet az indának, akkor lenne benne potenciál. Persze így inkább kapja be.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-06-17, 07:04

az olaszoké a legértékesebb keret:
https://www.instagram.com/p/ByhoYRaIejF/

tegnap ügyesen fordítottak a spanyolok ellen. most akkor di biagio támadó edzőnek számít? rabbit
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-06-14, 08:55

Elég pofás az U21-es keret az EB-re. cheers 

olasz válogatott - Page 6 64516342_2750810181656240_1387553399028842496_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-vie1-1
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-27, 10:41

egyetértve az alábbiakkal, két kiegészítés: egyrészt a fiatalokkal kapcsolatban mancininek nincs nagyon választása. a harmincas olasz korosztály chiellini, bonucci és néhány kapus kivételével reménytelenül kiöregedett, muszáj játszatni a csikókat. másrészt a tegnapi eredményt kezeljük a helyén, ez a lichtensteini válogatott kiesne a serie b-ből.

annak meg nyilván az ellenféltől függetlenül külön örülök, hogy kean és spina is jó formában vannak.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-27, 08:53

virracocha írta:
Én eléggé szkeptikus voltam Mancinivel szemben, nyilván azért mert rühellem, de teljesen pozitív csalódás. Már a nemzetek ligája bohóckodása során is látszott a csapaton a korábbi időszakhoz képesti hozzáállásbeli különbség. És az, hogy ilyen bátran mélyvízbe dobja a fiatalokat szintén elismerésre méltó. Nem is tudom mikor volt olyan, hogy egy olasz válogatott ennyire hajtott a további gólokért a biztos győzelem tudatában.
Ugyanígy vagyok vele, szimpi ez a antiolaszos hozzáállás, bár kíváncsi vagyok, hogy komolyabb ellenfél ellen mire lesz elég, ráadásul elég "játszós" középpályát rakott össze technikás gyors játékosokból (Barella,Veratti,Sensi,Jorginho) akikkel sokkal folyékonyabb a játék mint a Pellegrini/Gagliardini vonallal, mivel könnyű csoportban vannak, bőven lehet bedobni a fiatalokat.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-27, 08:12

Én eléggé szkeptikus voltam Mancinivel szemben, nyilván azért mert rühellem, de teljesen pozitív csalódás. Már a nemzetek ligája bohóckodása során is látszott a csapaton a korábbi időszakhoz képesti hozzáállásbeli különbség. És az, hogy ilyen bátran mélyvízbe dobja a fiatalokat szintén elismerésre méltó. Nem is tudom mikor volt olyan, hogy egy olasz válogatott ennyire hajtott a további gólokért a biztos győzelem tudatában.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-27, 06:51

Nyilván nem értékmérő egy Licht elleni meccs, de Spina elég faszán tolta, csak úgy dőltek előle a védők! Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 23:00

EsztéNégy írta:
Kean maga is a gorilla emojit szokta tolni a hivatalos felületén, szóval előbb-utóbb hozzászokik majd a nagyérdemű is, hogy ez nem rasszizmus Laughing

valóban, igazad van. hogy őszinte legyek, leszoktam kean posztjairól, miután ő is elkezdte a wannabe pogba táncos-zenés hiphop videóit, így ez a gorilla tematika is teljesen elkerült.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 22:06

Krisz írta:

Baromi szerencsétlen választás, a PR team Ronaldoval van elfoglalva?

Lehet úgy áll hozzá, hogy 19 évesen többet elért az életben, mint az emberek 99,99%-a, így rohadtul nem érdekli a primitív prolik véleménye, és már csak heccből is ezt a brandet nyomatja.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 20:58

LeRoi10 írta:
Volt még egyszer egy "Here to create edition" mezbemutató, ahol a játékosok egyedi mezeket készíthettek. Kean akkor is Gorilla Attitude feliratú mezt szignózott. Ez az ő brandje.

Baromi szerencsétlen választás, a PR team Ronaldoval van elfoglalva?
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 20:35

Volt még egyszer egy "Here to create edition" mezbemutató, ahol a játékosok egyedi mezeket készíthettek. Kean akkor is Gorilla Attitude feliratú mezt szignózott. Ez az ő brandje.

olasz válogatott - Page 6 Dqzmhh10
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 19:42

s4tch írta:
https://twitter.com/juventusfcen/status/1109565081371721729?s=19

ezek normálisak?

Kean maga is a gorilla emojit szokta tolni a hivatalos felületén, szóval előbb-utóbb hozzászokik majd a nagyérdemű is, hogy ez nem rasszizmus Laughing

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 19:31

https://twitter.com/juventusfcen/status/1109565081371721729?s=19

ezek normálisak?
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 10:38

Nagyon remélem, hogy felhagyunk a csatárigazolás gondolatával, és bárki is lesz az edző következő szezonban, levezényli szép fokozatosan a Mandzukic-Kean cserét a kezdőben. A srác tehetséges, és kellő akarattal lehetne a csapat alapembere akár már 1-2 szezonon belül is, én mindenesetre nagyon örülnék neki, ha egy saját neveléssel hosszabb távra bővülne a csapat. Az semmiképp nem ártott neki, hogy már most gólt lőtt a válogatottban, Mancininek meg respekt, hogy ennyi játéklehetőség után bizalmat szavazott neki.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 09:54

elnastra írta:
Biztos, hogy túlkombinálom (és csak összefoglalók alapján sakkoztam össze, lehet a kezdőkörben már orgia várta), de fura, hogy csak ketten bírtak odamenni gratulálni neki, és ebből Chiellininek bőven fel kellett futnia, szóval volt idő rá...
olasz válogatott - Page 6 54727683_2113160508760173_7301337260945833984_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fbud1-1
elnastra

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-24, 06:57

Biztos, hogy túlkombinálom (és csak összefoglalók alapján sakkoztam össze, lehet a kezdőkörben már orgia várta), de fura, hogy csak ketten bírtak odamenni gratulálni neki, és ebből Chiellininek bőven fel kellett futnia, szóval volt idő rá...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-23, 22:57

LeRoi10 írta:
A la Repubblica szerint Kean holnap kezdhet Finnország ellen. Meglepődnék, de érdekes lenne, az biztos!
Ráadásul szélsőt játszott, méghozzá jól. cheers
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-23, 22:42

https://streamja.com/qQnV

ken gól
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2019-03-22, 17:14

A la Repubblica szerint Kean holnap kezdhet Finnország ellen. Meglepődnék, de érdekes lenne, az biztos!
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-11-17, 12:06

Kean gyönyörű gólja az Angol U21-es csapat ellen. (2:20-tól)
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-11-16, 21:24

Pavoletti sérülése miatt a keddi USA elleni keretbe Mancini behívja Keant az U21-esektől. Sajnálom, hogy pont akkor volt ő is sérült, amikor Mandzu. Valamikor pedig kéne egy kis játékidőt szorítani neki nálunk is. A legnagyobb probléma, hogy éles meccsen Allegri annyira nem bízik benne. Vezetés utáni buzizásba centerként beállni lehet talán a legszarabb szerepkör a fodballban.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-15, 12:27

Rugany kicsit szerencsétlen is volt, Sevillában beállt és egyből ráfújtak egy tizit, utána pedig pont akkor sérült le, amikor valszeg ő kapott volna lehetőséget.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-15, 10:32

s4tch írta:
bonuccival még rengeteg problémánk lehet, akár a bajnokságban is. értem én, hogy a hosszú labdák miatt jó, hogy a pályán van, ez látszott udinében is, de néha elképesztően és érthetetlenül bizonytalan hátul.

maxi előtt a feladat: gyakoroltatni kell benatiával és ruganival a hosszú passzokat. Basketball

Amúgy mielőtt a Milanban elfelejtett focizni, nálunk nagyon kevés védelmi hibája volt, akár 3 védővel akár 4gyel nyomtuk, pl Chiellini sokkal többször helyezkedett szarul/maradt le támadóról vagy csinált valami megmagyarázhatatlan kreténséget. Amúgy szerintem helyezkedésben Rugani mindkettőnél jobb, fejjátékban meg egyértelműen jobb Bonuccinál, Chiellininél is lehet bár az véleményes. Az önbizalom problémát meg egyedül a játszatással lehet megoldani. Ezért is netto gyökérség hogy #1 állandóan Bonucci-Chiellini a kezdő #2 Barza kapja elsősorban a lehetőséget. Talán a 8/8as bajnoki rajt és a lassan faszra húzott BL csoport megengedné hogy Rugani annyi lehetőséget kapjon mint az "álompáros".
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-15, 09:05

bonuccival még rengeteg problémánk lehet, akár a bajnokságban is. értem én, hogy a hosszú labdák miatt jó, hogy a pályán van, ez látszott udinében is, de néha elképesztően és érthetetlenül bizonytalan hátul.

maxi előtt a feladat: gyakoroltatni kell benatiával és ruganival a hosszú passzokat. Basketball
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-15, 08:04

bombahoppa írta:

A lengyel-olasz meccs apropóján ez a hír és Gio eltörpül amellett, hogy Csecs gecijó ma este.
CSECS jó volt, a CSICSka viszont hibázott párat. Bernát iszonyú szar volt, de legalább tudja, hogy az ötösről nem illik! Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-14, 22:28

CsT írta:
Baszki Giovinco kerettag! Smile
A lengyel-olasz meccs apropóján ez a hír és Gio eltörpül amellett, hogy Csecs gecijó ma este.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-10-10, 20:16

Baszki Giovinco kerettag! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime2018-09-11, 19:50

CsT írta:
Azért Cselló, a bonucci  és Criscito már nem a jövő emberei, az első kettőre ráhúzhatjuk a klasszis matéria címkét, de a balbunkó max egy jómunkásember, Caldarából nálunk biztosan fasza védő vált volna, a milanban nem biztos, főleg, hogy hattyúzó a tavaly lófaszt sem játszó argentint is elé tette a listán. Jorginho nálam az újkori Marchisio....igazából mindent tud (védekezni, támadni, szerelni, passzolni) de semmit sem klasszis szinten, Verratti (róla már sokszor írtam, hogy nálam csak egy túlhypeolt kis pöcs Very Happy , bár dinamikus meg impulzív a játéka nekem egy kicsit olyan mint amikor a "hülye okoskodik" ). Gagliardini a baromi kezdése után jócskán visszaesett, nem is tudom mikor volt utoljára kiemelkedő meccse....idén szerintem nem sok sót eszik meg a Brozo/Ninja/Vecino hármas mellett. CF poszton megint nem látom csak középszereket jelenleg (viszont abból van sok Very Happy). Szal' nem annyira nem fényes a jövő, főleg egy fasszal a padon! Smile

Úgy látom nálad félig üres a pohár. Nálam félig teli!
Giorgio és a köcsög nem a jövő emberei ez tény (bár Bonuccinak simán lehet még 4-5 éve, de 3 tuti) és Criscito inkább a langyos víz generációt képviseli, normális balhátvédből az egész világon kevés van. Viszont Florenzi, Rugani, Caldara, Romagnoli a jövő emberei és szerintem nagyon hamar be is fognak futni. Jorginho egy méltatlanul alulértékelt játékos (vagy mégsem? asszem Pep is akarta, de végül a Cselzi 60 millája azért minimum belövi a minőségét), sokat passzol és pontosan, jól szervez, emellett védekezésben is tisztességes. Verratti képessegeit kár lenne vitatni, a statjai még impozánsabbak, az ő baja egyedül az, hogy a francia bajnokságban kínlódik, egy komolyabb bajnokságban sokkal jobban kiteljesedne - én bármikor elcserélném az ugyanúgy zseni Pjanicra. Gagliardini az egyik legnagyobb játékostemetőben van, azt hiszem ezt nem kell magyarázni (de amúgy írhatok egy listát). Igen, középcsatárnak Balotelli lenne a krém, ha nem lenne retardált, a többiek (Belottit beleértve) középszer. Na most ott tartunk, hogy a balhátvéd és középcsatár hiányban megegyeztünk, a védelem pár évig még tuti klasszis (szerintem utána is), Bernátot és Chiesat nem vitattad, a középpályán meg szerintem simán klasszisok leszünk szerinted meg annyira nem. A vitás pontokon kívül 6-7 klasszis kategória van a csapatban, ez minimum reményteljes. Mancini nem egy nagy szám, de össze tud rakni egy csapatot, onnantól kezdve meg lehet egy szintet feljebb lépni ha nem jönnek az eredmények - az EBre minden jöttment ki fog jutni, ő is, a katari VBre meg sanszosan felszabadul majd akár Sarri akár Ancelotti.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 6 I_icon_minitime

olasz válogatott
Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Egyebek-
Ugrás: