Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

olasz válogatott

Go down 
+24
_DREAM_
Joe111
Téjlor89
virracocha
elnastra
Petike007
bombahoppa
tjunior
CsT
EsztéNégy
LeRoi10
Tankcsapda
_Tyler
exchaby
mbence
kilopo
rakkenroll
.bb.
laac
zetterberg40
juventute
simoon
Krisz
s4tch
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

olasz válogatott - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 19:50

CsT írta:
Azért Cselló, a bonucci  és Criscito már nem a jövő emberei, az első kettőre ráhúzhatjuk a klasszis matéria címkét, de a balbunkó max egy jómunkásember, Caldarából nálunk biztosan fasza védő vált volna, a milanban nem biztos, főleg, hogy hattyúzó a tavaly lófaszt sem játszó argentint is elé tette a listán. Jorginho nálam az újkori Marchisio....igazából mindent tud (védekezni, támadni, szerelni, passzolni) de semmit sem klasszis szinten, Verratti (róla már sokszor írtam, hogy nálam csak egy túlhypeolt kis pöcs Very Happy , bár dinamikus meg impulzív a játéka nekem egy kicsit olyan mint amikor a "hülye okoskodik" ). Gagliardini a baromi kezdése után jócskán visszaesett, nem is tudom mikor volt utoljára kiemelkedő meccse....idén szerintem nem sok sót eszik meg a Brozo/Ninja/Vecino hármas mellett. CF poszton megint nem látom csak középszereket jelenleg (viszont abból van sok Very Happy). Szal' nem annyira nem fényes a jövő, főleg egy fasszal a padon! Smile

Úgy látom nálad félig üres a pohár. Nálam félig teli!
Giorgio és a köcsög nem a jövő emberei ez tény (bár Bonuccinak simán lehet még 4-5 éve, de 3 tuti) és Criscito inkább a langyos víz generációt képviseli, normális balhátvédből az egész világon kevés van. Viszont Florenzi, Rugani, Caldara, Romagnoli a jövő emberei és szerintem nagyon hamar be is fognak futni. Jorginho egy méltatlanul alulértékelt játékos (vagy mégsem? asszem Pep is akarta, de végül a Cselzi 60 millája azért minimum belövi a minőségét), sokat passzol és pontosan, jól szervez, emellett védekezésben is tisztességes. Verratti képessegeit kár lenne vitatni, a statjai még impozánsabbak, az ő baja egyedül az, hogy a francia bajnokságban kínlódik, egy komolyabb bajnokságban sokkal jobban kiteljesedne - én bármikor elcserélném az ugyanúgy zseni Pjanicra. Gagliardini az egyik legnagyobb játékostemetőben van, azt hiszem ezt nem kell magyarázni (de amúgy írhatok egy listát). Igen, középcsatárnak Balotelli lenne a krém, ha nem lenne retardált, a többiek (Belottit beleértve) középszer. Na most ott tartunk, hogy a balhátvéd és középcsatár hiányban megegyeztünk, a védelem pár évig még tuti klasszis (szerintem utána is), Bernátot és Chiesat nem vitattad, a középpályán meg szerintem simán klasszisok leszünk szerinted meg annyira nem. A vitás pontokon kívül 6-7 klasszis kategória van a csapatban, ez minimum reményteljes. Mancini nem egy nagy szám, de össze tud rakni egy csapatot, onnantól kezdve meg lehet egy szintet feljebb lépni ha nem jönnek az eredmények - az EBre minden jöttment ki fog jutni, ő is, a katari VBre meg sanszosan felszabadul majd akár Sarri akár Ancelotti.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 15:54

Azért Cselló, a bonucci  és Criscito már nem a jövő emberei, az első kettőre ráhúzhatjuk a klasszis matéria címkét, de a balbunkó max egy jómunkásember, Caldarából nálunk biztosan fasza védő vált volna, a milanban nem biztos, főleg, hogy hattyúzó a tavaly lófaszt sem játszó argentint is elé tette a listán. Jorginho nálam az újkori Marchisio....igazából mindent tud (védekezni, támadni, szerelni, passzolni) de semmit sem klasszis szinten, Verratti (róla már sokszor írtam, hogy nálam csak egy túlhypeolt kis pöcs Very Happy , bár dinamikus meg impulzív a játéka nekem egy kicsit olyan mint amikor a "hülye okoskodik" ). Gagliardini a baromi kezdése után jócskán visszaesett, nem is tudom mikor volt utoljára kiemelkedő meccse....idén szerintem nem sok sót eszik meg a Brozo/Ninja/Vecino hármas mellett. CF poszton megint nem látom csak középszereket jelenleg (viszont abból van sok Very Happy). Szal' nem annyira nem fényes a jövő, főleg egy fasszal a padon! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 15:34

Petike007 írta:

Néztem.

Konkrétan amit az olaszok nyújtottak, az akár a magyar válogatott is lehetett volna. 

Amikor arról van szó, hogy miért nincs több olasz a Juvéban, tegnap láttuk a a választ. Egyszerűen jelenleg nem üti meg csak elenyésző szűmú olasz játékos a nemzetközi szintet. És akkor nem klasszisokról beszélünk, mint Pirlo, Alex, Totti Gigi Nesta, Maldini stb...

Lófasz ami az olaszoknál van.

Azt is vegyétek figyelembe, hogy ez félig meddig friendly meccs, ami a keresgélésről/próbálgatásról szól (lásd, a polákok ellen Bonucci-Chiellini volt, a portugálok ellen meg Caldara-Romagnoli, vagy említhetjük a totál fogalmatlan és a nyári alapozást komplett kihagyó Balotellit is). A projekt pedig (akármennyire megkérdőjelezhető a szakemberek és a játekosok minősége) a legelején tart én akkor se vártam volna többet ha több klasszis áll rendelkezésre, pl a középpálya egy Verrattival sokkal jobban nézne ki támadásban es védekezésben egyaránt. A világbajnok generáció kifutott, az utána jövő hígfos anyag (Immobile, Zaza, Bonaventura, stb) illetve a most még túl fiatal de minőségben több potenciált ígérő generáció (Bernát, Caldara, Romagnoli, Gagliardini, Cristante, Chiesa) közül lehet válogatni plusz van egy két jó korban lévő klasszis (Chiellini, Verratti, Bonucci, Insigne, esetleg Donna már ide sorolható, Balotelli ha épp nincs semmi agybaja) 
Szóval szerintem van ebben potenciál, de azt az eredményt amit mindenki várna alapesetben, na az leghamarabb mondjuk egy év múlva lehet csak reális.
Kb az történt a válogatottal, mint tavaly a Milannal, hirtelen rájuk szakadt egy rakás új játékos, akiket egy megkérdőjelezhető kompetenciával rendelkező edzőnek kell topcsapattá formálnia, irreális külső elvárások és nyomás mellett. Nem azonnal lesz ebből csapat.

De most nézzünk meg egy minden csillag jól áll (mindenki top formában fizikalisan és mentalisan) felállást: Donna - Conti, Bonucci, Chiellini, Criscito - Jorginho, Verratti, Gagliardini - Bernát, Balotelli, Chiesa

Azért ez elég jól mutat és simán működőképes, aztán persze a valóság az, hogy Contiból nem biztos hogy lesz még top játékos, Balotelli nem biztos hogy valaha lesz még annyira egyben fejben mint a 2012es EBn volt, stb de ez így is elég ahhoz hogy reális elvárások, türelem és minőségi munka mellett sikeres projekt legyen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 15:00

Nyilván nem hemzseg az olasz foci a klasszisoktól, de a legnagyobb bohózat a padon történik.

Ilyen kb magyar fociban szokott előfordulni, hogy pl 2 év után behívja Balotellit (akin láthatóan van egy 7-8 kiló plusz) majd miután szarul játszik felbassza a lelátóra (másik 3 kezdőjátékossal együtt).

Feldob egy olyan kezdőt amelyben 9 új ember van a 3 nappal azelőtti mérkőzéshez képest, egy olyan védelmet akik valszeg a válogatott összetartás elején találkoztak először egymással....

A véleményem továbbra is az, hogy Mancini egy fasz. Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 13:46

s4tch írta:
tegnapi fost nézte valaki? öcsémmel csak bámultunk, mennyire középszerű a komplett válogatott, pedig láttuk már néhányszor az olaszokat ventura alatt is.

ez meg ugyanúgy jellemzi az olasz focit, mint a jelenlegi juventust, még akkor is, ha a legerősebb kezdőben vélhetően bonucci, chiellini és bernardeschi is ott lenne:
https://www.football-italia.net/127798/juve-less-italy-after-20-years

Néztem.

Konkrétan amit az olaszok nyújtottak, az akár a magyar válogatott is lehetett volna. 

Amikor arról van szó, hogy miért nincs több olasz a Juvéban, tegnap láttuk a a választ. Egyszerűen jelenleg nem üti meg csak elenyésző szűmú olasz játékos a nemzetközi szintet. És akkor nem klasszisokról beszélünk, mint Pirlo, Alex, Totti Gigi Nesta, Maldini stb...

Lófasz ami az olaszoknál van.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-11, 09:01

tegnapi fost nézte valaki? öcsémmel csak bámultunk, mennyire középszerű a komplett válogatott, pedig láttuk már néhányszor az olaszokat ventura alatt is.

ez meg ugyanúgy jellemzi az olasz focit, mint a jelenlegi juventust, még akkor is, ha a legerősebb kezdőben vélhetően bonucci, chiellini és bernardeschi is ott lenne:
https://www.football-italia.net/127798/juve-less-italy-after-20-years
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 22:46

Ez a válogatott annyit ér mint az edzője, egy rakás szart....

Már Conte alatt se hemzsegtek a világsztárok az azurriban, de ég és a föld a különbség, ott volt taktika, küzdőszellem és mindenki tudta a dolgát. Ventura és Gaycini alatt lófasz sincs, ma gyakorlatilag Cselló volt az irányítónk, Biraghi 20ból 20 labdát rúgott bele az előtte álló polákba. 

Meg persze a szelvényemet is vitték....
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 22:37

Very Happy

sőt, úgy hírlik, buffon is meggondolta magát. más kérdés, hogy (most legalábbis) nincs a keretben.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 22:36

lam lam mire kepesek a belso vedoink egy csk karszalagert Very Happy

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 22:30

exchaby írta:
nem ugy volt h Chiellini lemondta a valogatottsagot? Rolling Eyes
de, jól emlékszel. meggondolta magát.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 20:43

nem ugy volt h Chiellini lemondta a valogatottsagot? Rolling Eyes

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-09-07, 20:06

Mancini debütál, lengyelek elleni kezdő:

Dollár - Zappacosta,  bonucci, Cselló, Biraghi - Pellegrini, Jorginho, Gagliardini - Bernát, Balo, Insigne

A polákoknál Csecs a padon.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-06-05, 17:20

wtf? affraid 

olasz válogatott - Page 7 34560793_1975998695758285_3545965316435607552_n
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-06-03, 13:49

Az argentín táborban is megy a buzulás. Cool

olasz válogatott - Page 7 Screen12
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-06-02, 09:34

LeRoi10 írta:
Mandragora, De Sciglio és Caldara is kezd a franciák ellen! érdekes lesz látni őket Pogbáék ellen.

Caldara meglepően jó volt elsőre. Tökösebb, magabiztosabb természetű gyerek mint Rugani.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-06-01, 20:12

Mandragora, De Sciglio és Caldara is kezd a franciák ellen! érdekes lesz látni őket Pogbáék ellen.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-20, 11:43

Nem tartom jó edzőnek Mancinit, nem tudott erőn felül teljesíteni, de vele kijutottak volna az olaszok a VB-re (és Buffon Oroszországban búcsúzott volna el minimum a válogatottól), most pedig a rendelkezésre álló állományból egy teljesen vállalható keretet rakott össze. Meglep Marchisio bekerülése (eléggé keveset játszott hozzá), Verratti és Chiellini érkezése még várható lesz majd a teljes felépülésük esetén, de nagy hiányzó nincs. Kicsit talán sok a középcsatár (Balotelli, Zaza, Immobile, Belotti), közülük Belottit zokszó nélkül raknám ki, de összességében egy megfiatalított, néhány rutinos játékossal megtoldott keret, tetszetős. Bonucci, Jorginho, Bernardeschi és Balotelli lesznek szerintem a kulcsemberek, ha ők kiteljesednek a válogatottban, akkor az EB-n lehetnek eredményesek. Bár Mancinit nem tartom sokra, de nem feltétlenül a jó klubedzőket kell keresni a válogatottaknál, és akár be is válhat.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 15:47

Nyilván kevés a klasszis az olaszoknál, de azért bőven veretesebb a keret mint a svédeké, szóval egy normális edzővel azért lazán meg lehetett volna. Manciról pedig tök jól leírták előttem, hogy csak akkor tudott fakítani ha nem volt ellenfél erőben és pénzben, de legalább homo Very Happy
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 15:42

1-2 évet kihúznak a taljánok ezzel a szerencsétlennel is - Ész Venturánál csak jobb valmivel-, aztán úgyis jön a helyére Maxi.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 12:18

Krisz írta:

Mancini meg szerintem a legjobb rossz megoldás, mert egyik rátermett edző sem ér rá vagy akarja elvállalni. Eredményt csak akkor tudott felmutatni mikor alá lett tolva egy bajnokság (calciopoli ínter) vagy egy millárd eurós keret (City). Most pont olyan kéne aki jól tud összerakni egy csapatot ésa szarból várat építeni. Ranieri is jobb lett volna, egy kompetitív 442-t bármikor összerak, beépít/felépít játékosokat. Nyerni ugyan nem nyerünk vele semmit, de biztos vagyok benne hogy Mancinivel se fogunk.

Szívemből szóltál. Manci az eredményei(?) miatt lett most odarakva, hogy lássa a paraszt, hogy fejlődés van. Kijutás meglesz vele, nagy valószínűség szerint, de max csoportkörből jut tovább vele a csapat. Inkább a védd a segget mentalitás az ő kinevezése, mint bármi fajta progresszió következménye.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 12:16

Krisz írta:

A tartalék bajnokság minden utánpótlás alfája és omegája. Az, hogy 16+ évtől validálják a csapatok a játékosokat, totálisan átformálja a játékosok értékelését és kategorizálását majd a későbbi befektetést. Ez gyakorlatilag a gatekeeper ahhoz is, hogy egy fiatalról ne 22-23 éves korban dőljön el bizonyossággal hogy Dani Alves lehet belőle vagy Marco Motta.

Mancini meg szerintem a legjobb rossz megoldás, mert egyik rátermett edző sem ér rá vagy akarja elvállalni. Eredményt csak akkor tudott felmutatni mikor alá lett tolva egy bajnokság (calciopoli ínter) vagy egy millárd eurós keret (City). Most pont olyan kéne aki jól tud összerakni egy csapatot ésa szarból várat építeni. Ranieri is jobb lett volna, egy kompetitív 442-t bármikor összerak, beépít/felépít játékosokat. Nyerni ugyan nem nyerünk vele semmit, de biztos vagyok benne hogy Mancinivel se fogunk.
Ranieri, Ancelotti, Conte again v akár a fiatalokat jól ismerő Di Biagio-ban is láttam volna valamiféle fantáziát, koncepciót. Ebben nem.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 11:09

Petike007 írta:

Inkább minőségi utánpótlásképzésre lenne szükség, és a fiatal játékosok beépítésére. Amíg nincsen 20 nemzetközi szitnű játékos az olasz fodballban, addig nincs miről beszélni. Lehet akár Lékensz is az edző, vagy Pinyő.

Nincsen klasszis olasz támadó. Mikor volt ilyen utoljára? Soha. Szélső hátvédek szintén kuka, pisztácia meg nem is volt.

Magam részéről a tartalék bajnokság egy sokkal előbbre mutató kezdeményezés, minthogy Manci a szövetségi kap, vagy bárki más.

A tartalék bajnokság minden utánpótlás alfája és omegája. Az, hogy 16+ évtől validálják a csapatok a játékosokat, totálisan átformálja a játékosok értékelését és kategorizálását majd a későbbi befektetést. Ez gyakorlatilag a gatekeeper ahhoz is, hogy egy fiatalról ne 22-23 éves korban dőljön el bizonyossággal hogy Dani Alves lehet belőle vagy Marco Motta.

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 10:08

CsT írta:
Megmenekült az olasz foci.

Inkább minőségi utánpótlásképzésre lenne szükség, és a fiatal játékosok beépítésére. Amíg nincsen 20 nemzetközi szitnű játékos az olasz fodballban, addig nincs miről beszélni. Lehet akár Lékensz is az edző, vagy Pinyő.

Nincsen klasszis olasz támadó. Mikor volt ilyen utoljára? Soha. Szélső hátvédek szintén kuka, pisztácia meg nem is volt.

Magam részéről a tartalék bajnokság egy sokkal előbbre mutató kezdeményezés, minthogy Manci a szövetségi kap, vagy bárki más.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2018-05-15, 06:42

Megmenekült az olasz foci.

olasz válogatott - Page 7 32713939_1920489824638275_444076996813651968_n
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-20, 17:16

tavecchio kurvára nem fog hiányozni. annyit lehet a javára írni, hogy megpróbált hallgatni a kor szavára (var), de ez sem sikerült neki tökéletesen, illetve hangyányit erősítette az olasz foci nemzetközi pozícióit. mondjuk utóbbi jobban ment volna neki, ha nem egy szalonképtelen bigott faszkalap, de spongyát rá. a lehetséges utódait csak játékosként ismertem, borítékolom, hogy ezt a nívót ők is fogják tudni hozni.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-20, 14:50

zetterberg40 írta:

Hivatalos, lemondott.

Ranierit nevét is erősen emlegetik a szövetségi kapitányi posztra.
Kénytelen volt, szerencsére egy értelmes edző sem vállalta el, míg ő az elnök.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-20, 13:46

CsT írta:

cheers cheers

Ranieri nem is hangzik rosszul.

Ugyan stabilan hoz egy korrekt szintet mindenhol, de én nem erőltetném.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-20, 13:32

zetterberg40 írta:

Hivatalos, lemondott.

cheers cheers

Ranieri nem is hangzik rosszul.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-20, 12:51

zetterberg40 írta:
Eléggé hihetetlennek tűnik, de állítólag a holnapi nap folyamán Tavecchio lemond.
Hivatalos, lemondott.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-19, 12:57

Eléggé hihetetlennek tűnik, de állítólag a holnapi nap folyamán Tavecchio lemond.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime2017-11-18, 16:38

Szerintem ehhez a bő kerethez a 3-5-2 nyugodtan el lehet felejteni, se wingback, se box-to-box kp, se igazi seconda punta. A Keret minősége szerintem se rossz, viszont Malacpofa nem vállalja. scratch
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 7 I_icon_minitime

olasz válogatott
Vissza az elejére 
7 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Egyebek-
Ugrás: