Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-09-01, 18:35 | |
| - mbence írta:
- gyönyörű gondolatok, coelho könyvből vannak?
én is tudok pár ilyet: -amíg a föld kerek, mindig lesznek rokkerek -egy legyet két csapással -i do not belive, i know -disznók elé gyöngyöt
bár nagy valószínűséggel egyik sem fogja megoldani a juventus gondjait. a többi olasz klubot továbbra is leszarom, a más témájú utalásodra pedig nem reagálnék. Grattaps | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-09-01, 17:34 | |
| gyönyörű gondolatok, coelho könyvből vannak? én is tudok pár ilyet: -amíg a föld kerek, mindig lesznek rokkerek -egy legyet két csapással -i do not belive, i know -disznók elé gyöngyöt
bár nagy valószínűséggel egyik sem fogja megoldani a juventus gondjait. a többi olasz klubot továbbra is leszarom, a más témájú utalásodra pedig nem reagálnék. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-09-01, 13:53 | |
| - mbence írta:
- nagyon szeretném, de képtelen vagyok elfogadni a "szar bajnokság, szar nemzetközi szereplés" konteót.
a bundás sosem volt egy PL, a BM mégis ötszörös bek/bl győztes. ha lenne időm és kedvem, biztos lehetne folytatni a sort pro is és kontra is.
a lényeg a lényeg: pénz legyen dögivel, a bajnokság erősségét pedig pont telibeszarom. ezért örülök nagyon a kukások bl sikerének Ez tökéletes magyar gondolkodás, tökéletes lenyomata a tarsadalmunknak. Ha valaki nem látja be, hogy ez egy komplex szervezet, a klubok érdekei összefonódnak, és hatással vannak egymásra akkor azzal le sem állok vitatkozni. Ez kb olyan, hogy a szomszédod bejárata elé szarnak, az nem a te problémád, de ugyanaz a folyosó fog bűzleni ahol te is jársz. Az, hogy gyengül egy csapat, gyengül egy bajnokság a többi csapatra is hatással van. A bajnokság gyengeségét pontosan le lehet mérni azon, hogy az angol csapatok milyen volumenű reklám szerződéseket kötnek és hogy az olaszok milyeneket. És ez konkrétan egy,olyan dolog, ami nem egy csapaton múlik. De emellett ha mar a történelembe nyúlunk vissza, akkor ne felejtsük el, hogy a 90es evekben vagy akár mondhatjuk a calciopoli előtti időszakot is milyen erős volt az olasz bajnokság, milyen és mennyi klasszis játszott a bajnokságban és hogy most milyen a helyzet. Ez is azt bizonyítja hogy az érdekek bizonyos szinten összefonodnak ezert a csapatok sorsa hatással van egymásra. Ezért is közös érdekünk hogy minden olasz csapat jól szerepeljen, az a 9-10 millió eleg csekély ahhoz képest amit hosszu tavon veszítünk és amilyen helyzetbe kerülünk idővel. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-28, 10:56 | |
| nagyon szeretném, de képtelen vagyok elfogadni a "szar bajnokság, szar nemzetközi szereplés" konteót. a bundás sosem volt egy PL, a BM mégis ötszörös bek/bl győztes. ha lenne időm és kedvem, biztos lehetne folytatni a sort pro is és kontra is.
a lényeg a lényeg: pénz legyen dögivel, a bajnokság erősségét pedig pont telibeszarom. ezért örülök nagyon a kukások bl sikerének _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-28, 10:16 | |
| - Krisz írta:
- Ez szép és jó, meg rövid távon előnyt jelent nekünk, hátrányt nekik. De hosszú távon a csapatok sorsa és érdeke összefonódik, ne legyen kétsége senkinek, hogy mi ezzel nem szopunk ugyanúgy mint ők és a többi olasz csapat. Nem örülök ennek egyáltalán...
Egyet értek, nagyon jól mutat, hogy tavaly minden hazai meccsünket behúztuk, de egy gyengébb olasz bajnoksából nehezebb részt venni a nemzetközi porondon. Főleg, ha olyan játékosokat igazolunk, akikben benne van a fejlődés, de nem kapnak megfelelő pressure-t a színvonal részéről. Márpedig nem az ügyeletes Gareth Bale-ket igazoljuk le. Viszont, ha Allegri az edző, akkor lehet jól jön egy relatíve gyengébb bajnokság. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-28, 08:54 | |
| - s4tch írta:
- akkor szopunk, ha lemaradunk a dobogóról.
és akkor meg is érdemeljük | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-28, 08:37 | |
| akkor szopunk, ha lemaradunk a dobogóról. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-28, 08:17 | |
| Ez szép és jó, meg rövid távon előnyt jelent nekünk, hátrányt nekik. De hosszú távon a csapatok sorsa és érdeke összefonódik, ne legyen kétsége senkinek, hogy mi ezzel nem szopunk ugyanúgy mint ők és a többi olasz csapat. Nem örülök ennek egyáltalán... | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-27, 14:14 | |
| sütemény.kaszálunk, amikor a roma megy az EL-be, mi pedig az egyenes kiesési szakaszba.
dőzsi-dőzsi és szipi-szupi jövő évi merkátót vizionálok _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-27, 14:12 | |
| valamelyik angol nyelvű fansite-on láttam múlt héten egy becslést, az alapján nekünk 9 millió múlik a napolin, a romának 11 milla.
- ha bejutnak a kukások, a 80 millás olasz bl market pool 35-25-20 arányban oszlik meg a juve-roma-napoli hármas között. - ha csak 2 olasz bl-csapat jut főtáblára, akkor 44-et kaphat a juve, 36-ot a roma. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-27, 13:34 | |
| - mbence írta:
- ha és amennyiben az athletic felzabálja a nápolyit, úgy jól sejtem, hogy -szerepléstől függetlenül- megint mocskosul kaszálnánk?
valaki értsen jobban hozzá, mint én! Igen, mert ha a Napoli nem kerül fel a főtáblára, 2 felé megy a pénz nem 3 felé. Mint 2 éve, amikor az Udinese nem jutott főtáblára, így mi kerestük a legtöbbet a BLben. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-27, 12:56 | |
| ha és amennyiben az athletic felzabálja a nápolyit, úgy jól sejtem, hogy -szerepléstől függetlenül- megint mocskosul kaszálnánk? valaki értsen jobban hozzá, mint én! _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-26, 19:51 | |
| http://football-italia.net/54919/deschamps-i-regret-quitting-juve
De szép lenne, ha most ő ülne a padon... | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-23, 16:52 | |
| http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-alessandro-del-pieroval-targyalnak-a-kispestiek-2358767 ALEX,kispesten????????Jézus!!!Esküszöm bérletes leszek,pedig Fradi szimpatizáns vagyok! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-16, 07:10 | |
| Nem Morata miatt írom, hanem általánosságban: "It’s reported Conte has already chosen his assistant managers, as Angelo Alessio and Massimo Carrera accompanied him at Juventus.
The fitness coach will also be a familiar face to Bianconeri fans – Paolo Bertelli – who was sacked by Juventus this summer despite being named best Italian fitness coach for the second time in 2014."Logikus. Viva Allegri | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-15, 08:58 | |
| Nem lepett meg a döntés, szurkolok neki és kiváncsian várom a taktikai húzásait, ha mondjuk nem megy a 3-5-2. Prandelli azért tetszett, mert mert variálni, kár hogy a VB-n így leszerepelt a védelem, ill. Balotelli, és az is bosszantó, hogy nem kommunikáltak, így lemaradtunk róla. Conte Capello-i magaslatokban. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-14, 21:56 | |
| - EsztéNégy írta:
- Hivatalosan is Conte a válogatott új menedzsere, ha minden igaz, 1,8 millát fog keresni. Valószínűsíthető, hogy nem a pénzzel volt nálunk gondja...
The former Juventus coach starts this new adventure motivated and determined, he wants to win with Azzurri. The first ideas are clear: Conte, along with his staff, will coordinate all the youth teams. A daily work, detailed and meticulous, like he loves to do. He’ll plan the practices like in a club. The main tactic will be 3-5-2, or better 3-3-4. As reported by Sky Sport’s Giovanni Guardalà, Conte is already studying some important tactical variations, De Rossi will be a key element. In the defense, Ranocchia will be the ideal replacement of Barzagli. Candreva will be very important, he could play similarly to Lichtsteiner. On the left, Darmian, but he isn’t the only option: he likes Pasqual a lot. In the attack, he’ll trust Immobile, Rossi and Pazzini. Conte studies the first ideas and methods as Italy’s coach, not a simple selector.A válogatott más tészta. A stressz nem lesz mindennapos, de a válogatottal sem lesz egyszerű feladat győzni... Szerk: Bőven jó pénzt fog kapni. Di Marzio tollából: Conte will receive 2 million euro from the Federation (the combined salaries of Prandelli and Sacchi since Conte will cover both of their previous roles), 2 million from the Azzurri’s sponsor Puma, as well as the following bonuses: 1 million euro for qualifying for the Euro, 500.000 euro for improving Italy’s FIFA ranking by 5 slots as well as another 500.000 euro for reaching the Euro final. Conte is ready to start the next chapter of his career leading the Azzurri. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-14, 21:55 | |
| én azt olvastam 1.6ot fizet a szövetség, 3,6ra egésziti ki a puma _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | boric
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-14, 21:54 | |
| Azért a válogatott élén szívesebben látom, mint valami olajmágnásnál. Egyébként, nem lepne meg ha látnánk még a Juve padján. Mondjuk 6 év múlva, miután az Allegrivel megszerzett Bl címet Montellával megvédtük. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-08-14, 21:38 | |
| Hivatalosan is Conte a válogatott új menedzsere, ha minden igaz, 1,8 millát fog keresni. Valószínűsíthető, hogy nem a pénzzel volt nálunk gondja... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-30, 10:12 | |
| Remélem utánuk küldték Denzel Washingtont. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-29, 20:34 | |
| kifizette a család a váltságdíjat (1,2 millió), elengedték az öreget. tevez vissza is tért vinovóba. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-29, 19:45 | |
| Most olvasom, hogy Tevez úton van Argentína felé, mert elrabolták a faterját. Fasza. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-28, 19:50 | |
| teljes menetrend a hivatalos oldal tolmácsolásában: | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: 2014/15-ös szezon 2014-07-28, 19:29 | |
| épp folyik a sorsolás: 1. kör: chievo-juve 2.: juve-udinese 3.: milan-juve, allegrit legott visszaadjuk a milannak 4.: juve-cesena 5.: atalanta-juve 6.: juve-roma 7.: sassuolo (i) 8.: palermo (o) 9.: genoa (i) 10.: empoli (i) 11.: parma (o) 12.: lazio (i) | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-28, 08:34 | |
| - Krisz írta:
- juventute írta:
- Ha meg nagy igazolásokat akart, a kieső BL-bevételek miatt abban is elég nagy a pofátlanság...
Tisztelem, szeretem, dehát ez... Kiesett némi pénz a BL miatt, de az igazolások aligha ezen múltak. Még a bukó csoport után is valami 3. legtöbb pénzt szakította a csapat. Szerintem összetettebb ez az egész dolog és nem tudunk mindent, valószínűleg ugyanúgy nem fog soha kiderülni, mint ahogy nem fogjuk megtudni miért lett Ziegler száműzve. Vagy Alex.. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-26, 23:36 | |
| - juventute írta:
- Ha meg nagy igazolásokat akart, a kieső BL-bevételek miatt abban is elég nagy a pofátlanság...
Tisztelem, szeretem, dehát ez... Kiesett némi pénz a BL miatt, de az igazolások aligha ezen múltak. Még a bukó csoport után is valami 3. legtöbb pénzt szakította a csapat. Szerintem összetettebb ez az egész dolog és nem tudunk mindent, valószínűleg ugyanúgy nem fog soha kiderülni, mint ahogy nem fogjuk megtudni miért lett Ziegler száműzve. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-26, 21:18 | |
| Nézem ezt a Benfica-Ajaxot, és azon gondolkodom, mekkora királyság lenne Allegri helyett Jesus-t látni a padon... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-23, 13:54 | |
| CDS Conte egyébként nagy csalódás...el nem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyen BL-szezon után hajlandó lesz lelépni. Ezzel a kerettel a minimum a csoportból való továbblépés lett volna. OK, többször kitárgyaltuk, balszerencse, tanul belőle, majd jövőre - erre egy ilyen égéssel a háta mögött lelép a "szíve" csapatától? Ha meg nagy igazolásokat akart, a kieső BL-bevételek miatt abban is elég nagy a pofátlanság... Tisztelem, szeretem, dehát ez... | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-23, 11:47 | |
| Ez a történet Lichtin bukik meg, elég sokat jegelte a keret többi tagjához képest, miért kéne neki pont Párizsban? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2014-07-23, 11:40 | |
| csak pogbát és forrestet http://www.calciomercatonews.com/top-11-2/2014/07/23/foto-psg-conte-dream-team-sogno-lichtsteiner-pogba/ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|