Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+33rakkenroll mbence juventute boric EsztéNégy Norbee82 tjunior kilopo Krisz dinovercotti enzogigi farturo Joseph Ducreux balazs91 exchaby cortamelasombra simoon _Tyler daneeka tcs19 baggiofan AndreasMatri telhetetlen virracocha zetterberg40 juve 1974 .bb. laac pietro10 el_ceRebr0 CsT DartagnanX s4tch 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 15:34 | |
| ebből most konkrétan mi nem látunk semmit, viszont hosszútávon jól járunk azzal hogy beigazolódik a sportfive számitása, és megtérül nekik fektetés, sőt megérte kivárni a megfelelő szponzorra. 10 éven belül újra eladó lesz a névadási jog, addig jól fel kell verni az árát edit:In the Korean language, Samsung means ‘three stars’. - ez igaz lehet? google nem boldogul vele 세 개의 별 ezt meg olvassa el akinek két anyja van. ha igaz, akkor pont illenek hozzánk még pár évig, aztán meg majd nevet változtatnak néccsillagra | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 14:32 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- €120M? jó helyre megy a pénz amit samsung karácsonyi ajándékokra költöttem
Mondjuk ennek csak egy része lenne a klubé, a névvel kapcsolatos jogokat már 2008-ban megvásárló Sportfive fog ezen igazán nagyot szakítani. igen láttam, ha júl számolom €24M-t kapnak évenete, amiből nelünk min. 6,xxx-et garantálnak csinálni kellene egy sportsix nevű céget és megvenni egy másik stadion jogát |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 13:19 | |
| - jackie_d írta:
- €120M? jó helyre megy a pénz amit samsung karácsonyi ajándékokra költöttem
Mondjuk ennek csak egy része lenne a klubé, a névvel kapcsolatos jogokat már 2008-ban megvásárló Sportfive fog ezen igazán nagyot szakítani. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 13:15 | |
| http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/real-madrid-uj-szupertorna-az-interrel-a-juveval-masokkal-2236391 És ez szerintetek jó Tudom,hogy pénz meg minden,de....... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 13:03 | |
| - zetterberg40 írta:
- http://football-italia.net/33175/samsung-stadium-juventus
€120M? jó helyre megy a pénz amit samsung karácsonyi ajándékokra költöttem |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 13:00 | |
| - zetterberg40 írta:
- http://football-italia.net/33175/samsung-stadium-juventus
Azért ez már komoly lové+a kis koreaiak hosszú távon jó szponzorok lennének szerintem. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 12:54 | |
| http://football-italia.net/33175/samsung-stadium-juventus | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-17, 09:31 | |
| A gazzetta mára is készített egy összeállítást: megnézték, a 3 pontos rendszerben 32 kör után mennyivel állt az első két helyezett, és persze mekkora pontkülönbség volt köztük: - a 94/95-ös szezon (azaz a mostani pontozási rendszer bevezetése) óta csak két csapat szerzett több pontot a Juve mostani 74 pontjánál (Juve, 2005/06, 79 pont, és az azt követő évben az izé, a megnyirbált bajnokság egyetlen haszonélvezőjeként). Ebben mondjuk benne van, hogy 2005-ben lett 20 csapatos a bajnokság. - Szintén '94 óta az első és a második közötti különbség 6 körrel a vége előtt egyszer volt több (2006/07, ismert okokból).
Mondjuk a mostani nagy különbséghez az is kell, hogy az üldözők ilyen gyengék legyenek. A 20 csapatos bajnokságban a Napoli eddig a leggyengébb második helyezett 32 kör után 63 ponttal. Korábban a Juve és a Milan 2008-09-ben holtversenyben 64 ponttal álltak, és a többi évben is erősebb volt a második helyezett. Mondjuk a legerősebb második (2005/06-os Milan 70 ponttal) előtt is 4 ponttal mennénk.
Amúgy az elmúlt 18 évadban az alábbi csapatok nem nyertek bajnokságot azok után, hogy 6 körrel a vége előtt vezettek: - 98/99 Lazio (4 pont előnyük volt 6 körrel a vége előtt, az utolsó napon előzte őket a Milan) - 99/00 köszi, Carlo. Ilyentájt 3 pont előnyünk volt. - 01/02 Izé, erre is emlékszik mindenki. Hattal a vége előtt még Izé, Roma volt az első kettő, a végére Juve, Roma, Izé lett a sorrend. - 04/05-ben a Milan tulajdonképp első volt: holtversenyben állt a Juventusszal. A végén 7 pont lett közte. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-07, 00:32 | |
| http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=135157
A tuttosport szerint nem csak családi problémák miatt hagyta ott a csapatot: Anelkának tele lett a töke a mellőzöttséggel. Sosem panaszkodott a kevés lehetőség miatt, de az, hogy a Bayern ellen inkább az influenzás Vucsinics és a szétrúgott bokájú Giovinco ültek le a padra, betette a kaput. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-04-06, 15:39 | |
| Én eddig azt hittem, hogy Llorente egyáltalán nem játszik a bilbaoban, de eszek szerint tévedtem http://int.soccerway.com/players/fernando-llorente-torres/3153/ Rendszeresen becserélik 10-20 percekre. Értem én, hogy az a meccs vége felé van, de akkor is 1 gólja van eddig a bajnokságban | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-28, 08:35 | |
| Azt kihagytuk (külföldön voltam), de cimborák meséltek a hangulatról, vittek be ők is sneciket. --------- Moggi minden héten ír a Libero sportrovatába egy cikket. A mostani röviden: az Izé-Juve korábban a szezon meccse volt, most már nem az, és nem a Juve tehet róla. De Laurentiis tett egy célzást a minap arra, hogy ugyan a Juve a legjobb csapat, de a calciopolikor is kiderült, hogy nem tisztán játszik; erre Moggi azt írja, hogy a calciopoli ítéletben is világosan leírják, hogy egyetlen meccs eredményét sem befolyásolták. Végül Pagliucát is helyre teszi, aki a '98-as bajnokságra mondta, hogy 100%, hogy ellopták tőlük azt a scudettót. (Vajon Iuliano felrúgta-e egyáltalán Ronaldót...) Erre írja Moggi, hogy arról a bizonyos tiziről a mai napig megy a vita, annyira nem volt egyértelmű, és az a bajnokság, amelyik végén 5 ponttal előzi meg a bajnok a másodikat, nyilvánvalóan nem egy büntetőn múlik. Inkább arról kellene beszélni, miért nem zárták ki az Izét a Recoba-ügy miatt, ill. hogyan úszták meg a calciopolit, miközben Palazzi 52 oldalt írt a sportkódexbe ütköző dolgaikról. Azt meg csak én teszem hozzá, mennyire szerencsétlen volt Moggitól nyáron benyalni a Nápolynak. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-27, 22:56 | |
| - s4tch írta:
- Azon kint voltam. Öcsém nagy Barca fan, látni akarta a gyereket élőben, örült a cserének. Messi meg bejött, futott egyet, majd kb. 20 másodperc alatt kiküldték. Alig láttunk valamit belőle, elsőre azt hittük, azért hívják le, mert valami gond volt a cserével, meg kell nézni még egyszer a csukáját vagy valami hasonló.
44 sec volt az, de ki számolja... nekem most a haldobálós meccs jutott eszembe az ausztálok ellen, azon nem voltál kint (fradi pályán, én igen)? előtte öntött ciánt a tiszába az oz tulajdonban lévő romániai bánya, amitől megdöglött egy csomó hal a fél stadion fishbone ruhákban jött és vagy kétszáz kiló hallal dobálták meg a melegítő vendégeket a kezdőkörbe is sikerült valahogy egy kb 40 kilós halat bejuttatni, az komoly volt... |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-27, 22:38 | |
| Azon kint voltam. Öcsém nagy Barca fan, látni akarta a gyereket élőben, örült a cserének. Messi meg bejött, futott egyet, majd kb. 20 másodperc alatt kiküldték. Alig láttunk valamit belőle, elsőre azt hittük, azért hívják le, mert valami gond volt a cserével, meg kell nézni még egyszer a csukáját vagy valami hasonló. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-27, 21:58 | |
| - Krisz írta:
- kilopo írta:
- úgy tűnik Pogba tanult Vidalt-ól, és kiállíttatta magát a válogatottban
Helyes, legalább következő válogatott meccsen tutira pihen. mondjuk az jó jel, hogy messi is így kezdte, igaz őt már az első válogatott meccsén kiállították |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-27, 00:28 | |
| - kilopo írta:
- úgy tűnik Pogba tanult Vidalt-ól, és kiállíttatta magát a válogatottban
Helyes, legalább következő válogatott meccsen tutira pihen. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-26, 23:50 | |
| úgy tűnik Pogba tanult Vidalt-ól, és kiállíttatta magát a válogatottban | |
| | | baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-21, 10:55 | |
| Az a baj, hogy Suarez sajnos keményen veri fel az arat a goljaival. Nekem o az "álmom" a csapatba, de egyre kisebb az esélye, hogy idejon. + melle Dzeko, a padra meg Immobile, Gabbiadini, Boakye. Az összes jelenlegi csatarunk meg mehetne a levesbe. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-21, 09:28 | |
| Mai kis színesek: - Chiellini lefényelt a válogatott edzőtáborából, állítólag az a cél, hogy a bokáit a Bayern elleni első meccsre összedrótozzák. Előtte ugye ott a derbi, azt ezek szerint Pelussal, esetleg egy Bonu-Marrone-Barza hármassal kell hozni. - Giovinco lelőtte a facebook oldalát: tele lett a pennája a szurkolói szitkokkal. - A mai olasz-brazilon hat juventino kezdhet, köztük Giak, aki mindössze hat bajnokin került a Juve kezdőjébe. A meccset a raiuno adja fél 9-től. - Alexis Sancheznek és Vidalnak ugyanaz az ügynöke, ez egy nyári alkudozásnál komoly előnyt jelenthet. - A Daily Mail szerint Suarez lesz a mi emberünk. Egyébként az uru a minap azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzi magát Liverpoolban, de a fociban sosem lehet tudni, mit hoz a jövő, és a BL egy csodás sorozat. Magyarul aki a BL-ben játszik, és van pénze, az viheti. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 21:18 | |
| - zetterberg40 írta:
- A pletykák szerint Conte szerződését 2018-ig hosszabbítaná meg a klub (a jelenlegi 2015-ig szól), amibe bekerülne egy "kivásárlási ár" is. Ha jól értem, a CdS 16 milliós összegről ír, aminek kifizetése szerintem egy Chelseanek vagy PSG-nek nem igazán okozna gondot.
Tudom, egyelőre ez csak pletyka, befejeztem. szerintem úgyismcsak erről (több lé) szólt a sok "elhagyom a várost" hír... |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 21:15 | |
| A pletykák szerint Conte szerződését 2018-ig hosszabbítaná meg a klub (a jelenlegi 2015-ig szól), amibe bekerülne egy "kivásárlási ár" is. Ha jól értem, a CdS 16 milliós összegről ír, aminek kifizetése szerintem egy Chelseanek vagy PSG-nek nem igazán okozna gondot.
Tudom, egyelőre ez csak pletyka, befejeztem. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 14:23 | |
| Mondjuk szerintem Pirlo és a védőink is konzisztensebbek... Vidal néha azért hajlamos alibizni a bajnokikon, de legalább a fontos meccsekre rendre összekapja magát (kivéve idén, a két milánói társaság ellen). Azzal persze nem tudok vitatkozni, hogy ezen az univerzális poszton jelenleg tényleg a szűk elit tagja, ahogy Marchisio is. Vidal annyival jobb, hogy több gólpasszt ad, de ebben ugyanúgy benne van a Lichti és az aktuális LWB közötti különbség, mint a Marcsi és Vidal közti. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 13:41 | |
| - s4tch írta:
- Egy talán túlzottan is pozitív hangvételű cikk Vidalról:
http://forzaitalianfootball.com/2013/03/is-juventus-arturo-vidal-the-best-box-to-box-midfielder-in-the-world/
Mondjuk azzal semmiképp nem vitatkoznék, hogy az utolsó két szezon alapján ott van az élmezőnyben. Szerintem akár nevezhetjük a legjobbnak is a posztján. Nagyon komplett és okos játékos, ráadásul ahhoz képest, hogy mennyi melót igényel a posztja, konzisztens teljesítményt nyújt. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 09:37 | |
| bleacherreporton én már annyi ilyet olvastam hogy el is hittem ha néha megverné támadásban is 1vs1ben az emberét(most miért, az a biciklicsel a napoli ellen?), kit lehetne ugyan elébesorolni? már igyis szemérmetlenség mennyit szerel ill. mennyi gólt lő _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-19, 08:36 | |
| Egy talán túlzottan is pozitív hangvételű cikk Vidalról: http://forzaitalianfootball.com/2013/03/is-juventus-arturo-vidal-the-best-box-to-box-midfielder-in-the-world/
Mondjuk azzal semmiképp nem vitatkoznék, hogy az utolsó két szezon alapján ott van az élmezőnyben. | |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-18, 17:30 | |
| Nem úgy volt, hogy a Primavera ellenfele a Nextgen sorozatban a CSKA Moszkva lesz? Ehhez képest tegnap a Chelsea 4-1-re verte és ejtette ki a csapatot. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-18, 08:17 | |
| A tuttojuvén több fotó is van a balesetről. A 2 tonnás Cayenne a metrólejárót is megrongálta: Képek még. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-17, 16:33 | |
| - zetterberg40 írta:
- http://football-italia.net/31984/caceres-hospital-after-crash
Basszus... remélhetőleg tényleg nincs komolyabb baja. Jobbulást, uru! úgy tűnk a kocsi megvédte: http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2013/03/17-253571/Caceres%2C+incidente+stradale.+In+ospedale%2C+non+è+grave ezért járjatok ti is porschéval... |
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-17, 10:39 | |
| http://football-italia.net/31984/caceres-hospital-after-crash
Basszus... remélhetőleg tényleg nincs komolyabb baja. Jobbulást, uru! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-16, 13:34 | |
| na meg is van, hogy miért kapjuk majd a következő eltiltást: afrikázásért |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-14, 17:26 | |
| pogba gyorsan beválogattatta magát:
Pogba wants France call-up Pogba named in France squad |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2013-03-11, 16:31 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
| | | | Mindenféle pletykák, hírek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|