Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nyári sörmeccsek

Go down 
+26
vektra
simoon
DartagnanX
Malloy
buktar
sneco7
torinojuve
bombahoppa
Petike007
LeRoi10
CsT
laac
Tankcsapda
.bb.
tjunior
virracocha
s4tch
rakkenroll
zetterberg40
mbence
exchaby
kilopo
Krisz
_DREAM_
_Tyler
EsztéNégy
30 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze

Nyári sörmeccsek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-10, 14:44

Chiesa nincs a holnapi Atletico elleni keretben sem.
Vissza az elejére Go down
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-10, 12:04

Malloy írta:
Ez jól leírja:

https://tukorszelso.substack.com/p/let-me-talk-to-you-about-serie-a?publication_id=2393805&utm_campaign=email-post-title&r=3z1ica&utm_medium=email
sajnos az olasz foci évek, évtizedek óta bajban van, a hülye szövetség önsorsrontó módon mindig a Juve szekálásában éli ki magát, pedig a Juve helyzete és az olasz focié erősen konvergál egymáshoz. A lemaradás egyre nagyobb, eddig csak anyagilag volt az olasz foci hátrányban, de mostanában már játékosok sincsenek (hasonlítsuk össze a mai csapat sztárjait mondjuk a 2000-es évek csapatához, ég és föld), az edzők között még csak-csak mocorog valami, de baj van. 
Ezekkel a közvetítési pénzekkel lehetetlen versenyezni az angol csaoatokkal, na nem a City-vel meg az Arsenal-lal, az a hajó elment régen, hanem Brighton-nal meg a Bournemouth-szal se leszünk pariban, ami azért szomorú...
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-10, 09:21

Ez jól leírja:

https://tukorszelso.substack.com/p/let-me-talk-to-you-about-serie-a?publication_id=2393805&utm_campaign=email-post-title&r=3z1ica&utm_medium=email

Nico likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-09, 12:42

CsT írta:
Hát ez fasza....

https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/tv-erosen-kerdeses-hogy-lathatjuk-e-itthon-az-egyik-europai-topliga-meccseit

Fasza
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-09, 11:53

Hát ez fasza....

https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/tv-erosen-kerdeses-hogy-lathatjuk-e-itthon-az-egyik-europai-topliga-meccseit
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 17:19

bombahoppa írta:

Majd kevesebbet szexelsz meccs közben  cheers
Hát az Allegriballra nem nagyon állt fel! Smile

bombahoppa likes this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 15:46

Petike007 írta:

Engem az érdekel lassan van-e Stream alternatíva, mert lassan kezdődik a bajnokság, és nem tudjuk nézni az olasz focit ami nettó vicc.
Aztán nehogy az legyen, hogy megveszi az eurosport de csak azért, hogy max exkluzív legyen és a max előfizetésed mellé meg kell venni a sport csomagot is, hogy tudj olasz focit nézni...
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 15:41

CsT írta:
A spíler elég telített a PL-el és a laligával, marad a Sport tv és a Network4 (Arena4, Match akik ugye bundesligát meg kisebb Pl meccseket adnak). 

Én remélem lesz tv mert nekem a streaming bajos mivel a hálószobai tv-m nem netes Very Happy Így a BL-el is jól megszoptam.
Majd kevesebbet szexelsz meccs közben  cheers

fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 15:32

CsT írta:

Én is attól félek, ha jól emlékszem a Sport tv a 21/22 szezontól vette meg 3 évre, ami most járt le.
Elvileg a Lega már tavaly novemberben megállapodott Magyarországon (és másik hét kicsi európai piacon) a most induló és következő szezonok jogairól, de arról nem találtam közleményt, hogy pontosan kivel.

edit:
legalább is ezt, én így értem: " Serie A kicked off the sale of its international broadcasting licenses, approving deals in eight small European markets, including Portugal, Hungary and the Netherlands, Italy's top flight soccer league said in a statement on Monday."
(innen: https://www.reuters.com/sports/soccer/soccer-serie-kicks-off-sale-international-tv-rights-2023-11-20/)

A hozzászólást fktgbr összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-08-08, 15:45-kor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 11:01

A spíler elég telített a PL-el és a laligával, marad a Sport tv és a Network4 (Arena4, Match akik ugye bundesligát meg kisebb Pl meccseket adnak). 

Én remélem lesz tv mert nekem a streaming bajos mivel a hálószobai tv-m nem netes Very Happy Így a BL-el is jól megszoptam.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 10:18

Én mivel szoktam mixelni, a tippmixpro-n szoktam nézni sok meccset, a BL kivételével simán lehet nézni mindent kb.

Tutira adni fogja valami, sztem a legvégén fognak megegyezni.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 10:14

tjunior írta:
Digisport már nincs, a spiler tele van. Ha a sporttv nem veszi meg akkor ki? Az eurosport nem hiszem. Majd a duna tv vagy a fishing and hunting?

Engem az érdekel lassan van-e Stream alternatíva, mert lassan kezdődik a bajnokság, és nem tudjuk nézni az olasz focit ami nettó vicc.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 10:00

Digisport már nincs, a spiler tele van. Ha a sporttv nem veszi meg akkor ki? Az eurosport nem hiszem. Majd a duna tv vagy a fishing and hunting?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 09:41

_DREAM_ írta:

Ez nem még a tavalyi szezonra vonatkozik?
Én is attól félek, ha jól emlékszem a Sport tv a 21/22 szezontól vette meg 3 évre, ami most járt le.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-08, 09:08

fktgbr írta:

https://www.legaseriea.it/en/serie-a/broadcaster a sporttv-t írja.
Ez nem még a tavalyi szezonra vonatkozik?
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-07, 18:06

Petike007 írta:

Lassan itt a szezon, és még nem tudjuk ki vagy mi fogja a bajnokságot adni. Tud valaki valamit?
https://www.legaseriea.it/en/serie-a/broadcaster a sporttv-t írja.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-07, 11:56

Én azokat a "szurkolókat" tiltanám el örök életre a csapattól, akik tegnap egy házi edzőmeccsen kifütyülték Locatellit. Sőt mellé még egy 10 kiló tehéntrágyát is hagynék az ajtajuk előtt.

_Tyler, _DREAM_, bombahoppa, Malloy and Nico like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-07, 11:28

Petike007 írta:

Nem tudom Szuflét miért adtuk el. Eskü próbáltam megérteni de nem ment. Főleg ha a Fiorból veszünk a végén valakit akkor pláne nem. Eleve eltiltanék minden sportvezetőt hogy onnan igazolhasson.

Géza-Vlaho-Bernát-Melo mindegyik hatalmas bukfenc volt

Chiesa és Vlaho szerintem nem. Amúgy Chiellinit is tőlük vettük, nem?  Laughing

A NextGen kiárusítása remélem egyszeri plusvalenzas téma volt a könyvek miatt, nem pedig az egyetlen célja az egésznek. A mocskos számolgatás az oka, hogy eladtuk Soulét.

Mondjuk azért nem bántam volna ha azt az összeget egy mezszponzor tolja bele a kincstárba inkább. Egyébként ha ennyire nem volt alternatíva, akkor miért nem hosszabbítottunk 2 évet a Jeeppel? Elkannak nem mindegy hogy melyik zsebéből tolja bele a pénzt a csapatba?

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-07, 10:51

_DREAM_ írta:
Közben Szulé gól,gólpassz Dybalának. Miközben állítólag szélsőre vadászunk.

Nem tudom Szuflét miért adtuk el. Eskü próbáltam megérteni de nem ment. Főleg ha a Fiorból veszünk a végén valakit akkor pláne nem. Eleve eltiltanék minden sportvezetőt hogy onnan igazolhasson.

Géza-Vlaho-Bernát-Melo mindegyik hatalmas bukfenc volt

CsT likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-07, 08:59

Közben Szulé gól,gólpassz Dybalának. Miközben állítólag szélsőre vadászunk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 21:37

Nico írta:
ez most mi? Laughing
20 éve így van vége ezeknek a meccseknek! Smile Smile

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 20:13

bombahoppa írta:
kicsit késtem, mert az öreg cigánnyal dumcsiztunk, pálinkáztunk, erre vége a meccsnek, nem vol 90 perc?! Smile

mindegy, nézek Fradi meccset
Én női kézit néztem, jöttem amikor vége lett, de itt akkor már félidő volt (30. perc után) elmentem zuhanyozni mire visszajöttem beszaladtak a nézők! Smile

De legalább kicsaptuk a brét és lesimáztunk egy serie c-s középcsapatot. Smile

Marad a Fradi meccs meg a két hideg Peroni Nastro Azzuro. Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:59

kicsit késtem, mert az öreg cigánnyal dumcsiztunk, pálinkáztunk, erre vége a meccsnek, nem vol 90 perc?! Smile

mindegy, nézek Fradi meccset

fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:44

Beszaladtak a szurkolók már a lefújás előtt: a FIGC helyében, tuti levonnék már most 4 pontot a csapattól.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:41

ez most mi? Laughing
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:40

Sekulov 1985-ben tuti kezdő lenne a Dinamo Dresdenben. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:34

Motta remélem edzés után még gyakoroltatja 1-2 órán keresztül a first touchot Vlahoviccsal.

Sekulovot meg remélem Törökországba küldjük kölcsönbe és majd egy hajbeültetéssel jön vissza.
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:28

CsT írta:
Két ilyen tufa gólt, istenem Smile Smile
a másik kettő viszont szép volt
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:28

CsT írta:

Parancsolj, két baszott nagy gól

Petike007 and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 19:08

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime2024-08-06, 18:55

LeRoi10 írta:
Az első keret mélységéről sok mindent elmond, hogy miután Adzic is megsérült, a "felesleget" meg kirakták, már csak 3 mezőnyjátékos maradt a padra: Cabal, Fagyi és Sekulov. 

Az várható, hogy páran csapatot váltanak félidőben (Savona, Mbangula)

Jó nagy faszság, hogy a projekten kívüli játékosok nem játszanak a felkészülési meccseken. Mi van ha nem tudjuk őket elpasszolni? Gondolom nem a lelátóra mennek, hanem a padra, aztán az ilyen fasz izomsérülések mellett be is kell majd őket dobni, a csapat játékáról meg fogalmuk nem lesz.

Egyébként meg jól tartjuk a labdát (mondjuk egy Serie C-s csapat ellen talán nem olyan nagy cucc), de intenzitásnak a nyomát se látom. Az átmenetek persze nagyon tetszenek. DL-t Koop posztra (is) gondolja Motta?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 2 I_icon_minitime

Nyári sörmeccsek
Vissza az elejére 
2 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next
 Similar topics
-
» Nyári sörmeccsek
» Sörmeccsek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: