| Nyári sörmeccsek | |
|
+26vektra simoon DartagnanX Malloy buktar sneco7 torinojuve bombahoppa Petike007 LeRoi10 CsT laac Tankcsapda .bb. tjunior virracocha s4tch rakkenroll zetterberg40 mbence exchaby kilopo Krisz _DREAM_ _Tyler EsztéNégy 30 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 19:26 | |
| sziasztok! valaki tudna segíteni egy linkkel, ahol visszanézem vagy letöltöm a meccset?
Köszönöm! | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 18:57 | |
| Gyenge volt a Lazio, így nehéz következtetéseket levonni. Nekem tetszett Pogesz játéka, védekezésben nagyon rendben volt, és a tényleges gólpassza mellett Mandzunak is dobott egy olyan lasztit, amivel kapuig lehetett sétálni. Sturaro jó kis játékos lesz, nem egy Vidal egyelőre, de csípem a búráját. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 16:54 | |
| szerintem ez volt coman ajándékmeccse, oszt' mostantól majd padozik kicsi még |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 16:38 | |
| Nézegettem a statokat, remek védekező statjaink voltak. Pogba 6 szerelésével hozta Vidal mutatóit, Marcsi 2 szerelés 5 interception, parádés, kulcspasszokban is egész jók voltunk, Sturaro 3 kulcspassza különösen impozáns (a látszat ellenére ő nem egy Gattuso). Ami botrányosan gyenge volt, az a passz mutatók. Az egész csapat nagyon gyenge volt. Ezt nyilvánvalóan befolyásolta a tájfun, meg a szezon kezdete, de ezen felül szerintem a probléma hogy nincs meg az a kohézió, mint ami a távozók előtt megvolt, hiányzott a kreativitás. Conan nagyon súlytalan volt, én azzal próbálom racionalizálni a kezdését, hogy kellett egy gyors, energikus ember előre a pressing miatt, illetve hogy fárassza őket. Valahogy Dybalaval jobban működött a játék, plusz bebaszta ahogy kell. Reménykedem még valami kreatív emberben, mert attól tartok hogy hasonló játékot kell majd végigszenvednünk a bajnokságban a mostani kerettel... | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 14:55 | |
| mint a langyos sör, nem tudok mit kezdeni az élménnyel. az meg hogy pogba tizesben caceressel passzolgat hátul, karcolja az ingerküszöböm _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 14:38 | |
| barmi unalmas a meccs, jöhetne már a pizzám |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 14:25 | |
| - Krisz írta:
- jackie_d írta:
- most értem ide, történt valami az első 7 percben?
Niente speciale. A Lazio is eleg komótos tempobqn nyomja. grazie a gyep katasztrófa, ahogy nézem ja, meg a mez is... |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 14:20 | |
| - jackie_d írta:
- most értem ide, történt valami az első 7 percben?
Niente speciale. A Lazio is eleg komótos tempobqn nyomja. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 14:12 | |
| most értem ide, történt valami az első 7 percben? |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-08, 13:21 | |
| Azt hiszem, hogy a supercoppa elfut a nyári sörmeccsek topicban. A kezdő elég érdekesre sikeredett:
Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra; Coman, Mandzukic
Barzamaci felépült és kezd, én azok után, hogy a fél csapat otthon fekszik felpolcolt lábbal nem kockáztattam volna, de ők tutira jobban látják ezt. Továbbá Conan kezdése meglepő, bár a taktika biztosan jobban megy neki, mint Dybalanak vagy Zazanak. Kíváncsian várom hogy megy majd a támadásépítés és mennyi helyzetet tudunk majd teremteni. | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| |
| |
Guest Vendég
| |
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-03, 14:31 | |
| - zetterberg40 írta:
- Khedirának 2 hónapot kell kihagynia.
Sturaro felkészül... | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-03, 13:59 | |
| Khedirának 2 hónapot kell kihagynia. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-03, 09:43 | |
| - jackie_d írta:
- benyalta, minta anno sevától...
elég gáznak néz ki, de azért azt láni kell, hogy: 1. a teljes kaput soha nem lehet védeni 2. innen kevesen lövik kapura, még kevesebben találják el (tíz év alatt csak a második...) ergo sokkal célszerűbb egy nagyobb valószínűségű eseményre (pl. beadás, passz a rövidre) helyezkedni, mint ahogy gigi is tette én nem hibáztatom, erre szokták mondani a kapusedzők, hogyha onnan be tudja rúgni, akkor ne foglalkozz vele, rúgja csak be Jól van mucikám, látom figyelsz, ami jó. Mondjuk Isla is szépen középre bólintott a második gól előtt... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-02, 23:53 | |
| - zetterberg40 írta:
- Buffon mit csinált az első gólnál?
benyalta, minta anno sevától... elég gáznak néz ki, de azért azt láni kell, hogy: 1. a teljes kaput soha nem lehet védeni 2. innen kevesen lövik kapura, még kevesebben találják el (tíz év alatt csak a második...) ergo sokkal célszerűbb egy nagyobb valószínűségű eseményre (pl. beadás, passz a rövidre) helyezkedni, mint ahogy gigi is tette én nem hibáztatom, erre szokták mondani a kapusedzők, hogyha onnan be tudja rúgni, akkor ne foglalkozz vele, rúgja csak be |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-02, 21:22 | |
| Buffon mit csinált az első gólnál? | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-01, 19:50 | |
| Lichtit mi a csecsért állíították ki? | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-01, 19:31 | |
| - _DREAM_ írta:
- Eddig elég jól nyomjuk.
Pont írni akartam, hogy Khedira mennyire súlytalan, erre le is sérül. Azért ez nagyon gáz, lassan elfogyunk a szezon kezdetére... Egyébként ez a Marseille nagyon fasza gyors pörgős focit játszik. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-01, 19:27 | |
| Újabb sérült, Khedira. F.om. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-08-01, 19:10 | |
| | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-31, 00:13 | |
| - kilopo írta:
- Az más kérdés, hogy a bajnokság elején milyen formában lesznek, ha kihagyják a felkészülést. Nyilván nem a taktikára gondolok, hanem az erőnléti edzésekre. Senkinek sem hiányzik 1-2 elkésett Chiello belépő/becsúszás/húsdarálás. (egy-két mocsoktól eltekintve)
Elég ha a padra leülnek. Én teljesen nyugodt vagyok egy Bonucci-Rugani kettőssel is. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-30, 23:41 | |
| - kilopo írta:
- Az más kérdés, hogy a bajnokság elején milyen formában lesznek, ha kihagyják a felkészülést. Nyilván nem a taktikára gondolok, hanem az erőnléti edzésekre. Senkinek sem hiányzik 1-2 elkésett Chiello belépő/becsúszás/húsdarálás. (egy-két mocsoktól eltekintve)
Na igen, és kb 4 hét múlva Romaban fontos meccs... | |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-30, 23:29 | |
| Az más kérdés, hogy a bajnokság elején milyen formában lesznek, ha kihagyják a felkészülést. Nyilván nem a taktikára gondolok, hanem az erőnléti edzésekre. Senkinek sem hiányzik 1-2 elkésett Chiello belépő/becsúszás/húsdarálás. (egy-két mocsoktól eltekintve) | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-30, 23:05 | |
| - zetterberg40 írta:
- Barzamackóhoz hasonlóan Chiellinire is nagyjából három hetes kényszerpihenő vár. Allegri szavaival élve három középhátvédünk maradt a Szuperkupára: Bonucci, Ingyán, Rugani.
Vészmegoldásként már Astori is felmerült. Szerintem őt azért jó lenne elkerülni. A szuperkupán felőlem Parodi is játszhat. A bajnokságra Giorgio és Barzagli is felépül, ezért felesleges megvenni Astorit a padot koptatni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-30, 22:10 | |
| Barzamackóhoz hasonlóan Chiellinire is nagyjából három hetes kényszerpihenő vár. Allegri szavaival élve három középhátvédünk maradt a Szuperkupára: Bonucci, Ingyán, Rugani.
Vészmegoldásként már Astori is felmerült. Szerintem őt azért jó lenne elkerülni. | |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-29, 23:42 | |
| Én is úgy látom, hogy a bajnokság tényleg nehezebb lesz, mint az előző 3 évben és a BL szereplést is a lehető legtovább el kell vinni, így nehéz szezonra számíthatunk. Persze majd eldől, hogy az új riválisok hány fordulóig bírják, mert ha a kicsiket sikerül kaszabolni, akkor ismét hamar elfogyhat az ellen motivációja. A kupa idén egy fokkal kevésbé lett fontos nekem is, de pár kör jó lesz, hogy játszhassanak az addig kevesebbet szereplők. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-29, 22:06 | |
| - zetterberg40 írta:
- _Tyler írta:
- nagyon nem lenne jó, ha elszállna a csapat, hogy mekkora királyok vagyunk. konkrétan újra kell kezdeni az építkezést, semmivel nem lesz könnyebb dolgunk, mint az első Conte évben. ha ezt nem értik meg a srácok, akkor párszor belenyomják az orrukat a fosos bilibe
Egyetértek, baromira nem lesz egyszerű ez a szezon. Oké, a bajnokság kezdetéig még van idő, de azért másfél hét múlva már Szuperkupa meccs, amit ugyancsak nem kellene félvállról venni.
S annak ellenére, hogy a piac csak egy hónap múlva zár, egy irányítót minél előbb be kellene húzni. Minél több az idő az összeérésre, annál jobb. Egyetértek, de a Szuperkupa engem teljesen hidegen hagy. Kb annyira fontos, mint a múlt heti Dortmund meccs. Őszintén szólva az ezüst csillag óta a kupa sem érdekel. Rá kell menni a bajnokságra, szerintem is vért fogunk hugyozni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-29, 21:17 | |
| - _Tyler írta:
- nagyon nem lenne jó, ha elszállna a csapat, hogy mekkora királyok vagyunk. konkrétan újra kell kezdeni az építkezést, semmivel nem lesz könnyebb dolgunk, mint az első Conte évben. ha ezt nem értik meg a srácok, akkor párszor belenyomják az orrukat a fosos bilibe
Egyetértek, baromira nem lesz egyszerű ez a szezon. Oké, a bajnokság kezdetéig még van idő, de azért másfél hét múlva már Szuperkupa meccs, amit ugyancsak nem kellene félvállról venni. S annak ellenére, hogy a piac csak egy hónap múlva zár, egy irányítót minél előbb be kellene húzni. Minél több az idő az összeérésre, annál jobb. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-29, 21:09 | |
| - zetterberg40 írta:
- Hoppá, azért ez sem egy szokványos nyilatkozat:
http://www.football-italia.net/70275/allegri-bad-morata-attitude nagyon nem lenne jó, ha elszállna a csapat, hogy mekkora királyok vagyunk. konkrétan újra kell kezdeni az építkezést, semmivel nem lesz könnyebb dolgunk, mint az első Conte évben. ha ezt nem értik meg a srácok, akkor párszor belenyomják az orrukat a fosos bilibe | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek 2015-07-29, 20:52 | |
| Hoppá, azért ez sem egy szokványos nyilatkozat:
http://www.football-italia.net/70275/allegri-bad-morata-attitude | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nyári sörmeccsek | |
| |
|