Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nyári sörmeccsek

Go down 
+26
vektra
simoon
DartagnanX
Malloy
buktar
sneco7
torinojuve
bombahoppa
Petike007
LeRoi10
CsT
laac
Tankcsapda
.bb.
tjunior
virracocha
s4tch
rakkenroll
zetterberg40
mbence
exchaby
kilopo
Krisz
_DREAM_
_Tyler
EsztéNégy
30 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25  Next
SzerzőÜzenet
mbence
Vízhordó
Vízhordó

Nyári sörmeccsek - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 19:26

sziasztok! valaki tudna segíteni egy linkkel, ahol visszanézem vagy letöltöm a meccset?

Köszönöm!
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 18:57

Gyenge volt a Lazio, így nehéz következtetéseket levonni. Nekem tetszett Pogesz játéka, védekezésben nagyon rendben volt, és a tényleges gólpassza mellett Mandzunak is dobott egy olyan lasztit, amivel kapuig lehetett sétálni. Sturaro jó kis játékos lesz, nem egy Vidal egyelőre, de csípem a búráját.

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 16:54

szerintem ez volt coman ajándékmeccse, oszt' mostantól majd padozik
kicsi még
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 16:38

Nézegettem a statokat, remek védekező statjaink voltak. Pogba 6 szerelésével hozta Vidal mutatóit, Marcsi 2 szerelés 5 interception, parádés, kulcspasszokban is egész jók voltunk, Sturaro 3 kulcspassza különösen impozáns (a látszat ellenére ő nem egy Gattuso). Ami botrányosan gyenge volt, az a passz mutatók. Az egész csapat nagyon gyenge volt. Ezt nyilvánvalóan befolyásolta a tájfun, meg a szezon kezdete, de ezen felül szerintem a probléma hogy nincs meg az a kohézió, mint ami a távozók előtt megvolt, hiányzott a kreativitás. Conan nagyon súlytalan volt, én azzal próbálom racionalizálni a kezdését, hogy kellett egy gyors, energikus ember előre a pressing miatt, illetve hogy fárassza őket. Valahogy Dybalaval jobban működött a játék, plusz bebaszta ahogy kell.
Reménykedem még valami kreatív emberben, mert attól tartok hogy hasonló játékot kell majd végigszenvednünk a bajnokságban a mostani kerettel...
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 14:55

mint a langyos sör, nem tudok mit kezdeni az élménnyel. az meg hogy pogba tizesben caceressel passzolgat hátul, karcolja az ingerküszöböm

Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 14:38

barmi unalmas a meccs, jöhetne már a pizzám
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 14:25

Krisz írta:
jackie_d írta:
most értem ide, történt valami az első 7 percben?
Niente speciale. A Lazio is eleg komótos tempobqn nyomja.

grazie

a gyep katasztrófa, ahogy nézem
ja, meg a mez is...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 14:20

jackie_d írta:
Niente speciale. A Lazio is eleg komótos tempobqn nyomja.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 14:12

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-08, 13:21

Azt hiszem, hogy a supercoppa elfut a nyári sörmeccsek topicban. A kezdő elég érdekesre sikeredett:

Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra; Coman, Mandzukic

Barzamaci felépült és kezd, én azok után, hogy a fél csapat otthon fekszik felpolcolt lábbal nem kockáztattam volna, de ők tutira jobban látják ezt. Továbbá Conan kezdése meglepő, bár a taktika biztosan jobban megy neki, mint Dybalanak vagy Zazanak. Kíváncsian várom hogy megy majd a támadásépítés és mennyi helyzetet tudunk majd teremteni.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-03, 19:01

Krisz írta:

Sturaro felkészül...
flower
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-03, 18:43

zetterberg40 írta:
Jól van mucikám, látom figyelsz, ami jó. afro

Mondjuk Isla is szépen középre bólintott a második gól előtt...

flower
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-03, 14:31

zetterberg40 írta:
Khedirának 2 hónapot kell kihagynia.
Sturaro felkészül...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-03, 13:59

Khedirának 2 hónapot kell kihagynia.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-03, 09:43

jackie_d írta:
benyalta, minta anno sevától...
elég gáznak néz ki, de azért azt láni kell, hogy:
1. a teljes kaput soha nem lehet védeni
2. innen kevesen lövik kapura, még kevesebben találják el (tíz év alatt csak a második...)
ergo sokkal célszerűbb egy nagyobb valószínűségű eseményre (pl. beadás, passz a rövidre) helyezkedni, mint ahogy gigi is tette
én nem hibáztatom, erre szokták mondani a kapusedzők, hogyha onnan be tudja rúgni, akkor ne foglalkozz vele, rúgja csak be

Jól van mucikám, látom figyelsz, ami jó. afro

Mondjuk Isla is szépen középre bólintott a második gól előtt...
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-02, 23:53

zetterberg40 írta:
Buffon mit csinált az első gólnál? Shocked

benyalta, minta anno sevától...
elég gáznak néz ki, de azért azt láni kell, hogy:
1. a teljes kaput soha nem lehet védeni
2. innen kevesen lövik kapura, még kevesebben találják el (tíz év alatt csak a második...)
ergo sokkal célszerűbb egy nagyobb valószínűségű eseményre (pl. beadás, passz a rövidre) helyezkedni, mint ahogy gigi is tette
én nem hibáztatom, erre szokták mondani a kapusedzők, hogyha onnan be tudja rúgni, akkor ne foglalkozz vele, rúgja csak be
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-02, 21:22

Buffon mit csinált az első gólnál? Shocked
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-01, 19:50

Lichtit mi a csecsért állíították ki?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-01, 19:31

_DREAM_ írta:
Eddig elég jól nyomjuk.

Pont írni akartam, hogy Khedira mennyire súlytalan, erre le is sérül. Azért ez nagyon gáz, lassan elfogyunk a szezon kezdetére...

Egyébként ez a Marseille nagyon fasza gyors pörgős focit játszik.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-01, 19:27

Újabb sérült, Khedira. F.om. pig
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-08-01, 19:10

Eddig elég jól nyomjuk.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-31, 00:13

kilopo írta:
Az más kérdés, hogy a bajnokság elején milyen formában lesznek, ha kihagyják a felkészülést. Nyilván nem a taktikára gondolok, hanem az erőnléti edzésekre. Senkinek sem hiányzik 1-2 elkésett Chiello belépő/becsúszás/húsdarálás. (egy-két mocsoktól eltekintve)

Elég ha a padra leülnek. Én teljesen nyugodt vagyok egy Bonucci-Rugani kettőssel is.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-30, 23:41

kilopo írta:
Az más kérdés, hogy a bajnokság elején milyen formában lesznek, ha kihagyják a felkészülést. Nyilván nem a taktikára gondolok, hanem az erőnléti edzésekre. Senkinek sem hiányzik 1-2 elkésett Chiello belépő/becsúszás/húsdarálás. (egy-két mocsoktól eltekintve)

Na igen, és kb 4 hét múlva Romaban fontos meccs...
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-30, 23:29

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-30, 23:05

zetterberg40 írta:
Barzamackóhoz hasonlóan Chiellinire is nagyjából három hetes kényszerpihenő vár. Allegri szavaival élve három középhátvédünk maradt a Szuperkupára: Bonucci, Ingyán, Rugani.

Vészmegoldásként már Astori is felmerült. Szerintem őt azért jó lenne elkerülni.

A szuperkupán felőlem Parodi is játszhat. A bajnokságra Giorgio és Barzagli is felépül, ezért felesleges megvenni Astorit a padot koptatni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-30, 22:10

Barzamackóhoz hasonlóan Chiellinire is nagyjából három hetes kényszerpihenő vár. Allegri szavaival élve három középhátvédünk maradt a Szuperkupára: Bonucci, Ingyán, Rugani.

Vészmegoldásként már Astori is felmerült. Szerintem őt azért jó lenne elkerülni.
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-29, 23:42

Én is úgy látom, hogy a bajnokság tényleg nehezebb lesz, mint az előző 3 évben és a BL szereplést is a lehető legtovább el kell vinni, így nehéz szezonra számíthatunk. Persze majd eldől, hogy az új riválisok hány fordulóig bírják, mert ha a kicsiket sikerül kaszabolni, akkor ismét hamar elfogyhat az ellen motivációja.
A kupa idén egy fokkal kevésbé lett fontos nekem is, de pár kör jó lesz, hogy játszhassanak az addig kevesebbet szereplők.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-29, 22:06

zetterberg40 írta:
_Tyler írta:
nagyon nem lenne jó, ha elszállna a csapat, hogy mekkora királyok vagyunk. konkrétan újra kell kezdeni az építkezést, semmivel nem lesz könnyebb dolgunk, mint az első Conte évben. ha ezt nem értik meg a srácok, akkor párszor belenyomják az orrukat a fosos bilibe

Egyetértek, baromira nem lesz egyszerű ez a szezon. Oké, a bajnokság kezdetéig még van idő, de azért másfél hét múlva már Szuperkupa meccs, amit ugyancsak nem kellene félvállról venni.

S annak ellenére, hogy a piac csak egy hónap múlva zár, egy irányítót minél előbb be kellene húzni. Minél több az idő az összeérésre, annál jobb.

Egyetértek, de a Szuperkupa engem teljesen hidegen hagy. Kb annyira fontos, mint a múlt heti Dortmund meccs. Őszintén szólva az ezüst csillag óta a kupa sem érdekel. Rá kell menni a bajnokságra, szerintem is vért fogunk hugyozni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-29, 21:17

_Tyler írta:
nagyon nem lenne jó, ha elszállna a csapat, hogy mekkora királyok vagyunk. konkrétan újra kell kezdeni az építkezést, semmivel nem lesz könnyebb dolgunk, mint az első Conte évben. ha ezt nem értik meg a srácok, akkor párszor belenyomják az orrukat a fosos bilibe

Egyetértek, baromira nem lesz egyszerű ez a szezon. Oké, a bajnokság kezdetéig még van idő, de azért másfél hét múlva már Szuperkupa meccs, amit ugyancsak nem kellene félvállról venni.

S annak ellenére, hogy a piac csak egy hónap múlva zár, egy irányítót minél előbb be kellene húzni. Minél több az idő az összeérésre, annál jobb.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-29, 21:09

zetterberg40 írta:
Hoppá, azért ez sem egy szokványos nyilatkozat:

http://www.football-italia.net/70275/allegri-bad-morata-attitude

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime2015-07-29, 20:52

Hoppá, azért ez sem egy szokványos nyilatkozat:

http://www.football-italia.net/70275/allegri-bad-morata-attitude
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nyári sörmeccsek   Nyári sörmeccsek - Page 24 I_icon_minitime

Nyári sörmeccsek
Vissza az elejére 
24 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25  Next
 Similar topics
-
» Nyári sörmeccsek
» Sörmeccsek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: