Február 16-án lesz a Netflix 3-szor 1 órás Juventus-sorozatának premierje. Netflix révén az összes rész egyszerre lesz elérhető. Jó kis pénteki nap, le lehet nyomni egyben. A maradék 3 rész majd a nyáron követi, remélhetőleg egy triplettával a végén.
Eddig vívódtam, hogy kell a nekem Netflix előfizetés. Ezek szerint kell
Február 16-án lesz a Netflix 3-szor 1 órás Juventus-sorozatának premierje. Netflix révén az összes rész egyszerre lesz elérhető. Jó kis pénteki nap, le lehet nyomni egyben. A maradék 3 rész majd a nyáron követi, remélhetőleg egy triplettával a végén.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Berni babát ma egy államtitkár bácsi kitűntette a 2014-es carrarai áradás során nyújtott kiemelkedő segítségnyújtásért és fellépésért. (Berni carrarai születésű, csak úgy, mint Buffon)
ebből a csinibabából nagyobb franchise player lehet mint Dybcsiből bármikor
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Berni babát ma egy államtitkár bácsi kitűntette a 2014-es carrarai áradás során nyújtott kiemelkedő segítségnyújtásért és fellépésért. (Berni carrarai születésű, csak úgy, mint Buffon)
Lotito hálistennek nem indul, van Tommasi meg két másik arc, akikről még soha nem hallottam, de állítólag ők az esélyesek, mert a bokorhajút senki sem támogatja.
az hiányzik még ennek a szerencsétlen olaszfoci-közegnek, hogy lotito legyen a figc következő elnöke. a vállalhatatlan tavecchiót is ő irányította, ugyanazt kapnánk, mint eddig, csak pepitában.
Pedig sajna az olasz média szerint igencsak esélyes ha elindul....mondjuk Tommasi se lenne jobb, akit még egykori klubjai sem támogatnak....
az hiányzik még ennek a szerencsétlen olaszfoci-közegnek, hogy lotito legyen a figc következő elnöke. a vállalhatatlan tavecchiót is ő irányította, ugyanazt kapnánk, mint eddig, csak pepitában.
Szerintem több mint nem rossz, mondjuk kikúrt jó. Ha kicsit profibb lenne és kicsit kevésbé ostoba akkor bőven aranylabda contender lenne egy messironáldó nélküli cirkuszban. Így viszont igazi lúzer, gondolom pont ezért kerülik a belga szövetségi kapitányok (meg persze mert rengeteg a tehetséges belga spíler).
stu leállt az instán izmozni egy 12 éves napoli drukkerrel. anyám borogass...
akkor meg is van az első távozó januárban. Viccesek ezek a milliárdosok. Nem tudom ki mennyire követi az NBA-t, de ott még ősszel Kevin Durant elismerte, hogy vannak kamuprofiljai amikkel megvédi magát instán. Zsebre rak évi 50 millió dollárt aztán ilyen hülyeségekkel foglalkozik. Jó, Stu azért nem ez a szint, de baszki, egy 12 éves srácba áll bele Szegény nem állt kétszer a sorba az biztos. Igazából az egész beszélgetés úgy néz ki mintha két 12 éves kapott volna össze.
Bonucci ide nem fog visszajönni az 100. Vagy eladják külföldre (ahol biztosra veszem hogy nem válik be) vagy megy a hullarablókhoz. Conti bármennyire is szétbombázta a térdét, azt a 15 nagyon max 20 milliót amit kérhetnek érte megéri megkockáztatni.