| Mindenféle pletykák, hírek | |
|
+25Malloy Tankcsapda Petike007 zetterberg40 DartagnanX CsT LeRoi10 _DREAM_ fktgbr _Tyler .bb. sneco7 elnastra simoon bombahoppa Krisz s4tch tjunior EsztéNégy rakkenroll mbence exchaby laac kilopo virracocha 29 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-11, 13:15 | |
| - EsztéNégy írta:
- Valaki ismeri ezt a Juventus TV nevű okosságot? Úgy látom 4 ojró egy hónapra, ezzel lehet meccseket is nézni jó minőségben?
Itt minden kellő információt megtalálsz: https://pass.juventus.com/en/faq# Élő meccsnézésre nem nyújt lehetőséget. Én amúgy érdekesnek találom, 28 euró egy évre, azt hiszem előfizetek. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-11, 12:10 | |
| Valaki ismeri ezt a Juventus TV nevű okosságot? Úgy látom 4 ojró egy hónapra, ezzel lehet meccseket is nézni jó minőségben? _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-10, 20:12 | |
| Ja, a Képes Sportban is van vele egy félposzter, a másik fele egy darts szuper? sztár. Hüjék.
Mikor volt ennyi Ju poszter a magyar sajtóban?
Hüje a kérdés, a helyes kérdés így szól: Mikor nézegettem az Aldiban Képes Sportot a pénztárnál? A válasz soha. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-10, 20:04 | |
| Ronci hatása brutális, de azért a Bl döntők is szépen kitűnnek. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-09, 22:33 | |
| - LeRoi10 írta:
Felhasználók millióinak a képébe lesz tolva a Juventus logó és mez abban a jópár másodpercben, amíg a játék betölt pcsaba az SSD-kel _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-09, 22:06 | |
| Íme a FIFA 19 hivatalos borító és "töltőoldal" képe. Felhasználók millióinak a képébe lesz tolva a Juventus logó és mez abban a jópár másodpercben, amíg a játék betölt. Nem beszélve a játék promóciójáról. Januári adatok szerint ( a játék szeptember végén, október elején szokott megjelenni), több mint 10 millió példányt adtak el a FIFA 18-ból. Nem beszélve a kalózpéldányokról. Köszi Ronci! Egyébként az utolsó juve játékos, aki a borítóig jutott az Del Piero volt, még 2003-ban Ronaldinhoval és Henryval megosztva. 2000-ben és 2002-ben pedig Davids szerepelt a borítón. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-08-05, 21:32 | |
| vajon lehetséges hogy tényleg kifogytak a készletek? Valaki ugorjon már be a Juvestoreba https://www.calciomercato.com/en/news/juve-cristiano-ronaldo-s-shirts-are-sold-out-the-figures-59560 _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-31, 15:35 | |
| - LeRoi10 írta:
- Azt írják a Chievo 50 euróért fogja árulni a vendégszektorba szóló jegyeket az első fordulóban. Tavaly még 30 eurót kértek. Várhatóan teltházas meccs lesz a majd' 40ezres stadionban. A Juve szurkolók már tüntetnek természetesen, de várhatóan ez lesz. CR miatt bármerre megyünk drágulni fognak az árak. Nem is értem, Allegri novemberig úgyis padoztatja majd mint minden igazolásunkat
a viagogo-n még a szokásosnál is eszementebbek a jegyárak, €350-nál kezdődnek és az is csak a büfébe szól. a'szzem ebből sansiro lesz idén... |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-31, 10:39 | |
| | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-31, 07:03 | |
| van az a videó, amin allegri megbúbolja giovinco fejét. állítólag azt mondta a művelet közben max, hogy "nocsak, nőttél egy kicsit" | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-29, 14:33 | |
| Azt írják a Chievo 50 euróért fogja árulni a vendégszektorba szóló jegyeket az első fordulóban. Tavaly még 30 eurót kértek. Várhatóan teltházas meccs lesz a majd' 40ezres stadionban. A Juve szurkolók már tüntetnek természetesen, de várhatóan ez lesz. CR miatt bármerre megyünk drágulni fognak az árak. Nem is értem, Allegri novemberig úgyis padoztatja majd mint minden igazolásunkat | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-28, 11:10 | |
| nem tuti. simán lehet, hogy a nagy harácsolás közben rájöttek, túlvállalták magukat, és 3 csatorna is kevés lenne az összes top bajnoksághoz, így lemondanak a drága, a kínálatba amúgy is nehezen illeszthető olasz bajnokságról.
valami fb csoportban olvastam, hogy a digis ügyfélszolgálat azt válaszolta egy érdeklődőnek, hogy folynak a tárgyalások. nincs kizárva a digi sem. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-28, 10:44 | |
| Tuti, hogy Spílerék adják majd a Calciot, csak most CR érkezésével nyilán kicsit többet kérnek a digók, mint amire Andyék számítottak, és most megy az alkudozás. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-27, 09:42 | |
| - Petike007 írta:
Arról is szó van, hogy a Diginél marad az olasz közvetítés. Kezd a helyzet túl profi lenni. Csóri benito mi lesz így vele? Sokkal szebb ingei voltak mint Rósa dininek. Abba már bele se gondolok szegény egriviktor mit élhet át.... | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-27, 09:26 | |
| - CsT írta:
Én már olyan agymenést is olvastam, hogy a spíler csak a rangadókat adná, a digi meg a többit....de pl az Invitelnél a mai napig nem tudják megmondani, hogy lesz-e náluk spíler2..... Arról is szó van, hogy a Diginél marad az olasz közvetítés. Kezd a helyzet túl profi lenni. Csóri benito mi lesz így vele? Sokkal szebb ingei voltak mint Rósa dininek. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-27, 06:54 | |
| - s4tch írta:
- az szopás. ma már olyat is lehetett olvasni, hogy marad a bajnokság a diginél. meg olyat is, hogy annyira drága lett a bajnokság, hogy senkinek nincs ingerenciája kifizetni a jogdíjat a következő szezonra.
Én már olyan agymenést is olvastam, hogy a spíler csak a rangadókat adná, a digi meg a többit....de pl az Invitelnél a mai napig nem tudják megmondani, hogy lesz-e náluk spíler2..... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 23:06 | |
| az szopás. ma már olyat is lehetett olvasni, hogy marad a bajnokság a diginél. meg olyat is, hogy annyira drága lett a bajnokság, hogy senkinek nincs ingerenciája kifizetni a jogdíjat a következő szezonra. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 22:33 | |
| Nem tudom, mit csinálok, ha nem viszi a spíler a Serie A-t, ezért fizettem elő a Telekomra... | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 17:49 | |
| Most, hogy Céró a Serie A-ban fogja nyomja, tuti hogy ezzel reklámoznák az új adókat. Valami van, csak senki nem tudja, hogy mi... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 17:20 | |
| - simoon írta:
hátha mégse, azért több mint fura, hogy nincs benne a közleményben lehet hogy lesz egy külön bejelentés róla, pl. hogy annyira megvették a jogokat, hogy az egész szezont a királyi réztetősben játszák... |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 16:43 | |
| - jackie_d írta:
- nem hiszem hogy a kisgömböc pont a calcio jogokat ne kebelezné be...
hátha mégse, azért több mint fura, hogy nincs benne a közleményben | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 16:37 | |
| - CsT írta:
- Na most mi a fasz van? Serie A-ról egy szó sincs.....?!
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/televizio-indul-a-spiler2-valamint-jon-a-spiler-extra-is-2649625 nem hiszem hogy a kisgömböc pont a calcio jogokat ne kebelezné be... btw: beniék maradnak a digi-n, vagy a közvetítésekkel együtt megszünnek ők is? |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 14:42 | |
| Na most mi a fasz van? Serie A-ról egy szó sincs.....?!
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/televizio-indul-a-spiler2-valamint-jon-a-spiler-extra-is-2649625 | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-26, 00:13 | |
| Megvan az 1-kor kezdődő Bayern elleni meccs kezdője: Perin - DS, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Marchisio, Pjanic, Imre - Cancelo, Favilli, Berna. A lehetőségekhez képest elég menő. Remélem Kebab nélkül sem lesznek gondok a passzsávokkal. Annyira hiányom van, hogy még egy ilyen semmilyen meccsre is kíváncsi vagyok. UPDATE: Fasza, szakadó esőben kb tized ház van. Faszák ezek a fedetlen lelátós amerikai stadionok. Legalább aki kint van, az tényleg ott szeretne lenni Csak sérülés ne legyen ebből a szarból. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-25, 16:42 | |
| - s4tch írta:
és ez - azon kívül, hogy minden korai és váratlan haláleset tragikus - a juventusnak sem jó hír: marchionne volt a fiat csoport topmenedzsere, az exor alelnöke, egyben hatalmas juve drukker. úgy hírlik, nélküle elkann nem döntött stratégiai kérdésekben, a cr-ügyre is csak az ő áldásával kerülhetett sor. egyben isten óvja a fiatot: mielőtt marchionne átvette a céget, egy kupleráj volt az egész, ő vezette ki a gyárat a vegetálásból. remélem, elkann marchionne minden tüsszentését feljegyezte, és tanult belőlük. a (szerintem) pozitív fiat sztori-nak van egy (az olaszok számára) negatív mellékszála is: a cég nem olasz cég többé, hanem csak az angol jegyzésű FCA csoport egy lánya... anno egy szárd haverommal majdnem halálra ittuk magunkat bánatában... |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-25, 15:58 | |
| - CsT írta:
- http://www.nemzetisport.hu/f1/gyasz-elhunyt-a-ferrari-szombaton-levaltott-elnoke-2649399
és ez - azon kívül, hogy minden korai és váratlan haláleset tragikus - a juventusnak sem jó hír: marchionne volt a fiat csoport topmenedzsere, az exor alelnöke, egyben hatalmas juve drukker. úgy hírlik, nélküle elkann nem döntött stratégiai kérdésekben, a cr-ügyre is csak az ő áldásával kerülhetett sor. egyben isten óvja a fiatot: mielőtt marchionne átvette a céget, egy kupleráj volt az egész, ő vezette ki a gyárat a vegetálásból. remélem, elkann marchionne minden tüsszentését feljegyezte, és tanult belőlük. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-25, 15:36 | |
| http://www.nemzetisport.hu/f1/gyasz-elhunyt-a-ferrari-szombaton-levaltott-elnoke-2649399 | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-24, 13:45 | |
| - s4tch írta:
- általában leszarom a mezeket, ez se mozgat meg.
ami tetszett, az a pár évvel ezelőtt futtatott fekete-arany mez. ha abból van valakinek elfekvőben egy m vagy l méret, akár sturaro felirattal is megveszem. rómában a via del corso-n, a piazza del popolo-tól néhány sarokra volt régebben egy retromez bolt, tele mindenféle nyalánksággal. érdemes megnézni (ha még létezik...) ha esetleg arra jársz |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2018-07-24, 13:42 | |
| - CsT írta:
Én is ilyet keresek 2 éve, bár nekem XXL-be kéne, de sehol sem találok csak használtan
A mostani mezek iszonyú szarok, ez is olyan mint amilyeneketa 90-es években lehetett venni a "lengyelpiacon".... https://www.uksoccershop.com/p-67290/2015-2016-Juventus-Adidas-Third-Football-Shirt.html |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek | |
| |
|
| |
| Mindenféle pletykák, hírek | |
|