Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Bevásárlóközpont

Go down 
+20
CsT
Petike007
Tankcsapda
s4tch
rakkenroll
kilopo
_Tyler
.bb.
bombadiltoma
laac
virracocha
juventute
_DREAM_
simoon
mbence
baggiofan
sneco7
tjunior
bombahoppa
EsztéNégy
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze



Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-22, 11:56

Ha már Verratti konstans téma, ráadásul mindenki sunázná, itt egy tegnapi jelenetsor a Nantes elleni bajnokiról Marco előadásában:

katt

Mégis mit gondolt???

Ami pedig Evrát illeti: a sokat citált, klubközeli forrásokkal rendelkező bankár csávó azt írja, tudomása szerint Uncle Pat viselkedésével tavaly óta gondok vannak. Néhány csapattárssal és Allegrivel is balhézott. Azt is megemlíti, hogy Cáceres, Vidal és Pereyra hasonló okok miatt került eladásra. Túltolták a magánéleti dolgaikat, hülyeségeiket, többszöri szankciók ellenére is túllépték az ilyen kihágásaikkal azt a bizonyos határt, amit a klub még hajlandó volt tolerálni.

Evra esetében ez számomra kicsit fura, róla nem lehetett hallani ilyesmit, míg a fenti trió hülyeségeiről azért jöttek a hírek. Mindenesetre, ha tényleg ez a helyzet, akkor nem meglepő ez a számunkra hirtelen jött elvágyódás, távozási szándék, nevezzük aminek akarjuk. A klub ezt úgy tűnik, nagyon fontosnak tartja: nem balhézol, különben kívül tágasabb.

Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-21, 21:24

LeRoi10 írta:
Tankcsapda írta:
Kicsit OFF:

A milánói kék-fehéreknél kicsit el vannak szállva, legalábbis a szurkolók biztosan. Darmian-Manolas-Ricardo Rodriguez-Verratti-Bernardeschi-Alexis Sánchez névsorban reménykednek - vagy valami hasonlóban, mindezt legkésőbb nyárig megvalósítva. A FFP nem számít? Mert ez legalább 240-250 millió €. Mondjuk jó látni, hogy nekik ennyi komoly igazolásra lenne szükség.

ON

Kicsit le vagyok maradva, mi történt a Fior elleni meccs óta átigazolások terén? Evra marad szezon végéig vagy jön Kolasinac? Mi lesz Lichtsteinerrel? Orsolini fix, vagy még várni kell a bejelentésre?

Egyébként kíváncsi leszek, milyen terveket szövögetnek a vezetők. Marad-e Allegri jövőre vagy leváltják? Nem vagyok benne biztos, hogy annyira ragaszkodni fognak hozzá nyártól. A Szuperkupás kirohanása most már nem egyszeri eset, legalábbis annyiban nem, hogy kritikát fogalmazott meg az átigazolásokkal kapcsolatban is. Nem mintha ne lenne értelme annak, amit nyilatkozott, miszerint csak reális erősítés érkezzen, ne pedig olyan, aki helyett az utánpótlásból is felvihet valakit. Kíváncsi leszek arra is, hogy Kean sorsa mi lesz? Keresztbe tesz nekünk Raiola vagy most kompenzál valamicskét? Luiz Gustavo megint szóba került, aminek nem örülnék, mert ő nem erősítés.

Az Interről nem tudok nyilatkozni. Én is olvastam, elég hihetetlen. De az tuti, hogy 2018-tól komoly projektet vihetnek. Simeone szinte biztosan hozzájuk távozik majd, rá lehet csapatot építeni. Bár meg kell hagyni, szerintem egy jó edző dobogóra vihetné a mostani keretet is.

Evra eligazol, csak még csapatot keres a drágám. Kurvára nem szép húzás ez tőle. Főleg így, hogy lehet nem is a MU-hoz megy.

Kean még nem írt alá profi szerződést a Juvéval. A két manchesteri csapat csábítja,  múlthéten olyan képet osztott meg amin Pogbaval videóbeszélget. A fasz se tudja, sztem Raiolának nagyobb projekt a MU, mint mi. Donnarummát is odavinné, ha De Gea a Realba menne.

Orsolini már fix, orvosin is volt a héten és Juve cuccban pózolt a kameráknak.

A hosszútávú terveket érdemes lenne ismerni. Higuain igazolása számomra azt üzente, hogy 2 éven belül BL-t kell nyernünk. Az a helyzet nem állunk túl jól. Lichti/ Dani Alves öreg, jövőre új kezdő kapus is kell, középpálya romokban, Higuain/Mandzu sem lesz fiatalabb.

Nem tudom milyen irány lenne a jobb. Középpályára kezdőt kell igazolni, ez biztos. Na már most vagy kiperkáljuk Verrattiért a 80-90 misit vagy ugyanennyiből berántjuk a Tolisso-Dahoud-Emre Can triót. Mindkettő lépés mellett vannak érvek és ellenérvek. Van egy halom fiatalunk is. Kulcskérdés lenne idén bajnokságot nyerni és a BL-ben is nem leégni. Ne úgy tűnjön kifele, hogy ez egy hanyatló projekt.

Elég jó keret áll Pioli rendelkezésre, konkrétan nekik kellene harcban állni a bajnoki címért, csak ezt ilyen minimális számú olasz játékossal nem egyszerű megvalósítani. A védelmet leszámítva egyáltalán nem gyengébbek, sőt, a középpályán erősebbek, mint mi, ezt a Napoli mondhatja el még magáról, csak nekik előre nincsenek meg a megfelelő emberek. Pénzük lett volna rá, én aggódtam is amiatt, hogy Higuaín árából csak erősebbek lesznek, ez szerencsére nem jött össze.

Szerintem Evra viselkedésében nincs semmi kivetnivaló. Hozzászokott az évek során a kezdőcsapatbeli tagsághoz, ez most nincs meg, nyilván távozni szeretne. Ő legalább nem köntörfalaz, hanem megmondja, hogy mi van, más kérdés, hogy baj van, ha nagyon elhúzza, és pótlást nem találunk a helyére.

Én alapvetően olaszpárti vagyok a jelenlegi helyzetünkben. Mi is kicsit megcsappantunk ilyen téren, de azért nem egy vészes helyzet ez. Ráadásul jön majd Orsolini és Caldara is, így a későbbiekre nézve is gondolunk erre. Viszont nem biztos, hogy Verrattit kellene az elsődleges célpontként kijelölni. Párizsból őt Pogba magasságokba érő áron tudnánk csak elhozni, ami igencsak keménykedésnek tűnne. Másfelől viszont az olasz labdarúgás egyik, ha nem a legnagyobb értékét a keretben tudni igazán csalogató tényező. És őszintén szólva, nem sok olyan olasz van, akit úgy lenne érdemes megszerezni, mint akit már azonnal be lehetne építeni a csapatba, azért meg valakit ne szerezzünk már meg, csak mert olasz. Nálam Verrattin kívül Bernardeschi, Florenzi és Jorginho lennének azok, akiket nagyon szívesen látnék a csapatnál, más olasz játékost nem, vagy csak a későbbiekre nézve tudnék elfogadni, mint lehetséges erősítést. Azt tegyük hozzá, hogy szerintem Donnarumma nem fog nálunk kikötni, Perin meg már megint hónapokra lesérült, őket ezért nem vettem a felsorolásba.

Ha igazak a hírek, akkor Dahoud szerződésében vagy egy 10 vagy 15 milliós kivásárlási záradék, amennyiben nyáron távozna. Nem tudom, ez mennyire valós, de ha igen, akkor őt kellene prioritásként megjelölni. Persze ezzel kalkulálnak mások is, és a Bayern, vagy Klopp miatt a Liverpool nagyobb sansszal indulna érte, de a Barca is érdeklődik (ha van esze, nem megy oda). Tolisso szintén erősítés lenne, viszont én Cant nem erőltetném. Jó játékos ő, csak rendkívül megkérnék az árát, és nem hinném, hogy ő annyira menekülne a Liverpooltól. Viszont egy Tolisso-Dahoud páros igazán jól festene. Más kérdés, hogy kell-e nekünk két játékos nyáron? Marchisio, Sturaro, Khedira, Pjanic, Rincón, Lemina, Hernanes, Asamoah most itt vannak, Mandragora kölcsönadva, ha nem tartunk kiárusítást a középpályán, akkor elég egy játékos is, meg hát Bentancurt is oda kell képzelni a névsorhoz. Nem mintha ne tudnék mondani 3-4 nevet, akitől nyugodtan meg lehetne válni, de ilyen mennyiségű változtatás általában nem szokott jól jönni.

Van egy halom fiatalunk? Ezt azért én nem mondanám. Az egyik legidősebb átlagéletkorú a keretünk az öt topbajnokság csapatai között, ha jól tudom, 29 fölött van jelenleg. Ha Evra helyett jönne Kolasinac, az már mindjárt egy jó dolog lenne ilyen szempontból. De ha jobban megnézzük: Rugani, Sturaro, Lemina, Pjaca, Dybala, illetve Mandragora. 23 évnél húztam meg ezt a határt, ebből hárman 23 évesek. Jön majd még Caldara és Orsolini (jó esetben Bentancur), ez igaz, de Leminat kétlem, hogy sokáig a sorainkban tudhatnánk. Audero és Mattiello nem releváns abból a szempontból, hogy ők nem fognak nálunk akár kiegészítő szerepet is kapni. A Barca első keretében van 6 (de az ő utánpótlásuk jóval jobb, mint a miénk) maximum 23 éves. A Realnál ennél kevesebb (4 fő), de a keretük nagy részével csak a kor alapján lehet még legalább 5-6 évre tervezni. A Bayernnél is csak 4 stabil első keretes fiatal van, de ebben pl. Thiago vagy Alaba már nincs benne, másfelől pedig olyan játékosokra gondolok, mint Bernat, Renato Sanches, Kimmich és Coman. Emellett 3-4 szezonra a keret legtöbb játékosával szintén lehet tervezni. Én ezt a három csapatot tartom mintának, de leginkább a Real-Bayern duót, a Barcahoz inkább lehet hasonlítani a mi csapatunkat, viszont ott meg lassan kezd harmincassá válni a keret egy jókora része.
De nem is ez a rossz, hanem az, hogy eleve sok az idős játékos. Buffonnak ha minden igaz, van másfél szezonja, Barzaglinak szintén, de legalább neki megvan a feltételezett helyettese. Ők 38 és 35 évesek, Chiellini 32, Evra 35, Dani Alves és Lichtsteiner 33-33, Marchisio 31, Hernanes 31, Mandzukic 30. Ilyen alapon a Barcanak van 3, a Realnak 4 (Ramost és CR-t is odavéve), a Bayernnek 7(ebből egy Neuer, egy pedig a harmadik számú kapus Starke). Nekünk van 9, na ez a nem mindegy. A Bayernnél pedig már le is lehet csökkenteni hatra, ha azt vesszük, hogy Xabi Alonso vissza akar vonulni a szezon végén.

Egyébként kellenek a BL-t célzó igazolások továbbra is, mert Higuaín 90 milliós kivásárlási árát elsősorban ezért fizettük ki. Ami azt illeti, lenne is egy esetleges jelöltem, aki ugyan ellentmond a fiatalítási szükségletnek, de 3-4 szezonra nagyon is hasznos lehet. Di Maríara gondolok, aki az utóbbi meccseken kiszorult a kezdőből Párizsban. Nem tudom, miért kerülhetett ki hirtelenjében a kezdőből, vagyis Draxler hogyan szoríthatta ki ennyire gyorsan, de ha esetleg problémás alkat lenne, azzal nem igazán szokott Allegrinél gond lenni, a kvalitásait pedig nem igazán lehet megkérdőjelezni. Mindenesetre egy hasonlóan magasan jegyzett játékosra szükség lenne, ilyen szempontból Verratti kellene inkább, mint Tolisso vagy Dahoud. Cuadradot pedig csak akkor kellene végleg szerződtetni, ha átállunk szélsőjátékos felállásra, mert 4-3-1-2-ben ő sok vizet nem zavar.
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-21, 15:59

Tankcsapda írta:
Kicsit OFF:

A milánói kék-fehéreknél kicsit el vannak szállva, legalábbis a szurkolók biztosan. Darmian-Manolas-Ricardo Rodriguez-Verratti-Bernardeschi-Alexis Sánchez névsorban reménykednek - vagy valami hasonlóban, mindezt legkésőbb nyárig megvalósítva. A FFP nem számít? Mert ez legalább 240-250 millió €. Mondjuk jó látni, hogy nekik ennyi komoly igazolásra lenne szükség.

ON

Kicsit le vagyok maradva, mi történt a Fior elleni meccs óta átigazolások terén? Evra marad szezon végéig vagy jön Kolasinac? Mi lesz Lichtsteinerrel? Orsolini fix, vagy még várni kell a bejelentésre?

Egyébként kíváncsi leszek, milyen terveket szövögetnek a vezetők. Marad-e Allegri jövőre vagy leváltják? Nem vagyok benne biztos, hogy annyira ragaszkodni fognak hozzá nyártól. A Szuperkupás kirohanása most már nem egyszeri eset, legalábbis annyiban nem, hogy kritikát fogalmazott meg az átigazolásokkal kapcsolatban is. Nem mintha ne lenne értelme annak, amit nyilatkozott, miszerint csak reális erősítés érkezzen, ne pedig olyan, aki helyett az utánpótlásból is felvihet valakit. Kíváncsi leszek arra is, hogy Kean sorsa mi lesz? Keresztbe tesz nekünk Raiola vagy most kompenzál valamicskét? Luiz Gustavo megint szóba került, aminek nem örülnék, mert ő nem erősítés.

Az Interről nem tudok nyilatkozni. Én is olvastam, elég hihetetlen. De az tuti, hogy 2018-tól komoly projektet vihetnek. Simeone szinte biztosan hozzájuk távozik majd, rá lehet csapatot építeni. Bár meg kell hagyni, szerintem egy jó edző dobogóra vihetné a mostani keretet is.

Evra eligazol, csak még csapatot keres a drágám. Kurvára nem szép húzás ez tőle. Főleg így, hogy lehet nem is a MU-hoz megy.

Kean még nem írt alá profi szerződést a Juvéval. A két manchesteri csapat csábítja,  múlthéten olyan képet osztott meg amin Pogbaval videóbeszélget. A fasz se tudja, sztem Raiolának nagyobb projekt a MU, mint mi. Donnarummát is odavinné, ha De Gea a Realba menne.

Orsolini már fix, orvosin is volt a héten és Juve cuccban pózolt a kameráknak.

A hosszútávú terveket érdemes lenne ismerni. Higuain igazolása számomra azt üzente, hogy 2 éven belül BL-t kell nyernünk. Az a helyzet nem állunk túl jól. Lichti/ Dani Alves öreg, jövőre új kezdő kapus is kell, középpálya romokban, Higuain/Mandzu sem lesz fiatalabb.

Nem tudom milyen irány lenne a jobb. Középpályára kezdőt kell igazolni, ez biztos. Na már most vagy kiperkáljuk Verrattiért a 80-90 misit vagy ugyanennyiből berántjuk a Tolisso-Dahoud-Emre Can triót. Mindkettő lépés mellett vannak érvek és ellenérvek. Van egy halom fiatalunk is. Kulcskérdés lenne idén bajnokságot nyerni és a BL-ben is nem leégni. Ne úgy tűnjön kifele, hogy ez egy hanyatló projekt.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-21, 15:43

Kicsit OFF:

A milánói kék-fehéreknél kicsit el vannak szállva, legalábbis a szurkolók biztosan. Darmian-Manolas-Ricardo Rodriguez-Verratti-Bernardeschi-Alexis Sánchez névsorban reménykednek - vagy valami hasonlóban, mindezt legkésőbb nyárig megvalósítva. A FFP nem számít? Mert ez legalább 240-250 millió €. Mondjuk jó látni, hogy nekik ennyi komoly igazolásra lenne szükség.

ON

Kicsit le vagyok maradva, mi történt a Fior elleni meccs óta átigazolások terén? Evra marad szezon végéig vagy jön Kolasinac? Mi lesz Lichtsteinerrel? Orsolini fix, vagy még várni kell a bejelentésre?

Egyébként kíváncsi leszek, milyen terveket szövögetnek a vezetők. Marad-e Allegri jövőre vagy leváltják? Nem vagyok benne biztos, hogy annyira ragaszkodni fognak hozzá nyártól. A Szuperkupás kirohanása most már nem egyszeri eset, legalábbis annyiban nem, hogy kritikát fogalmazott meg az átigazolásokkal kapcsolatban is. Nem mintha ne lenne értelme annak, amit nyilatkozott, miszerint csak reális erősítés érkezzen, ne pedig olyan, aki helyett az utánpótlásból is felvihet valakit. Kíváncsi leszek arra is, hogy Kean sorsa mi lesz? Keresztbe tesz nekünk Raiola vagy most kompenzál valamicskét? Luiz Gustavo megint szóba került, aminek nem örülnék, mert ő nem erősítés.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-20, 10:42

Off

Nainggolan baromi jól nyomja, tegnap is mekkora gólt vert a Sampnak. Kár, hogy még Conte idején nem sikerült behúzni.

On
Vissza az elejére Go down
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.


Posts : 483
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 35
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-19, 14:44

"Juventus asked me how he is, but nothing else."

Verrati ügynökétől megkérdeztük, hogy mi a helyzet Verratival! ez már valami. bounce
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 22:49

Az ügynökökkel csak a baj van. Raiola is kever mint a szar. Moise Kean-nak (nek?) még mindig nincs profi szerződése. Úgy néz ki Raiola most a Unitedbe szeretné magát benyalni, mert legszívesebben oda vinné. Pogba győzheti meg a váltásról.
Emellett ha a Real vinni De Geát, Raiola megpróbálná leboltolni Donnarummát is nekik. Nem tudom ki, hogy van vele de én már tényleg rosszul vagyok ettől az embertől. Valamit marha jól csinál mert a játékosai teljesen megbíznak benne. Zlatan is mint barátjáról beszél róla. Mondjuk amíg mindenkinek dől a pénz nem lehet olyan nehéz nem rosszban lenni.

Másik hír, hogy Kastanos és Cerri után Mattiello és Mandragora is a Pescaraban köthet ki. Mattiello már jövőhéten, Mandragora pedig egészségi állapotától függően.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 21:22

s4tch írta:
akkor meg kellett volna venni gagliardinit is Very Happy elég jó az a gyerek, kár, hogy nem mozdultunk rá időben.

Az eddigi két meccsen tényleg jó volt, de kicsi a minta, izéék simán képesek romba dönteni, lsd Kondogbia.

Közben Dybala ügynöke kivásárlási záradékot szeretne kiharcolni Paulo új szerződésében.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 18:29

akkor meg kellett volna venni gagliardinit is Very Happy elég jó az a gyerek, kár, hogy nem mozdultunk rá időben.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 13:37

Petike007 írta:
...

Néha az az érzésem, hogy a klub egyrészt Bayern-módra rá akarja tenni a kezét az összes tehetséges olaszra, másrészt talán a Verrattiról való lemaradás is indokolhatja ezt, s abban bízik a vezetőség, hogy a sokból legalább egy fiatallal megütik a főnyereményt.
Vissza az elejére Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző



Posts : 2107
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 11:48

zetterberg40 írta:
Orsolini holnap érkezik orvosira.
6.5m + 5m bónusz az ára, 5 éves szerződést ír alá.

Nem ismerem a srácot, viszont van egy pár gondolat amit szeretnék veletek megosztani.

Nem értem a klubot. A sokadik szélső a srác, akit megveszünk, miközben nem játszunk szélső támadóval. Lehet baromi tehetséges, de ezekből szokott az jönni, hogy vagy bukta lesz, vagy nem nálunk teljesedik ki.

Matolcsy nagyon jó seftes, amire szüksége volt egy Samp-nál, de ez nem az a szint. Ha tehetségeket veszünk, legyenek beilleszthetőek a játékrendszerünkbe, vagy ne vagyük meg.

Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-18, 09:49

Orsolini holnap érkezik orvosira.
6.5m + 5m bónusz az ára, 5 éves szerződést ír alá.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-17, 11:42

Krisz írta:
Bentancurral amúgy mi a helyzet?
Adam Digby írt róla - a cikkben emlitett statok alapján ő pont a Pogba típus lenne.

nekem kicsit szoftnak tűnik ez a srác. néztem a river-bocát, ismétlésbe is belekukkantottam, az alapján az ütemérzéke rendben van, a védőmunkája és a helyezkedése is vállalható, jól kezeli a labdát, de a párharcokat nem erőlteti, és támadásban gyakorlatilag semmit nem nyújtott. pogba és vidal, valamint conte első évében marchisio azért emelkedtek ki a mezőnyből, mert a védőjáték mellett simán odaértek a kapu elé, és be-bekúrtak gólokat. bentancur ebben tűnik a leggyengébbnek. igaz, még mindig nincs 20 éves, bármi lehet belőle.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-16, 21:09

Kastanos -> Pescara, sima kölcsön.
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-15, 20:18

Orsolini maga erősítette meg, hogy a Juventusba igazol. A híreknek megfelelően tavasszal még marad az Ascoliban, nyáron csatlakozik hozzánk. Elmondása szerint ő maga választotta a Juventust, a Milan és a Napoli ellenében. Ára 5misi, pár kölcsön fiatal és akár még 5 misi bónusz. Először Mandragora 8 milliója, aztán ez a biznisz... Marrottát tényleg megnevelte a Verratti eset. Remélem mindkét fiatal beválik idővel.

Bentancur ha minden igaz a nyáron érkezik csak 9,4 millióért. Bentancurnak nincs EU-s útlevele, így idén már nem is igazolhatjuk le. (Cuadradonak és Rincónnak sincs).

Közben Zazát is bemutatták Valenciában. 2 millióért megy kölcsönbe fél évre, ha 10 meccsen pályára lép akkor véglegesíteniük kell 16 millióért. Ha ez megtörténik, azért elmondhatjuk, hogy Marrottáék kihozták belőle amit lehet. Persze az lett volna a legjobb ha beválik de el kell ismerni, hogy a Mandzu-Higany párossal egy lapon nem említhető, 25 évesen túl fiatalnak sem nevezhető már. Na de a számok:
Zaza még a Gabbiadini-biznisz részeseként érkezett a Samptól. A Samp Zazát+8,5 milliót fizette érte. A transfermarkt szerint így Zaza értéke 3 millióra tehető a cserében. Másnap eladtuk 10 millióért a Sassolnak, ahonnan aztán 18 millióért visszavettük, 5 millióért kölcsönadtuk a West Ham-nek, és most tartunk a jelenben. Ha a Valencia véglegesíti, akkor 12 milliót kerestünk rajta. Plusz a felejthetetlen győztes gólja a Napoli ellen (természetesen azért többet is tett ő a csapatért).

Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-15, 10:47

Bentancurral amúgy mi a helyzet?
Adam Digby írt róla - a cikkben emlitett statok alapján ő pont a Pogba típus lenne.
_________________
Közben a szennylapok megint unatkoznak. Az Il Giornale csinalt egy top <>flop csapatot es sikeresen lehozta Alvest és Benatiat flopnak... Laughing csak röhögni tudok ezeken.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 19:15

Egy Chendong Zhang nevű játékosért elvileg több, mint 20 milliót kiadtak Kínában...
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 16:31

Di Marzio szerint végül mi nyertük az Orsoliniért futott versenyt a Napolival szemben. 5 misit fizetünk + primavera és kölcsönben játszó játékosokat. Orsolini nyárig maradhat az Ascoliban, akár Cassata is maradhat ott még egy évet kölcsönben, a deal része lehet még Beltrame és Kabashi akik most kölcsönben játszanak a holland másod- illetve az olasz harmadosztályban illetve a primaverában játszó Macek is. A kölcsönökkel a két klub közötti jó kapcsolat tovább erősödhet. Jól jönnek a Serie B-s jó kapcsolatok a fiatalok játszatása érdekében.
Vissza az elejére Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző



Posts : 2107
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 14:05

jackie_d írta:
Krisz írta:


Comannak más az alkata, a kora miatt nyilván őt is lehet még alakítani de szerintem kb annyira lehet belőle csatár mint amennyire regista.

i see...
registához ész is kell, de szerintem csatár kb. majdnem mindenkiből lehet, én nem érzem hogy coman annyira alkalmatlan lenne

Koman Vladimir, gyors, mint a gyorsan dugó róka, de ennyi.

Lehet belőle jó játékos, de kár ezen keseregni, hogy mi lett volna ha. Tehetséges fiatalokkal nem állunk rosszul. Mert Matolcsy és Paratici közben elkezdte lerakni a jövő Juventusának az alappilléreit. Koman nem szeretett itt lenni, így a jövő nélküle épül. Hogy csatár e, vagy csak szélső, szerintem felesleges kérdés.
Vissza az elejére Go down
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.


Posts : 483
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 35
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 14:04

jackie_d írta:
Krisz írta:


Comannak más az alkata, a kora miatt nyilván őt is lehet még alakítani de szerintem kb annyira lehet belőle csatár mint amennyire regista.

i see...
registához ész is kell, de szerintem csatár kb. majdnem mindenkiből lehet, én nem érzem hogy coman annyira alkalmatlan lenne

4-3-3-ban, mint winger a bal/jobb oldalon jó Coman, ilyen értelemben csatárnak is tekinthető, mint pl. Neymar. de 4-3-1-2 sehol nincs helye.
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég




Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 13:56

Krisz írta:
jackie_d írta:




ezt így hogy?

Comannak más az alkata, a kora miatt nyilván őt is lehet még alakítani de szerintem kb annyira lehet belőle csatár mint amennyire regista.

i see...
registához ész is kell, de szerintem csatár kb. majdnem mindenkiből lehet, én nem érzem hogy coman annyira alkalmatlan lenne
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 10:54

jackie_d írta:
Krisz írta:
...Ami Pjacat illeti 20 évesen simán lehet még alakítani, az alkata alapján pont csatárnak való lenne. Ennyi idősen még Mandzukic is szélső volt...

Krisz írta:
...Coman - alkalmatlan csatárnak....

ezt így hogy?

Comannak más az alkata, a kora miatt nyilván őt is lehet még alakítani de szerintem kb annyira lehet belőle csatár mint amennyire regista.
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég




Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 10:10

Krisz írta:
...Ami Pjacat illeti 20 évesen simán lehet még alakítani, az alkata alapján pont csatárnak való lenne. Ennyi idősen még Mandzukic is szélső volt...

Krisz írta:
...Coman - alkalmatlan csatárnak....

ezt így hogy?
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-13, 08:39

A Bayern bejelentette hogy megveszik Comant. +21 milla, meglátjuk mennyire volt jó biznisz. Játéklehetőség szempontból tutira, Pjaca és Cuadrado is ritkán játszik és sokszor poszton kívül (Cuadrado - akárcsak Coman - alkalmatlan csatárnak).
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-12, 19:23

Petike007 írta:
Caldarra közben hivatalos. Smile

15 millióba került, ami bónuszokkal további max 10 millióval emelkedhet. 2021-ig írt alá, 2018 nyáráig marad az Atalantanál kölcsönben.

Zaza bólintott a Valenciara. 2 millióért megy kölcsönbe, a Valencianak pedig véglegesítenie kell 10 lejátszott meccs után, illetve akkor is, ha nem esnek ki az élvonalból.
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző



Posts : 1430
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-12, 19:08

Nagyon-nagyon kamu szagú a dolog, de állítólag nyáron eljönne a Barcából Rakitic, az egyik lehetséges célpontja pont a Juve lenne.

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Vissza az elejére Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző



Posts : 2107
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-12, 18:47

exchaby írta:
hahahah, korábban én sem hallottam még Orsoliniről, de most hogy itt emlegettétek:

https://www.youtube.com/watch?v=PfwKdX5Kzeo

Caldarra közben hivatalos. Smile
Vissza az elejére Go down
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby


Posts : 750
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 37
Location : serbia

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-11, 19:09

hahahah, korábban én sem hallottam még Orsoliniről, de most hogy itt emlegettétek:

https://www.youtube.com/watch?v=PfwKdX5Kzeo

_________________
Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-11, 16:12

Di Marzio szerint a Liverpool rámozdult Cassata-ra. Ő most ugyanabban az Ascoliban szerepel kölcsönben ahonnan Orsolinit kívánjuk leigazolni. Ugyanúgy 19 éves és jó felépítésű, registát játszik. És a hangsúly a játszikon van: 21 forduló telt el a Serie B-ben, 19 meccsen lépett pályára (2szer volt már eltiltva sárgák miatt), 1 gól és 2 assziszt a mérlege 1546 játékperc után. Di Marzio szerint Klopp 10 misit adna érte. Remélem nem tékozoljuk el.

Közben a Pescara kölcsönvenné Mattiellot, Mandragorát és Kostanost is. Remélem összejön ez a biznisz és legalább Mattiello és Mandragora alapember tud majd lenni.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-11, 10:50

CsT írta:
Storari meg a Milanban? Shocked Shocked

Sajnos igen...

Mindeközben Evra ügynöke: "I have not met Juventus today (Tuesday) & I have no meetings with them. I think he will probably leave Juventus in January.”
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime2017-01-10, 20:59

Uramatyám! Very Happy most találkoztam ezzel a képpel először:
Bevásárlóközpont - Page 6 15894510

Mondjuk ez se semmi még most sem (még a preHiguain korszakból):

Bevásárlóközpont - Page 6 2015-010
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Bevásárlóközpont - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 6 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
6 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: