Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+35
LeRoi10
Tankcsapda
sneco7
bombahoppa
rcb3n21
juventute
rakkenroll
tjunior
neuropa
mbence
boric
.bb.
exchaby
kilopo
simoon
balazs91
_DREAM_
buktar
farturo
Krisz
Joseph Ducreux
leitnor
laac
Juve=scudetto
_Tyler
s4tch
juve 1974
EsztéNégy
tcs19
DartagnanX
pietro10
zetterberg40
virracocha
cortamelasombra
baggiofan
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin

Minden ami nem Juve meccs - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-29, 22:19

volt még egy, illetve ez a kontra az 58. perc elején bemehetett volna ( https://twitter.com/KhaledAlNouss/status/704415928981671936 ), de ezen kívül tényleg eléggé egyoldalú a meccs, pontozással egyelőre sima hazai
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-29, 21:45

s4tch írta:
a fiorentina már 2 kapufát lőtt, régen vezetniük kellene.

és a bekapott góljuk az év védelmi hibája.
talán nem is volt kaput eltaláló lövése a kukásoknak

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-29, 21:42

a fiorentina már 2 kapufát lőtt, régen vezetniük kellene.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-26, 01:02

exchaby írta:
a második félidőt néztem, a villarealnak nem sok köze volt a meccshez...egy lecsúszott beadásból leesett nekik egy eurogól aztán leparkolták a buszt. nemtom a fio hogy hozott össze ekkora vereséget, de az jól odabaszott a koeff pontoknak. mondjuk, minek 4 ilyen olasz a BLbe, bokszzsáknak esetleg

Inkább plusz teher miatt gondoltam, hogy lassítsa őket a bajnokságban, viszont most már csak az maradt.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-26, 00:06

a második félidőt néztem, a villarealnak nem sok köze volt a meccshez...egy lecsúszott beadásból leesett nekik egy eurogól aztán leparkolták a buszt. nemtom a fio hogy hozott össze ekkora vereséget, de az jól odabaszott a koeff pontoknak. mondjuk, minek 4 ilyen olasz a BLbe, bokszzsáknak esetleg

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-25, 23:46

Azért tudtam volna értékelni, ha a Napoli továbbmegy az EL-ben...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-25, 22:05

tényleg faja, köszi!
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-25, 21:17

Ha már visszavonulás a téma, korrekt összefoglaló Fabrizio Miccoliról, hoppá, magyarul:

http://palermo.taccs.hu/2016/02/25/il-capitano/#more-2306

rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-23, 09:42

[/quote]... ezért is volt bölcs döntés (minden tisztelet mellett) még időben kitenni a szűrét[/quote]

Akkoriban, emlékeim szerint, aranylábú csatáraink -Mirkó, Q, Dzsó, Matri- egymást múlták felül töketlenkedésben, mellettük még nyugodtan maradhatott volna 1-2 évet, már a padozást is elfogadta. Nekem nagyon nem tetszett a klub hozzáállása akkor...
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-22, 21:42

Megvolt a mákos gól az észak-afrikaiaknak.
Ettől még ennek a Milannak esélye sincs itt, a labdát nem tudják megtartani.

Szerk: Lol, egyenlítettek.

Szerk2: Maradt az X. Trollkodok legközelebb is, csak szóljatok.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-22, 10:03

bombahoppa írta:
azért szalai testvér második gólja megérdemel egy süveget

https://www.youtube.com/watch?v=YJkMTUlvhbw

10

ekkorra már kikapcsoltam, szörnyű ez a palermo.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-22, 09:57

Krisz írta:
zetterberg40 írta:

Spa tényleg összekapta a lómaiakat, és Tottival sem vacakol.

Hát egy Palermoverésre azért még nem verném a mellemet. Szegény Feri meg nem tudja mikor kell abbahagyni, közte és Del Piero között az a különbség, hogy Sándorunk ennek a következményeit méltósággal viselte.

totti mindig is egy pöcs volt, a nyuggerkori padozás ezt csak súlyosbítja
mondjuk szerintem sándorunk is lejjebb süllyedt volna ha még marad, ezért is volt bölcs döntés (minden tisztelet mellett) még időben kitenni a szűrét
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-22, 09:40

azért szalai testvér második gólja megérdemel egy süveget

https://www.youtube.com/watch?v=YJkMTUlvhbw

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-22, 09:12

Krisz írta:

Hát egy Palermoverésre azért még nem verném a mellemet. Szegény Feri meg nem tudja mikor kell abbahagyni, közte és Del Piero között az a különbség, hogy Sándorunk ennek a következményeit méltósággal viselte.
jó de Ferenc testvér agyilag gyengén bútorozott egyed volt mindig is
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-21, 23:07

Krisz írta:
Hát egy Palermoverésre azért még nem verném a mellemet.

Arra céloztam, hogy mióta vertük őket, hozzák a győzelmeket. Oké, volt közte mák is, de náluk most inkább az eredmény és a stabilitás számít Rudi után. Ezt pedig úgy tűnik, Spalletti biztosítja.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-21, 22:54

most nézem hogy a palermonál már majd' egy teljes hete nem volt edzőváltás Smile

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-21, 22:53

zetterberg40 írta:
Krisz írta:
Most már kijelenthetjük, hogy a Romaban Dzeko elfelejtett focizni (na jó, csak az ajtó ablak kihagyott ziccerére gondoltam, mellé lőtt egy gólt plusz adott két gólpasszt) Very Happy

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-21, 22:19

Krisz írta:
Most már kijelenthetjük, hogy a Romaban Dzeko elfelejtett focizni (na jó, csak az ajtó ablak kihagyott ziccerére gondoltam, mellé lőtt egy gólt plusz adott két gólpasszt) Very Happy

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-21, 22:05

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-17, 07:36

.. azzal tökéletesen megelégednék, ha teszem azt a frosinone és a chievo vennék át a két milánói "csapattól" a stafétát...

Minden tiszteletem a kis csapatoké, de a jelenlegi helyzetben az egyetlen mindenkinek elfogadható megoldás az lenne, ha a kékfeka horda március elsejei hatállyal felcseréli az indulási jogokat és a jelen tabellákon elfoglalt helyeket a Pármai futballcsapattal.

Két évig legfeljebb a kupákban találkoznánk.

mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-17, 07:10

s4tch írta:
hosszú távon az olasz focinak biztos jót tenne, ha a két milánói rendszeresen kupás helyeken végezne. de még pár évig legalább az izé hadd rohadjon a középmezőnyben, egyszerűen kielégítő nézni a szánalmas vergődésüket. a mostani keretük erőssége alapján szerintem ez egy simán dobogóesélyes csapat, nyáron all-int mondtak a bl-helyezésre, így még szebb lenne a bukásuk.

amúgy tényleg elég tuskó meccs volt, rengeteg rugdosódással, már a 10. perc környékén bíróverő hangulattal. a fiorentina lefocizta a hullarablókat, a vendégek az egyetlen helyzetüket belőtték, igazságos a végeredmény.

én azzal tökéletesen megelégednék, ha teszem azt a frosinone és a chievo vennék át a két milánói "csapattól" a stafétát

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-15, 15:28

virracocha írta:
s4tch írta:
izé, nyehehe rabbit

Ilyen egy tökéletes hétvége.

Amikor hallottam a hírt, díszmagyarba vágtam magam és elénekeltem a Himnuszt 3 különböző szólamban.

Konfetti, pezsgő és kaviár híján nagybörzsönyi szilvával öblögettem.

virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-15, 14:07

s4tch írta:
izé, nyehehe rabbit

Ilyen egy tökéletes hétvége.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-15, 08:10

hosszú távon az olasz focinak biztos jót tenne, ha a két milánói rendszeresen kupás helyeken végezne. de még pár évig legalább az izé hadd rohadjon a középmezőnyben, egyszerűen kielégítő nézni a szánalmas vergődésüket. a mostani keretük erőssége alapján szerintem ez egy simán dobogóesélyes csapat, nyáron all-int mondtak a bl-helyezésre, így még szebb lenne a bukásuk.

amúgy tényleg elég tuskó meccs volt, rengeteg rugdosódással, már a 10. perc környékén bíróverő hangulattal. a fiorentina lefocizta a hullarablókat, a vendégek az egyetlen helyzetüket belőtték, igazságos a végeredmény.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-15, 06:26

s4tch írta:
izé, nyehehe rabbit
Így a match detailst nezegetve livescoreon igazi hitvany csürhe meccsnek nez ki.

A Milan meg lassan felkuszik a kupas helyekre. Azt se bánnám ha ők lennenek a 3.ok, van rutinjuk a BLre vasarlasban.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-14, 23:54

izé, nyehehe rabbit
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-10, 21:29

Tegnap West Ham - Liverpool meccs volt az FA kupában. 1-1, hosszabbítás (mert ismételt meccs volt), 120. perc, Obama
https://youtu.be/RkgGfrMUdqo?t=262
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-08, 14:34

s4tch írta:
wub

marrone egyébként 3 gólpasszal zárt. hbang
Ezt egyszer már a Sassuoloban is eljátszotta már nem tudom ki ellen, aztán ki is fújt arra a szezonra, valószínű most is ez lesz.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-08, 08:57

Hétfő reggel a rai 1 rádióban Mancini interjút hallgatni a 3 hülye gólról, és utána az esetleges menesztéséről teóriákat hallgatni...

PRICELESS!!!

jocolor

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-07, 22:01

wub

marrone egyébként 3 gólpasszal zárt. hbang
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2016-02-07, 18:47

s4tch írta:
simoon írta:
Mancininek befigyelhetne egy élethosszig tartó szerződés az izénél, aztán meg örök élet.

szeretlek.

tudom, a szemem miatt
http://windholz.wix.com/windholz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: