Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
|
+20LeRoi10 CsT sneco7 s4tch .bb. rakkenroll simoon exchaby mbence EsztéNégy tjunior Krisz kilopo Tuszek baggiofan cortamelasombra DartagnanX _Tyler zetterberg40 juve 1974 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 12:59 | |
| - mbence írta:
- Legyen neked igazad Krisz Lealival kapcsi. Én bevallom nem is láttam túl sokszor védeni, a Perin-golycikat sokkal inkább nyálaznám. de mondom, legyen neked igazad
Jövőre valami értelmesebb csapatot kellene neki keresni. Én azóta csípem, hogy feltűnt a Bresciaban, persze a tehetség kiteljesedése korántsem evidens, nyilván ennyi idősen bármi lehet belőle. Viszont az tény, hogy azon a faktoron kívül ami sajat magán múlik (tehetség, gyakorlás, mentális faktor) nagy szerepe van a menedzsmentnek is. Nem akarok direkt párhuzamot vonni, de Buffon egy olyan Parmaban védett takony kölyökként, amelyik minimum masszív kozepcsapat volt olyan vedokkel mint Thuram és Cannavaro. Fingers crossed. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 11:44 | |
| Legyen neked igazad Krisz Lealival kapcsi. Én bevallom nem is láttam túl sokszor védeni, a Perin-golycikat sokkal inkább nyálaznám. de mondom, legyen neked igazad _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 11:13 | |
| - mbence írta:
- sőt, baromi jó lenne. olvastam valahol, hogy zamparini visszanyerte a realitásérzékének a felét, és megelégednek 23 millióval. az is hatalmas kockázat lenne monnyuk
a mai tuttosport közöl vele egy interjút; még nem olvastam, de abban állítólag azt mondja, hogy marotta már érdeklődött a csávó iránt, és 40 milláért nyugodtan vihető. megnéztem, az utóbbi 20 évben hány palermói játékosért adtunk pénzt: egyedül amaurival rántotta le az ütődött seccót zamparini. úgy látszik, moggi és marotta is úgy gondolja, nem szabad zamparini közelébe menni. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 08:04 | |
| - mbence írta:
- lealival karöltve, aki szerintem maximum egy erős középcsapat kapusa lehet.
Ezzel nem értek egyet, akárhány meccset láttam/követtem a statisztikát, kb Leali húzta felfelé a csapatot. A Cesena kerete veszelyesen gyenge a Serie A-hoz, Buffon is vedhetne náluk, azzal sem lennenek előrébb. Nehez ilyen kontextusban megitelni a teljesitmenyet. Szegény kölyök legtöbbször olyan gólokat kap, aminél abszolút tehetetlen. Nálam ő hasonló kategória, mint Perin, de szerintem jobbak a reflexei. - mbence írta:
- amúgy a zaza-berardi párharc nálam egyértelműen az utóbbi sikerével zárul.
Ezzel egyetértek, Berardi sokoldalúbb, és több poszton alkalmazható, Zazabol viszont eleg fasza centert lehetne nevelni, szerintem mindkettőre szükségünk van. Dybalara kb csak akkor van esélyünk, ha Pogbat eladtuk, 23 milla az angol kluboknak olyan összeg ami mosás előtt kerül elő, miután a farzsebukben (vagy a gatyapőcben) felejtették. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 07:19 | |
| - s4tch írta:
- állítólag dybala teljesen az ügynökei befolyása alá került, összeveszett zamparinivel, és a nyáron lelép. tevez-utódnak nem lenne baromság megfogni.
sőt, baromi jó lenne. olvastam valahol, hogy zamparini visszanyerte a realitásérzékének a felét, és megelégednek 23 millióval. az is hatalmas kockázat lenne monnyuk _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-10, 15:28 | |
| állítólag dybala teljesen az ügynökei befolyása alá került, összeveszett zamparinivel, és a nyáron lelép. tevez-utódnak nem lenne baromság megfogni. | |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-10, 08:55 | |
| buchelt láttam játszani, azon a két meccsen a tehetség legkisebb jelét sem mutatta, sajnos lealival karöltve, aki szerintem maximum egy erős középcsapat kapusa lehet. sörensen kalapkabát, ruganit ha láttam is játszani, nem emlékszem rá, boakye lassú és bár fizikai adottságai nagyon jók, szerintem spanyol másodosztály, a két egyértelműn túl a többiről lófaszt sem tudok. amúgy a zaza-berardi párharc nálam egyértelműen az utóbbi sikerével zárul.
a mai az egy jó nap lesz, süt a nap úgyhogy élvezze ki mindenki. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-09, 15:56 | |
| a calciomercato némi csúsztatással összerántott egy csapatot a juve tulajdonában lévő játékosokból: zaza a kakukktojás, rá "csak" vételi opciónk van. amúgy fasza banda, szerintem egy jó edzővel simán bent tudnának maradni. a két vkp a gyenge pont. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-21, 00:45 | |
| - s4tch írta:
- hivatalos: buffon és chiellini is hosszabbítottak
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-20, 17:14 | |
| lichtit én is elnézegetném jobb védőként, de olvastam egy nasztaszics-lichti cserét, azt mondjuk adnám. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-20, 16:12 | |
| hivatalos: buffon és chiellini is hosszabbítottak, 2017-ig, ill. 2018-ig. buffon azt mondta, lehet, hogy ez lesz az utolsó szerződése, amit focistaként ki fog tölteni. (magyarul lehet, hogy 2017-ben visszavonul. nem lenne meglepő, 39 éves lesz akkor.)
tuttosport, ennek megfelelően értékelendő: giovinco és lichtsteiner hosszabbítása is lóg a levegőben, az ügynökök túl sokat akarnak. giovinco ügynöke állítólag 3 évre 3,5 millás fizetést szeretne kicsikarni, vagy aláírnának 4 évet, kevesebbért. licht szintén komoly emelésre számít. marotta szarik az igényekbe, azt mondta, a klub mindkettőnek megtette az ajánlatát, vagy annak megfelelően szerződnek, vagy januárban meglátjuk, mit tehet a klub (=odaadjuk őket a legjobb ajánlatért bárkinek). részemről licth még 2 évet maradhatna, simán a liga egyik legjobbja még most is. giovinco viszont képtelen bizonyítani. neki állandó játéklehetőség kell, azt meg itt nem fogja megkapni, úgyhogy felőlem mehet oda, ahol befér a kezdőbe. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-20, 00:44 | |
| de azért duke nukem se lenne rossz, habár lehet gyakran szedne össze eltiltásokat _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-19, 23:55 | |
| paratici tegnap bécsben volt, megnézte az osztrák-brazilt, és állítólag dragovic miatt utazott. ő (mármint dragovic) egy belső védő, 23 éves, szép darab gyerek, szerb származású, bécsben született, nyáron került a baseltől 9 milláért a dinamo kijevbe. olasz források 10 milla körüli árat emlegetnek. barzagli utódja lenne. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-11-10, 13:52 | |
| ez inkább tőzsdei izé, pl. mint mikor a miniszter asztaltársaságának a kezében megáll a vajazókés.
rugani a nyáron gyön vissza: http://www.football-italia.net/58454/%E2%80%98rugani-will-return-juventus%E2%80%99
örülök, úgyis kellene védőt venni, ő pedig eddig elég jónak tűnik. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-29, 20:48 | |
| atyaúristen, hogy lehetett ezt egyáltalán lefújni...
ez a bennfentes kereskedelem konkrétan fogadási csalás vagy tőzsdei manupiláció? |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-29, 16:38 | |
| hatalmas homorítás volt palaciótól. ha ugyanezt a juve javára fújják be, romát elöntik a könnyek, és az elmúlt 3 bajnoki címet megkapja az izé. egyébként azt hallottátok, hogy az ügyészség bennfentes kereskedelem gyanúja miatt vizsgálja a juve-romát? beteg. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-29, 14:48 | |
| https://www.dailymotion.com/video/x28o6j7_cesena-vs-Ellenség-0-1-full-highlights-26-10-2014-italy-serie-a-hd_sport
ez piros? most olvasom hogy harom meccses eltiltast kapott a srac mert velemenyezte a jatekvezetoket lefele menet :facepalm: _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-28, 22:52 | |
| fejelt tiszta szerencse hogy lehordtam a fickot _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-28, 22:35 | |
| - exchaby írta:
- berardi egyebkent sem nagyon villog, most meg folerugott 1 buntetot is...
...aztán meg adott egy gólpasszt és lőtt egy gólt. | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-28, 22:02 | |
| berardi egyebkent sem nagyon villog, most meg folerugott 1 buntetot is... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-14, 19:39 | |
| Én nagyon bírom őket, már jóideje. Kedvencem volt például az a Parma, ahol együtt zsugázott Veron és Crespo, de Batistutat is csíptem a liláknál, vagy Riquelmét. Épp ezért érzékenyebben reagálok az őket ért kritikákra, kicsit. Tevezt már akkor bírtam, amikor hallottam, hogy Brazíliában argentin létére ikon tud lenni. Ritka. A válogatottban is simán ott lenne a helye -a döntőn döntő tényező lehetett volna, sajnos már csak volna-, valószínűleg Messivel lehet valami, gyanús.
Egy haverom élt ott majd 2 évet, volt a Bombonerában Boca-River meccsen, azt mondta, elmesélhetetlen a hangulat. | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-14, 19:18 | |
| - rakkenroll írta:
- Krisz írta:
- ...
Jó-jó, csak azért hoztam fel az argentinokat, mert úgy rémlik, nem kedveled őket, s ez is közrejátszik a Tevez habitusáról, jelleméről kialakított véleményedben. Mindegy, szerintem nincs baj a mentalitásával, a briteknél viszont nagyon nem érezte otthon magát, ahol igen, ott remekelt, még BRAZÍLIÁBAN is! Mancinit pedig te is tudod, miért hoztam fel - az egyik legemlékezetesebb balhéja vele vala. De, béke! Sorry, virtuálisan lehet nem megy át, de nem idegből írtam. Amúgy különösebben nem csípem az argentínokat, valahogy a válogatott mindig kicsit tuskón játszik, de ha egyéneket vizsgálunk akkor ez nem szempont. A lakótársam múlt héten volt Argentínában, majd megkérdezem milyen ott a helyzet | |
| | | exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-14, 09:54 | |
| apróság? ez már a '08as FM-ben is szerepelt a tippek között: ápolj jó viszonyt a többi menedzserrel, így jobbak az esélyeid hogy eladják neked a játékosaikat ha kéred _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-14, 09:00 | |
| hogy milyen apróságokon múlhat egy átigazolás: nyáron úgy tűnt, hogy rabiot simán hozzánk kerülhet (hosszú távon be is férne), aztán került képbe a roma, és mostanra nyílt titok, hogy januártól ott folytatja a srác. a tuttosport tudni véli, hogy blanc (most a psg-nél menedzser) annyira rossz szájízzel hagyta itt a klubot, és annyira nem csípte, hogy coman itt kötött ki, hogy minden eszközzel megpróbálta megakadályozni, hogy rabiot-t is a juve igazolja le. tuttosport, fenntartásokkal kezelendő, de a képbe jól illenek blanc távozását követő hűvös nyilatkozatai. | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-14, 08:51 | |
| - Krisz írta:
- ...
Jó-jó, csak azért hoztam fel az argentinokat, mert úgy rémlik, nem kedveled őket, s ez is közrejátszik a Tevez habitusáról, jelleméről kialakított véleményedben. Mindegy, szerintem nincs baj a mentalitásával, a briteknél viszont nagyon nem érezte otthon magát, ahol igen, ott remekelt, még BRAZÍLIÁBAN is! Mancinit pedig te is tudod, miért hoztam fel - az egyik legemlékezetesebb balhéja vele vala. De, béke! | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-13, 22:51 | |
| - rakkenroll írta:
- Oké, nem csíped az argentinokat, de Tevez nem balhés, és főleg nem félidióta. Voltak balhéi, ez igaz, az albionban, nagyrészt mert nem egyezett az idióta Mancinivel, de emellett, vagy pont ezért, honvágya is volt. A Boca-nál akarja befejezni, ahol tárt karokkal várják majd, de még Brazíliában is istenítették, ami nem semmi. Minden egyébbel egyet értek.
Szó nem volt az argentínokról. Ne vicceljünk már, az milyen hogy valaki csak úgy hazautazik élő szerződéssel egy elitcsapatból mert honvágya van? Meg huszonX évesen abbahagyja a focit mert nincs kedve hozzá. Hogy jön ehhez Mancini? Balhéi voltak ez tény. Egy professzionális ember vagy egyszerűen akinek van egy bizonyos szintű intelligenciája ilyet nem csinál. Ahogy eddig nálunk viselkedett és amit letett az asztalra az viszont maximális respect, ezért nyilván nem is érdekel hogy mi volt ezelőtt. | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-13, 15:21 | |
| - Krisz írta:
Berardi hullámzó teljesítménye engem nem zavar, nemrég töltötte be a 20-at, ilyen fiatalon ez rendben van. Neki elsősorban valami olyasmi edző kéne, mint Conte, akinek a keze alatt a balhés félidióta Tevezből egy mintajátékos vált.
Oké, nem csíped az argentinokat, de Tevez nem balhés, és főleg nem félidióta. Voltak balhéi, ez igaz, az albionban, nagyrészt mert nem egyezett az idióta Mancinivel, de emellett, vagy pont ezért, honvágya is volt. A Boca-nál akarja befejezni, ahol tárt karokkal várják majd, de még Brazíliában is istenítették, ami nem semmi. Minden egyébbel egyet értek. | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-10, 18:53 | |
| - EsztéNégy írta:
- Sturaro 3-4 éven belül simán hozhat egy jobb napjait élő Marchisiot szerintem. Ruganit mondjuk nem ismerem, ellenben Lealit mindenképpen meg kell próbálni, azért egy kapusnak nem mindegy, milyen védelem áll előtte (láttuk már Gigit is tehetetlennek, mikor idiótákkal volt tele a kezdő...). Én Immobilét nem sajnálom, Gabbiadiniben viszont én is látok potenciált, remélhetőleg szintén 3-4 év múlva Moratával szétszedik egész Európát Berardi esetében tanácstalan vagyok, szerintem óriási tehetség, de valami hiányzik belőle, hogy el tudjam képzelni zebracsíkosban... meg a posztja sem nagyon lenne meg neki egyelőre (bár amikor feljebb játszik Licht, ott NAGYON szívesen megnézném!)
Leali statisztikái a vergődő Cesenaban is eleg jók, kb kiemelkedik a csapatból. Az a kérdés, hogy Buffon meddig tervezi a karrierjét. 3-4 év bőven elég ahhoz, hogy elkallodjon. Az egész bagázsból Berardi a legtehetségesebb, úgy is mondhatjuk hogy ösztönös tehetség. A fegyelmi problémái miatt bőven lehet belőle egy Cassano (bár a pofája nem tűnik olyan nagynak), de lehet belőle egy világsztár, mint Zlatan (aki ugyan egy beképzelt tuskó, de mindig odateszi magát). | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-10, 17:54 | |
| Sturaro 3-4 éven belül simán hozhat egy jobb napjait élő Marchisiot szerintem. Ruganit mondjuk nem ismerem, ellenben Lealit mindenképpen meg kell próbálni, azért egy kapusnak nem mindegy, milyen védelem áll előtte (láttuk már Gigit is tehetetlennek, mikor idiótákkal volt tele a kezdő...). Én Immobilét nem sajnálom, Gabbiadiniben viszont én is látok potenciált, remélhetőleg szintén 3-4 év múlva Moratával szétszedik egész Európát Berardi esetében tanácstalan vagyok, szerintem óriási tehetség, de valami hiányzik belőle, hogy el tudjam képzelni zebracsíkosban... meg a posztja sem nagyon lenne meg neki egyelőre (bár amikor feljebb játszik Licht, ott NAGYON szívesen megnézném!) _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-10, 17:12 | |
| - s4tch írta:
- szerintem leali, sturaro, rugani és berardi is simán az a kaliber, akiből lehet valaki a juventusnál.
- ruganit barza sérülése miatt lehet, hogy már a télen visszahozzuk; az empoliból bekerülni a válogatottba nem rossz ajánlólevél, - lealit évek óta buffon-utódnak nevelik, és folyamatos a fejlődése, - sturaro 20-21 évesen ért 5,5 millát marottának, pedig azon a poszton játszik, ahol vidal, pogba, pirlo, marchisio, asamoah, pereyra, nem is beszélve a mighty padoinról, - berardi meg sikerre van ítélve, tökéletes adottságai vannak, csak egy normális csapat és egy olyan edző kell neki, aki tudja, mit akar tőle.
ja, és gabbiadini sem teljesen reménytelen, rajta tényleg látszik a fejlődés. komolyodik, felelősséget vállal, egyre jobban rúgja a szabikat. Berardi hullámzó teljesítménye engem nem zavar, nemrég töltötte be a 20-at, ilyen fiatalon ez rendben van. Neki elsősorban valami olyasmi edző kéne, mint Conte, akinek a keze alatt a balhés félidióta Tevezből egy mintajátékos vált. Ő nemcsak olyan pirosakat kap (sokat) amivel 1 meccsre tiltják el, hanem rögtön 3-ra. Ebben biztosan benne van hogy nem 6 éves kora óta játszik profi környezetben. Szerintem a fegyelem a teljesítményének egyenletességére is jó hatással lenne. Gabbiadini szerintem alul van értékelve, remek bal lába van, emellett sok skillben van potenciálja, kb mint Giovinconál nála is nagyban függ hogyan menedzselik, persze annyiban jobb helyzetben van, hogy nem Juve nevelés így nem kell megbírkóznia a "következő Del Piero" teherrel. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2014-10-10, 16:14 | |
| szerintem leali, sturaro, rugani és berardi is simán az a kaliber, akiből lehet valaki a juventusnál. - ruganit barza sérülése miatt lehet, hogy már a télen visszahozzuk; az empoliból bekerülni a válogatottba nem rossz ajánlólevél, - lealit évek óta buffon-utódnak nevelik, és folyamatos a fejlődése, - sturaro 20-21 évesen ért 5,5 millát marottának, pedig azon a poszton játszik, ahol vidal, pogba, pirlo, marchisio, asamoah, pereyra, nem is beszélve a mighty padoinról, - berardi meg sikerre van ítélve, tökéletes adottságai vannak, csak egy normális csapat és egy olyan edző kell neki, aki tudja, mit akar tőle.
ja, és gabbiadini sem teljesen reménytelen, rajta tényleg látszik a fejlődés. komolyodik, felelősséget vállal, egyre jobban rúgja a szabikat. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
| |
| | | | Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|