Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+25
CsT
zetterberg40
DartagnanX
fktgbr
laac
Téjlor89
_DREAM_
Petike007
sneco7
juventute
_Tyler
simoon
kilopo
buktar
vektra
exchaby
EsztéNégy
Malloy
rakkenroll
tjunior
Tankcsapda
virracocha
bombahoppa
s4tch
LeRoi10
29 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Minden ami nem Juve meccs - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-11-10, 07:28

Téjlor89 írta:
Megint megfordítottak egy meccset az utolsó 30 percben...

Nagyon erős a csürhe mentálisan sajnos. Már igazán elfáradhatnának.

Barella egy állat, nagyot fogtak vele.

Ha annyira erősek, akkor nem szoptak volna ki 2-0ról Dormándban. Ez ugyanaz, mint a Napoli, amint kicsit leszakadnak mert tenyleg elfogynak a padon akkor majd szépen összeomlanak. Télen értelmesen ugy se fognak tudni erősíteni, Conte rinyálása meg konstans feszültség lesz vezetőség és öltöző között.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-11-09, 22:59

Malacpofának viszont már vágják a lófejet Afrikában! Smile
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-11-09, 21:44

Téjlor89 írta:

Sokkal hosszabb a padunk, ez tavasszal sokat ér majd, nyugi. Conte meg egy ripacs.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-11-09, 20:01

laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-11-02, 19:51

zinter kamu tizi,a 90dik percben,meg sem lepődöm!De,h vissza sem nézik,áááááhhhh

Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-29, 19:10

bombahoppa írta:

Megoldotta.

JUVE 11es szerinte nem az. DE szerinte De Ligt keze tétlen. Nem kell a 11es. Fifty fifty. OK

A Parma első gólja szerinte les. Az izé második góljáról szó sem volt.

Szerintem hanyagolom ezt a Digi összefoglalót a jövőben.
Én is. Fészbukon azért kurvaanyázok egyet nekik! Smile
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-28, 22:14

CsT írta:
Bedeferinek lesz dolga. Very Happy

Megoldotta.

JUVE 11es szerinte nem az. DE szerinte De Ligt keze tétlen. Nem kell a 11es. Fifty fifty. OK

A Parma első gólja szerinte les. Az izé második góljáról szó sem volt.

Szerintem hanyagolom ezt a Digi összefoglalót a jövőben.

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-28, 20:07

Krisz írta:

Tonali sokkal inkább a mezzala vonal, arra meg a legjobb esetben Rabiot és Ramsey van. Ramsey mellett bőven lenne lehetősége játszani, Rabiot meg jelen formájában simán kiszárítható

Szerintem mélyebben játszik kicsit Tonali a mezzalahoz képest, de akárhogy is, a játékstílusából a jövőre nézve jó esély van rá, hogy regista legyen belőle, sőt, akár egy classic deep lying playmakert is kihozhat belőle egy kevésbé dinamikus focit játszató edző. Szerintem hatalmas hiba lenne Tonalit nem registaként felfejleszteni a következő csapatában, neki az a szerep feküdne leginkább, Pjanic mellett viszont egyelőre nem sok lehetőséghez jutna.

Akit viszont mezzalanak el tudnék képzelni, az Tielemans. Vele szerintem hasonló probléma lenne egyébként, korábban olcsóbban meg lehetett volna szerezni, most viszont ő is 60 millió alatt esélytelen.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-28, 14:40

CsT írta:
Tonaliból idővel még regista is lehet szerintem, azzal egyetértek, hogy idén nyáron le kellett volna igazolni (és lehetett volna hagyni 1 évet még a Bresciában). Zaniolo is nehéz ügy, mert oké, hogy Juventino, de 2 hónapja hosszabbított a Lómával, így köv. nyáron igencsak megkérhetik majd az árát.

Lehet persze, ahogy Marcsi is kb ott fejezte be, de karakter alapján inkább egy De Rossi mint egy Pirlo.

Az az igazság, hogy Olaszország felett állunk, kötve hiszem, hogy ilyen local hero típusokon kívül lenne bárki akit ne tudnánk kilóra megvenni, különösen ha tőkét is emelünk. Lehet hogy egyik se Mbappe kaliber (bár ez megint kicsit relatív, illetve más poszt), de ők is simán beleillenek a "vegyük meg az új CRt 20 évesen" projektbe. Egyébként én Donnáért is simán leraknék 40-50 millát, mert abban egészen biztos vagyok hogy Csecs egy nagyon átlagos kapus néha egy-két bravúrral. Az biztos, hogy Buffontól a huszas éveiben összesen nem láttam annyi balfaszkodást mint Csecstől idén.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-28, 14:22

Tonaliból idővel még regista is lehet szerintem, azzal egyetértek, hogy idén nyáron le kellett volna igazolni (és lehetett volna hagyni 1 évet még a Bresciában). Zaniolo is nehéz ügy, mert oké, hogy Juventino, de 2 hónapja hosszabbított a Lómával, így köv. nyáron igencsak megkérhetik majd az árát.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-27, 23:52

Tankcsapda írta:

Nem bánnám én sem, ha az egyikük nálunk kötne ki. Viszont legyünk realisták, Tonalit nyáron kellett volna megszerezni, mert 25-30 millióért el lehetett volna hozni, most viszont már 60 alatt nehezen szerezhető meg. Én nem is gondolom, hogy hozzánk igazol, a posztján ott van Pjanic, aki kirobbanthatatlan, és ha folyamatos játéklehetőséghez akar jutni, akkor biztos nem minket választ. Zaniolot viszont sokkal inkább el tudom képzelni, hogy megszerezzük, mert kapásból versenyhelyzetbe kerülne, plusz szerintem ő a jelenlegi rendszerben trequartistaként és seconda puntaként is opció lenne.

Tonali sokkal inkább a mezzala vonal, arra meg a legjobb esetben Rabiot és Ramsey van. Ramsey mellett bőven lenne lehetősége játszani, Rabiot meg jelen formájában simán kiszárítható
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-27, 21:32

Krisz írta:
Zanioloval és Tonalival szerintem tudnánk mit kezdeni jövőre. Mondjuk Matuidi és Khedira helyére, köszi!

Nem bánnám én sem, ha az egyikük nálunk kötne ki. Viszont legyünk realisták, Tonalit nyáron kellett volna megszerezni, mert 25-30 millióért el lehetett volna hozni, most viszont már 60 alatt nehezen szerezhető meg. Én nem is gondolom, hogy hozzánk igazol, a posztján ott van Pjanic, aki kirobbanthatatlan, és ha folyamatos játéklehetőséghez akar jutni, akkor biztos nem minket választ. Zaniolot viszont sokkal inkább el tudom képzelni, hogy megszerezzük, mert kapásból versenyhelyzetbe kerülne, plusz szerintem ő a jelenlegi rendszerben trequartistaként és seconda puntaként is opció lenne.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-27, 20:12

Krisz írta:
Zanioloval és Tonalival szerintem tudnánk mit kezdeni jövőre. Mondjuk Matuidi és Khedira helyére, köszi!
Ha marad még rájuk lóve, Mbappé után Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-27, 19:32

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-27, 08:10

Motta nem cserélt rosszul, első meccsen csinált is egy rekordot ezzel, hogy mind3 cseréje gólt lőtt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-26, 21:33

CsT írta:

Minden ami nem Juve meccs - Page 16 73043104_2519957538083874_1370443889999085568_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQnH3W92kr-ASlqH2EB1wJ2m_7GIw-UxCRzIEfeutNEMTb-N97MhOlJiw6-4Acr9AXI&_nc_ht=scontent.fbud5-1

Ez hogy a picsába nem volt les?
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-26, 20:45

Írtam már egyszer. Ha az ellenség tényleg komoly kihívó lesz, akkor számíthatunk rá, hogy tolva lesznek keményen. Mi meg nem.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-26, 20:36

Minden ami nem Juve meccs - Page 16 73043104_2519957538083874_1370443889999085568_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQnH3W92kr-ASlqH2EB1wJ2m_7GIw-UxCRzIEfeutNEMTb-N97MhOlJiw6-4Acr9AXI&_nc_ht=scontent.fbud5-1
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-21, 20:42

Krisz írta:
Egyszerűen nevetséges, hogy még most is a De Ligt kezére pattanó labdáról megy a hőbörgés, miután minden témában kompetens személy elmondta, hogy az esetet a FIFA szabályok alapján egyértelműen nem szabad befújni. Közben a csürhe meg a kukások balra-jobbra kapják a kamutiziket (Lautaro esete pl a hétvégén nekem minimun véleményes, a Mertens féle Oscar díjas produkciókról nem is beszélve).

A Digi studiójában megint bús panda mindenki mert Bedeferi megmondta hogy jogosan nem ítéltek büntit a kezezésnél.  Tényleg k.ra unalmas már..
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-21, 15:50

Krisz írta:
Egyszerűen nevetséges, hogy még most is a De Ligt kezére pattanó labdáról megy a hőbörgés, miután minden témában kompetens személy elmondta, hogy az esetet a FIFA szabályok alapján egyértelműen nem szabad befújni. Közben a csürhe meg a kukások balra-jobbra kapják a kamutiziket (Lautaro esete pl a hétvégén nekem minimun véleményes, a Mertens féle Oscar díjas produkciókról nem is beszélve).
Ezzel már nincs mit tenni, a tiziket már nem jogos/jogtalan kategóriában nézik, hanem, hogy Juve meccsen történik-e Very Happy Ha igen akkor a miniméterre pontosan kikockázott képet és a legapróbb betűvel írt szabályok is előjönnek, ha máshol történik akkor meg se említik! Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-21, 14:13

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-20, 23:01

Milány wub 10 lol!
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-10, 17:49

Krisz írta:

Piatekből még fasza spíler lehet ha nem süllyed a középszerűségbe a Milannal. 
Ja, mint a Fáraó  farao , Kína Superliga feat. El Shaarawy!

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-10, 15:20

CsT írta:
Én jó pár milány meccset láttam, mert imádom nézni ahogy szenvednek. Very Happy Azt hitték ha beültetik a vezetőségbe a bamba Maldinit akkor majd egyből minden szép és jó lesz, de látszólag neki kb annyi haszna van mint nálunk Pávelnek. Very Happy

Gianpaolo egy tipikus középcsapatos edző, a milan jelenleg egy középcsapat. Hol itt a probléma? Very Happy A szurkolóik kurva nagy álomvilágban élnek, emlékszem tavaly jöttek a megbasszuk a Juventust kommentek amikor leigazolták a tökfejű lengyelt, most meg már hátuk közepére kívánják.

Pioli egyébként Gianpaolo csak más színben, az indáját imádtam, mert iszonyú szar volt, ráadásul minden második meccs után bírózott. Very Happy Jó lesz ez. Very Happy

Piatekből még fasza spíler lehet ha nem süllyed a középszerűségbe a Milannal. Ha esetleg sikerül egy megfelelő edzőt hozni, kitalálni egy koncepciót és hagyni dolgozni, akkor Piatek a Milannal együtt magasba emelkedhet. Olyan tehetség nincs ami csak úgy magától kimaxolja magát, ez Messinek se jött volna össze a megfelelő közeg nélkül.

Amúgy szerintem a Milannak elsősorban egy kis konzisztenciára lenne szüksége. Gasperini nem hiszem hogy sokkal különb edző lenne Giampaolonál, az Atalanta nyilvánvalóan kisebb büdzséből dolgozik, annyi hogy náluk a projekt elején a bennmaradás volt a cél és idővel szépen lépkedtek felfelé, most meg BL főtáblán vannak és bőven elérhetik ezt idén is, elnézve a sok szerencsétlen balfasz csapatot.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-10, 09:01

Én jó pár milány meccset láttam, mert imádom nézni ahogy szenvednek. Very Happy Azt hitték ha beültetik a vezetőségbe a bamba Maldinit akkor majd egyből minden szép és jó lesz, de látszólag neki kb annyi haszna van mint nálunk Pávelnek. Very Happy

Gianpaolo egy tipikus középcsapatos edző, a milan jelenleg egy középcsapat. Hol itt a probléma? Very Happy A szurkolóik kurva nagy álomvilágban élnek, emlékszem tavaly jöttek a megbasszuk a Juventust kommentek amikor leigazolták a tökfejű lengyelt, most meg már hátuk közepére kívánják.

Pioli egyébként Gianpaolo csak más színben, az indáját imádtam, mert iszonyú szar volt, ráadásul minden második meccs után bírózott. Very Happy Jó lesz ez. Very Happy
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-09, 21:19

Krisz írta:
A Milan stílusosan egy győzelem után baszta ki Giampaolot. Én nem vagyok híve az ilyen 1.5 hónap utáni edzőváltásnak, főleg hogy alapos jó pár évnyi szarlapátolás kell ott hogy visszatérjenek a dobogóra. Tényleg ennyire reménytelenek voltak, hogy muszáj volt?

Giampaolo úgy tűnik, hogy olyan, mint Gasperini, megvannak a korlátai, még ha Gasperini most már évek óta magas szinten is tartja az Atalantat. A Milannak akkor lenne esélye bármire is, ha szar focival játszva, defenzívebb neutrális focit játszanának. Giampaolo a Sampban ennél jóval támadóbb szellemű focit erőltetett, Milant nem láttam ebben a szezonban, de nem hiszem, hogy a koncepciója jelenleg a Milannak megfelelne. Ettől függetlenül nem nála van a hiba, hanem rossz a Milan igazoláspolitikája. Akiket igazolnak, nem vezérek. Paqueta lehetne esetleg, de hozzá idő kell, illetve Romagnoli, de a játék alakításában neki vajmi kevés szerepe van. A keretük is eléggé fiatal, tapasztalatlan, kb. teljes ellentétben a miénkkel. Nem mintha a miénk lenne a követendő példa, de minden csapatrészbe kell legalább egy tapasztalt játékos, aki előreviszi a többieket is, náluk a védelemtől előrébb nincs senki. Nyáron szerződtetniük kell David Silvat vagy Modricot, és egy kipipálva, más opciójuk nincs, illetve egy Conte-féle mentális bajnok típusú edző, aki a jobbnál jobbat hoz ki a jó, de nem klasszis csapatokból.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-09, 18:23

Krisz írta:
A Milan stílusosan egy győzelem után baszta ki Giampaolot. Én nem vagyok híve az ilyen 1.5 hónap utáni edzőváltásnak, főleg hogy alapos jó pár évnyi szarlapátolás kell ott hogy visszatérjenek a dobogóra. Tényleg ennyire reménytelenek voltak, hogy muszáj volt?

A Milannal sokminden el van bszva. Nekem úgy tűnik mintha semmi koncepció nem lenne vagy hosszú távú tervek, ilyen ad-hoc módon igazolnak edzőt-játékost. Így nem lehet.. 

Ezt a szerencsétlent eleve ki se kellett volna nevezni, szerintem hatalmas balfogás volt. Láttam egy pár meccsüket ebben a szezonban, legalábbis próbálkoztam, ennyire nézhetetlen fost rég láttam.  lol!  

Szar lehet Milan szurkernek lenni manapság..
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-09, 18:14

Remélem Contét is kibasszák februárban.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-09, 17:13

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-10-09, 10:29

Epic story! Wink

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/futball-nem-ment-a-var-mert-felrakta-tolteni-a-telefonjat-2726279
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime2019-09-29, 14:38

CsT írta:
Céró közben újabb díjat zsebelt be, ő lett a serie A legrosszabb szabadrúgás lövője! Very Happy Very Happy

Ideigazolása óta 24-szer próbálkozott szabival ebből 0 gól lett és 15-ször találta el a sorfalat! Very Happy Szóval valaki szóljon már neki. Very Happy

Az utóbbi két meccsen Dybala rúghatta bele a sorfalba a szabikat, ha jól emlékeszem Smile

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 16 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: