| Minden ami nem Juve meccs | |
|
+25CsT zetterberg40 DartagnanX fktgbr laac Téjlor89 _DREAM_ Petike007 sneco7 juventute _Tyler simoon kilopo buktar vektra exchaby EsztéNégy Malloy rakkenroll tjunior Tankcsapda virracocha bombahoppa s4tch LeRoi10 29 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-11-10, 07:28 | |
| - Téjlor89 írta:
- Megint megfordítottak egy meccset az utolsó 30 percben...
Nagyon erős a csürhe mentálisan sajnos. Már igazán elfáradhatnának.
Barella egy állat, nagyot fogtak vele. Ha annyira erősek, akkor nem szoptak volna ki 2-0ról Dormándban. Ez ugyanaz, mint a Napoli, amint kicsit leszakadnak mert tenyleg elfogynak a padon akkor majd szépen összeomlanak. Télen értelmesen ugy se fognak tudni erősíteni, Conte rinyálása meg konstans feszültség lesz vezetőség és öltöző között. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-11-09, 22:59 | |
| Malacpofának viszont már vágják a lófejet Afrikában! | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-11-09, 21:44 | |
| - Téjlor89 írta:
- Megint megfordítottak egy meccset az utolsó 30 percben...
Barella egy állat, nagyot fogtak vele. Sokkal hosszabb a padunk, ez tavasszal sokat ér majd, nyugi. Conte meg egy ripacs. | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-11-09, 20:01 | |
| Megint megfordítottak egy meccset az utolsó 30 percben...
Barella egy állat, nagyot fogtak vele. | |
|
| |
laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-11-02, 19:51 | |
| zinter kamu tizi,a 90dik percben,meg sem lepődöm!De,h vissza sem nézik,áááááhhhh _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-29, 19:10 | |
| - bombahoppa írta:
Megoldotta.
JUVE 11es szerinte nem az. DE szerinte De Ligt keze tétlen. Nem kell a 11es. Fifty fifty. OK
A Parma első gólja szerinte les. Az izé második góljáról szó sem volt.
Szerintem hanyagolom ezt a Digi összefoglalót a jövőben. Én is. Fészbukon azért kurvaanyázok egyet nekik! | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-28, 22:14 | |
| - CsT írta:
- Bedeferinek lesz dolga.
Megoldotta. JUVE 11es szerinte nem az. DE szerinte De Ligt keze tétlen. Nem kell a 11es. Fifty fifty. OK A Parma első gólja szerinte les. Az izé második góljáról szó sem volt. Szerintem hanyagolom ezt a Digi összefoglalót a jövőben. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-28, 20:07 | |
| - Krisz írta:
Tonali sokkal inkább a mezzala vonal, arra meg a legjobb esetben Rabiot és Ramsey van. Ramsey mellett bőven lenne lehetősége játszani, Rabiot meg jelen formájában simán kiszárítható Szerintem mélyebben játszik kicsit Tonali a mezzalahoz képest, de akárhogy is, a játékstílusából a jövőre nézve jó esély van rá, hogy regista legyen belőle, sőt, akár egy classic deep lying playmakert is kihozhat belőle egy kevésbé dinamikus focit játszató edző. Szerintem hatalmas hiba lenne Tonalit nem registaként felfejleszteni a következő csapatában, neki az a szerep feküdne leginkább, Pjanic mellett viszont egyelőre nem sok lehetőséghez jutna. Akit viszont mezzalanak el tudnék képzelni, az Tielemans. Vele szerintem hasonló probléma lenne egyébként, korábban olcsóbban meg lehetett volna szerezni, most viszont ő is 60 millió alatt esélytelen. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-28, 14:40 | |
| - CsT írta:
- Tonaliból idővel még regista is lehet szerintem, azzal egyetértek, hogy idén nyáron le kellett volna igazolni (és lehetett volna hagyni 1 évet még a Bresciában). Zaniolo is nehéz ügy, mert oké, hogy Juventino, de 2 hónapja hosszabbított a Lómával, így köv. nyáron igencsak megkérhetik majd az árát.
Lehet persze, ahogy Marcsi is kb ott fejezte be, de karakter alapján inkább egy De Rossi mint egy Pirlo. Az az igazság, hogy Olaszország felett állunk, kötve hiszem, hogy ilyen local hero típusokon kívül lenne bárki akit ne tudnánk kilóra megvenni, különösen ha tőkét is emelünk. Lehet hogy egyik se Mbappe kaliber (bár ez megint kicsit relatív, illetve más poszt), de ők is simán beleillenek a "vegyük meg az új CRt 20 évesen" projektbe. Egyébként én Donnáért is simán leraknék 40-50 millát, mert abban egészen biztos vagyok hogy Csecs egy nagyon átlagos kapus néha egy-két bravúrral. Az biztos, hogy Buffontól a huszas éveiben összesen nem láttam annyi balfaszkodást mint Csecstől idén. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-28, 14:22 | |
| Tonaliból idővel még regista is lehet szerintem, azzal egyetértek, hogy idén nyáron le kellett volna igazolni (és lehetett volna hagyni 1 évet még a Bresciában). Zaniolo is nehéz ügy, mert oké, hogy Juventino, de 2 hónapja hosszabbított a Lómával, így köv. nyáron igencsak megkérhetik majd az árát. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-27, 23:52 | |
| - Tankcsapda írta:
Nem bánnám én sem, ha az egyikük nálunk kötne ki. Viszont legyünk realisták, Tonalit nyáron kellett volna megszerezni, mert 25-30 millióért el lehetett volna hozni, most viszont már 60 alatt nehezen szerezhető meg. Én nem is gondolom, hogy hozzánk igazol, a posztján ott van Pjanic, aki kirobbanthatatlan, és ha folyamatos játéklehetőséghez akar jutni, akkor biztos nem minket választ. Zaniolot viszont sokkal inkább el tudom képzelni, hogy megszerezzük, mert kapásból versenyhelyzetbe kerülne, plusz szerintem ő a jelenlegi rendszerben trequartistaként és seconda puntaként is opció lenne. Tonali sokkal inkább a mezzala vonal, arra meg a legjobb esetben Rabiot és Ramsey van. Ramsey mellett bőven lenne lehetősége játszani, Rabiot meg jelen formájában simán kiszárítható | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-27, 21:32 | |
| - Krisz írta:
- Zanioloval és Tonalival szerintem tudnánk mit kezdeni jövőre. Mondjuk Matuidi és Khedira helyére, köszi!
Nem bánnám én sem, ha az egyikük nálunk kötne ki. Viszont legyünk realisták, Tonalit nyáron kellett volna megszerezni, mert 25-30 millióért el lehetett volna hozni, most viszont már 60 alatt nehezen szerezhető meg. Én nem is gondolom, hogy hozzánk igazol, a posztján ott van Pjanic, aki kirobbanthatatlan, és ha folyamatos játéklehetőséghez akar jutni, akkor biztos nem minket választ. Zaniolot viszont sokkal inkább el tudom képzelni, hogy megszerezzük, mert kapásból versenyhelyzetbe kerülne, plusz szerintem ő a jelenlegi rendszerben trequartistaként és seconda puntaként is opció lenne. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-27, 20:12 | |
| - Krisz írta:
- Zanioloval és Tonalival szerintem tudnánk mit kezdeni jövőre. Mondjuk Matuidi és Khedira helyére, köszi!
Ha marad még rájuk lóve, Mbappé után | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-27, 19:32 | |
| Zanioloval és Tonalival szerintem tudnánk mit kezdeni jövőre. Mondjuk Matuidi és Khedira helyére, köszi! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-27, 08:10 | |
| Motta nem cserélt rosszul, első meccsen csinált is egy rekordot ezzel, hogy mind3 cseréje gólt lőtt. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| |
| |
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-26, 20:45 | |
| Írtam már egyszer. Ha az ellenség tényleg komoly kihívó lesz, akkor számíthatunk rá, hogy tolva lesznek keményen. Mi meg nem.
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-21, 20:42 | |
| - Krisz írta:
- Egyszerűen nevetséges, hogy még most is a De Ligt kezére pattanó labdáról megy a hőbörgés, miután minden témában kompetens személy elmondta, hogy az esetet a FIFA szabályok alapján egyértelműen nem szabad befújni. Közben a csürhe meg a kukások balra-jobbra kapják a kamutiziket (Lautaro esete pl a hétvégén nekem minimun véleményes, a Mertens féle Oscar díjas produkciókról nem is beszélve).
A Digi studiójában megint bús panda mindenki mert Bedeferi megmondta hogy jogosan nem ítéltek büntit a kezezésnél. Tényleg k.ra unalmas már.. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-21, 15:50 | |
| - Krisz írta:
- Egyszerűen nevetséges, hogy még most is a De Ligt kezére pattanó labdáról megy a hőbörgés, miután minden témában kompetens személy elmondta, hogy az esetet a FIFA szabályok alapján egyértelműen nem szabad befújni. Közben a csürhe meg a kukások balra-jobbra kapják a kamutiziket (Lautaro esete pl a hétvégén nekem minimun véleményes, a Mertens féle Oscar díjas produkciókról nem is beszélve).
Ezzel már nincs mit tenni, a tiziket már nem jogos/jogtalan kategóriában nézik, hanem, hogy Juve meccsen történik-e Ha igen akkor a miniméterre pontosan kikockázott képet és a legapróbb betűvel írt szabályok is előjönnek, ha máshol történik akkor meg se említik! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-21, 14:13 | |
| Egyszerűen nevetséges, hogy még most is a De Ligt kezére pattanó labdáról megy a hőbörgés, miután minden témában kompetens személy elmondta, hogy az esetet a FIFA szabályok alapján egyértelműen nem szabad befújni. Közben a csürhe meg a kukások balra-jobbra kapják a kamutiziket (Lautaro esete pl a hétvégén nekem minimun véleményes, a Mertens féle Oscar díjas produkciókról nem is beszélve). | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-20, 23:01 | |
| | |
|
| |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-10, 17:49 | |
| - Krisz írta:
Piatekből még fasza spíler lehet ha nem süllyed a középszerűségbe a Milannal. Ja, mint a Fáraó , Kína Superliga feat. El Shaarawy! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-10, 15:20 | |
| - CsT írta:
- Én jó pár milány meccset láttam, mert imádom nézni ahogy szenvednek. Azt hitték ha beültetik a vezetőségbe a bamba Maldinit akkor majd egyből minden szép és jó lesz, de látszólag neki kb annyi haszna van mint nálunk Pávelnek.
Gianpaolo egy tipikus középcsapatos edző, a milan jelenleg egy középcsapat. Hol itt a probléma? A szurkolóik kurva nagy álomvilágban élnek, emlékszem tavaly jöttek a megbasszuk a Juventust kommentek amikor leigazolták a tökfejű lengyelt, most meg már hátuk közepére kívánják.
Pioli egyébként Gianpaolo csak más színben, az indáját imádtam, mert iszonyú szar volt, ráadásul minden második meccs után bírózott. Jó lesz ez. Piatekből még fasza spíler lehet ha nem süllyed a középszerűségbe a Milannal. Ha esetleg sikerül egy megfelelő edzőt hozni, kitalálni egy koncepciót és hagyni dolgozni, akkor Piatek a Milannal együtt magasba emelkedhet. Olyan tehetség nincs ami csak úgy magától kimaxolja magát, ez Messinek se jött volna össze a megfelelő közeg nélkül. Amúgy szerintem a Milannak elsősorban egy kis konzisztenciára lenne szüksége. Gasperini nem hiszem hogy sokkal különb edző lenne Giampaolonál, az Atalanta nyilvánvalóan kisebb büdzséből dolgozik, annyi hogy náluk a projekt elején a bennmaradás volt a cél és idővel szépen lépkedtek felfelé, most meg BL főtáblán vannak és bőven elérhetik ezt idén is, elnézve a sok szerencsétlen balfasz csapatot. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-10, 09:01 | |
| Én jó pár milány meccset láttam, mert imádom nézni ahogy szenvednek. Azt hitték ha beültetik a vezetőségbe a bamba Maldinit akkor majd egyből minden szép és jó lesz, de látszólag neki kb annyi haszna van mint nálunk Pávelnek. Gianpaolo egy tipikus középcsapatos edző, a milan jelenleg egy középcsapat. Hol itt a probléma? A szurkolóik kurva nagy álomvilágban élnek, emlékszem tavaly jöttek a megbasszuk a Juventust kommentek amikor leigazolták a tökfejű lengyelt, most meg már hátuk közepére kívánják. Pioli egyébként Gianpaolo csak más színben, az indáját imádtam, mert iszonyú szar volt, ráadásul minden második meccs után bírózott. Jó lesz ez. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-09, 21:19 | |
| - Krisz írta:
- A Milan stílusosan egy győzelem után baszta ki Giampaolot. Én nem vagyok híve az ilyen 1.5 hónap utáni edzőváltásnak, főleg hogy alapos jó pár évnyi szarlapátolás kell ott hogy visszatérjenek a dobogóra. Tényleg ennyire reménytelenek voltak, hogy muszáj volt?
Giampaolo úgy tűnik, hogy olyan, mint Gasperini, megvannak a korlátai, még ha Gasperini most már évek óta magas szinten is tartja az Atalantat. A Milannak akkor lenne esélye bármire is, ha szar focival játszva, defenzívebb neutrális focit játszanának. Giampaolo a Sampban ennél jóval támadóbb szellemű focit erőltetett, Milant nem láttam ebben a szezonban, de nem hiszem, hogy a koncepciója jelenleg a Milannak megfelelne. Ettől függetlenül nem nála van a hiba, hanem rossz a Milan igazoláspolitikája. Akiket igazolnak, nem vezérek. Paqueta lehetne esetleg, de hozzá idő kell, illetve Romagnoli, de a játék alakításában neki vajmi kevés szerepe van. A keretük is eléggé fiatal, tapasztalatlan, kb. teljes ellentétben a miénkkel. Nem mintha a miénk lenne a követendő példa, de minden csapatrészbe kell legalább egy tapasztalt játékos, aki előreviszi a többieket is, náluk a védelemtől előrébb nincs senki. Nyáron szerződtetniük kell David Silvat vagy Modricot, és egy kipipálva, más opciójuk nincs, illetve egy Conte-féle mentális bajnok típusú edző, aki a jobbnál jobbat hoz ki a jó, de nem klasszis csapatokból. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-09, 18:23 | |
| - Krisz írta:
- A Milan stílusosan egy győzelem után baszta ki Giampaolot. Én nem vagyok híve az ilyen 1.5 hónap utáni edzőváltásnak, főleg hogy alapos jó pár évnyi szarlapátolás kell ott hogy visszatérjenek a dobogóra. Tényleg ennyire reménytelenek voltak, hogy muszáj volt?
A Milannal sokminden el van bszva. Nekem úgy tűnik mintha semmi koncepció nem lenne vagy hosszú távú tervek, ilyen ad-hoc módon igazolnak edzőt-játékost. Így nem lehet.. Ezt a szerencsétlent eleve ki se kellett volna nevezni, szerintem hatalmas balfogás volt. Láttam egy pár meccsüket ebben a szezonban, legalábbis próbálkoztam, ennyire nézhetetlen fost rég láttam. Szar lehet Milan szurkernek lenni manapság.. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-09, 18:14 | |
| Remélem Contét is kibasszák februárban. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-09, 17:13 | |
| A Milan stílusosan egy győzelem után baszta ki Giampaolot. Én nem vagyok híve az ilyen 1.5 hónap utáni edzőváltásnak, főleg hogy alapos jó pár évnyi szarlapátolás kell ott hogy visszatérjenek a dobogóra. Tényleg ennyire reménytelenek voltak, hogy muszáj volt? | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-10-09, 10:29 | |
| Epic story! http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/futball-nem-ment-a-var-mert-felrakta-tolteni-a-telefonjat-2726279 | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2019-09-29, 14:38 | |
| _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs | |
| |
|