| Minden ami nem Juve meccs | |
|
+25CsT zetterberg40 DartagnanX fktgbr laac Téjlor89 _DREAM_ Petike007 sneco7 juventute _Tyler simoon kilopo buktar vektra exchaby EsztéNégy Malloy rakkenroll tjunior Tankcsapda virracocha bombahoppa s4tch LeRoi10 29 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Aug. 24, 2019 10:08 pm | |
| - s4tch írta:
- láttátok mertens homorítását? beszarok
Ha az lesz a norma, hogy afrikában ilyenért tizi jár eltiltás helyett, nálunk meg painttel behúzzák a lesvonalat, akkor nehéz lesz idén bajnokságot nyerni. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Aug. 24, 2019 9:40 pm | |
| láttátok mertens homorítását? beszarok | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szer. Május 29, 2019 10:55 pm | |
| - CsT írta:
Locatellit én kifejezetten gyengének éreztem a Sasolban oda akár Mandragora is bekerülhetett volna, Orsolini már elmúlt 21? Mert ez a youtube sztár Kluivert gyerek elé röhejes volt eddig szerintem. Mandragora és Orsolini is '97-es születésű. Ha jól látom itt 98-tól nézik őket. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szer. Május 29, 2019 8:05 pm | |
| - Tankcsapda írta:
Szerintem Rogeriot is eladjuk. A 15 talán túlzás, de 10-12 körül már lehet rá vevő. Traore is kiszemelt. Traorét már januárban megvette a Fior. UPDATE: TÉnyleg leigazolták 12 misiért, alá is írtak mindent, de valami papírmunkát elcsesztek/lekéstek a határidőt, így nincs hivatalos átigazolás. Még mindig az Empoli játékosa. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szer. Május 29, 2019 7:29 pm | |
| - LeRoi10 írta:
az opta szerint ez volt az idény U21-es csapata. Ha minden igaz a 3-ból 2 védő nálunk köt majd ki. Rogerio és Kean már a mi játékosunk. Zanioloval kapcsolatban meg nagyon leültek a pletykák. Szerintem Rogeriot is eladjuk. A 15 talán túlzás, de 10-12 körül már lehet rá vevő. Traore is kiszemelt. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szer. Május 29, 2019 7:06 pm | |
| az opta szerint ez volt az idény U21-es csapata. Ha minden igaz a 3-ból 2 védő nálunk köt majd ki. Rogerio és Kean már a mi játékosunk. Zanioloval kapcsolatban meg nagyon leültek a pletykák. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Május 27, 2019 1:01 am | |
| - LeRoi10 írta:
Most, az lesz a lényeg, hogy az Atalanta merre indul. Ha képesek mindenkit megtartani, és okosan tudnak 1-2 poszton erősíteni, akkor szerintem egy jó sorsolással a 3. hely a BL csoportban teljesen okés. Épül a saját stadion. Ha a vezetőségük észnél lesz, akkor ők hosszabb távon is tényezők lehetnek a 4-6. helyekért.
Nyáron véglegesítik tőlük Kessiét, Cristantét és Petagnát is, ami több mint 50 misit hoz a kasszára, természetesen csak több részletben. Tele vannak 20-21 éves srácokkal, akikért fizettek is. A fontosabb játékosok közül egyedül Pasalic kölcsönszerződése jár le most a nyáron. De nem hiszem, hogy a Chelsea komolyabban számolna vele. Egyfelől nem kell ettől tartaniuk, másfelől pedig szerintem totál mindegy, hogy megmarad-e a keret vagy sem. 1. Azért nem kell tartaniuk ettől, mert amit Krisz is írt, nem a fiatal tehetségekről szólt ez a sikerszezon. Zapata 28, Ilicic 31, Gomez 31, ez a kezdőnek mondható támadótrió. A Freuler-de Roon páros 28-27 éves. A védelemben Mancini nem konstans kezdő, akivel versenyez, Djimsiti a legfiatalabb a maga 26 évével. Castagne egyedül az, akit meg kellene tartaniuk, de ez megint olyan, hogy egy ember helyére nem olyan vészes pótlást találni, a többiek meg Ilicic kivételével jó eséllyel maradnak. 2. Miért mindegy? Az Atalanta egy tisztán csapategységből táplálkozó gárda, a Gasperini által megálmodott és sikerre vitt taktikai rendszer semmilyen szinte nem az egyénekről szól. Gasperini gond nélkül rotálja a játékosokat, ha van alternatíva, és nem fogja csak egy győztes meccs után változatlanul hagyni a kezdőt. Plusz tavaly a keretben volt Caldara, Spina, Bastoni, Cristante vagy akár Petagna, és szerintem csak utóbbi helyett szereztek jobb opciót, mégis emeltek a színvonalon. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Május 27, 2019 12:31 am | |
| - LeRoi10 írta:
Most, az lesz a lényeg, hogy az Atalanta merre indul. Ha képesek mindenkit megtartani, és okosan tudnak 1-2 poszton erősíteni, akkor szerintem egy jó sorsolással a 3. hely a BL csoportban teljesen okés. Épül a saját stadion. Ha a vezetőségük észnél lesz, akkor ők hosszabb távon is tényezők lehetnek a 4-6. helyekért.
Nyáron véglegesítik tőlük Kessiét, Cristantét és Petagnát is, ami több mint 50 misit hoz a kasszára, természetesen csak több részletben. Tele vannak 20-21 éves srácokkal, akikért fizettek is. A fontosabb játékosok közül egyedül Pasalic kölcsönszerződése jár le most a nyáron. De nem hiszem, hogy a Chelsea komolyabban számolna vele. Egyébként az Antalantanal pont az idei keret az ami nem a fiatal tehetségekről szól. Korabban ott volt Conti, Gagliardini, Caldara, Spinazzola, stb, most inkább zömében local herokból áll akik úgysem mennek sehová, a többi pedig egy-két kivétellel (pl Zapata egy tipikus angol középcsapat célpont, esetleg De Roon) szürke egerek. Szerintem attól nem kell tartani hogy lerabolják őket, viszont a keretet meg kell tolni néhány minőségibb igazolással a BLre, illetve a kettős terhelésre. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Május 27, 2019 12:08 am | |
| - Tankcsapda írta:
Az Atalanta kifejezetten szimpatikus csapat. Ez a 3. hely már erőteljesen erőn felüli teljesítmény, Gasperini kiváló munkát végez egy ilyen kis költségvetésű csapattal. A helyében most erősen gondolkodnék, hogy learatnám-e a babérokat a BL-szerepléssel vagy most, amikor a 4-6. helyezett csapatok valószínűleg egytől egyig edzőt keresnek, nagyobb költségvetéssel, nagyobb lehetőségekkel, ha befutna egy ajánlat, elfogadnám-e. A Milan-Roma duó elbukott, a Milan megint nem élt a lehetőséggel, pedig az utóbbi két szezonban nem keveset áldoztak a csapat megerősítésére, nem sok sikerrel. Nekik kellene igazán Conte, ő gatyába rázná őket, és ezért a választásáért nem is tudnám elítélni őt. De mindkét csapat megérdemelte, főleg a Milan. Ebből a két csapatból érdemes lenne szemelgetni, Romagnoli, Manolas, Zaniolo, Pellegrini, szerintem közülük valakit el lehetne hozni. Most, az lesz a lényeg, hogy az Atalanta merre indul. Ha képesek mindenkit megtartani, és okosan tudnak 1-2 poszton erősíteni, akkor szerintem egy jó sorsolással a 3. hely a BL csoportban teljesen okés. Épül a saját stadion. Ha a vezetőségük észnél lesz, akkor ők hosszabb távon is tényezők lehetnek a 4-6. helyekért. Nyáron véglegesítik tőlük Kessiét, Cristantét és Petagnát is, ami több mint 50 misit hoz a kasszára, természetesen csak több részletben. Tele vannak 20-21 éves srácokkal, akikért fizettek is. A fontosabb játékosok közül egyedül Pasalic kölcsönszerződése jár le most a nyáron. De nem hiszem, hogy a Chelsea komolyabban számolna vele. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 26, 2019 11:51 pm | |
| Az Atalanta kifejezetten szimpatikus csapat. Ez a 3. hely már erőteljesen erőn felüli teljesítmény, Gasperini kiváló munkát végez egy ilyen kis költségvetésű csapattal. A helyében most erősen gondolkodnék, hogy learatnám-e a babérokat a BL-szerepléssel vagy most, amikor a 4-6. helyezett csapatok valószínűleg egytől egyig edzőt keresnek, nagyobb költségvetéssel, nagyobb lehetőségekkel, ha befutna egy ajánlat, elfogadnám-e. A Milan-Roma duó elbukott, a Milan megint nem élt a lehetőséggel, pedig az utóbbi két szezonban nem keveset áldoztak a csapat megerősítésére, nem sok sikerrel. Nekik kellene igazán Conte, ő gatyába rázná őket, és ezért a választásáért nem is tudnám elítélni őt. De mindkét csapat megérdemelte, főleg a Milan. Ebből a két csapatból érdemes lenne szemelgetni, Romagnoli, Manolas, Zaniolo, Pellegrini, szerintem közülük valakit el lehetne hozni. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 26, 2019 10:14 pm | |
| - Tankcsapda írta:
- Mindamellett, hogy a két milánói erősebb, és a BL-ben olasz szempontból jobban mutatnának, nagyon sajnálnám, ha az Atalanta az utolsó fordulóban bukná el a BL-indulást, márpedig most nagyon úgy fest a dolog.
Most úgy néz ki a Izé marad le... Izgalmas a végjáték. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 26, 2019 9:06 pm | |
| Mindamellett, hogy a két milánói erősebb, és a BL-ben olasz szempontból jobban mutatnának, nagyon sajnálnám, ha az Atalanta az utolsó fordulóban bukná el a BL-indulást, márpedig most nagyon úgy fest a dolog. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 26, 2019 12:35 am | |
| Tényleg durva, és ebből a hulladék Fiorból ki sem emelkedő Chiesat akarják eladni 80 millió ojrókért? Mondjuk az Inda van annyira dilettáns, hogy kifizetik _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Május 25, 2019 10:43 pm | |
| Most tűnt fel, hogy a Fiorentina vesszőfutása odáig fajult, hogy akár még ki is eshetnek, ha
-kikapnak otthon a szintén az életéért játszó Genoától -a szárnyaló Empoli elveri az Indát -az Udinese nem kap ki a Cagliaritól.
Durva. Az elmúlt 10 meccsen 3 pont, 0 győzelemmel. Láttam, hogy folyamatosan kikapnak, de nem is figyeltem ennyire a tabellát, hogy a 18. és a 10. között a forduló előtt 4 pont különbség volt csak. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Május 13, 2019 8:13 pm | |
| Orsolini megrúgta a 7. gólját is. Kíváncsian várom mi lesz vele a nyáron.
EDIT: És jött az 5. gólpassza is. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 05, 2019 10:18 pm | |
| - LeRoi10 írta:
Ez valami Európán átívelő betegség lehet, mert a PL-ben és a spanyol bajnokságban is botladoznak a 3-6. helyeken versenyben a BL-ért. Persze ott nem gyenge a bajnokság, hanem "kiegyenlített". Ugyanez ötlött fel bennem....hogy mitől egy gyenge egy bajnokság? Melyik a nehezebb ha 90pont kell egy bajnoki címhez vagy ha elég mondjuk 70, de a kiesőnek is van mondjuk 40.... | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 05, 2019 10:06 pm | |
| - EsztéNégy írta:
- Mivel a lúzerek sem akarják ezt a BL-helyet, maradnak a hullarablók szerintem, meg az Atalanta (?!)
Borzasztó gyenge ez a bajnokság, sajnos. Ez valami Európán átívelő betegség lehet, mert a PL-ben és a spanyol bajnokságban is botladoznak a 3-6. helyeken versenyben a BL-ért. Persze ott nem gyenge a bajnokság, hanem "kiegyenlített". | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 05, 2019 9:15 pm | |
| Mivel a lúzerek sem akarják ezt a BL-helyet, maradnak a hullarablók szerintem, meg az Atalanta (?!)
Borzasztó gyenge ez a bajnokság, sajnos. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Május 05, 2019 7:12 am | |
| | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Május 04, 2019 11:50 pm | |
| Ha jól számolom, akkor az ínter még könnyedén lecsúszhat a BL helyekről, nekem ennyit megérne 1-1 vereség a Lómától és az Atalantatól. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Ápr. 28, 2019 8:48 pm | |
| Érdekes, hogy Caldara (ha minden igaz) már február közepén elkezdett edzeni, március 9 óta pedig minden meccsen (7) ott ül a padon és nem jut neki 1 játékperc sem. A mai meccsel együtt már 12-edszer ül a padon bajnokin, 0 játékperccel. Nem tudom mi lehet vele, de borzasztóan sajnálom. Tehetséges játékosnak és végtelenül szimpatikus srácnak tűnt. Nagy izgalommal vártam a játékát. | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szer. Ápr. 24, 2019 12:12 am | |
| Vecino lenyilatkozta, hogy jövőre harcban lesznek a scudettoért. Ezek egyre korábban kezdik, már a nyarat sem várják meg :O | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Ápr. 22, 2019 9:16 pm | |
| Hugi belebotlott. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Hétf. Ápr. 22, 2019 9:14 pm | |
| Egy kicsit nem nézünk oda és már megint 20 pontos előnyünk van.
¯\_(ツ)_/¯ | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Ápr. 20, 2019 10:59 pm | |
| azért aki a másodikat felírja kapushibának... az egy tökéletes szabadrúgás volt. az első szintén nem volt szar lövés, nagyot védett audero.
a harmadik valóban vállalhatatlan. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Ápr. 20, 2019 9:30 pm | |
| https://index.hu/sport/futball/2019/04/20/bologna_samdoria_3-0_serie_a_33_fordulo/
Szegény Audero. Ellenben úgy olvasom, hogy Orsolini eléggé formában van. Jó cserealap lehet még a nyáron. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| |
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Szomb. Ápr. 20, 2019 4:01 pm | |
| sms piros lapja megvan? https://twitter.com/masszt_/status/1119596291644960768 | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Ápr. 14, 2019 2:15 pm | |
| - Krisz írta:
Mit csinált Acerbi? Amúgy Kessie az a tipikus ostoba suttyó ami az ínter esszenciája, csodálom, hogy nem ott játszik. itt össze van foglalva az egész sztori: https://www.goal.com/en/news/bakayoko-and-kessie-apologise-to-acerbi-after-using/3495f65z8bfa11u7kycp3wsw9 | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs Vas. Ápr. 14, 2019 1:45 pm | |
| - LeRoi10 írta:
Az ember azt érzi, hogy sok csapatnak nem is való a győzelem... Acerbi ezerszer értékesebb játékos mint ez a két kretén valaha lesz. Mit csinált Acerbi? Amúgy Kessie az a tipikus ostoba suttyó ami az ínter esszenciája, csodálom, hogy nem ott játszik. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs | |
| |
|
| |
| Minden ami nem Juve meccs | |
|