Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-12-05, 19:18
Petike007 írta:
A Hellas Tudor vezetésével megmutatta milyen az igazi Juventus. 3 gólos hátrányból nyertek 4-3 ra. Nálunk egy gólos hátrányból is elképzelhetetlen hogy fordítsunk. Stop Remzi-Bekur-Rabbi es Soros.
Jó, hát a Venezia ellen sikerült, egy öngóllal szépítettek majd a Venezia kiállítás után 5 perc alatt vertek 2t. Nyilván van tartásuk, meg Juric óta masszívak, de itt elég sok szerencséjük is volt.
Amúgy közben jó kis körbeverések voltak, a szilveszteri buli utáni meccsünk a kukások ellen fordulópont is lehet.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-12-05, 17:06
A Hellas Tudor vezetésével megmutatta milyen az igazi Juventus. 3 gólos hátrányból nyertek 4-3 ra. Nálunk egy gólos hátrányból is elképzelhetetlen hogy fordítsunk. Stop Remzi-Bekur-Rabbi es Soros.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-11-20, 22:36
Megtettem 5 ezerrel, hogy Vlaho veri a másodikat a milánynak, végül a harmadikat és negyediket verte, így is örülök, de AZÉ AZ a 35 EZER jó lett volna!
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-24, 20:10
Vlahovics instant get! Remélem tényleg megy a háttérmunka érte ala Loca, ahogy azt pletykálják.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-17, 12:38
CsT írta:
A meccset én sem, csak sz összefoglalót, de azért a véleményes tizi és a benny hilles öngól nagyon kellett hozzá Azt mondják a jó csapatnak van szerencséje, ebből kiindulva a milan kurva jó csapat.
Ez is tipikus ordenáré milanos kamutizi volt... komolyan kb olyan pofátlanul csalják nekik a meccseket, mint ahogy Lölö nyeri a közbeszerzési pályázatokat.
Ami külön csodálatos, hogy a silány szurkolók úgy vélik, hogy ÉPPEN ŐKET SÚJTJÁK a bírói ítéletek. Ez pl az Il Nostro Calcios, Milan-Verona bejegyzésnél volt. WTF?
Malloy likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-17, 07:51
Krisz írta:
A Milan elég emberes comebacket produkált (mondjuk nem láttam a meccset). Ezen kívül csinos körbeverések vannak (római cida a fergeknél), olyannyira hogy ha elvernénk a Romat akkor 3 pontra lennénk a férgektől.
A meccset én sem, csak sz összefoglalót, de azért a véleményes tizi és a benny hilles öngól nagyon kellett hozzá Azt mondják a jó csapatnak van szerencséje, ebből kiindulva a milan kurva jó csapat.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-17, 00:43
A Milan elég emberes comebacket produkált (mondjuk nem láttam a meccset). Ezen kívül csinos körbeverések vannak (római cida a fergeknél), olyannyira hogy ha elvernénk a Romat akkor 3 pontra lennénk a férgektől.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 16:20
Krisz írta:
Hát nem tudom, most annyi pontunk van mint a Lazionak, Atalantanak, akik pár fordulóval ezelőtt a top párban voltak. Nagyon sok múlik majd hogy mit tudunk alkotni a válogatott szopás után - ott tudunk majd pontokat hozni közvetlen riválisokon, illetve mentálisan sokat lendíthetnek ezek a sikerek hogy tudjunk hozni egy 2015höz hasonló menetelést. A kiegyensúlyozottabb mezőny amúgy nagyobb körbeveréseket is jelenthet (ami elég sanszos tekintve az eredményeket 7 forduló után). A kukások mindig az elején mennek nagyot a végére ki szokott jönni valamilyen szintű lúzerség. Én bizakodó vagyok (mint mindig).
Nos. Október 24-én kell forduljon a kocka, ha akkor a Napoli betlizik Rómában és mi megfektetjük a férgeket, akkor kaphatunk elég lendületet a folytatásra.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 14:26
Téjlor89 írta:
Abszolút, reméljük stabilizálódnak a dolgok és 1-2 haszontalannak tűnő játékos is szintet tud lépni - már vannak erre utaló jelek is. Ha így történik, akkor a keret ereje alapján egyértelműen top4-ben a helyünk. Azt a hátrányt, amit az első pár fordulóban összeszedtünk, nem hiszem, hogy reálisan nézve le tudjuk dolgozni az év végéig - vagy legalábbis nem csak rajtunk fog múlni.
Tudom, hogy egyszer már sikerült hasonló bravúr a közelmúltban, de most szerintem sokkal stabilabbak az ellenfelek - főleg úgy, hogy a Napoli 7/7-tel kezdett.
Hát nem tudom, most annyi pontunk van mint a Lazionak, Atalantanak, akik pár fordulóval ezelőtt a top párban voltak. Nagyon sok múlik majd hogy mit tudunk alkotni a válogatott szopás után - ott tudunk majd pontokat hozni közvetlen riválisokon, illetve mentálisan sokat lendíthetnek ezek a sikerek hogy tudjunk hozni egy 2015höz hasonló menetelést. A kiegyensúlyozottabb mezőny amúgy nagyobb körbeveréseket is jelenthet (ami elég sanszos tekintve az eredményeket 7 forduló után). A kukások mindig az elején mennek nagyot a végére ki szokott jönni valamilyen szintű lúzerség. Én bizakodó vagyok (mint mindig).
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 14:07
Krisz írta:
Eddig hozza is a szokásos Allegri féle szarlapátolás ütemtervét (októberre megvan a felállás/taktika nagy vonalakban).
Abszolút, reméljük stabilizálódnak a dolgok és 1-2 haszontalannak tűnő játékos is szintet tud lépni - már vannak erre utaló jelek is. Ha így történik, akkor a keret ereje alapján egyértelműen top4-ben a helyünk. Azt a hátrányt, amit az első pár fordulóban összeszedtünk, nem hiszem, hogy reálisan nézve le tudjuk dolgozni az év végéig - vagy legalábbis nem csak rajtunk fog múlni.
Tudom, hogy egyszer már sikerült hasonló bravúr a közelmúltban, de most szerintem sokkal stabilabbak az ellenfelek - főleg úgy, hogy a Napoli 7/7-tel kezdett.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 13:59
zetterberg40 írta:
Másfél éve tartó mák nincs
Ezt adom, viszont a bírók tevékenysége árnyalja a képet. Én azt gondolom, hogy a stabil szervezeti struktúra meg kulturált de nem kiemelkedő keret mellett amikor megdöccen a szekér, akkor a bírók mindig áttolják őket (nem csak a tizikről beszélünk, amik magukban is sok pontot jelentenek), mikor alapesetben mondjuk csak 50% tudnák maguktól behúzni. Afrikának meg annyiféle hátszele van, hogy azt nem is érdemes firtatni.
Egyébként Allegri látszólag kitalálta mit kell játszani ezzel a kerettel, rendszer szinten mivel simán meg tudta oldani Dybala és Morata helyettesítését úgy hogy gyakorlatilag ugyanazt nyomtuk Dybala és Morata helyén Chiesaval meg Bernáttal. Eddig hozza is a szokásos Allegri féle szarlapátolás ütemtervét (októberre megvan a felállás/taktika nagy vonalakban).
bombahoppa, Malloy and Téjlor89 like this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 10:31
CsT írta:
Én bírom Fülöpöt, főleg amikor beleviszi a sportfogadás dolgot a közvetítésekbe A lómás szaniszló viszont kurva ellenszenves. De összességében egri után nekem már bármi jó!
Szaniszló közvetítéseiből meg nem mondod hogy kinek szurkol. viszont Fülöppel ellentétben képben van a Seria Aval ( Méhessel együtt). Fülöp közvetítsen csak dartsot.
simoon likes this post
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-04, 09:02
CsT írta:
Közben ismét pályán az Ac Mák, hihetetlen, hogy ezeknek minden befelé pattan, az ellenfélnek meg semmi...
Másfél éve tartó mák nincs (mondjuk tiziból valóban annyit kapnak, mint a bajnokság összes többi csapata együtt). Maldiniék Piolival jól összerakták a csapatot, jó a rendszer, van masszivitás, szerintem tartósan számolni kell velük. Maignan, Tomori, Brahim jó igazolások, Calabria szintet lépett (és Tonali is egyre jobb), Kjaer felépítette magát a 30-as éveire.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-03, 22:26
Közben ismét pályán az Ac Mák, hihetetlen, hogy ezeknek minden befelé pattan, az ellenfélnek meg semmi...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-03, 22:19
tjunior írta:
Az jutott eszembe, miért ez a fogalmatlan Fülöp közvetít minden Juve meccset. Amikor ott van a sport tvn Méhes Gábor , Szaniszló Csabi de még Haraszti "dejólnézettezki" Ádám is?
Én bírom Fülöpöt, főleg amikor beleviszi a sportfogadás dolgot a közvetítésekbe A lómás szaniszló viszont kurva ellenszenves. De összességében egri után nekem már bármi jó!
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-03, 13:48
Az jutott eszembe, miért ez a fogalmatlan Fülöp közvetít minden Juve meccset. Amikor ott van a sport tvn Méhes Gábor , Szaniszló Csabi de még Haraszti "dejólnézettezki" Ádám is?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-10-03, 00:53
Látom a férgek kaptak egy kis alamizsnát megint a bírói kartól Sassuoloban.
Handanovic öregebbnek tűnik, mint Buffon
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-26, 23:35
2 meccsen láttam eddig csak, de hogy lehet, hogy a Napoli 15 misiért (kölcsön opcióval ???!!) leakasztja a Zámbó klán legfeketébb és legmagassab tagját a középpályára? Vagy nem ilyen egyértelmű, hogy rohamnégerünk még mindig nincs? úgy néz ki bakayokot simán pótolták.
novemberben lesz 26 a srác. Van 79 francia 1., 58 premier league és 36 la liga meccs. 29-szeres kameruni válogatott. Bármilyen szar 2-3 éven belül legalább ennyiért PL-be simán eladható 1 ilyen játékos. nagy rizikó nincs benne.
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-21, 22:37
Marotta a legnagyobb fegyvere ennek a hullarabló bandának.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-09, 10:19
Krisz írta:
DartagnanX írta:
Igazából már amikor bemondták, hogy két meccset kapott, akkor tudtam, hogy egy lesz az inkább. Annyira egyértelműek ezek.
Kellemetlen lesz ismét kiszopni.
Lehetne ehhez a meccshez kanyarítani egy orákulum előközvetítést, Moratti szerepében ADLlel.
Az a baj, hogy az orákulumnak irgalmatlanul sok gombát kéne ennie ahhoz, hogy hinni kezdjen a győzelemben.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 16:05
DartagnanX írta:
Igazából már amikor bemondták, hogy két meccset kapott, akkor tudtam, hogy egy lesz az inkább. Annyira egyértelműek ezek.
Lehetne ehhez a meccshez kanyarítani egy orákulum előközvetítést, Moratti szerepében ADLlel.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 14:42
Krisz írta:
Annak rendje és módja szerint Osimhen eltiltását lecsökkentették így pályára léphet ellenünk. Ki lepődött meg?
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 11:37
CsT írta:
Gondolom Cselló és Bonu azért végigtolja ezt a meccset is a bombaerős Litvánia ellen.
Pár napja azt lehetett olvasni, hogy hatalmas gondban a Napoli mert Meret mellett Ospina is lesérült (és elhagyta a válogatott keretet) így a Juve ellen valami 21 éves gyereknek kell védeni, nos a gazetta szerint Ospina mégsem sérült és védhet szombaton.
Ez az Oszimen ügy is vicces, az első eltiltást is gondolom ugyanaz a szövetség hozta, ugyanazon felvételek alapján, akkor mi változott? Azon kívül, hogy ADL valszeg jó helyre tett le egy tömött borítékot.
Én továbbra sem értem ezt a macsóságot, hogy nem kértünk halasztást (legalább vasárnapra) mert Desijjókkal meg Bernátokkal könnyen -8 pont lesz ebből a riválisokkal szemben.
Szerintem ott tartunk, hogy hatalmas meglepetés lenne, ha nem kapnánk ki Nápolyban. Egyébként szerintem teljes kerettel is az lenne az eddigi formánk alapján, de a dél-amerikai kontingens nélkül, sérült Chiesaval meg főleg. Szerintem benne van egy kiadós verés is. Én abszolút -8 ponttal kalkulálok.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 08:28
Vasárnapra azért nem lehet halasztani,mert kedden BL
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 08:15
Krisz írta:
Insigne is elhagyta az olasz tábort személyes okokra hivatkozva. Vajon Di Lorenzoval mi történik majd ma?
Gondolom Cselló és Bonu azért végigtolja ezt a meccset is a bombaerős Litvánia ellen.
Pár napja azt lehetett olvasni, hogy hatalmas gondban a Napoli mert Meret mellett Ospina is lesérült (és elhagyta a válogatott keretet) így a Juve ellen valami 21 éves gyereknek kell védeni, nos a gazetta szerint Ospina mégsem sérült és védhet szombaton.
Ez az Oszimen ügy is vicces, az első eltiltást is gondolom ugyanaz a szövetség hozta, ugyanazon felvételek alapján, akkor mi változott? Azon kívül, hogy ADL valszeg jó helyre tett le egy tömött borítékot.
Én továbbra sem értem ezt a macsóságot, hogy nem kértünk halasztást (legalább vasárnapra) mert Desijjókkal meg Bernátokkal könnyen -8 pont lesz ebből a riválisokkal szemben.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-08, 07:48
Insigne is elhagyta az olasz tábort személyes okokra hivatkozva. Vajon Di Lorenzoval mi történik majd ma?
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-09-07, 18:55
Annak rendje és módja szerint Osimhen eltiltását lecsökkentették így pályára léphet ellenünk. Ki lepődött meg?
CsT, bombahoppa, Malloy, Téjlor89 and Juve1974 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-08-27, 21:16
Handánovics is csecsnizett egyet!
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-08-22, 18:00
CsT írta:
Florenzi Milány A többit adom!
Ritkán keverem pedig a milánói hordákat.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-08-22, 17:35
Krisz írta:
Egyébként azt néztem, hogy a férgek egész jól pótolták a hiányzókat. Lukaku-Dzeko, Hakimi-Dumfries/Florenzi, Eriksen-Calhanoglu. Kispippónak meg a csapattal sincs kb semmi dolga, mert szinte ugyanazt nyomta a Lazionál, mint amit megörökölt Contetől.
Perisic nekem védekezesben kérdőjel, mondjuk kinézem belőle, hogy alkalmas lehet wingbacknek. Azért nem lesz olyan egyszerű ez a szezon.
Florenzi Milány A többit adom!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2021-08-22, 11:59
Egyébként azt néztem, hogy a férgek egész jól pótolták a hiányzókat. Lukaku-Dzeko, Hakimi-Dumfries/Florenzi, Eriksen-Calhanoglu. Kispippónak meg a csapattal sincs kb semmi dolga, mert szinte ugyanazt nyomta a Lazionál, mint amit megörökölt Contetől.
Perisic nekem védekezesben kérdőjel, mondjuk kinézem belőle, hogy alkalmas lehet wingbacknek. Azért nem lesz olyan egyszerű ez a szezon.