Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+24
fktgbr
Juve1974
bombahoppa
LeRoi10
CsT
_DREAM_
tjunior
vektra
Joe111
DartagnanX
simoon
laac
Petike007
virracocha
Tankcsapda
Malloy
zetterberg40
Téjlor89
sneco7
_Tyler
Krisz
EsztéNégy
s4tch
exchaby
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 23:50

LeRoi10 írta:

Több millió ojrót vert el sámánoknál, hogy kevésbé sérülékeny legyen Very Happy Hááááááttt.. ezzel pont átbaszták Very Happy

Több millió ojrót költhetett volna inkább személyi edzőre, dietetikusra, szakácsra, jó orvos konzultánsra stb.... lehet többre ment volna.
Francért lettem közgazdász, sámán is lehettem volna! Very Happy

LeRoi10 and bombahoppa like this post

Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 23:18

CsT írta:
Kíváncsian várom Pogeszről mi derül ki a tesó által. Smile Mbappéről megtudtuk, hogy a barátnőjének valszeg nagyobb fasza van mint neki! Very Happy Very Happy
Több millió ojrót vert el sámánoknál, hogy kevésbé sérülékeny legyen Very Happy Hááááááttt.. ezzel pont átbaszták Very Happy

Több millió ojrót költhetett volna inkább személyi edzőre, dietetikusra, szakácsra, jó orvos konzultánsra stb.... lehet többre ment volna.

Malloy and Matteo like this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 21:29

Krisz írta:

Ez is jó:
Ennek a Szuperliga lobbinak az élére valami ADL figura kéne, ő ért hozzá hogyan kell kommunikálni a prolikkal. Meg ő cselekszik, Agnelli meg elcigizget a milliárdjaival.

Uristen. Na ez komoly statisztika. Jól beáraztak mindenkit.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 21:16

Malloy írta:
A Super liga tönkreteszi a footballt:

Ez is jó:
Ennek a Szuperliga lobbinak az élére valami ADL figura kéne, ő ért hozzá hogyan kell kommunikálni a prolikkal. Meg ő cselekszik, Agnelli meg elcigizget a milliárdjaival.

Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 Screen69

CsT and Malloy like this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 21:06

Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 Adfe1910A Super liga tönkreteszi a footballt:

Matteo likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 19:22

Kíváncsian várom Pogeszről mi derül ki a tesó által. Smile Mbappéről megtudtuk, hogy a barátnőjének valszeg nagyobb fasza van mint neki! Very Happy Very Happy

Matteo likes this post

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 17:01

tjunior írta:
https://www.youtube.com/watch?v=2cjhzdgsLzA

Van némi Juventus vonatkozása, de amúgy is érdekes beszélgetés.
Azért ez vastagon megmagyarázza az elmúlt időszak spanyol sikereit. Főleg amikor éveken át csak a spanyol bajnokságban játszó játékosok alkották az év válogatottját… undorító szar modern foci
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 13:26

https://www.youtube.com/watch?v=2cjhzdgsLzA

Van némi Juventus vonatkozása, de amúgy is érdekes beszélgetés.

Malloy and Joe111 like this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-31, 07:34

CsT írta:
Egyébként ha jól rémlik Agnellinek is volt valami félrekúrós ügye, sőt az ő nívója is hatalmasat esett a pár óra alatt bedőlő szuperliga üggyel.

Agnelli valami torok ápoló csaj apolgatott. Hatalmas bukás volt neki a szuperliga. Váltani kellett volna. Lapo tökéletes bohóc lett volna Pavel helyett

Matteo likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-30, 10:46

Egyébként ha jól rémlik Agnellinek is volt valami félrekúrós ügye, sőt az ő nívója is hatalmasat esett a pár óra alatt bedőlő szuperliga üggyel.

Matteo likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-30, 10:14

Krisz írta:

Teljesen logikus ha klubikont ültetünk a boardroomba, de meg kell őket válogatni. Őt se az esze miatt szerettük, klasszis játékos volt, kiváló vezető a pályán, de ez elmondható Maradonaról is, egyik se való semmilyen civil pozícióba egy klubnál. Hasonlóképp gondolok Del Pierora is, aki az egyik legnagyobb legendánk, de rossz nézni, ahogy punditként Kósa Lajos szinten beszél.
Pável helyét odaadnám Chiellininek, aki a klublegenda státusz mellett egy nagyon értelmes ember is, rendezett háttérrel.

Cselló most még nyaral egyet az USA-ban.

Ami számomra visszatetsző, hogy anno a klub az identitását CR-re cserélte. Míg a Bajor Moaco, azért nem vesz olyan játékost, mint CÖRÖ mert azt mondja azzal feladná az identitását. Mi egy identitás nélküli trágyadomb lettünk. Rabbi meg Tripper meg az egész selejt brigád ennek a hozománya. 

Mi lettünk az új Sinter, nehogy már a vezetőség legyen normális a klub értékeihez és filozófiájához igazodó. Itt a kupi nem megy, de a felső fejekben van a hiba. Arrivabene ezen nem fog tudni változtatni. Itt szerintem Elkannak kellene belenyúlni, és még véletlenül sem Lapo-nak. Bár itt ő már csak a hab lenne a tortán.

LeRoi10 and Matteo like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-30, 09:00

CsT írta:
Egyébként meg isten éltesse Pável testvért, nekem úgyis a góljai és mentalitása fog megmaradni emlékként nem a csöcsörészős videói! Smile

A munkáját szerintem nem érinti hiszen nem is csinál semmit, nem dönt semmiben. Very Happy

Én a piás Vidalt is sokkal jobban bírtam mint pl Rabbit, akit valszeg még most is anyja fürdet Smile

Teljesen logikus ha klubikont ültetünk a boardroomba, de meg kell őket válogatni. Őt se az esze miatt szerettük, klasszis játékos volt, kiváló vezető a pályán, de ez elmondható Maradonaról is, egyik se való semmilyen civil pozícióba egy klubnál. Hasonlóképp gondolok Del Pierora is, aki az egyik legnagyobb legendánk, de rossz nézni, ahogy punditként Kósa Lajos szinten beszél.
Pável helyét odaadnám Chiellininek, aki a klublegenda státusz mellett egy nagyon értelmes ember is, rendezett háttérrel.

Matteo likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-30, 08:46

Egyébként meg isten éltesse Pável testvért, nekem úgyis a góljai és mentalitása fog megmaradni emlékként nem a csöcsörészős videói! Smile

A munkáját szerintem nem érinti hiszen nem is csinál semmit, nem dönt semmiben. Very Happy

Én a piás Vidalt is sokkal jobban bírtam mint pl Rabbit, akit valszeg még most is anyja fürdet Smile

Krisz, bombahoppa, Malloy and Matteo like this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-30, 07:27

Nico írta:

akár még miniszterelnök is lehet Laughing

ha jól emlékszem egyébként a táblákat szokta felrugdosni, remélem másba nem szól bele Laughing
Rákerestem, egy belsős dokumentumban találtam egy organigrammán

Pavel : PROSZTO és CUMI

Csak a hátlapján volt taglalva a rövidítés:

Public Relations Ongoing Strike (Zero) Total Organizer 
Responsible for Club Unidentity and Moral Internal  (CUMI)

Erősségei között kiemelve, bekarikázva az IQ null,  és mellé írva vastag piros filccel: potenciálisan használható klubikonul.

Nico and Matteo like this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 22:24

_DREAM_ írta:
Ez a két videó sok mindent megmagyaráz Pavelről, többek között hogy miért néz ki úgy mint egy lepattant csöves ill. nekem továbbra is kérdés hogy ő amúgy mi a retkes lófaszt csinál a klubnál, mit dolgozik. 

Arról nem is beszélve hogy javítsatok ki ha tévedek, de régen ezek k.ra nem fértek bele egy Juventusnál, nem?
akár még miniszterelnök is lehet Laughing

ha jól emlékszem egyébként a táblákat szokta felrugdosni, remélem másba nem szól bele Laughing

bombahoppa and Matteo like this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 19:05

_DREAM_ írta:
Ez a két videó sok mindent megmagyaráz Pavelről, többek között hogy miért néz ki úgy mint egy lepattant csöves ill. nekem továbbra is kérdés hogy ő amúgy mi a retkes lófaszt csinál a klubnál, mit dolgozik. 

Arról nem is beszélve hogy javítsatok ki ha tévedek, de régen ezek k.ra nem fértek bele egy Juventusnál, nem?
Régen ezek sehol sem fértek bele.

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 16:08

fktgbr, bombahoppa and Matteo like this post

Matteo
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 13:42

Sok lány issza a Nedved

Legalább retkeltük volna meg a Romat és ünnepelte volna azt, bár ez vigasztalásnak se utolsó.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 11:28

CsT írta:

Csak nehogy ezt is a klubnak kelljen kifizetni! Very Happy

Közben Pável barátunkról is terjed egy video twitteren! Very Happy

Pável hatalmas bulibáró. Méltó egy Juventus alelnöki pozícióhoz. Remélem mindenhonnan kibasszák otthonról meg innen is.

bombahoppa and Matteo like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-29, 11:26

Krisz írta:
Az megvan, hogy Pogba testvére zsarolja Pált, hogy kitereget róla, Mbapperől, meg Raiola ügyvédjéről.
Fantasztikus család.
Csak nehogy ezt is a klubnak kelljen kifizetni! Very Happy

Közben Pável barátunkról is terjed egy video twitteren! Very Happy

Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 9k=

A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-08-29, 11:28-kor.

Matteo likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-28, 22:55

Az megvan, hogy Pogba testvére zsarolja Pált, hogy kitereget róla, Mbapperől, meg Raiola ügyvédjéről.
Fantasztikus család.

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-28, 19:20

https://twitter.com/juanito92x/status/1563931250057945090?s=21&t=QnEK4lkXcryTvZskwaIsaA
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-21, 16:53

https://twitter.com/juve_canal/status/1561347253033377792?s=21&t=bObqtVKJRvQypf3Zsx8VwQ

Elkezdtek most ilyen FaceTime videókat felrakni. Hatalmas storykat osztanak meg. Del Piero, Totti, Inzaghi…

Krisz likes this post

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-18, 14:07

tjunior írta:
Én is elolvastam Alelgri könyvét, de annyira nem dobtam el magam tőle, pedig még tetszett is amiket ír.
Először is Max egy sztoikus filozófus, szimpi ahogy a világot látja. Viszont ezek a rólam mondták részek egyrészt teljesen kidobnak a könyvből meg ez ajnározás teljesen elüt a könyv mondanivalójától. Olyan mintha szólt volna a kiadó, Max, kéne meg pár oldal, hogy vastagabb legyen és többet kérhessünk érte ( meg írj már két sor külön CRről is az biztos dob az eladásokon).
Azt gondoltam az olvasás előtt, hogy egy szellemírónak tollba mondta az egészet de elolvasás után már hajlok rá, hogy ezt tényleg Max írta. Ami amúgy pozitívum is lehetne...de hogy is mondjam, Allegri egy intelligens ember, jó kifejezőképességgel és valószínűleg az isiben is végig 5ös volt fogalmazásból de nem író, nagyon nem.
Közelítek a feléhez és pontosan ez az érzésem nekem is.

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-18, 13:42

Én is elolvastam Alelgri könyvét, de annyira nem dobtam el magam tőle, pedig még tetszett is amiket ír.
Először is Max egy sztoikus filozófus, szimpi ahogy a világot látja. Viszont ezek a rólam mondták részek egyrészt teljesen kidobnak a könyvből meg ez ajnározás teljesen elüt a könyv mondanivalójától. Olyan mintha szólt volna a kiadó, Max, kéne meg pár oldal, hogy vastagabb legyen és többet kérhessünk érte ( meg írj már két sor külön CRről is az biztos dob az eladásokon).
Azt gondoltam az olvasás előtt, hogy egy szellemírónak tollba mondta az egészet de elolvasás után már hajlok rá, hogy ezt tényleg Max írta. Ami amúgy pozitívum is lehetne...de hogy is mondjam, Allegri egy intelligens ember, jó kifejezőképességgel és valószínűleg az isiben is végig 5ös volt fogalmazásból de nem író, nagyon nem.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 15:25

zetterberg40 írta:

Dara Rolins-szal van együtt, aki a legnépszerűbb szlovák rapper (Patrik Vrbovsky - Rytmus) egykori nője.
https://www.instagram.com/p/CYYg8R7I6mJ/
Zsák és a foltja. Pénz, pina, pitagórasz.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 14:25

Krisz írta:

Wow, ez nekem teljesen kimaradt. Soha nem gondoltam volna hogy vele ilyen megtörténhet.

Amúgy ez a borosta meg a 25 éve változatlan tinédzser séró nekem is elég homeless hatású.

Dara Rolins-szal van együtt, aki a legnépszerűbb szlovák rapper (Patrik Vrbovsky - Rytmus) egykori nője.
https://www.instagram.com/p/CYYg8R7I6mJ/
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 14:15

zetterberg40 írta:

Mióta elhagyta a családját egy szlovák celebpicsáért, azóta nála teljesen meszelnek. Sajnos.

Wow, ez nekem teljesen kimaradt. Soha nem gondoltam volna hogy vele ilyen megtörténhet.

Amúgy ez a borosta meg a 25 éve változatlan tinédzser séró nekem is elég homeless hatású.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 13:37

tjunior írta:
Teljesen off.
Pavel csak szerintem iszik mint a kefekötő? 
Akárhanyszor meglátos egy idült alkoholistanak tűnik  öltönyben.

Mióta elhagyta a családját egy szlovák celebpicsáért, azóta nála teljesen meszelnek. Sajnos.

Krisz and bombahoppa like this post

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 09:56

Teljesen off.
Pavel csak szerintem iszik mint a kefekötő? 
Akárhanyszor meglátos egy idült alkoholistanak tűnik  öltönyben.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime2022-08-08, 09:48

CsT írta:
Támadójátékot soha nem gyakoroltat a csapatával (főleg sémákat, felhelyezett bábuk ellen) szerinte felesleges, mert úgy se lehet tudni, hogyan reagálna rá az ellenfél. Ebben van igazság viszont "a mi lenne a játékunk" kérdést valószínűleg ezért tesszük fel sokszor. Very Happy 

Ebben van is logika, ha a keret kreativitása megüti a mércét. Azért a tavalyi agytröszttel jó lett volna gyakoroltatni valamit, a kontratámadások lezongorázását pedig mindenkor.

Malloy likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 8 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
8 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: