https://www.imdb.com/title/tt6798422/ ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki esetleg nem látta még. A napokban néztem meg másodszor. Nagyon jó kis életrajzi film.
Krisz likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Nem találtam megfelelő topicot neki, de egy pici FASZKORBÁCCSAL élnék a blog felé, mert erről talán nem emlékeztünk meg igazán, de három napja és 100 éve született a klub történelmének talán legfontosabb embere.
Nem találtam megfelelő topicot neki, de egy pici FASZKORBÁCCSAL élnék a blog felé, mert erről talán nem emlékeztünk meg igazán, de három napja és 100 éve született a klub történelmének talán legfontosabb embere.
LeRoi10 and Malloy like this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Most már mindent értek...azért lövi ő az összeset ,mert a meccseken gyakorol...aztan abban bízunk hogy egyszer majd beakad és akkor verhetjük a mellünket,hogy na ugye...szerintem,ha 36 évesen még gyakorolnia kell a szabadrúgásokat,akkor inkább engedje el ezt a témát.
Az érthetetlen nekem, hogy eszébe sem jut, hogy máshogy is lehet rúgni a szabadrúgást, nemcsak úgy, hogy picsánrúgja a labdát és bízik benne, hogy úgy repül, ahogy akkor repült, amikor még 19 éves volt. Pirlo nem mondja meg neki? "Helyezd, Papa, ne kúrjad meg olyan erővel az űrbe!"
És tényleg, 36 évesen hova gyakorol? Juninho 36 évesen már 12 módszerrel tudott szabadrúgást gólra váltani 77 méterről, csak választania kellett, hogy melyiket próbálja.
Most már mindent értek...azért lövi ő az összeset ,mert a meccseken gyakorol...aztan abban bízunk hogy egyszer majd beakad és akkor verhetjük a mellünket,hogy na ugye...szerintem,ha 36 évesen még gyakorolnia kell a szabadrúgásokat,akkor inkább engedje el ezt a témát.
“FREE KICK GOALS COME IN HANDY, THEY CAN WIN GAMES AGAINST TEAMS THAT DEFEND. RONALDO IS TRYING TO IMPROVE AND IS KICKING MUCH BETTER. HE IS SURE THAT IN THE SHORT TERM HE WILL SCORE ON FREE KICKS.” -PIRLO-
Remélem, napi hat órát gyakorol. Az már nekem is elég lenne.
“FREE KICK GOALS COME IN HANDY, THEY CAN WIN GAMES AGAINST TEAMS THAT DEFEND. RONALDO IS TRYING TO IMPROVE AND IS KICKING MUCH BETTER. HE IS SURE THAT IN THE SHORT TERM HE WILL SCORE ON FREE KICKS.” -PIRLO-
Csak pár komment, amit igazából mindenki tud: - BuziVidal eligazol 2015-ben, Pirlo elmegy levezetni - 2016 tavaszán Marchisio térde szétszakadt, nyáron Pogba eligazol
Ez a mai napig a csapat szégyene, hogy a középpályát hagyták leépülni és elmozdultunk a Remzik, Khedirák, Hernanesek, utolsó napos Leminák (mert jól játszott ellenünk egy felkészülési sörmeccsen) irányába.
A másik az, hogy évek óta nincs szélsőhátvéd cserénk.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kivételesen most igaza van szerintem ADL-nek, szerintem baromira nem hiányzik ez a meccs nekünk sem, pláne a Zinter után. Persze az is igaz, hogy pont ő tette még zsúfoltabbá a két csapat tavaszát, és még inkább teszem hozzá, ha a szezon elején lejátsszuk azt a meccset, akkor lehet, kitömnek minket, most viszont nem tudom elképzelni, hogy elkaphatnának minket. A halasztás jó lenne, de akkor a Samp-Bologna meccsek közé tegyék már be azt a halasztott bajnokit.
Amúgy ha nem ő kérte volna, akkor nem akadna fenn senki, de már megint ő problémázik, a Napolit fekete báránnyá tette.
ADL kérvényezte a szuperkupa döntő elhalasztását, amelyet a szövetség elutasított. De gondolom majd fellebeznek, igazából az sem lepne meg ha az lenne a döntés, hogy a napoli kapja a szuperkupát.
virracocha likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Érdekes, hogy szinte mindig ADL az, aki jártatja a pofáját, hogy bezzeg a Juveval kivételeznek, és ez a legfinomabb kifejezés rá. Az azért beleégett az emlékezetembe, hogy előtte a Genoa sokkal több kieső ellenére kiállt ellenük, mert ez volt a szabály. Akkor vizsgáljuk már felül azokat a meccseket is, amiken Ronaldo és McKennie Covid miatt hiányoztak, mert akkor mégsem lett volna kötelező pályára lépni. Ezek után nagyon remélem, hogy keményen odacsapunk nekik, megérdemelnék élen ADL-lel
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Nagyon elkeserítő ez az ítélet. A Genoa-t bezzeg nem szégyellték 6:0-ra verni, akiknél 14!!! COVID-os volt, de kiálltak a szabályok szerint... Aztán meg eljátsszák ezt a szart. Undorító, el is megy ilyenkor a kedvem az egésztől.
És még van pofájuk ilyet nyilatkozni ahelyett, hogy kussban örülne a vén buzi: ADL: "We are happy. We live in a country where those who respect the laws cannot be condemned. And Napoli always follow the rules."
Esetleg a tavalyi Juve-indát ne játsszuk le újra? Bírózni nem szeretek, de az ilyen zöld asztal melletti faszságokért remélem Agnelli arcon csap valakit a brével.
Juve1974
Posts : 29 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Most azt olvastam valahol hogy egyre nagyobb az esély hogy megnyerik a fellebbezést... ha valóban így lesz és újrajátszás lesz akkor amellett hogy ez a szokásos szánalmas olasz faszkodás már megint, irgalmatlanul meg kéne őket b.szni a meccsen. nem tudom mikorra tudnák beszorítani a meccset egyébként, nagyon "laza" a versenynaptár.
Hivatalos (korábban is az volt). Nevetséges, most akkor meg mi ne utazzunk el valami szánalmasan átlátszó hulladék indokra hivatkozva és fellebbezzünk. Remélem a januári Sassuolo-Milan-férgek elé teszik, nem valahogy közé/után, most amúgy is szar formában vannak.meg sok a serült.
Visszakapjuk a 2 scudettot, meg utalják a fél milliárd kártérítést?
Most azt olvastam valahol hogy egyre nagyobb az esély hogy megnyerik a fellebbezést... ha valóban így lesz és újrajátszás lesz akkor amellett hogy ez a szokásos szánalmas olasz faszkodás már megint, irgalmatlanul meg kéne őket b.szni a meccsen. nem tudom mikorra tudnák beszorítani a meccset egyébként, nagyon "laza" a versenynaptár.