Egész korrekt az új vendégmezünk, szóval biztosan lesz majd valami okádék neonsárga Gen Z szivárvány worldpeace kombós kukásmintás 3. mezünk amit idegenben fogunk használni a meccsek 90%ban.
Állítólag valami ilyesmi lesz: (Pink gatyával azért ütne )
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Egész korrekt az új vendégmezünk, szóval biztosan lesz majd valami okádék neonsárga Gen Z szivárvány worldpeace kombós kukásmintás 3. mezünk amit idegenben fogunk használni a meccsek 90%ban.
Geciszép, ahogy az aluledukált énem súgja a fülembe hátulról. A fekete mez szájából az "apuci instantget kívánsága vagyok" mantra hallik. Törjük le az ejrót, szakítsunk mezszállítmányt!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Idén is megkaphatta volna, 4. hely két hónapja tuti volt, ráadásul szélsőnk se volt...Ez nem Maxi biznisze, és soha nem is lesz az.
hát nem tudom. Suole a végén tolta a Seria B rájátszás meccseket. Nyilván az első csapat a fontos, de Mirettin kívül a végén az U23 kispadjáról hoztak fel embereket a csapatba.
Szerintem ha a menedzsment oldaláról cél lenne, hogy X fő U23-as játékos fejenként Y játékpercet kapjon tétmeccsen a nagyoknál, akkor ez meglenne. De valószínűleg Agnelli/Arrivabene/Cherubini/Nedved felől sem jön a nyomás/elvárás.
Mar az al halalhire is sokkolt,emberkent es mivel voltak szeretei,sajnalom persze.a futball eletben valo karierrje nekem haracsolo patkany dolog volt!!!Zlatan konyve nekem szentiras,nagy rajongoja vagyok az oregnek...gondolom most jol ki van,h meghalt a cimbije!!
[quote="CsT"]
Bevallom én nagyon sajnálom. Valahogy mindig tisztelem azokat akik értenek a focihoz. És ő értett.!
Bevallom én nagyon sajnálom. Valahogy mindig tisztelem azokat akik értenek a focihoz. És ő értett.!
Ibra könyvéből a két kedvenc sztorim:
1. Nem tudtam, hogy néz ki Mino. Arra számítottam, hogy egy fekete öltönyös, vastag aranyórás alak vár majd rám. Ehhez képest meglepődtem, amikor megláttam. Farmer volt rajta és Nike póló, és akkora volt a hasa, hogy nyugodtan elvállalhatott volna egy szerepet a Maffiózókban. Ez lenne az ügynök? Ez a törpe? Rendelés közben ért a második meglepetés. Azt hittem, hogy majd valami egyszerű avokádós meg rákos sushit rendel magának, de nem. Öten is jóllaktak volna azzal, amit megevett. Ám amikor megszólalt, nagyon a helyén volt, amit mondott, és ahogyan mondta. Nem volt benne semmi manír, egyenesen a lényegre tért. Már akkor eldöntöttem, hogy szívesen dolgoznék ezzel a fickóval. Egy rugóra jár az agyunk.
2.Luciano Moggi vezette akkoriban a Juventust. Moggi nagymenő volt és merész, aki a semmiből küzdötte fel magát az olasz foci meghatározó emberévé. Ő volt az átigazolási piac királya. Sikerült teljesen átalakítania a Juventust. A vezetése alatt a csapat egyik bajnokságot nyerte a másik után. Luciano Moggi nem a makulátlan múltjáról volt híres. Vádolták már vesztegetéssel, doppinggal, és nem egy peres ügyön jutott túl. Még az a szóbeszéd is járta, hogy tagja volt a Camorrának, a dél-olasz maffiának. Az egészből persze semmi nem volt igaz, hacsak annyi nem, hogy Moggi tényleg úgy nézett ki, mint egy maffiózó. Szeretett dohányozni, imádta a drága öltönyöket, szórakoztató társaság volt és remek üzletember. Nem volt éppen veszélytelen ellenfél, és Mino tisztában volt ezzel. Nagy ellenfélnek számított, később összebarátkoztak. Mino felvette vele a kapcsolatot, amikor úgy látta, hogy a hasznára lehet. Moggi irodája úgy nézett ki, mint valami nyavalyás váróterem. Hahúszan nem voltak ott, akkor senki, és mindenki nagyon türelmetlen volt. Sokáig vártunk már, de még mindig nem történt semmi. Mino egyre jobban felhúzta magát. Föl nem foghatta, hogy tehet úgy Moggi, mintha nem lenne megbeszélésük. Hiába volt nagyágyú Moggi, Mino nehezen viselte, ha semmibe veszik. Éppen ezért, még aznap felkereste Moggit a Juventus törzshelyén, az Urbaniban. - Nem bántál velem tisztességesen - dühöngött. - Ki a fene vagy te meg a barátod? - kérdezte Moggi. - Majd meglátod, ha vettél tőlem egyjátékost - vetette oda Mino, és nem tágított.
Én DL-nek nyomnék egy szerződés hosszabbítást + egy CSK szalagot.
Ez lenne az optimális megoldás, de Allegri logikával De Ligt még így is Cuadrado, Szandi, Csecs, Danilo mögött lenne. Egyébként ezek közül szerintem Danilo se lenne rossz.
Amúgy ki lesz a csk, ha Chiellini visszavonul, Dybala meg távozik? Imádom Pumuklit, de ő nem való csk-nak. (Dybala sem való annak amúgy). Bonucci vesz egy karszalagot? Vagy rárakjuk De ligtre?
Én DL-nek nyomnék egy szerződés hosszabbítást + egy CSK szalagot.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Amúgy ki lesz a csk, ha Chiellini visszavonul, Dybala meg távozik? Imádom Pumuklit, de ő nem való csk-nak. (Dybala sem való annak amúgy). Bonucci vesz egy karszalagot? Vagy rárakjuk De ligtre?
Közben az Uefa megszünteti az FFP-t és az amcsi sportokhoz hasonló fizetési sapka bevezetését készíti elő. Aminek röviden annyi lenne a lényege, hogy a klubok a bevételek 70%-ánál nem költhetnek többet a fizetésekre.Ez nyilván a gazdag csapatokat fogja támogatni meg pl a PL csapatokat akik lényegesen nagyobb bevételt könyvelhetnek el mint mások. A Serie A-ban jelenleg csak az Atalanta és Milan tudna megfelelni a követelményeknek. Szóval remélem a vezetőség már rajta van az ügyön és keresi a kiskapukat.
Közben az Uefa megszünteti az FFP-t és az amcsi sportokhoz hasonló fizetési sapka bevezetését készíti elő. Aminek röviden annyi lenne a lényege, hogy a klubok a bevételek 70%-ánál nem költhetnek többet a fizetésekre.Ez nyilván a gazdag csapatokat fogja támogatni meg pl a PL csapatokat akik lényegesen nagyobb bevételt könyvelhetnek el mint mások. A Serie A-ban jelenleg csak az Atalanta és Milan tudna megfelelni a követelményeknek. Szóval remélem a vezetőség már rajta van az ügyön és keresi a kiskapukat.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest