Ezt már senki sem tudja szerintem, eddig az van, hogy 4 meccset elhalasztottak, a többit nem, kérdés mi alapján (mert ennyi-annyi fertőzött mindenhol van). Annyit olvastam, hogy Elmas a tegnapi negatív teszt után ma újra pozitív lett és egy újabb stábtag is.
Engem nagyon meglepne ha ADL nem intézné el a halasztást...
Úgy tűnik ők is ezt gondolják. A Liga bekeményít. Kész bíróságra menni a helyi ASL-ekkel szemben. Ugyanis már több meccset is megtorpedóztak helyi eü hatóságok a holnapi fordulóból.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Zielinski, Lobotka és Rrhamani karanténban, mert kontakt személyek. A torinói! ASL nem engedi utazni a bikákakat Bergamoba. A Liga rendkívüli ülést hívott össze.
Én amúgy nem értem ezeket az utazási tilalmakat. Otthon a seggükön ülve is elkapják a vírust, ha különgéppel elrepülnek Torinoba, különbusszal a J Hotelbe, edzenek játszanak majd ugyanez visszafelé mivel rosszabb a helyzet?
Zielinski, Lobotka és Rrhamani karanténban, mert kontakt személyek. A torinói! ASL nem engedi utazni a bikákakat Bergamoba. A Liga rendkívüli ülést hívott össze.
Elmasnak viszont negatív lett a mai tesztje, ő játszhat. Így gyakorlatilag két olyan játékosa (Lozano, Malcuit) van a Napolinak akik ha nem lennének covidosak, ott lennének a keretben. A szövetség szerint a forduló összes meccsét le kell játszani. A Salernitana 9 játékosa covidos, nem halasztják a Venezia elleni meccsüket.
+ Fabian Ruiz
Egyébként a Salernitana helyzete is megérne egy misét hiszen úgy játszottak le egy félszezont, hogy Lotito fia volt a tulajuk
Elmasnak viszont negatív lett a mai tesztje, ő játszhat. Így gyakorlatilag két olyan játékosa (Lozano, Malcuit) van a Napolinak akik ha nem lennének covidosak, ott lennének a keretben. A szövetség szerint a forduló összes meccsét le kell játszani. A Salernitana 9 játékosa covidos, nem halasztják a Venezia elleni meccsüket.
De ugye ez itt nem játszik, 3 covidos van a kukásoknál, az manapság nem krízishelyzet.
A mai napra ha minden igaz Mario Ruival (de ő egyébként sem játszhatna sárgák miatt) és Spalettivel bővült a lista. De gondolom még érvényben van a tavalyi covid protokoll, hogyha van 14 játékos akik között van kapus akkor játszani kell, azt végképp nem értem, hogy az EÜ hatóságnak mi a fasz köze van hozzá...
A Zafrika kupa meg a kutyát sem érdekli, az sem érdekelt senkit amikor nálunk nem tudtak a dél-amerikaiak játszani pont ellenük.
De gondolom ADL majd vesz pár pozitív mintát, hogy ne kelljen kiállni vagy csak lazán nem utaznak el, hiszen ugye azt is lehet.
Mondjuk ezt a helyzetet a portugálok és a spanyolok se kezelik túl jól, lsd a Benfica meccse, illetve a Barca-Mallorcán is hianyzott összesen vagy 15 játékos az első csapatokból mégis lejátszották. Kérdés melyik a jobb, halasztgatni vagy játszani minden áron?
De ugye ez itt nem játszik, 3 covidos van a kukásoknál, az manapság nem krízishelyzet.
Kib@szott nagy vicc ez az egész ami a holnapi meccs körül megy, és egyedül Olaszországban fordulhat így elő. Minden szerv szerint le kell játszani a meccset, kivéve a nápolyi helyi egészségügyi hatóság (akik tavaly is “megtiltották” az utazást, vajon kinek a kérésére?). Szerintem készülhetünk az újabb bohózatra. Mivel az előző szezonban már precedenst? teremtettek…
Ha elhalasztják én a megismételt meccsre nem álnék ki, vagy az u17el. Egye meg a szövetség a saját szarját. A gazetta 3 covidost írt mindkét csapatnál, miről beszélünk. Vagy ezentúl az afrika kupa idején ne játszon az a csapat aki érintett?
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Kib@szott nagy vicc ez az egész ami a holnapi meccs körül megy, és egyedül Olaszországban fordulhat így elő. Minden szerv szerint le kell játszani a meccset, kivéve a nápolyi helyi egészségügyi hatóság (akik tavaly is “megtiltották” az utazást, vajon kinek a kérésére?). Szerintem készülhetünk az újabb bohózatra. Mivel az előző szezonban már precedenst? teremtettek…
Mondjuk ezt a helyzetet a portugálok és a spanyolok se kezelik túl jól, lsd a Benfica meccse, illetve a Barca-Mallorcán is hianyzott összesen vagy 15 játékos az első csapatokból mégis lejátszották. Kérdés melyik a jobb, halasztgatni vagy játszani minden áron?
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Csak lassan már több lesz a hiányzónk mint az afrikaiaknak , Pelle és Kaio sem edzett tegnap influenzás tünetek miatt. Sőt per pillanat több covidosunk van mint nekik, Dibcsi és Chiesa még a levegőben lógnak, Remzit már nem is említem, de nyilván mi leszünk majd a buzik/csalógecik ha esetleg mégis játszani kell. Különösen vicces ez ismerve az őszi meccs szituját, amikor a válogatott meccsek miatt 6-7 kezdőnk hiányzott (és nem 2 mint nekik most az afrika kupa miatt)
A Zuperkupát tényleg nem értem, mi sem akarunk játszani, a retkek sem. Ráadásul a szövetség pont most csökkentette vissza a stadionokat 75-ről 50%-ra, így még anyagilag se éri meg senkinek.
A közvetítési díjakból 2 csilliószor többet szakítanak, Ázsiában meg ezt a hulladék szuperkupát is el lehet adni, főleg a téli pangásban.
Attól függ ADL hogy akarja. Mivel Afrikai EB van így ok nem játszhatnak rangadót. A Covid miatt persze mert ez alap.
Csak lassan már több lesz a hiányzónk mint az afrikaiaknak , Pelle és Kaio sem edzett tegnap influenzás tünetek miatt. Sőt per pillanat több covidosunk van mint nekik, Dibcsi és Chiesa még a levegőben lógnak, Remzit már nem is említem, de nyilván mi leszünk majd a buzik/csalógecik ha esetleg mégis játszani kell. Különösen vicces ez ismerve az őszi meccs szituját, amikor a válogatott meccsek miatt 6-7 kezdőnk hiányzott (és nem 2 mint nekik most az afrika kupa miatt)
A Zuperkupát tényleg nem értem, mi sem akarunk játszani, a retkek sem. Ráadásul a szövetség pont most csökkentette vissza a stadionokat 75-ről 50%-ra, így még anyagilag se éri meg senkinek.
A liga megint ésszerűen döntött. Le kell játszani jovoheten a szaros szuperkupa döntőt, holott mindkét csapat kérte a szezon végére való halasztást. De hat kell a pénz a szövetségnek. Én a két csapat helyében elkuldenem az U17-et. Szopjon le a szövetség feliratú pólóban.
Meg gondolom a kukások elleni meccsünket viszont annak rendje és módja szerint meg elhalasztják majd.
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
A liga megint ésszerűen döntött. Le kell játszani jovoheten a szaros szuperkupa döntőt, holott mindkét csapat kérte a szezon végére való halasztást. De hat kell a pénz a szövetségnek. Én a két csapat helyében elkuldenem az U17-et. Szopjon le a szövetség feliratú pólóban.
Krisz and LeRoi10 like this post
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Az International Business Times arról számolt be, hogy a szaúdi állami befektetési alap az elkövetkező napokban lezárja tárgyalásait, és egymilliárd dollárért megvásárolja a kínai tulajdonban lévő, a Serie A-t vezető klubot. Az egyezség már megszületett a felek között, csupán alá kell írni a dokumentumokat.
Hát ez kellemetlen ha igaz...
Akkor az arabok kilóra megveszik a szövetséget is, így jártunk.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy Segédedző
Az International Business Times arról számolt be, hogy a szaúdi állami befektetési alap az elkövetkező napokban lezárja tárgyalásait, és egymilliárd dollárért megvásárolja a kínai tulajdonban lévő, a Serie A-t vezető klubot. Az egyezség már megszületett a felek között, csupán alá kell írni a dokumentumokat.
Hát ez kellemetlen ha igaz...
Malloy Segédedző
Eltelt már tököm tudja hány nap, és még ki sem zártak minket? Milyen csalók vagyunk, még ehhez is bénák a vezetőink! Allegri nem is akarom mondani, de takaroggyon!