Én azt mondom amit 2006-ban is. Át kell menni a spanyol vagy a francia bajnokságba. Azt szopjanak le a FIGC meg a többi nyomorék. Az elmúlt évtizedben a Juventus tartotta a térképen az olasz focit egyedül. Nélkülünk most a portugál bajnokság szintjén se lenne a Seria A.
2008ban a két rinyálói klubnak is valami tökenyereséges bulija volt, őket megbüntették, kaptak 90ezer euró pénzbírságot....egyértelmű, hogy ezek alapján minket ki kell zárni a serie a-ból
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én azt mondom amit 2006-ban is. Át kell menni a spanyol vagy a francia bajnokságba. Azt szopjanak le a FIGC meg a többi nyomorék. Az elmúlt évtizedben a Juventus tartotta a térképen az olasz focit egyedül. Nélkülünk most a portugál bajnokság szintjén se lenne a Seria A.
Szerintem meg nem nekünk kellene menekülni, hanem a gennyes közegbe kellene beleállni végre, a fordítsd oda a másik orcád gentleman faszság helyett. Nem azt mondom, hogy akkora gecinek kell lenni, mint ADL, de néha az ő eszközeihez kell nyúlni. Konzisztens picsogással meg az azonnali cselekvéssel, leszarva hogy ki mit gondol eljutott oda hogy a farok csóválja a kutyát (meg gondolom vannak kompromitáló felvételei is jópár emberről a szövetségben). Ez az olasz közeg soha nem fogja levetkőzni önmagát, kell egy kis moggizás még ha nem is megyünk át full maffiózóba vagy ADLbe.
A szuperliga ebben a formában amúgy a 22es csapdája, mint az aranycsinálás - minél több van belőle annál kisebb az értéke -, a megapárosítások hamar elsilányulnak az 5. classico után. Engem kurvára meglep hogy sikeres üzletemberek ezt nem látják. Ha rövid idő után a Z generáció (2 másodperces attention spannel) ráun erre is akkor mit lehet kitalálni? Nem nagyon lehet überelni, a konzervatívakat a liga indulásával elvesztették, kidurran a lufi.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
A torinói ügyészség a bizonyítékok alapján meg van győződve arról, hogy egy hónapon belül lezárják a nyomozást. Az aktáikban több mint 1000 oldal áll a nyomozók rendelkezésére. Úgy vélik, hogy a birtokukban lévő dokumentumok alátámasztják a tézisüket. Állításuk szerint telefonos lehallgatások vannak a Juventus vezetőségétől, amelyekből kiderül, hogy az általuk megkötött üzleteket gyakran "kiigazították" (a játékosok megítélése gyakran a tárgyalások során dőlt el). A megszerzett bizonyítékokat átadják a labdarúgó-szövetségnek. A kihallgatási jegyzőkönyvek (Arrivabene & Cherubini), a lehallgatások és az összes anyag a vizsgálat lezárásáig nem kerülhet nyilvánosságra.
Magam részéről úgy vagyok megy a megfélemlítés ezerrel. Egy játékos értéke nem egzakt. Továbbá úgy cisnálnak, mintha a drágán vett játéksok amortizációja később nem is jelenne meg a könyvekben. Közgáz alapok nélkül is faszság az egész. Közgazdászként meg kiröhögöm. MEgjegyzem lassan annyi az amortizációs költség mint a bevételünk, a sok plusvalenza okosság miatt. Ezért kellet a tőke emelés is.
A játékosok megítélese a tárgyalások során dőlt, hihetetlen. Feltalálták a lyukat a sajtban. Bármennyire nevetséges az egész, minimum arra jó lesz, hogy kedvezőbb alkupozíciókat vegyenek fel a szuperliga kapcsán. Már ha Agnelli hagyja magát. Álljon bele ezerrel, szarrá perelni mindenkit, leszarom ha csődbe megy a szövetség.
Azt olvasni 62 játékosügyletet vizsgálnak amiből 42-ben érintettek vagyunk
Szerintem lehet izgulni, mert ez Olaszország és itt láttuk már olyat, hogy be nem bizonyított dolgokért is lehet hatalmas büntit kapni és a kettős könyvelés mérce sem ritka illetve az sem, hogy az ügyet vezető ügyész esetleg néha valamelyik milánói csapat mezében feszít.
Gondolom az a kérdés, hogy szabályosan van-e "lepapírozva" a dolog és ha abból indulok k, hogy Paratici mekkora balfasz volt az igazolások terén akkor azért szerintem van némi félni valónk főleg ha esetleg hangfelvételek is vannak olyan dolgokról.
Ami nagyobb baj, hogy ma újra meccs van pedig még a múltkorit se hevertem ki
Krisz Takaroggyon!!!
Magam részéről úgy vagyok megy a megfélemlítés ezerrel. Egy játékos értéke nem egzakt. Továbbá úgy cisnálnak, mintha a drágán vett játéksok amortizációja később nem is jelenne meg a könyvekben. Közgáz alapok nélkül is faszság az egész. Közgazdászként meg kiröhögöm. MEgjegyzem lassan annyi az amortizációs költség mint a bevételünk, a sok plusvalenza okosság miatt. Ezért kellet a tőke emelés is.
Gondolom a Szuperligáért is megy most a lejáratás, hogy szopjunk a tőzsdén meg hogy a mercaton se legyen könnyű dolgunk. Még ha mindenki tisztában is van azzal hogy ez boszorkányüldözés azért tuti, hogy valamilyen szinten negatívan befolyásol egy tárgyalást. Remélem ha mégis odakerül a sor, akkor nem dobjuk be a kártyáinkat mint a calciopolinál hanem kétszer olyan agresszívan megyünk nekik, mint ahogy a calciopolinál kellett volna.
bombahoppa and Malloy like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2021-11-30, 10:15 am
Krisz írta:
Szerintem lehetetlen bizonyítani ezt, különösen úgy hogy milyen árak repkedtek covid előtt, a transfermarkt Artúr értékét 70 millára taksálta 2019 júniusában és elvileg 72ért vettük. Vihar a biliben, lesz egy kis ijesztgetés, pár tintanyaló meg gittegylet igazolja majd a fizetését/létezését egy elnyújtott audittal, aztán lezárják az ügyet. Ezután meg gondolom a többség felhagy majd a plusvalenzazással vagy legalábbis kisebben nyomja (ami jó is). Azt mondjuk nem bánnám ha a pióca ügynököket tennék meg bűnbaknak.
A torinói ügyészség a bizonyítékok alapján meg van győződve arról, hogy egy hónapon belül lezárják a nyomozást. Az aktáikban több mint 1000 oldal áll a nyomozók rendelkezésére. Úgy vélik, hogy a birtokukban lévő dokumentumok alátámasztják a tézisüket. Állításuk szerint telefonos lehallgatások vannak a Juventus vezetőségétől, amelyekből kiderül, hogy az általuk megkötött üzleteket gyakran "kiigazították" (a játékosok megítélése gyakran a tárgyalások során dőlt el). A megszerzett bizonyítékokat átadják a labdarúgó-szövetségnek. A kihallgatási jegyzőkönyvek (Arrivabene & Cherubini), a lehallgatások és az összes anyag a vizsgálat lezárásáig nem kerülhet nyilvánosságra.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2021-11-30, 9:37 am
_DREAM_ írta:
Mennyire kell fosnunk ettől? Már megint kizárással meg pontlevonással rémisztgetik az egyszeri Juve drukkert. Nem hiányzik ez most így az Ünnepek előtt.
Szerintem lehetetlen bizonyítani ezt, különösen úgy hogy milyen árak repkedtek covid előtt, a transfermarkt Artúr értékét 70 millára taksálta 2019 júniusában és elvileg 72ért vettük. Vihar a biliben, lesz egy kis ijesztgetés, pár tintanyaló meg gittegylet igazolja majd a fizetését/létezését egy elnyújtott audittal, aztán lezárják az ügyet. Ezután meg gondolom a többség felhagy majd a plusvalenzazással vagy legalábbis kisebben nyomja (ami jó is). Azt mondjuk nem bánnám ha a pióca ügynököket tennék meg bűnbaknak.
laac and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2021-11-30, 9:00 am
DartagnanX írta:
Igen, folyik az eljárás és igen a Juventus együttműködik és úgy gondolja a klub, hogy mindent jogszerűen és szabályosan csinált. A tőkeemelés pedig ahogy meg is volt beszélve, november 29-én megkezdődik.
Asszem röviden ennyi.
Mennyire kell fosnunk ettől? Már megint kizárással meg pontlevonással rémisztgetik az egyszeri Juve drukkert. Nem hiányzik ez most így az Ünnepek előtt.
Igen, folyik az eljárás és igen a Juventus együttműködik és úgy gondolja a klub, hogy mindent jogszerűen és szabályosan csinált. A tőkeemelés pedig ahogy meg is volt beszélve, november 29-én megkezdődik.
Asszem röviden ennyi.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
laac and Malloy like this post
laac Labdaszedő
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2021-11-28, 10:07 am
Ez mi takar??
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Lehet lesz még egy ember Cserubini mellett, hasonlóan a Marotta-Paratici pároshoz. Az első név Carnevali! Neki nagyon örülnék!
Carnevali hatalmas igazolás lenne.
Számomra a PAratici éra kísértetiesen Secco hasonmás verseny győztese kategória volt.
Attól, hogy Beppe tanítványa volt, még egy rakat szart nem ért egyedül Fabio, hasonlóan Secco-hoz akitől az új Moggi-t vártuk és lófaszt sem kaptunk cserébe.
Krisz likes this post
Malloy Segédedző
Úgy látom, hogy eddig bírta CR centerben. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy Contenak mer-e majd rinyálni. Viszont CR-Juve trollkodások valahogy alábbhagytak amióta szenvednek, a Pool cida után meg ugyanazok a szurkolók akik velünk trollkodtak, most CRt ekézik, amiért azért rinyál, mert Greenwood inkább kapura lő, mint neki passzolna.
Malloy Segédedző