Ha oda-vissza meccsek lennének a csoportban, az azt jelentené, hogy 23 meccs kell a döntőhöz, a jelenlegi 13-hoz képest. Az nagyon soknak tűnik még úgy is, hogy már augusztusban megkezdődne a sorozat. Lehet, hogy csak egy meccs lenne a 10 fős csoportban?
A válogatott foci azért sok játékosnak nagyon fontos, érdekes kérdés lesz, hogy miként fogja azt érinteni ez az egész sztori.
A nagy kérdés az nálam, hogy a nemzeti szövetségek mennyire zárnak össze az UEFA mögött a klubokkal szemben. Ha ez nem történik meg, akkor szerintem az UEFA-nak lőttek.
Szerintem ez nem bonyolult képlet. A nemzeti bajnokságok kiszámolhatják meddig maradnak életben ezek nélkül a csapatok nélkül. Semeddig. Ha mégis az uefa oldalára állnak, akkor éhenhalnak, a Superliga meg fel lesz duzzasztva 20 csapatra, és sima bajnokság elve mentén, oda-visszavágós rendszerben, esetleg a végén rájátszással meg is van a megfelelő mennyiségű mérkőzés. Megmonondom őszintén én örülnék is neki. Jelenlegi rendszer szar ahogy van. A játékosok ki vannak véreztetve a végsőkig a folyamatos heti 2 meccsel pihenő nélkül + válogatott bohóckodások mindenféle szar libalegelőn, ahonnan mindig sérülten/covidosan érkeznek vissza. Így lenne heti egy meccs, de azok sokkal jobb minőségűek lennének, mint a jelenlegi meccsek.
Való igaz, hogy a "nagymeccsek" varázsa eltűnhet, viszont a lebonyolítás (2db 10 csapatos csoport oda-vissza meccsekkel, majd egyenes kiesés) sokkal igazságosabb lesz. Az kifejezetten tetszene ha leszarnák a válogatott buzulások időpontjait. Illetve ami nekünk kedvező lehet, gondolom nem lesz játékoskvóta (olasz/saját/...stb). Ami érdekes, hogy lesz-e valamiféle FFP illetve hogyan (mikor) lesz átigazolási időszak.
Ha oda-vissza meccsek lennének a csoportban, az azt jelentené, hogy 23 meccs kell a döntőhöz, a jelenlegi 13-hoz képest. Az nagyon soknak tűnik még úgy is, hogy már augusztusban megkezdődne a sorozat. Lehet, hogy csak egy meccs lenne a 10 fős csoportban?
A válogatott foci azért sok játékosnak nagyon fontos, érdekes kérdés lesz, hogy miként fogja azt érinteni ez az egész sztori.
A nagy kérdés az nálam, hogy a nemzeti szövetségek mennyire zárnak össze az UEFA mögött a klubokkal szemben. Ha ez nem történik meg, akkor szerintem az UEFA-nak lőttek.
Én ebből a szempontból konzervatív vagyok, nálam a Serie A + BL úgy ahogy van/volt a café latte, ez a Super League meg a tripla karamel macchiato tejszínhabbal és grilázzsal megszórva. Ezzel el fog veszni 1-1 negyeddöntős szuperpárosítás varázsa, korábban amikor volt egy Bayern-Barca párosítás vagy egy Juve-Real az megemelte a feszültséget, mindenki erre a különleges meccsre várt, most meg minden meccs "különleges" lesz, azaz egyik se lesz "különleges" - ez sima közgáz és marketing. Ugyanakkor, ahogy Téjlor kolléga írta, perverz élvezetet nyújt ahogy a korrupt mocskos csaló gittegyletek kapálóznak. Teljesen reménytelenül. Egyszerűen azt sem engedhetik meg maguknak, hogy játék nélkül kiosszák a BL trófeát a PSGnek, már csak a közvetítési díjak és egyéb szponzori megállapodások miatt sem.
Való igaz, hogy a "nagymeccsek" varázsa eltűnhet, viszont a lebonyolítás (2db 10 csapatos csoport oda-vissza meccsekkel, majd egyenes kiesés) sokkal igazságosabb lesz. Az kifejezetten tetszene ha leszarnák a válogatott buzulások időpontjait. Illetve ami nekünk kedvező lehet, gondolom nem lesz játékoskvóta (olasz/saját/...stb). Ami érdekes, hogy lesz-e valamiféle FFP illetve hogyan (mikor) lesz átigazolási időszak.
Igazából csak idő kérdése egy amerikai rendszerű szuperliga, ha tetszik ha nem. Persze nem eszik olyan forrón a kását. Ez az egész nyilatkozatcsörte csak emberkedés. Ha van eszük a feleknek akkor kötnek valami komprosmisszumot ha nem akkor war begin, hiába senki nek sem érdeke.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az alapelképzelés az, hogy a szuperliga meccsek hét közben lennének és a csapatok játszanának a hazai bajnokságban. Bár most vergődik a FIGC meg a spanyol/angol szövetség, hogy kizárják a szuperligásokat, de komolyan mi értelme (nézettség, szponzor) lesz ezeknek a bajnokságnak a legnagyobb klubok nélkül?
Ami vicces, hogyha tényleg kizárás lesz, akkor az inda nem lesz bajnok és nekünk sem kell izgulni, hogy elérjük-e a negyedik helyet!
Nekem amúgy tetszik az ötlet és a lebonyolítás is.
Én ebből a szempontból konzervatív vagyok, nálam a Serie A + BL úgy ahogy van/volt a café latte, ez a Super League meg a tripla karamel macchiato tejszínhabbal és grilázzsal megszórva. Ezzel el fog veszni 1-1 negyeddöntős szuperpárosítás varázsa, korábban amikor volt egy Bayern-Barca párosítás vagy egy Juve-Real az megemelte a feszültséget, mindenki erre a különleges meccsre várt, most meg minden meccs "különleges" lesz, azaz egyik se lesz "különleges" - ez sima közgáz és marketing. Ugyanakkor, ahogy Téjlor kolléga írta, perverz élvezetet nyújt ahogy a korrupt mocskos csaló gittegyletek kapálóznak. Teljesen reménytelenül. Egyszerűen azt sem engedhetik meg maguknak, hogy játék nélkül kiosszák a BL trófeát a PSGnek, már csak a közvetítési díjak és egyéb szponzori megállapodások miatt sem.
Szeretem a nemzeti bajnokságok hangulatát, romantikáját.
Viszont imádnám az UEFA-t és a FIGC-et égni látni!
Az alapelképzelés az, hogy a szuperliga meccsek hét közben lennének és a csapatok játszanának a hazai bajnokságban. Bár most vergődik a FIGC meg a spanyol/angol szövetség, hogy kizárják a szuperligásokat, de komolyan mi értelme (nézettség, szponzor) lesz ezeknek a bajnokságnak a legnagyobb klubok nélkül?
Ami vicces, hogyha tényleg kizárás lesz, akkor az inda nem lesz bajnok és nekünk sem kell izgulni, hogy elérjük-e a negyedik helyet!
Nekem amúgy tetszik az ötlet és a lebonyolítás is.
bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Hát elkezdődött. Ez nagyon kemény. Nagyon örülök, hogy végre létrejön ez a Super liga. Igazából erőlködhet az UEFA/FIFA, de nekik annyi....Végre!!! Agnelli megint nem a levegőbe beszélt. Felfoghatatlan pénzek fognak eljutni a csapatokhoz, amiket eddig ezek a bűnszervezetek zsebre raktak.
A Zuefa már fenyeget is Kizárnak mindenkit mindenhonnan aki ebben részt vesz. Innen látszik igazán mennyire jó ötlet lehet ez!
[size=32]"we – UEFA, ... – will remain united in our efforts to stop this cynical project, a project that is founded on the self-interest of a few clubs at a time when society needs solidarity more than ever."[/size]
[size=32]Mi van? Ők beszélnek cinizmusról és szolidaritásról?! [/size]
Úgy látom Pirlo megint ugyanazokat a hibákat készül elkövetni amik miatt mostanában folyamatosan szoptunk. 2 fős középpálya ráadásul Arturral? Kulusevski kezdő a szélen??? Megint egy kellemetlen délután elé nézünk ha így lesz...
A Repubblica kipörgette, hogy Agnelli nem elégedett a Paratici-Nedved párossal és visszahozná Marottat, sportigazgatónak meg Giuntolit a kukásoktól.
Nem tudom, hogy Marrottara mekkora esély van, de az biztos, hogy olyasvalaki kell, aki a pénzügyeket szigorúan kézben tartja, és nem a plusvalenzazgatásra megy rá.
A Carpi Giuntoli évei alatt jutott fel a Serie A-ba, bár pont a feljutás után le is lépett. A Napolinál inkább az olcsóbb vételeket fogta meg nagyon jól, voltak mellényúlásai, de inkább jó igazolások jellemezték a nápolyiakat. Erős kettős lehetne.
Krisz Takaroggyon!!!
Most már kb bármilyen megoldás érdekel, csak ne kelljen ingyen elengedni, az elég nagy lúzerség lenne. Ha meg nem sikerül megegyezni, azt se bánnám, ha kibasznánk a lelátóra egy évre - irreális fizetésigény mellett kb az idény 80%át kihagyta.
Dybala agysebész csaja is kelti a hangulatot. Kiírta valamelyik közösségi oldalán, hogy Torinóban már nincs keresnivalójuk kb... Elvileg ő áll Dybala gyökérségei mögött. Nem tetszik neki Torinó. Remélem elcseréljük Manchesterbe! Azt biztos nagyon elvezné!
Egyes sajtóhírek szerint vissza is húztuk előle az új szerződést, most már annak kell szurkolni, hogy a luvnyája ne akarjon még egy évet itt tölteni, hogy legalább ne ingyen menjen.
Krisz Takaroggyon!!!
Dybala agysebész csaja is kelti a hangulatot. Kiírta valamelyik közösségi oldalán, hogy Torinóban már nincs keresnivalójuk kb... Elvileg ő áll Dybala gyökérségei mögött. Nem tetszik neki Torinó. Remélem elcseréljük Manchesterbe! Azt biztos nagyon elvezné!
Most már kb bármilyen megoldás érdekel, csak ne kelljen ingyen elengedni, az elég nagy lúzerség lenne. Ha meg nem sikerül megegyezni, azt se bánnám, ha kibasznánk a lelátóra egy évre - irreális fizetésigény mellett kb az idény 80%át kihagyta.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Exactly. Csak rákerestem a new logo hírre, gondosan a második linkre kattintottam, nem mordorhon lapjára, megnéztem, sztem gáz. Ennyi vonalba akarják belesűríteni a poklot. Gyenge próbálkozás. Ennél még az új újpest logo is jobb.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Mondjuk ez a címer ráncfelvarrás vs. a Juventus teljes arculati megújítása két nagyon különböző dolog. Illetve önmagában nem sokat számít.
Itt is nagyobb brand frissítésről van szó, nem csak a címerről. Az már más kérdés, hogy ez mekkora váltást jelent - nálunk ez nyilván egy nagyobb léptékű projekt, a férgeket meg szenvedéllyel tudom gyűlölni, viszont nem visz rá a lélek hogy jobban utánaolvassak.
A férgek bemutatták az új címerüket, ezt is hozzá lehet adni Lichti listájához. 4 évvel meg egy stadionnal le vannak maradva, ettől függetlenül Marotta eddig mintaszerűen zongorázza le a sikereink pilléreinek felállítását. Kicsit olyan feelingem kezd lenni, mint amikor Joffrey kibaszta Baristan Selmyt a Kingsguardból, ő pedig beintett egyet és átment a Targeryan csapatba.
Mondjuk ez a címer ráncfelvarrás vs. a Juventus teljes arculati megújítása két nagyon különböző dolog. Illetve önmagában nem sokat számít.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Krisz Takaroggyon!!!
A férgek bemutatták az új címerüket, ezt is hozzá lehet adni Lichti listájához. 4 évvel meg egy stadionnal le vannak maradva, ettől függetlenül Marotta eddig mintaszerűen zongorázza le a sikereink pilléreinek felállítását. Kicsit olyan feelingem kezd lenni, mint amikor Joffrey kibaszta Baristan Selmyt a Kingsguardból, ő pedig beintett egyet és átment a Targeryan csapatba.
Lichsteiner: Scudetto? Azt hiszem hogy gratulálhatunk az internek mert rájöttek hogy a győzelemhez meg kell vásárolniuk a Juventus játékosait és menedzsereit.
https://www.imdb.com/title/tt6798422/ ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki esetleg nem látta még. A napokban néztem meg másodszor. Nagyon jó kis életrajzi film.