TV-s pénzek a PL-ben. Az uccsó Huddersfield 23,3 millió ojróval többet keresett, mint mi (85,3 millió) a Serie A-ban. A City, Liverpool duó pedig pont kétszer annyit, mint mi. Ezzel kell versenyezni.
Kórház a város szélén. Megdöbbentő mennyi sérültünk volt. Anno Conte alatt szinte alig, most meg... Nem azt mondom, hogy régen minden jobb volt, még a nosztalgia is, de ezzel valamit kezdeni kéne, mert így gyászkeret.
Research on the physical problems of our players in this season. D = Days missed G = Games missed
Case A: Unavoidable Thyroid condition: 1. Emre Can (45D/8G) Heart condition: 1. Khedira (43D/8G) Allergy: 1. Kean (5D/2G) Fever: 1. Matuidi (3D/1G) 2. Mandžukić (3D/1G) Bruised Rib: 1. Rugani (7D/1G) Shoulder injury: 1. Perin (7D/2G) Knee surgery: 1. Spinazzola (147D/26G) 2. Cuadrado (119D/23G) 2. Cancelo (33D/6G) Ankle sprain: 1. Khedira (31D/6G) 2. Douglas Costa (26D/5G) 3. Bonucci (18D/4G) 4. Emre Can (11D/4G) 5. Mandžukić (14D/3G) Case B: Partly avoidable Muscle issues with serious consequences for the team: 1. Barzagli (112D/22G) 2. Douglas Costa (73D/14G) 3. De Sciglio (47D/9G) 4. Khedira (39D/7G) 5. Chiellini (20D/5G) 6. Mandžukić (20D/5G) Muscle issues not so serious for the team: 1. Cáceres (14D/4G) 2. Cristiano Ronaldo (14D/3G) 3. Bernardeschi (14D/2G) 4. Alex Sandro (10D/2G) 5. Dybala (6D/2G) 6. Rugani (6D/1G) 7. Pjanić (6D/1G) 8. Matuidi (6D/1G) Averages & totals Case A: Unavoidable 28.75 days missed / condition 12.4 games missed / condition 12 players with problems Case B: Avoidable muscle injuries i) with serious consequences 51.83 days missed / player 10.3 games missed / player 6 players with problems ii) without serious consequences 9.5 days missed / player 2 games missed / player 8 players with problems
Mario hosszabbítása azt jelenti, hogy tőlünk vonul majd vissza. Ez is láv, de azért remélem jövőre Ken kiszorítja majd de legalábbis megkapja rá a lehetőséget.
reméljük, kean marad, és ezzel elfelejtjük a 9-es posztot a következő két szezonra. ezzel legalább megúsznánk icardit, ez is valami.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ma 21 éves a szerelemem a Juventussal. Egy 98as BL meccsen kezdődött minden. Egy bizonyos Del Piero mesterhármast szerzett, ráadásul az elsőt szabadrúgásból. Szerelem volt első látásra!
Láv!
Mario hosszabbítása azt jelenti, hogy tőlünk vonul majd vissza. Ez is láv, de azért remélem jövőre Ken kiszorítja majd de legalábbis megkapja rá a lehetőséget.
Ma 21 éves a szerelemem a Juventussal. Egy 98as BL meccsen kezdődött minden. Egy bizonyos Del Piero mesterhármast szerzett, ráadásul az elsőt szabadrúgásból. Szerelem volt első látásra!
nagyon fiatal kiscsikó vagy te, én már a Dinamo Kiev elleni negyeddöntőben is a Juventusnak szurkoltam
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Nagyon nagy tisztelettel beszél a csapatról annak ellenére, hogy beismeri amit mindenki tudott: nem ő kérte, hogy engedjék el, hanem kirúgták.
Marchisio: " 17 Aug, The adventure was at the end, but the market was closing and I thought I would stay. The club decided to terminate the contract, for me it wasn't easy. With hindsight we could say: there have been so many injuries in midfield, maybe I would have had room. But it would have been wrong to stay, I would not have managed another year like the last one. I was hoping for some more opportunities, but I always put the group in front of the individual"
Oh, cunci!
Az a gond, hogy a mai keretben 30 év alatt egyedül Bernicicában látok, akár hasonló motivációt is. (talán még Ruganit lehetne megemlíteni, aki a kevesebb játékperc ellenére még mindig itt van, pedig már ha akart volna, akkor árkon-bokron túl lehetne) Tudom, hogy Tonali nem Juve szurkoló, de az olaszok mindig jobban átérezték a Juventus súlyát.
ha rajta lesz a BL cimvédőnek járó címer, felőlem akár kék-fekete is lehet a jövő évi mezünk
szerintem az ilyenek miatt mondja Allegri is, hogy sajnos a BL most már egy rögeszme a juve szurkolók körében, ami nem egy szerencsés dolog. Szerintem sem jó ez az "all in a BL-ért" hozzáállás. A hagyományokat tartsuk meg és tartsuk tiszteletben. de no offense, ez csak az én véleményem.
Egyre részletesebben szivárog ki a jövő évi mezünk. Egy kis photoshoppal pedig meg is nézhetjük, hogy fog Roncin állni az új szett. Én személy szerint nem szeretnék fekete Blackburn Rovers lenni.
Third Kit-nek el tudnám képzelni, de a zebra csíkos és kész!
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Egyre részletesebben szivárog ki a jövő évi mezünk. Egy kis photoshoppal pedig meg is nézhetjük, hogy fog Roncin állni az új szett. Én személy szerint nem szeretnék fekete Blackburn Rovers lenni.
Érdekes kis videó az elmúlt bő 10 év legjobb góllövőiről. Érdemes körülnézni a Youtube csatornán, van még pár érdekes videó. Például egy hasonló videó Roncival, MEssivel és pár legendával (brazil Ronaldo, van Basten, Eto'o, Henry, Raul, van Nistelrooy.)
Illetve itt egy kis összeállítás a legdrágább játékosokról kezdve 1991 januárjától:
a pánsípos háttér kifejezetten feldobja a genoa elleni meccset is.