Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mindenféle pletykák, hírek

Go down 
+24
fktgbr
Juve1974
bombahoppa
LeRoi10
CsT
_DREAM_
tjunior
vektra
Joe111
DartagnanX
simoon
laac
Petike007
virracocha
Tankcsapda
Malloy
zetterberg40
Téjlor89
sneco7
_Tyler
Krisz
EsztéNégy
s4tch
exchaby
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
bombahoppa
Allegri jobbkeze

Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-14, 20:51

s4tch írta:
http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/serie-a/Ellenség/2019/03/14-54526986/sorpresa_zhang_vuole_chiamarla_jiangsu_inter/

a linket vélhetően szét fogja szedni az automata javítás; innen is elérhető: https://twitter.com/CorSport/status/1106170623259275265

a lényeg: az inda tulaja jiangsu indának szeretné hívni a csapatot. sunny geek jocolor könyörgöm, legyen igaz.
cheers Igazítsák meg a címert is! Legyen rajta egy barna kuladarab. Vagy kettő.
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-14, 15:12

hahaha, először Jiangsu i nternazionale, aztán majd Jiangsu China

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-14, 14:44

http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/serie-a/Ellenség/2019/03/14-54526986/sorpresa_zhang_vuole_chiamarla_jiangsu_inter/

a linket vélhetően szét fogja szedni az automata javítás; innen is elérhető: https://twitter.com/CorSport/status/1106170623259275265

a lényeg: az inda tulaja jiangsu indának szeretné hívni a csapatot. sunny geek jocolor könyörgöm, legyen igaz.
http://bianconeri.taccs.hu
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 13:30

Krisz írta:

Hát akkor kié? Oké, hogy Pirlot, Vidalt, Pogbat el kellett engedni, de miért nem pótolták őket tisztességesen?
Hogy miért? Szerintük ott van Khedira és csókolom. Pjanic szerintem aranylabdás lenne, ha egy Vidal nyomná mellette és nem Khedira helyett kellene aktívan szűrnie.
A Malac helyett simán az asztalra csaphattunk volna 90 millát (bár lehet a feléből is kijött volna) az aktuális Vidalra, de nem tettük. Idén is inkább Cant kukáztuk, aki védekezésben lehet Kante színvonal, de helyezkedésben meg passzjátékban ég és föld - hát igen, ilyet nem lehet ingyen igazolni.
Én megértem, hogy racionálisan gazdálkodunk és van egy büdzsé, viszont a rendelkezésre álló pénzt sokféleképpen el lehet költeni, az pedig, hogy a Khedira, Matuidi, Can vonal elég, illetve a kp fejlesztésének csekély fontossága tudatos döntés volt a vezetőség részéről.
Pontosan, ez itt a lényeg. Ahogy írtam is, Tevez, Morci, Lóri triót  cseréltük az argentin duóra és Mandzura 120 millióért (mindenki döntse el ez mekkora INSTANT előrelépés volt, (egyértelmű, hogy Dybala anyagilag bőven megérte)), míg az MVPP-n kerestünk ha a  Pjanic, Matuidi, Lemina, Rincon, Hernanes,  Emre, Bekúr, Khedira garnitúrát nézzük. Továbbá elköltöttünk egy valagnyi pénzt a szélekre (Bernicica, DC, Cuadrado), mert ilyenjeink nem voltak. A pénz megvolt, egyszerűen orrnehézzé tették a csapatot nagyon drágán.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 12:23

Krisz írta:

Inkább legyen bérelt helyünk Ranierivel a második helyen mint Guardiola...
Overrated, de a mostani fost is szívesebben nézném mint a labdabuzizást. Totál idegen a stílusa a csapattól (ez nem is fog változni), még Mourinho is jobb lenne.

Amúgy én remélem, hogy Allegri marad (én nem hiszek az aktuális megmondóember bohócoknak).
Allegri maradásának akkor látnám csak értelmét (az ő és a vezetőség részéről is) ha olyan mercatonk lenne, hogy hozunk egy klasszisnak mondható DM-et meg CB-t és mindezt mondjuk Dybala eladása nélkül, akkor lenne egy komoly előrelépés a keretben ha arról fog szóln a nyár, hogy Szandit lecseréljük Marcelora és Kebabot Remzire....vagy Dibalát Icardira akkor jöjjön új edző....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 12:12

Krisz írta:

Ha a Malacra volt 90 milla, vagy Kosztara 40, akkor vehettünk volna egy minőségi boxtoboxot is.
Sőt az az ingyé' elengedett játékosok árából is simán kijött volna egy új Vidal. Abban, hogy nem lépünk előrébb sokkal ludasabb a kancsal mint Maxi.

Én anno a malacot se tudtam volna itt elképzelni, Roncit meg főleg nem. Ettől Pep már csak egy lépés....mondjuk én sem rajongok a possessionért, szóval én abszolút nem bánom, hogy nem jön.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 10:20

Téjlor89 írta:

Véleményem szerint azért nem pótolták őket tisztességesen, mert nem Real és Barca vagyunk. Szerintem sok Juve szurkoló fejében ez nem állt össze még mindig. Töredékéből gazdálkodunk és a játékosok szemében sem a Juve a csúcs. Csak egy szint a Barca Real alatt.

Ha a Malacra volt 90 milla, vagy Kosztara 40, akkor vehettünk volna egy minőségi boxtoboxot is.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 10:10

Krisz írta:

Hát akkor kié? Oké, hogy Pirlot, Vidalt, Pogbat el kellett engedni, de miért nem pótolták őket tisztességesen?
Hogy miért? Szerintük ott van Khedira és csókolom. Pjanic szerintem aranylabdás lenne, ha egy Vidal nyomná mellette és nem Khedira helyett kellene aktívan szűrnie.
A Malac helyett simán az asztalra csaphattunk volna 90 millát (bár lehet a feléből is kijött volna) az aktuális Vidalra, de nem tettük. Idén is inkább Cant kukáztuk, aki védekezésben lehet Kante színvonal, de helyezkedésben meg passzjátékban ég és föld - hát igen, ilyet nem lehet ingyen igazolni.
Én megértem, hogy racionálisan gazdálkodunk és van egy büdzsé, viszont a rendelkezésre álló pénzt sokféleképpen el lehet költeni, az pedig, hogy a Khedira, Matuidi, Can vonal elég, illetve a kp fejlesztésének csekély fontossága tudatos döntés volt a vezetőség részéről.

Véleményem szerint azért nem pótolták őket tisztességesen, mert nem Real és Barca vagyunk. Szerintem sok Juve szurkoló fejében ez nem állt össze még mindig. Töredékéből gazdálkodunk és a játékosok szemében sem a Juve a csúcs. Csak egy szint a Barca Real alatt.

Biztos, hogy tudatos döntés volt a középpálya elhanyagolása. Csak ha a középpályába tolják a pénzt és egy Higannynál jóval gyengébb csatárral vágunk neki a következő két szezonnak, akkor valószínűleg most azért panaszkodnánk itt rájuk, mert elhanyagolták a támadó szekciót. Döntést kellett hozni és ezt választották. Fordítva jobb lett volna? Sose tudjuk meg.

Nekem csak az a fura, hogy Allegrivel szemben sokan két kézzel kapaszkodnak minden kis részletbe, amit a felmentésére lehet felhasználni annak ellenére, amit két éve látunk a pályán. Viszont egyértelműen annak a vezetőségnek a nyakába varrunk minden problémát, akik rengeteget tettek azért, hogy itt legyünk ma, ahol vagyunk. Történelmi távlatban nem volt túl rég az a dupla hetedik szezon. Én évről évre látom a fejlődést, szóval ha Allegrivel ilyen elnézőek és jó arcok vagyunk, akkor talán ők is megérdemlik ugyanezt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 08:02

Téjlor89 írta:
A keret "szétbaszását" nem varrnám teljesen a kancsalék nyakába. Pirlo kiöregedett, Pogba menni akart világrekordot jelentő összegért, Marci egyfolytában sérült volt. 

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-10, 07:49

Téjlor89 írta:

Kicsit Maxitól elvonatkoztatva: ti el tudnátok képzelni amúgy nálunk Pepet?

Az ő játékfelfogása nagyon más, mint ami a Juve stílusa alapvetően, historikusan. Kicsit a Bayernre is megpróbálta a saját stílusát ráerőltetni anno és az nem volt túl sikeres. Nagyott esett a Bayern az ő regnálása alatt játékerőben.

Inkább legyen bérelt helyünk Ranierivel a második helyen mint Guardiola...
Overrated, de a mostani fost is szívesebben nézném mint a labdabuzizást. Totál idegen a stílusa a csapattól (ez nem is fog változni), még Mourinho is jobb lenne.

Amúgy én remélem, hogy Allegri marad (én nem hiszek az aktuális megmondóember bohócoknak).
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 23:16

CsT írta:
Guardiola azt nyilatkozta, hogyha ki nem basszák a cicitől, akkor ő jövőre tuti nem lesz a Juve edzője.

Kicsit Maxitól elvonatkoztatva: ti el tudnátok képzelni amúgy nálunk Pepet?

Az ő játékfelfogása nagyon más, mint ami a Juve stílusa alapvetően, historikusan. Kicsit a Bayernre is megpróbálta a saját stílusát ráerőltetni anno és az nem volt túl sikeres. Nagyott esett a Bayern az ő regnálása alatt játékerőben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 22:53

Guardiola azt nyilatkozta, hogyha ki nem basszák a cicitől, akkor ő jövőre tuti nem lesz a Juve edzője.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 21:35

A keret "szétbaszását" nem varrnám teljesen a kancsalék nyakába. Pirlo kiöregedett, Pogba menni akart világrekordot jelentő összegért, Marci egyfolytában sérült volt. Már sokszor mondtam, hogy szerintem minden probléma gyökere Higuaín méregdrága leigazolása volt - az hatalmas balfogás volt sajnos, nagyon sok negatív következménnyel. Viszont amit szerintem látni kell az az, hogy a Juventus Max öt éve alatt is egy fejlődőben lévő klub volt. Nem egy csúcsra járatott Real - Barca vagyunk, akik vonzóak a játékosoknak és nem kell attól félniük, hogy akárki eligazol, egészen kivételes eseteket leszámítva.

Még annyit tennék hozzá, hogy az elmúlt két évben sabilizálódott a keret és kevesebb a játékosmozgás. A 2017-es BL döntős kezdőnkből kettő darab ember nincs a csapatnál ma (Gigit leszámítva). Ez Dani Alves és Higany. Mindkettejük helyett egy lényegesen erősebb játékos ma a csapat tagja és sokat is mélyült a keret.

Nem győzöm hagsúlyozni, hogy Allegrit zseniális edzőnek tartom és nagyon kedvelem. De meg kell találni az elmúlt 2 év kínlódásának okát. A cikk azt mondja, hogy Maxi tökéletes volt, amíg improvizálni kellett. Nem is volt elvárás felé az identitás kialakítása, mert ahhoz túl volatilis volt a keret. Nem kéri ezt számon senki rajta. Viszont mostanában érkeztünk el oda, hogy elég stabilak vagyunk ahhoz, hogy talán elkezdődhessen az identitás építése. A cikk azt kérdőjelezi meg, hogy erre is Max-e a megfelelő ember. Az eddigiekre kétség kívül ő volt.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 20:38

Számonkérni Maxin az identitást és a folytonosságot, szerintem abszurd. Íme, hogy alakult a keret alatta. (Egy kis emlékeztető, ezt a sztorit mindenki ismeri)

2014-ben kapott egy topon lévő BBBC-t és MVPP-t, Lichtit, Evrát, előre pedig Morcit, Tevezt, Comant és Lórit. A padra Cácerest, Pereyrát, Asát, Ogbonnát, Storarit és Giovincot.  Ez a kiindulási alap, ezzel a szerintem a mainál erősebb (talán a jobb szó a minőségibb) kerettel jutottunk Bl döntőbe. Szélsők nincsenek, egyedül a 18 éves Coman és az ekkorra már teljesen leépült Pepe.

2 év alatt a kezdőből sikerült Vidalt, Pirlot, térdnélküli Marcit és Pogbát a veretes Hernanes, Khedira, Lemina, Rincon, Pjanic ötösre cserélni, méghozzá úgy, hogy Raiola prémiuma miatt össz-vissz kb. 70 milliót kerestünk a középpályánk kivégzésén. Ami pénzt lényegében belenyomtunk a Morci-Higany cserébe. Ingyen elengedtük a Tevez-Lóri párost, hogy őket 62 millióból pótoljuk, ami végül jó befektetésnek bizonyult, de még jobb lett volna ha legalább valami pénzt leakasztunk a két 30 éves csatárért( Lóriért 3 évvel később, 33 évesen, a Swansea 15 milliót kért). Sikerült még  a védelem két szélét megerősítenünk (Szandi, Cuadrado és Dani Alves) 19 millióért, ami azért szintén pozitívum.

Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 Nzovte15

Lényeg a lényeg, számonkérjük egy edzőn a folytonosságot és az identitás miközben két év alatt a kinevezése után szétbaszták a középpályát (ami kinevezésekor még a világ top 2-je között volt), a védelem csak öregedett, a Morci-Higany és a Tevez-Dybala csere sem volt impact siker (ellenben több mint 100 millióba fájt) de cserébe lett két brazil szélsővédőnk?  Látjuk, hogy itt is Beppéék lényegében meghatározták a taktikát. A középpályát elhanyagolták, a Szandi, Dani Alves, Cuadrado, Evra négyes viszont adta magát, hogy a szélre tolódjon a játékunk. Ja, és mindeközben egyedül Tevezt sikerült egy több évvel fiatalabb helyettessel pótolni. Ja, és Pirlot Hernanessel. LOL.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 20:10

https://www.calciomercato.com/en/news/juventus-ultras-protest-agnelli-worm-incompetent-management-34790

Ezek az ultrák is egy egészen különleges állatfajba tartoznak... Nekimennek a vezetőségnek, nekimennek a többi Juve szurkolónak. Mindegy, csak balhé legyen.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 18:01

Maxi identity-je szerintem a balance, amit ő is sokszor emleget. Szeretné ha a védekezésre és a támadásra kb ugyanannyit fordítana a csapat és szerintem pont ezért van, hogy legtöbbször eredmény van, játék, szépség nincs. Persze a támadójáték tudatosságát én is sokszor hiányolom (főleg pl a kontrákét) de őszintén szólva nagyon vegyes a keretünk ami egyrészt jó mert taktikailag baromi széles a repertoár viszont rossz is, hiszen ha X helyett Y játszik akkor máshogy kell szabni a taktikát, mert pl Ronaldo,Costa,Berni és Puli is bevethető a szélen, de mind a 4-nek totális más a stílusa, mások a good/bad skillek.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 16:38

Tankcsapda írta:

Biztos eszedbe juthatott, elég a formációváltásokra gondolni. Nincs egy általánosan bevett hadrend, nincs egy általánosan alkalmazott játékstílus (az ilyen defenzív foci is csak időszakos), Allegri ezért zseniális. Neki nem identitás kellett az eredményekhez, hanem hogy szállítsa az eredményeket. Olyat soha nem olvastam, hogy az Allegri-féle ... játékstílus. Ő kicsit inkább Mourinho szerepét vette át az elitedzők között, mert igazából Mou sem igazi identitással győzedelmeskedett korábban, ahogyan Ancelotti sem. Maxi mindig is alkalmazkodott a játékosállományhoz, és nem pofozgatta a saját elképzeléseihez őket.

Pepnek ott a tiki-taka (bár annál azért szebb játékstílussal operál Guardiola), Kloppnak a gegenpressing, Simeone pedig a sikerorientált, mindent ennek alászentelő védekező focija, na ők identitást adnak a csapataiknak. Allegri ettől nagyon messze van, persze ez nem az edzői képességeivel kapcsolatos minősítés, csak ő soha nem volt ilyen típusú edző.

Az feltűnt, hogy nincs identitásunk a pályán, azt viszont kevésbé raktam össze fejben, hogy a keret erősödésével talán inkább erre lenne szükség és ez az, amit Max nem lépett talán meg. Több állandóságra és nem a konstans improvizációra. Plusz az, hogy ezen a ponton az a dolog, ami annyira repítette előre a csapatot Allegrivel, ugyanaz fogja most vissza.

Nem tudom, hogy tényleg ez a helyzet, vagy sem, de érdekes felvetés.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 10:56

Téjlor89 írta:
https://www.football-italia.net/135559/allegris-juventus-has-no-identity

Szerintem nagyon érdekes nézőpont, nekem ez még sosem jutott eszembe.

Biztos eszedbe juthatott, elég a formációváltásokra gondolni. Nincs egy általánosan bevett hadrend, nincs egy általánosan alkalmazott játékstílus (az ilyen defenzív foci is csak időszakos), Allegri ezért zseniális. Neki nem identitás kellett az eredményekhez, hanem hogy szállítsa az eredményeket. Olyat soha nem olvastam, hogy az Allegri-féle ... játékstílus. Ő kicsit inkább Mourinho szerepét vette át az elitedzők között, mert igazából Mou sem igazi identitással győzedelmeskedett korábban, ahogyan Ancelotti sem. Maxi mindig is alkalmazkodott a játékosállományhoz, és nem pofozgatta a saját elképzeléseihez őket.

Pepnek ott a tiki-taka (bár annál azért szebb játékstílussal operál Guardiola), Kloppnak a gegenpressing, Simeone pedig a sikerorientált, mindent ennek alászentelő védekező focija, na ők identitást adnak a csapataiknak. Allegri ettől nagyon messze van, persze ez nem az edzői képességeivel kapcsolatos minősítés, csak ő soha nem volt ilyen típusú edző.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-09, 10:23

https://www.football-italia.net/135559/allegris-juventus-has-no-identity

Szerintem nagyon érdekes nézőpont, nekem ez még sosem jutott eszembe.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-06, 14:05

bombahoppa írta:
mindenki nyugodjon le  bounce

a terv: Vinovóban új stadion, +támogató bevonásával (pl Adidas, mint a Fiat a CR7 biznicben), 2023-as céldátum

ha jól értettem a cikket, akkor a jelenlegi stadion az utánpótlásé, a csajoké és stb. lenne

alien
Legalább nem az indának adjuk! Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-06, 13:50

bombahoppa írta:

a terv: Vinovóban új stadion, +támogató bevonásával (pl Adidas, mint a Fiat a CR7 biznicben), 2023-as céldátum

ha jól értettem a cikket, akkor a jelenlegi stadion az utánpótlásé, a csajoké és stb. lenne

alien

A Hal nem újította meg a pecója bérleti szerződését. Egyre inkább úgy tűnik, hogy neki lefőtt a kávé. Egyik oldalon sajnálom, másik oldalon, meg ha lőre tudunk lépni akkor legyen. Az utóbbi 2 évben nem láttam, hogy fejlődne a csapat. 

Ettől függetlenül sokat köszönhetünk a kappanhangú Misternek.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-04, 19:21

alien

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-04, 12:06

CsT írta:

Egyébként új stadionról van szó vagy a jelenlegi bővítéséről? Alacsonyabb jegyárak most is lehetnének, elvégre a költségvetésünk nagyon kis %-át teszi ki a jegybevétel.

A mostani stadiont garantáltan nem lehet bővíteni - egy bővítés a mostani stadionon kb egyforma volumenű project mint egy újat építeni. Én kötve hiszem, hogy ennek a hírnek lenne valóság tartalma.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-04, 08:15

elvileg új stadion lenne, de bevallom, nem olvastam el alaposan a cikket.

pirlo lehet az u23 csapat új edzője:
https://www.vecchiasignora.com/topic/334612-corsera-andrea-pirlo-allenatore-della-juve-under23%C2%A0-la-trattativa-è-stata-avviata-si-lavora-per-un-accordo-definitivo-anche-in-panchina-il-maestro-non-sarà-mai-uno-qualunque/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-03, 21:34

s4tch írta:

39e fölött van az átlag nézőszám. ha ehhez hozzáveszed, hogy a vendégjegyek (is) sokkal drágábbak, mint a korábbi években, akkor pláne nincs miért szégyenkezni.

viszont egy nagyobb stadiont alacsonyabb jegyárakkal is gazdaságos lenne üzemeltetni, ráadásul bl-döntőt és hasonló volumenű eseményeket is lehetne benne rendezni.
Egyébként új stadionról van szó vagy a jelenlegi bővítéséről? Alacsonyabb jegyárak most is lehetnének, elvégre a költségvetésünk nagyon kis %-át teszi ki a jegybevétel.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-03, 20:42

CsT írta:
A mostani is kong... Sad

39e fölött van az átlag nézőszám. ha ehhez hozzáveszed, hogy a vendégjegyek (is) sokkal drágábbak, mint a korábbi években, akkor pláne nincs miért szégyenkezni.

viszont egy nagyobb stadiont alacsonyabb jegyárakkal is gazdaságos lenne üzemeltetni, ráadásul bl-döntőt és hasonló volumenű eseményeket is lehetne benne rendezni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-03, 19:57

s4tch írta:
https://www.calciostyle.it/notizie/progetto-nuovo-stadio-juve-i-bianconeri-pensano-di-costruirne-un-altro.html

új stadion? Basketball
A mostani is kong... Sad
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-03, 18:24

https://www.calciostyle.it/notizie/progetto-nuovo-stadio-juve-i-bianconeri-pensano-di-costruirne-un-altro.html

új stadion? Basketball
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-02, 12:20

Tacskó ( wub wub wub ) a mostani helyzetről:

https://twitter.com/juvefcdotcom/status/1101792557028294658
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-01, 19:10

Téjlor89 írta:
SMS árát állítólag megvágta félbe Lotito 120 milláról 60-ra. Az idei teljesítménye alapján még egyszer félbe kéne vágni ezt, hogy reális legyen. Remélem az lesz a vége, hogy valaki elviszi 15-ért és Lotito feldughatja magának - a tavaly nyári arrogáns cirkusz után megérdemelné.
Lotitóról jut eszembe Very Happy

http://www.origo.hu/sport/futball/20190223-lazi-claudio-lotito-klubelnok-papot-hivott-hogy-megaldja-a-jatekosokat-es-az-edzopalyat.html
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime2019-03-01, 13:14

SMS árát állítólag megvágta félbe Lotito 120 milláról 60-ra. Az idei teljesítménye alapján még egyszer félbe kéne vágni ezt, hogy reális legyen. Remélem az lesz a vége, hogy valaki elviszi 15-ért és Lotito feldughatja magának - a tavaly nyári arrogáns cirkusz után megérdemelné.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek   Mindenféle pletykák, hírek - Page 30 I_icon_minitime

Mindenféle pletykák, hírek
Vissza az elejére 
30 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Mindenféle pletykák, hírek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Hírek, pletykák - minden, ami nem mercato-
Ugrás: