Remelem mindenki látja a lényeget. Volt a meccs végén egy hulló labda hátul, amit neki kellett volna megoldania. Eskü idáig éreztem a szarszagot...
Az első félidőben is bőven kaphattunk volna még gólt, Bekúr ma kreténebbnek tűnt nála. Én a mait nem varrnám a nyakába, bár ezt a teljesítményt tényleg egy ifista is hozná...
Azért annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy poszt-korona a Milan, Sassuolo, Atalanta trió szerezte a legtöbb pontot, tehát a három legjobb formában lévő ellenféllel játszottunk zsinórban. Mindemellett nincs mentség arra, ami történik.
De elnézve a Juve, meg az Atalanta formáját én sem gondolom, hogy ez a bajnoki cím lefutott lenne sajnos.
Ennek a Sass-nak a védelmet az a Peluso irányította aki egy 5-6 évvel ezelőtti Juventusban is roppant gyenge volt. Persze néha becsúszik egy szar meccs, de egy Milan és Atalanta elleni pucsítás után az picit sok...
Szerintem már behúzzuk, 10 pontot kell összekaparni, viszont hogy a BLben kurvagyorsan kizúgunk az is 100. Esetleg egy nem túl veretes, szezon eleji formában játszó Lyont még kiejthetünk, de utána a City úgy faszra fog húzni hogy visítani fogunk.
Egyébként mi a rákért nem kezdett Dybala és Rabiot? Kb 2 szinttel jobbak lettünk amikor becserélték őket, és amúgy Pjanic és Bernát is jól nyomta. Ezt a Matuidi, Danilo, Rugani, Malac témát kellene kurvára elfelejteni.
Rugani sajnos nagyon kényszermegoldás. Jelenleg ő az egyetlen egészséges védőnk. Demiral szalag, Bonuccival sem oké valami, Chiello egy félidőt bír, De Ligt meg háromszor sírja el magát meccsenként a fájdalomtól a válla miatt. Álmomban nem gondoltam volna a szezon kezdetén, hogy pont ezen a poszton leszünk meg szűken.
Danilonak volt egy borzasztó beadása, meg egy rossz passza hátul, de sokszor ő húzta ki ma a védelmet a szarból, szerintem a mai teljesítménye nem volt vállalhatatlan.
Matuidi tényleg felejtős, szerencse, hogy meghosszabbítottuk a szerződését...
Higany csereembernek tökéletes, de ebből a csapatból tényleg nem lehet kihagyni Dybalat.
CR-nek ma kutyaszar volt a helyzetkihasználása, ő azért ennyiből nagyon minimum kettőt be szokott verni.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Sarrit egy esetleges bajnoki cím sem tarthatja a posztján. Hetente rakják most már ránk a bohócsipkát az ellenfelek. Gyakorlatilag mindegy, ki az ellenfél.
Azért annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy poszt-korona a Milan, Sassuolo, Atalanta trió szerezte a legtöbb pontot, tehát a három legjobb formában lévő ellenféllel játszottunk zsinórban. Mindemellett nincs mentség arra, ami történik.
De elnézve a Juve, meg az Atalanta formáját én sem gondolom, hogy ez a bajnoki cím lefutott lenne sajnos.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Szerintem már behúzzuk, 10 pontot kell összekaparni, viszont hogy a BLben kurvagyorsan kizúgunk az is 100. Esetleg egy nem túl veretes, szezon eleji formában játszó Lyont még kiejthetünk, de utána a City úgy faszra fog húzni hogy visítani fogunk.
Egyébként mi a rákért nem kezdett Dybala és Rabiot? Kb 2 szinttel jobbak lettünk amikor becserélték őket, és amúgy Pjanic és Bernát is jól nyomta. Ezt a Matuidi, Danilo, Rugani, Malac témát kellene kurvára elfelejteni.
Komolyan mondjatok egy érvet amellett, hogy Sári ebből jövőre összerak valamit...minél több idő telik el, annál szarabbak vagyunk.
A mai meccselését nem tudom hova tenni, gyakorlatilag aki jó volt azt lecseréltük, aki szar azt nem...amúgy biztos én vagyok a hülye, de szerintem négyszer cseréltünk ezt lehet?
Malloy Segédedző
Sarrit egy esetleges bajnoki cím sem tarthatja a posztján. Hetente rakják most már ránk a bohócsipkát az ellenfelek. Gyakorlatilag mindegy, ki az ellenfél.
DaniLÓ játéka sok embernek reményt adhat. Csak be kell menni az utcáról és játszhatsz a Juventusban milliókért. Nekem nem kellenek a milliók, évi párszázezer euróért is a kapu mögé ívelem a lasztit 10ből 8szor.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Sarri nem tud cserélni. Van néhány berögződése, ahhoz ragaszkodik, valószínűleg meccs előtt eldönti, hogy kiket mikor cserél le/be, csak kényszerűségből változtat ezen. Az az érzésem, ha be is jön 1-2 csere, az csak a szerencsének köszönhető, nem pedig annak, hogy Sarri együtt él a meccsel.
Most megvan az egyenlítés, de nagyon gyenge a mai produkció is, sorozatban a harmadik.